Orijinalini görmek için tıklayınız : 24.000-30.000 arası araç önerisi olan
hakan308
27-11-2016, 16:36
Arkdaşlar e34 ümü sattıksan sonra onu araymıcak bi arac arıyorum bmw öncelikli.
ottoman32
27-11-2016, 16:44
biraz daha sıkıştırıp e39 alınabilir ya da e36 dan devam :)
aykutsafakyaman
27-11-2016, 17:34
w124 E200 10 krktr
LnchCntrl
27-11-2016, 17:47
Ben o fiyata 3 silindir dizel bakardım-ki baktım şehir içi kullanmak için. Kafama göre bişe bulamadım. Tavsiye edebilirim önceliğiniz farklı gerçi ama.
bende aynı noktadayım. cam tavan dizel c4 ümü sattım neden bilmiyorum.. şu anda öyle kaldım napsak bilmiyorum. E36 hastasıyımdır piyasaya baktım baktıkca aglayasım geldı. hic bir arabanın ustunde ne jantı kalmıs ne teybı ne bıseyı. hepsı basık zaten. fabrıkadan cıktıgı gıbı duran bır coupe yok. :(
hakan308
27-11-2016, 23:25
Bende kac gundur ankarada hosuma giden ne varsa arayip gidip bakiyorum kafam karisiyo surekli bi ufak sehir ici kullanima uygun bi arac aliyim bi yandan bmw kovaliyorum neyapacam bilemedim
Kullanıcı
27-11-2016, 23:30
Bende kac gundur ankarada hosuma giden ne varsa arayip gidip bakiyorum kafam karisiyo surekli bi ufak sehir ici kullanima uygun bi arac aliyim bi yandan bmw kovaliyorum neyapacam bilemedim
bmw e39-36 tehlike süpriz çıkabilir iyi bakılmış olması lazım, w124 ise apaçinin eline çok düşmemiştir e39-36'ten daha uzun ömürlüdür temizi 20 yıl daha kullanılır 3.0.litre hacimli(m103,m104) motorlu w124 baldan tatlıdır:)
Forumda satan 1-2 arkadaşımız var
bende aynı noktadayım. cam tavan dizel c4 ümü sattım neden bilmiyorum.. şu anda öyle kaldım napsak bilmiyorum. E36 hastasıyımdır piyasaya baktım baktıkca aglayasım geldı. hic bir arabanın ustunde ne jantı kalmıs ne teybı ne bıseyı. hepsı basık zaten. fabrıkadan cıktıgı gıbı duran bır coupe yok. :(
Neden boyle bir çılgınlık yaptın :)
Neden boyle bir çılgınlık yaptın :)
ne bilim. birazda sıkılmıştım, ama şimdi daha çok sıkıldım...
ne bilim. birazda sıkılmıştım, ama şimdi daha çok sıkıldım...
Gel 307 vereyim sana :)
:) 307 istesem var bro sıkıntı yok..
:) 307 istesem var bro sıkıntı yok..
Ne istiyon kesınlestır ayarlaıyım :D
Jön Türk
28-11-2016, 11:05
Km takıntın yoksa 97-2000 arası passat bakabilirsin
hakan308
28-11-2016, 12:48
Beyler 3.16ti bakiyorum ankarada bulamadim duzgun 3.25 var bitane inceledim guzel arac temiz bakimli nakit problemi var 3.25 icin 3.16ti ler hakkinda bilginiz varmi ?
ahmetbaha-drs
28-11-2016, 12:53
Suzuki Swift Sport.
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-3%2Csahibinden-38.000-cok-temiz-366849198/detay)
Beyler 3.16ti bakiyorum ankarada bulamadim duzgun 3.25 var bitane inceledim guzel arac temiz bakimli nakit problemi var 3.25 icin 3.16ti ler hakkinda bilginiz varmi ?
Performans olarak tatmin edeceğini sanmam 316'nın. Denk gelirse 318ti bakabilirsin. İlandaki yeşil iyi gibi. Gerçi M paket değil ama km düşük. Galerideki siyah da ne zamandır satılıkta. Pazarlık payı fazladır herhalde.
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acil-ihtiyactan-orijinal-75.000-km-de-borusan-servis-bakimli-363205300/detay)
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2004-model-kazasiz-en-full-modeli-otomatik-294811045/detay)
vala ben dizelmi lpg mi ona karar veremedim daha :)
ama lpg alırsam sanırm km cok ta sıkıntı degıl sonucta atmosferik motor. bujileri değiştir buji kablosunu değiştir kafan rahat.
dizelde km önemli.. turboydu enjektördü ...
e36 baktım neredeyse yok gibi.. favorilerimde olanların hepsi aynı hafta gitti.
şu anda resmen 30 liraya kadar temiz yok ilanlarda.
compact lara bakıyorum. çok arada derede bırakıyor.. bagaj zaten kucuk birde lpg tankı..
punto mj lere bakıyorum km ler hey hey hey..
olmayanlar fiyat çekmişler..
sattıgım araba 158oookm deydi
aynı yılın daha donanımsız özelliksiz arabasına km si bile daha yuksekken daha fazla para vermek pek içime sinmiyor. sanırım biraz izmirkart kullanıcam :)
tam da zamanı :D yenı yıl yenı vergıler yenı dönem.. miss.. :)
livaneli
28-11-2016, 17:46
e36, konfor ve dayanıklılık yönlerinden e34'ü aratır.
vala ben dizelmi lpg mi ona karar veremedim daha :)
ama lpg alırsam sanırm km cok ta sıkıntı degıl sonucta atmosferik motor. bujileri değiştir buji kablosunu değiştir kafan rahat.
dizelde km önemli.. turboydu enjektördü ...
e36 baktım neredeyse yok gibi.. favorilerimde olanların hepsi aynı hafta gitti.
şu anda resmen 30 liraya kadar temiz yok ilanlarda.
compact lara bakıyorum. çok arada derede bırakıyor.. bagaj zaten kucuk birde lpg tankı..
punto mj lere bakıyorum km ler hey hey hey..
olmayanlar fiyat çekmişler..
sattıgım araba 158oookm deydi
aynı yılın daha donanımsız özelliksiz arabasına km si bile daha yuksekken daha fazla para vermek pek içime sinmiyor. sanırım biraz izmirkart kullanıcam :)
tam da zamanı :D yenı yıl yenı vergıler yenı dönem.. miss.. :)
Bence dizelde de fazla takmaya gerek yok turbo enjektör beraber ortalama 3 bin lira.
Alırken de dikkatli olunca sanmam sorun olsun.
Suzuki Swift Sport.
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-3%2Csahibinden-38.000-cok-temiz-366849198/detay)
Araba bak yahu anahtarsız zımbırtısı var, gerçekten güzel hemde japon :)
Bence dizelde de fazla takmaya gerek yok turbo enjektör beraber ortalama 3 bin lira.
Alırken de dikkatli olunca sanmam sorun olsun.
Fatih güzel diyorsun da, alacagımız arac zaten takribi 30 lira. e arabayı al sonra 3 bin masraf yap sadece enjektörüne turbosuna.. bence 30 liralık arabada bu masraf az değil.
kaldı ki sadece turbo enjektör de değil km yapmış arabanın heryeri yapıyor o km yi. kaporta duzgun olsun boyasında sıkıntı olmasın ama araba komple harket ediyor yanı sonucta bınılıyor arabaya yıpranıyor yani sonucta. e onlardanda cıkacak masraf..
Fatih güzel diyorsun da, alacagımız arac zaten takribi 30 lira. e arabayı al sonra 3 bin masraf yap sadece enjektörüne turbosuna.. bence 30 liralık arabada bu masraf az değil.
kaldı ki sadece turbo enjektör de değil km yapmış arabanın heryeri yapıyor o km yi. kaporta duzgun olsun boyasında sıkıntı olmasın ama araba komple harket ediyor yanı sonucta bınılıyor arabaya yıpranıyor yani sonucta. e onlardanda cıkacak masraf..
c4 ü neden sattın o zaman abi
bence punto vs bakma
lpg veya dizel zorunlumu sana ne dusunuyorsun ?
c4 ü neden sattın o zaman abi
bence punto vs bakma
Valla berkay aldı beni bir coupe heycanı şimdi binmicez ne zaman bincez filan. birde hatay noktadayım ben park yeri sıkıntısı var kucukumsu bişey istiyorum diye sattım.
alternatif yakıt mı var la :D benzin lpg olarak dusun tabı.
lpg zorunlu sayılır karadeşim gezentiyiz biz. yapmıyoruz dıyouzda yılda 20k var yani net.
aslında şu aralar 30k 2006 2007 arabaya verecegıne. yeni c3 1.2 53k ya veriyorlar.. imkanı olan dusunsun bence.
aslında şu aralar 30k 2006 2007 arabaya verecegıne. yeni c3 1.2 53k ya veriyorlar.. imkanı olan dusunsun bence.
Bence mantıklı değil.
Arada 23 bin lira var bir araba parası.
Bence mantıklı değil.
Arada 23 bin lira var bir araba parası.
fatih evet arada araba parası var ama şöylede birşey var. şimdi kendi aracını satıp elinde o para olan ve ustune bır mıktar ekleyıp pıyasaya bakan bırı olarak
açıkçası 2. ellerde ben para vercek araba cok fazla goremıyorum. cok yukseldıler ve ınsanlar cılgın paralar ıstıyor mantık dısı yanı.
ne olur belkı bıraz sıkışırsın ama sıfır arac aldım dersın kafan rahat olur. diye dusunuyorum.
canozgur106
01-12-2016, 15:00
Modelli dizel al..
O rakamlara 2010-2011 colt bulunur coupe. Amt 95 hp. Start stop ve cruise var bazılarında. Yağ-su devam.
314295462 Nolu ilan belki ihtiyacını giderir.(ilanla ilgim yok örnek olarak yazdım)
Eski araç sıkıntı ben c4'e 1 yılda 5500 lira harcadım bir o kadar daha harcasam ancak düzelirdi.