PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008 subaru wrx hatchback alınırmı alınmazmı ?

oguz
29-11-2016, 11:57
İşyerinde müdürüm otomobil düşkünü birazda kırık )) klasik araç hastasıydı takii EŞi ambargo koyana kadar .. ( 106 gti , 94 gsi , megane coupe,) en son c3 dizel cam tavan aldı :D mecburen . Hem hızlı hem aile spec görünümlü ( eşinde gözünü boyayacak ve dikkat çekmeyecek olsun derken wrx lere gözü kaydırmış..

***** sitede 3 adet ilan var hatchback wrx 2.5 ancak konuyla alakalı pek bilgimiz yok.. İşyeri kendisine araç verıyor c3 de hanım için duracak yada satacak.. Bu araçla senelik 5 bin km geçmez.. diğerleriyle geçmemiş .. Yükleme işi yok belki jant koyar yada ufak tefek şeyler..

Tavsiyeniz nedir ? Alınırmı alınmazmı ? Tek kapı alamaz STİ alamaz . Eşi veto ediyor. ( Hanım dan korkulurmu demeyin eşi Bafralı :)))

İzmirde ilanda olan için ciddi şuan )

Yardımlarınızı bekliyoruz .))

Sti_Ozan
29-11-2016, 14:10
2008 model 2.5wrx hatchbackler icin olumsuz yorumlar vardi,saniyorumki birtaneside intercooler borularinin plastik olmasiydi. Zaten bildigim kadariyla pek bi stinkeye kasa wrx yok trde. Ama yurtdisindaki vlogerlarda goruyorum genelde. Benim de sevdigim kasalardan. Konuyu takipteyim. Simdiden hayirli olsun :)

altugkocer
29-11-2016, 14:25
2.5 HB WRX ler Subaru'nun fiyaskosu gibi bir şey :) Haaaa müdür çok beğenmiştir, yıllarca binecektir, uzun süre satmayı düşünmüyordur o zaman belki alınabilir.

Ama öyle ha deyince satamaz. Sahibindendeki 2.5 HB WRX ler yıllardır satılık sanırım :)

STI yürüyenli bir HB WRX vardı ilanlarda. Ona bakılabilir.

gabxer
30-11-2016, 00:10
Bence o kasa 2.5 wrx alacağına golf gti falan alsın hem daha az yakar hem vergisi daha iyi. Azıcık daha fazlasını istese değiştirmesi gerekicek 2.5wrx alırsa.

wolrath
30-11-2016, 00:23
57ye satilik olana gaz kesiyorum ben de konuyu takipteyim :)

VWci
30-11-2016, 06:45
2.5 WRX'lerin blok degil ama hava alis sistemleri diğer wrx ve stilardan farklı. Yani turbo degiştirmek istesen rahat bulamazsın, intercooler değiştirmek istersen rahat bulamazsın. emme manifoldu ile beraber ya wrx ya da sti malzemeleri almak lazım. Aracın onunu acabilmek icin. vites oranları 2.0 wrx'den bile uzun. frenleri de 2.0 wrx'ten zayıf. 2.0 WRX'ler onde acık arkada viscous kilit ile geliyor. 2.5 larda her iki dif de acık.

İyi yani 2.5 olması ve standart iken 95 ile yurumesi. Alındıgı zaman bır kac iyileştirme ile kendini toplar.

CRX
30-11-2016, 07:35
son sattığım arabam 2009 2.5 HB WRX idi. Yazılanlar gibi uygun rakama alabiliyorsanız alın. Benim aracım full servis bakımlı ve boyasız ilk elden bir araçtı. Piste girip çıkıp hemen sonrasında 1000 km uzun yol yapıp frenlerin direksiyonun motorun nefesinin bitmediği nadir arabalardandır. Alıp 2 ay sonra satıcam dersen alma, ama alıcam gazlıcam makas atıcam viraj yapıcam dersen başka araba bakma, o paralara göre bence çok iyi bir otomobil. Banamısın demez.

oguz
30-11-2016, 07:42
Motor yüklemesi yapmaz , alır arada gazlar ewe döner, onuda hafta sonları yapar.
Frenler zayıf denmiş birde intercooker bunlara müdahale edilir sanırım . İzmirdekine pazartesi gidicek satılmazsa ..
Bende merak ediyorum alırsa paylaşırım burada zaten ))

oguz
01-12-2016, 09:15
Varmı yeni bilgiler :?

ozyt1000
01-12-2016, 09:24
Alacaksanız STI alın, yoksa almayın wrx in ikinci eli üzücü olabilir.