PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa Yakası Subaru servis önerisi

ömerve
30-11-2016, 20:06
Selamlar.

Avrupa yakası için önerebileceğiniz Subaru servislerini paylaşır mısınız.

Teşekkürler.

Runo
30-11-2016, 20:34
Maslak oto sanayide mekateknik oto var subaru özel servisi doğan usta sahibi, inanılmaz derecede bilgili bir insan tavsiye ederim

serkanaygün
30-11-2016, 21:05
Mekateknik Doğan Usta subaru denilince akla gelen ilk isimlerdendir. Elinden geldiğince yardımcı olur.

997TT
30-11-2016, 22:12
Vay be,Dogan usta hala Subaru ısı yapıyor,13 sene once gıderdım.
Boxer dızel ıle arası nasıl,gıden var mı dızelcı?

brv
01-12-2016, 14:43
İstinye'de yetkili servis var o size yeter Ömer.
Yanımdayken niye sormadın onu anlamadım :)
Doğan ustaya yıllar önce gitmiştik fiyatları çok iyiydi :)

imprezaWRC
01-12-2016, 15:13
Vay be,Dogan usta hala Subaru ısı yapıyor,13 sene once gıderdım.
Boxer dızel ıle arası nasıl,gıden var mı dızelcı?

Sen o işi Cadde Motors Barış Demirci'ye bırakıver :)

sparcoo
01-12-2016, 15:26
Maslak oto sanayi mekateknik doğan usta derim.

GokhanRS
01-12-2016, 15:32
doğan ustayı önermicek insan hiç denk gelmedi bana da. adamın gerçekten işini hakkıyla yaptığına inananlardanım bende. şimdi olsaydı gene ona giderdim ne gerek var yetkiliye öttürülmeye.

Tabi garanti kapsamı muhabbetiniz varsa ben eskiden florya tarafındakine gidiyordum. Ancak yorum yapamam yılda 1 kere ancaydı. Bakım dışında gitmedim. Bakımı sokaktaki çırakta yapıyor zaten.

imprezaWRC
01-12-2016, 16:46
doğan ustayı önermicek insan hiç denk gelmedi bana da. adamın gerçekten işini hakkıyla yaptığına inananlardanım bende. şimdi olsaydı gene ona giderdim ne gerek var yetkiliye öttürülmeye.

Tabi garanti kapsamı muhabbetiniz varsa ben eskiden florya tarafındakine gidiyordum. Ancak yorum yapamam yılda 1 kere ancaydı. Bakım dışında gitmedim. Bakımı sokaktaki çırakta yapıyor zaten.

Gökhan'ım, bakımı sokaktaki de yapıyor mantığı ne yazık ki günümüz otomobilleri için çok geçerli değil. Özellikle boxer dizel'de her yağ değişimi sonrası ucu dpf'e dayanan bir sayacı düzenlemesi gerekiyor. Bunu bilmeyene gidip sadece gerekli parçaları değiştirirsen o sıfırlanmamış sayac nedeniyle ucu cüzdana dayanan acaip işler çıkabilir.

Ayrıca, ben her seferinde yetkiliye gözüktüğümden, garanti bittiğinde bile iyiniyet adı altında hayati olmayan bir parçayı ücretsiz olarak değiştirmişlerdi. Barış Demirci çok iyi bir usta, Avrupa'daki yarışmada ödülü var. Servise girdiğimde birgün sırf çıkan sesi dinleyerek sağ aks körüğün katlanmış lifte kaldıralımda düzeltelim demişliği vardır ki hakikaten de öyle olmuştu.
Uzun zamandır gözükmüyorum, bir fırsat olsada sırf muhabbete gitsem diye düşünüyorum.

Doğan Usta iyidir hoşdur ama kısarsa anca işçilik ücretinden kısabilir zira parçaları gidip yetkili servisten alıyor, kaç defa cadde motors'da ve istinye'de karşılaşmıştık. Yetkili servise düzenli oalrak gidiyorsan zaten sadık müşteri diyerek de sürekli %5 ile %15 arasıdna indirimler uygulanıyor. Ayrıca, yeni Subaru'larda ücreti karşılığı garanti 5 seneye çıkarılabiliyor. 5 sene boyunca kullandığın makinayı satmazsan zaten yine ne işin var özel serviste. Özet olarak, ben şahsen yetkiliden öteye bir adım atmam.

ömerve
03-12-2016, 22:09
İstinye'de yetkili servis var o size yeter Ömer.
Yanımdayken niye sormadın onu anlamadım :)
Doğan ustaya yıllar önce gitmiştik fiyatları çok iyiydi :)

Yanına gelmeden önce açtım konuyu olm :)

Doğan ustaya gittik bugün,hallettik işimizi.

Teşekkürler.