Orijinalini görmek için tıklayınız : Volvo XC 90 hakkında
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Çok yakın bi arkadaşıma suv bakıyorduk. Tanıdık bi galeride volvo XC 90 bulduk 2008 model 2.4 d5 adventure paket 280,000 de 6 parça boya var tahmını 4-5 liralıkta keyfi masraf cıkar. (Kalorifer çalışmıyor trimlerde eksik var) her neyse uygun bi fiyata anlastık ama cocugun başına bela olurmu ? Biliyorum çunku çok bela açarsa bana ekşir sizce aldırayımmı kronık sıkıntısı varmı bunların servisi pahalı diyorlar doğrumu ? Kullananlardan yorum bekliyorum
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Çok yakın bi arkadaşıma suv bakıyorduk. Tanıdık bi galeride volvo XC 90 bulduk 2008 model 2.4 d5 adventure paket 280,000 de 6 parça boya var tahmını 4-5 liralıkta keyfi masraf cıkar. (Kalorifer çalışmıyor trimlerde eksik var) her neyse uygun bi fiyata anlastık ama cocugun başına bela olurmu ? Biliyorum çunku çok bela açarsa bana ekşir sizce aldırayımmı kronık sıkıntısı varmı bunların servisi pahalı diyorlar doğrumu ? Kullananlardan yorum bekliyorum
Araç sanki pert :)
Araç sanki pert :)
Yok yiğit pert değilde pek sevgi göstermemişler hasar kaydı falan yok şaseden motor numaradan sorgulattık km geçmişine kadar orjınal. Bi sağ ön ve sol arka çamurluk işlemli geri kalan 4 parçası çizik boyası en baba 200 mikron çıkıyor 4 parcasından
Yok yiğit pert değilde pek sevgi göstermemişler hasar kaydı falan yok şaseden motor numaradan sorgulattık km geçmişine kadar orjınal. Bi sağ ön ve sol arka çamurluk işlemli geri kalan 4 parçası çizik boyası en baba 200 mikron çıkıyor 4 parcasından
Ben almazdım son sahibi olur gibi duruyor hem km hem boya durumu soğuma sebebi
Ben almazdım son sahibi olur gibi duruyor hem km hem boya durumu soğuma sebebi
Ben de almazdım. Ama son sahipliği onun için sorun değil binici çocuk.Şuan altında 2001 şahin var 2005 ten beri onda :) 2004 freelander alıcaktı ben vazgecirip bunu buldum. Kronığı çokmudur ?
Bence bırakın kendi gönlünce ne istiyorsa onu alsın. Suçlu siz olursunuz. Tecrübeyle sabit. Olan dostluğunuza olur.
Bence bırakın kendi gönlünce ne istiyorsa onu alsın. Suçlu siz olursunuz. Tecrübeyle sabit. Olan dostluğunuza olur.
Haklısın abi aslında ama 2004 freelandera 50.000 vericekti az daha. Cnc tornacı tüm gün sanayide ama arabadan gram anlamıyor. Adım gibi biliyorum ertesi gün free arıza vericek ercan neresinden olmuştur ercan usta bulalım cart curt dicek en azından volvo kendını ispat etmiş marka ondan sıcak baktım xc90 a
Bakması zor bir araç.Eldeki paranın tamamına almamak lazım,süprizi tam sürpriz olur.Volvo'nun bazı parçaları çok pahalı.
Volvosundan toyotasından değil, başıma ekşir diyorsan bence hiç bulaşma. Gitsin ne alırsa kendisi alsın, aynı hatayı ben de çok yaptım.
Hatta başımdan geçen olayı anlatayım.
Sıfır km tiguan alacam diye yırtınan bir arkadaşıma aynı paraya 2 yaşında bmw x1 buldum ve onu aldık. Günler geçti, bmwnin dumpvalvei patladı, ve bana laf söyledi.
Herkes aynıdır değildir bilmiyorum. Kendisiyle şu an görüşmüyorum, bu konudan dolayı değil tabi. Ama gerek yok.
Ben olsam toyota rav4 bakardım sorunsuz sıkıntısız. Volvo içinde ilerde sana ekşiycekse al bunu deme de ben olsam alırdım de, en azından çıkış bırak kendine.
0 araç alsa ben karışmam ama dediğiniz gibi gelir bana ekşir can sıkar. Volvo onunda içine sindi ama baştan söyleyim ben karışmam diye şimdi galericide tanıdık olunca yarın bi gün der siz başımı tuttunuz diye hatta vazgeçireyim ben
Bence ne alacağına karışmamak en doğrusu, Hantuna araba alıyosun sorun çıkarınca laf oluyo, arkadaşta neler olabilir hesap et :)
Hatundan yana sıkıntı yok. O bana parayı veriyor ben buluyorum ona arabayı da arkadaş sıkıntı :) birde mal alınır satılmaz kafasındalar ailecek satmazda başıma ekşir durur :D
Ben olsam toyota rav4 bakardım sorunsuz sıkıntısız. Volvo içinde ilerde sana ekşiycekse al bunu deme de ben olsam alırdım de, en azından çıkış bırak kendine.
Rav4 - Cr-v bende onerdim ama ayırdığı bütçede dizel bulunamıyor. İlla dizel olucak kriteri var. Aslında ben volvoyu da al demedim o freelanderla anlaşmıştı ben gel o paraya arkadaş volvo satıyor dedim gittik ekspertiz yaptırdık ustamıza gösterdik parada anlastılar ama yinede sorumluluk bana kalır en iyisi almasın volvoyu da
Hatundan yana sıkıntı yok. O bana parayı veriyor ben buluyorum ona arabayı da arkadaş sıkıntı :) birde mal alınır satılmaz kafasındalar ailecek satmazda başıma ekşir durur :D
benimde şükür o konuda kafam rahat ama araba sorun çıkardı diye kavga gürültü yaşayan evli arkadaşlarım bile oldu çevremde, arkadaşa sıfır araç dışında şunu al bunu sat demek sakat iş :)
Zaten o bütçeye bu sınıf araç almak çıkacak sorunları da kabul etmek demek bence, en azından Türkiye için bu şekilde. Bir de üstüne araç belli ki epey bakımsız, sorun çıkartacağı bence 2x2=4 gibi.
Bana gore jeep e binicem diyede 280k km de arac alinmaz.
Nightfish
26-11-2016, 18:14
Genel olarak sıkıntılı bir araç. Saçma sapan elektronik sorunlar çıkarabiliyor. Parçalar yetkili serviste pahalı. Çoğunun yan sanayisi yok, çıkma almak gerekiyor. Kısacası pek bulaşmamak lazım.
onursumer
26-11-2016, 19:28
alınıcak fiyat çok onemli , ciddi uygunsa alınıp ustune güzel para harcanıp uzun sure binilebilir diye düşünüyorum