Orijinalini görmek için tıklayınız : e46 330d m57 sorgulama
İlandaki araç epey ilgimi çekti ciddi olarak ilgileniyorum. yalnız geçmişi hakkında bilgim yok nasıl big turbo girildi vs aracı bilen varmıdır araştırdım ancak araçla ilgili hiç bilgi yok internette bilgisi olan varsa paylaırsa sevinirim
330d
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-temiz-orjinal-km-330d-330-hp-plus-nos-362873610/detay)
Sürpriz araç. Ya cok iyi ya uzatmalara oynuyor. Yapan kişiye ulaşman lazım. Oda kötülemez. Aracı taniyan birini bulursun forumda umarım
konudan bağımsız yazıyorum ama nedense bir araçta ses sistemi varsa o araç hor kullanılmış gibi algılıyorum ben
bilgisi olan varsa cok makbule geçer
Sürpriz araç. Ya cok iyi ya uzatmalara oynuyor. Yapan kişiye ulaşman lazım. Oda kötülemez. Aracı taniyan birini bulursun forumda umarım
bnada o ihtimal geliyor, tanıyan iri cıkarsa cok iyi olur
aracı ıstınyede bır gun gordum felaket gıdıyordu ...
aracı ıstınyede bır gun gordum felaket gıdıyordu ...
teşekkürler güncel bilgisi olan var mıdır
13 yaşında hatta 14 dizel bir aracın üstelik gümrük girişli olupta o kmde olması çok çok zor. Km %99 tokatlanmış. Ama araç oldukça keyiflidir..
BurakCengizhanoğlu
26-11-2016, 00:49
Bu tarz araçların orjinalini tercih etmenizi öneririm.
nosla yürütülmüş araç. ne kadar sağlıklı olabilir ki.
rain man
26-11-2016, 07:18
Nos olması bende de işi bozuyor. Yoksa iyi gidiyordur ona lafım yok.
2009 model aracın bile 140 bin km'de olması makulken benim dizel güçlü ve giden bir araçta o km'de kaldığını düşünmemi sağlayan mantıklı bir sebep yok. Belki üstündeki motorun km'sidir. Bilemem.
yorumlarınız için teşekkürler km banada orjinal gelmedi ayrıca yaklasık 1.5 yıldır bu setupla yüğrüyor nosta var işin içinde acaba miladı mı doldu aracın onu düşündüm hiç arayıpta konuşmadım çünkü bilen tanıyan olmadığı sürece bana araç sahibinin söyledikleri nedense yalan gibi geliyor
bilen tnıyan varsa yinede yorumlarını bekliyorum
kalipson
26-11-2016, 18:00
NOS ve Dizel
Enteresan :)
Ben bulaşmazdım. Normal yakıtla kullanılanların bile ne idiğü belirsizken sizin açıkçası bu araçtan ne beklediğinizi anlayamadım; kusura bakmayın :)
NOS ve Dizel
Enteresan :)
Ben bulaşmazdım. Normal yakıtla kullanılanların bile ne idiğü belirsizken sizin açıkçası bu araçtan ne beklediğinizi anlayamadım; kusura bakmayın :)
hızlı dizel arkadan itiş :)
kalipson
26-11-2016, 19:24
Bence bulaşmayın. Yine de siz bilirsiniz :)
Bence bulaşmayın. Yine de siz bilirsiniz :)
biraz öyle olacak gibi teşekkürler yorumunuz için :)