Orijinalini görmek için tıklayınız : Cep Herkülü 1.0 Fabia
Herkese merhabalar; uzun süreden sonra araç konusu açıyorum.
Aracımız 2016 model 1.0 75hp Ambition Fabia III
Öncelikle herkesin kafasındaki yokuş çıkıyormu ? Yolda gidiyormu ? sorularına cevap vermek istiyorum. Evet yokuşta çıkıyor, yoldada gayet güzel gidiyor :)
Araçta standart donanıma ek olarak bluetooth var.
Elimden geldiğince bişeler yapmaya çalıştım. Fotoğraflar ve kısa yorumlar ile buda bizim Fabia..
https://s11.postimg.org/h7prciis3/20161102_171235.jpg
Öncelikle önler coilover arkalar spor yay olarak alçaldık
https://s12.postimg.org/up8fyr4od/20161123_144344.jpg
Sonra 205/40/17 lastiklerimizle jantlarımızı taktık
https://s11.postimg.org/74r1or1dv/20161123_171341.jpg
Akvaryum gibi gezmeyelim dedik, ön hariç 1 numara cam filmi yaptık
https://s22.postimg.org/6phie1nv5/20161124_115532.jpg
Lip montajını yaptık
https://s11.postimg.org/lyhynqfpf/20161124_150745.jpg
Kafayı 2 cm daha indirip son ayarı yaptık
https://s11.postimg.org/qioc5ob7n/20161125_112052.jpg
Skoda'nın neden koymadığını bilmediğim egzos kafasını taktık
https://s16.postimg.org/524ggmk91/20161125_125458.jpg
Bana göre en önemli kısım Dr.Ecu yazılım yaptık. Kahrımı çeken başta Onur'a Erdem abime ve büyük Dr'a buradan da teşekkür ederim :D
https://s12.postimg.org/yi7hjtc7h/20161125_163309.jpg
Arka tampondaki girintili kısmı kaplayarak difözör havası verdik
https://s16.postimg.org/tllm7wwxx/20161126_145003.jpg
Panjur nikelajlarını kapladık
https://s21.postimg.org/45yxei1qf/20161126_152626.jpg
Şölede bi poz vererek şimdilik işleri bitirdik. Sanayide koşturmaktan kirlendik, yıkamaya vakit bulamadık. Daha geniş bi zamanda daha detaylı fotolar eklicem.
https://s12.postimg.org/6s7i50bnh/20161126_154332.jpg
Fotoğrafını çekmediğim bi işlemde açık hava filtresi takmak oldu. Dr.Ecu yazılım+filtre ile aracın çekişi, gidişi ciddi anlamda çok fark etti.
Zamanla yaptıklarımı paylaşıcam inş.
i-vtec07
26-11-2016, 18:47
Ben cok begendim aracı masallah. Ama jantlar gunmetal olsa daha bi gider kırmızıya bi degerlendir derim abi . Birde merceklere xenon veya kaliteli led ampul güzel olabilir . Güle güle kullanın . :)
Tavan olsaydı varya süper olurdu
Bunun 1.2tsi dsg cam tavan led ömürlük şehir içi aracı olurdu
Hayırlı olsun
şu logo iptalini de yapın da tam olsun bambaşka bişey olmuş maşallah kazasız belasız günlerde binersin kardeşim
driver_can
26-11-2016, 18:57
Skodayı kutlamak lazım sanırım en basic versiyonu ona bile mercekli far koymuş.Aracada diyecek söz maşallah olur yapınca oluyorun kanıtı olmuş.Tek Önerim jantları yakışmış fakat oem farklı modele ait bir jant denenebilir.Bijon aralığı tutuyorsa Rapid vs.jantı gibi?
Güle güle kullanın :) Bende yapılanları çok beğendim.
Camlara film işini de atlamamak lazım :)
driver_can
26-11-2016, 19:02
Birde motor atmosferik değil mi yazılım farketti mi?
driver_can
26-11-2016, 19:06
Camlarda film var sanırım Mehmet resimler karışık konulmuş olabilir.Yada tonları açık.
Çok yakışıklı olmuş, maşallah :)
Bunu bende merak ettim :)
Birde ilk alcaltilmis hali daha iyi duruyor gibi geldi. Biraz fazla alcak kalmis son halinde
Çok hitap etmese de bana yapılmamışı yapmışsınız ve ilk haline göre güzel olmuş maşallah.
Ben cok begendim aracı masallah. Ama jantlar gunmetal olsa daha bi gider kırmızıya bi degerlendir derim abi . Birde merceklere xenon veya kaliteli led ampul güzel olabilir . Güle güle kullanın . :)
Teşekkür ederim. Jant rengi şu an güzel geldi bana ama ilerde boyama ihtiyacı olursa değerlendirceğim renkler arasında. Led işide 2017 planlaması içerisinde :D
Tavan olsaydı varya süper olurdu
Bunun 1.2tsi dsg cam tavan led ömürlük şehir içi aracı olurdu
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Sipariş verseydim kesinlikle cam tavanlı alırdım. Şehir içi için gerçekten çok iyi.
şu logo iptalini de yapın da tam olsun �� bambaşka bişey olmuş maşallah kazasız belasız günlerde binersin kardeşim
Teşekkür ederim. Logo iptali değilde logolarıda siyah yapıcam, araç üzerinde tek parlak parça onlar kaldı :)
Skodayı kutlamak lazım sanırım en basic versiyonu ona bile mercekli far koymuş.Aracada diyecek söz maşallah olur yapınca oluyorun kanıtı olmuş.Tek Önerim jantları yakışmış fakat oem farklı modele ait bir jant denenebilir.Bijon aralığı tutuyorsa Rapid vs.jantı gibi?
Teşekkür ederim. Evet en basic versiyonu bile diğer markaların basic versiyonlarını üzücek cinsten. Beğenmenize sevindim. Oem olarak pek hoşuma giden model bulamadım.
Teşekkür ederim. Film yaptık fotolarda var aslında. 1 numara olduğu içinde pek farkedilmiyor :)
Evet atmosferik. Yazılım ara hızlanmalarda fark etti.
Çok yakışıklı olmuş, maşallah :)
Teşekkür ederim :)
Bunu bende merak ettim :)
Birde ilk alcaltilmis hali daha iyi duruyor gibi geldi. Biraz fazla alcak kalmis son halinde
Jantları takınca aradaki pay pek hoşuma gitmedi azcık daha indirdik :)
Çok hitap etmese de bana yapılmamışı yapmışsınız ve ilk haline göre güzel olmuş maşallah.
Teşekkür ederim. Yeni bi model olduğu için daha yapılmışlarını göremedik.
ertantamer
26-11-2016, 20:12
Arkalar lastikler bi tık içerde duruyo sanki fotoğraftanda öyle anlamış olabilirim. Skoda amblemi güzel durmuyo, kendinden biçimsiz geliyor sökülürse daha güzel duracaktır.
Maşallah araca
yigitblr
26-11-2016, 20:21
Maşallah güzel günlerde kullanın.Şimdi sitesinde baktımda baz modellerde 1.2 tsi 90 la beş bin lira fark var.Acaba bu farka değmez miydi motor bazından bakarsak?
Vaay çok güzel olmuş güle güle kullanın jantlar tam olmuş :)
Yazılım dan sonra tahmini güç ne oldu ?
Grimlord
26-11-2016, 21:17
Hakikaten çok güzel olmuş, keşke bir de tavan olsaymış. Yazılımla 7-8 hp aldınız sanırım
westalim
26-11-2016, 21:38
dokunuşlar nokta olmuş arkalara spacer gelebilir belki ayna kapalarıda silver olmalı kazasız belasız maşallah..
optimus_prime
26-11-2016, 21:52
çok güzel olmuş ayna kapakları da titantium veya jant renginde mat bi renk olabilir bir de app lazım
Araç güzel keşke 1.2tsi cam tavan olsaymış.. Fiyat farkı çok mu fazla cıkardılar aracınıza kıyasla?
yıldırımbyzt
26-11-2016, 23:56
Maşallah abi çok güzel olmuş :D kazasız belasız inşallah birde tavanı folyo olsa daha tarz olur sanki
Umut_Akkuş
27-11-2016, 00:07
Yapılmışını görmeyi bekliyordum hep çok kararında olmuş emeğinize sağlık fakat jant konusunda oem tarzla dahada iyi olabilir iyi günlerde kullanın :)
ÜSTÜNERC
27-11-2016, 00:37
Maşallah belki ilerleyen zamanlarda sis farı takabilirsiniz
SpeedlinE™
27-11-2016, 08:42
Merhaba aracınıza maşallah cidden güzel olmuş ama aklıma takılan bir soru var araç atmosferikmiş yazılım yapmışsınız. Ne kadarlık bi güç elde ettiniz? Ara hızlanmalarda fark etti demişsiniz de bizde de 1.4 fire 77hp atmosferik doblo var aynı şekilde onda da fark etme ihtimali varmıdır yazılım ile veya dr.ecu da 1.4fire için yazılım varsa bunlara artı olarak power commander ve kn kutu içi filtre
Maşallah çok kıvamında olmuş her şey, güle güle kullanın.
lip enfes olmuş. nedir kullandığınız lip? ayrıca aracın bütününe de maşallah.
Araç çok tatlı duruyor.Maşallah kazasız belasız
Arkalar lastikler bi tık içerde duruyo sanki fotoğraftanda öyle anlamış olabilirim. Skoda amblemi güzel durmuyo, kendinden biçimsiz geliyor sökülürse daha güzel duracaktır.
Maşallah araca
Teşekkür ederim. Normalde arkalar fazla göze batmıyor aslında. Logoları sökmek değilde siyah yaparak çözücem o işi.
Maşallah güzel günlerde kullanın.Şimdi sitesinde baktımda baz modellerde 1.2 tsi 90 la beş bin lira fark var.Acaba bu farka değmez miydi motor bazından bakarsak?
Araç güzel keşke 1.2tsi cam tavan olsaymış.. Fiyat farkı çok mu fazla cıkardılar aracınıza kıyasla?
Valla bunu gördüm ve aldım gibi bi durum oldu. Fiyat farkı ve motor seçeneği olarak çok fazla karşılaştırma yapmadım desem yeridir.
Maşallah pırıl pırıl
Çok teşekkürler.
Vaay çok güzel olmuş güle güle kullanın jantlar tam olmuş :)
Yazılım dan sonra tahmini güç ne oldu ?
Hakikaten çok güzel olmuş, keşke bir de tavan olsaymış. Yazılımla 7-8 hp aldınız sanırım
Ölçüm yapmadık hp olarak yorum yapamıcam. Tavan olsaydı evet herşey çok farklı olabilirdi :) Teşekkür ederim.
dokunuşlar nokta olmuş arkalara spacer gelebilir belki ayna kapalarıda silver olmalı kazasız belasız maşallah..
çok güzel olmuş ayna kapakları da titantium veya jant renginde mat bi renk olabilir bir de app lazım
Kırmızı-Siyah ağırlıklı olmasını istiyorum, büyük ihtimal başka renk eklemicem. App'siz çirkin olduğunun farkındayım ama ne yazıkki ah şu federaller diyorum :D
Maşallah abi çok güzel olmuş :D kazasız belasız inşallah birde tavanı folyo olsa daha tarz olur sanki
Teşekkür ederim. Kırmızı daha güzel sanki :)
Yapılmışını görmeyi bekliyordum hep çok kararında olmuş emeğinize sağlık fakat jant konusunda oem tarzla dahada iyi olabilir iyi günlerde kullanın :)
Çok teşekkür ederim. Oem jantlar çok masum geliyor gözüme, böle daha ateşli sanki :D
Maşallah belki ilerleyen zamanlarda sis farı takabilirsiniz
Teşekkür ederim. Sis farları 2017 planlaması içerisinde :D
Merhaba aracınıza maşallah cidden güzel olmuş ama aklıma takılan bir soru var araç atmosferikmiş yazılım yapmışsınız. Ne kadarlık bi güç elde ettiniz? Ara hızlanmalarda fark etti demişsiniz de bizde de 1.4 fire 77hp atmosferik doblo var aynı şekilde onda da fark etme ihtimali varmıdır yazılım ile veya dr.ecu da 1.4fire için yazılım varsa bunlara artı olarak power commander ve kn kutu içi filtre
Teşekkür ederim. Güç ölçümü yapmadık. Sizin aracınız yazılıma müsaitmi bilmiyorum. En sağlıklı bilgi için Dr.Ecu'dan bilgi almalısınız.
Maşallah çok kıvamında olmuş her şey, güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederim.
lip enfes olmuş. nedir kullandığınız lip? ayrıca aracın bütününe de maşallah.
Teşekkür ederim. Lip piyasada bolca bulunan EzLip modelinden.
Araç çok tatlı duruyor.Maşallah kazasız belasız
Amin teşekkür ederim.
çok güzel olmuş maşallah özellikle bütün gün seat skoda volkswagenlerin içinde olduğm bir ortamda farklı olmuş araç
fabia 1.2 tsi 110 hp dsg cam tavan spor koltuk modeli 63.000 i buluyor ama polo ya çok fazla fark atar yani
Shadow_Dancer
27-11-2016, 19:05
Çok güzel iş çıkarmışsınız güle güle kullanın.
Aliburakb
27-11-2016, 19:18
emeğine sağlık bence herşey yerli yerinde. hayırlı olsun kazasız belasız.
Alturda uygulama 16 inç toledo jantı 195/50/16 kumho
http://i.hizliresim.com/yNPMPL.jpg (http://hizliresim.com/yNPMPL)
psy_dreams
28-11-2016, 08:22
Maşallah, tüm işlemler tadında olmuş. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Ferhat_V
28-11-2016, 08:24
hayırlı olsun Murat..görünüşü çok güzel olmuş iyi günlerde kullan.:)
Her dokunuş harika olmuş bence eline sağlık, kesene bereket. Aynalar ve jantlar aynı renk ve biraz daha koyu olsa daha güzel olur mu ?
1.0 68 lik 208 var ara sıra kullanıyorum hiç 68 gibi değil gidişi, psikolojik sanırım bizim beygir sınırımız :)
ahmetbaha-drs
28-11-2016, 09:33
Maşallah çok güzel olmuş hakikaten, benimde çok sevdigim ve her fırsatta önerdiğim bir araç..Birde 1.2tsi olsa çok daha keyifli olurdu muhtemelen :) Güle güle kullan.
Tayfun.O
28-11-2016, 13:49
Aynı motorlu polo kullandım kaçmıyor ama istikrarlı şekilde hızlanıyor. Devir çevirmesi çok zevkli tahrik ediyor insanı :D Yokuş yukarı(bay dik bir yokuş) 4. vites çok rahat çıkıyor üst devirlerde :)
Çok şık olmuş maşallah :)
asmisinsan
28-11-2016, 14:37
sıfırı 37 bin ken almayıp pişman oldugum araç şimdilerde 1.2 tsi dsg style bakıyorum
Güzel günlerde kullan kardeşim,estafurullah benlik bi durum yok sen memnun kaldıysan bizim için yeterli (Y) .
Araç bu arada kendi yorumumuda katayım,sağır gitmiyo ama tabi bi 1.4 1.6 araç kadar da gitmiyo. -1000cc için gayet yeterli gidiyo ama birsürü güvenlik önlemi hillholder 4cam oto vs tabi işin güzel kısımları.
Güzel günlerde kullan.
memincbn
28-11-2016, 15:55
Araç çok güzel kazasız belasız kullanın. Kırmızıya sanki koyu jant daha iyi oluyor ama karar sizin tabiki
Çok güzel iş çıkarmışsınız güle güle kullanın.
emeğine sağlık bence herşey yerli yerinde. hayırlı olsun kazasız belasız.
çok güzel olmuş maşallah özellikle bütün gün seat skoda volkswagenlerin içinde olduğm bir ortamda farklı olmuş araç
Alturda uygulama 16 inç toledo jantı 195/50/16 kumho
[url=http://hizliresim.com/yNPMPL][img]http://i.hizliresim.com/yNPMPL.jpg
Teşekkür ederim :) Altur'damı çalışıyorsunuz ?
Maşallah, tüm işlemler tadında olmuş. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Amin, teşekkür ederim.
hayırlı olsun Murat..görünüşü çok güzel olmuş iyi günlerde kullan.:)
Ferhat teşekkür ederim :)
Her dokunuş harika olmuş bence eline sağlık, kesene bereket. Aynalar ve jantlar aynı renk ve biraz daha koyu olsa daha güzel olur mu ?
1.0 68 lik 208 var ara sıra kullanıyorum hiç 68 gibi değil gidişi, psikolojik sanırım bizim beygir sınırımız :)
Normal motorlar gibi değil tabiki ama insanların düşündüğü gibi de değil, anlatılmaz yaşanır cinsten :D Teşekkür ederim..
Maşallah çok güzel olmuş hakikaten, benimde çok sevdigim ve her fırsatta önerdiğim bir araç..Birde 1.2tsi olsa çok daha keyifli olurdu muhtemelen :) Güle güle kullan.
Bu zamanda bu fiyatlara göre kesinlikle önerilecek araç. Teşekkür ederim :)
Aynı motorlu polo kullandım kaçmıyor ama istikrarlı şekilde hızlanıyor. Devir çevirmesi çok zevkli tahrik ediyor insanı :D Yokuş yukarı(bay dik bir yokuş) 4. vites çok rahat çıkıyor üst devirlerde :)
Çok şık olmuş maşallah :)
Sonunda beni anlayan biri çıktı :D Çok teşekkür ederim :)
sıfırı 37 bin ken almayıp pişman oldugum araç şimdilerde 1.2 tsi dsg style bakıyorum
Sizede en yakında nasip olur inş. :)
Güzel günlerde kullan kardeşim,estafurullah benlik bi durum yok sen memnun kaldıysan bizim için yeterli (Y) .
Araç bu arada kendi yorumumuda katayım,sağır gitmiyo ama tabi bi 1.4 1.6 araç kadar da gitmiyo. -1000cc için gayet yeterli gidiyo ama birsürü güvenlik önlemi hillholder 4cam oto vs tabi işin güzel kısımları.
Güzel günlerde kullan.
Çok teşekkür ederim tekrardan :)
Araç çok güzel kazasız belasız kullanın. Kırmızıya sanki koyu jant daha iyi oluyor ama karar sizin tabiki
Şimdilik böle iyi gibi.. Teşekkür ederim. :)
yazılımla ne kadar fark oldu cidden hp tork verisi verme şansınız var mı?
tolgaaydın
30-11-2016, 08:58
Maşallah, rengi ve yaptığınız dokunuşlar tam yerinde olmuş, kazasız belasız kullanın :)
Evet kardeşim Alturdaym
Bakımda görüşmek üzre ozaman :D
yazılımla ne kadar fark oldu cidden hp tork verisi verme şansınız var mı?
Hp tork olarak detayına bakmadım valla, kullanım farkını görmem yeterli oldu benim için.
çok iyi kazasız belasız
Çok teşekkürler.
Maşallah, rengi ve yaptığınız dokunuşlar tam yerinde olmuş, kazasız belasız kullanın :)
Maşallah kardom çok şık olmuş emeğine sağlık :)
Ekrem_06
01-12-2016, 22:19
İçinde bi değişiklik yaptınız mı multimedia var mı sizin araçta maşallah çok beğendim ben özellikle panjur çok şık olmuş
Maşallah kardom çok şık olmuş emeğine sağlık :)
Teşekkür ederim bro, elimizden geldiğince yaptık bişeler :)
İçinde bi değişiklik yaptınız mı multimedia var mı sizin araçta maşallah çok beğendim ben özellikle panjur çok şık olmuş
Çok teşekkür ederim. İçinde pedal takımından başka bişey yok şu anda. İç mekan planları var ama ilerleyen zamanlarda inş. Araçta opsiyon olarak standart ekran üzerinde bluetooth mevcut.
İbrahim33
04-12-2016, 20:20
çok güzel maşallah.
irfanakbas
04-12-2016, 20:59
Araca Maşallah. Yapılan işlemler tam tadında ve yerinde olmuş güle güle kullanın.
tuner faruk
04-12-2016, 22:56
Masallah gercekten guzel duruyor :)
Redfish16V
04-12-2016, 23:14
maşallah bayıldım..fabia ilanlarına baktırdı.. :) Kazasız belasız :)
çok güzel maşallah.
Araca Maşallah. Yapılan işlemler tam tadında ve yerinde olmuş güle güle kullanın.
Masallah gercekten guzel duruyor :)
Çok teşekkür ederim :)
maşallah bayıldım..fabia ilanlarına baktırdı.. :) Kazasız belasız :)
Ne mutlu bana :D Teşekkürler..
Masallah kardesim . Facedende gördüm kaza bela göstermesin rabbim .
Masallah kardesim . Facedende gördüm kaza bela göstermesin rabbim .
Amin, çok teşekkür ederim Rıdvan :)
wonderkid
02-04-2017, 08:57
Selamlar. Kullanıcı gözüyle bu araç ve bu motor hakkında artı eksi yorumlarınızı rica edebilirmiyim ?
Teşekkürler
mehmet6r
23-05-2017, 11:04
maşaAllah... Dün sefaköyde park halinde gördüm, canlıda duruşu çok çok hoş. Kazasız nazarsız sürüşler.
sky clio
23-05-2017, 13:25
Maşallah çok yakışıklı olmuş araç.
Selamlar. Kullanıcı gözüyle bu araç ve bu motor hakkında artı eksi yorumlarınızı rica edebilirmiyim ?
Teşekkürler
Araç fiyat performans olarak gayet yeterli.. Sınıfındakilere göre iç hacim daha fazla.. Motor elbette küçük ama şehir içi kullanımda gayet yeterli.. Merak ettiklerinizi cevaplayabilirim :)
maşaAllah... Dün sefaköyde park halinde gördüm, canlıda duruşu çok çok hoş. Kazasız nazarsız sürüşler.
Şirket önünde görmüşsündür, büyük ihtimal :) teşekkür ederim..
Maşallah çok yakışıklı olmuş araç.
cantitiz
28-06-2017, 11:50
MaaşAllah abi
yigityedidag
28-06-2017, 12:16
Güzel bir çalışma olmuş bir araba boştan doluya nasıl geçer bir örneği olmuş kazasız belasız:)
maşallah herküle... 1 haftadır sürekli 1.2 cam tavan kırmızı fabia kovalıyorum. nedir yorumunuz araç hakkında? eksiği gediği var mıdır
tiMachine
01-09-2017, 00:27
maşallah herküle... 1 haftadır sürekli 1.2 cam tavan kırmızı fabia kovalıyorum. nedir yorumunuz araç hakkında? eksiği gediği var mıdır
Boşline ne olacak usta :Dd, eksiği gediği yok polodaki motor polodan doludur al bin şehir içinde