Orijinalini görmek için tıklayınız : Çift Kabin Pick-Up önerisi
Aklımda Çift Kabin Pick-Up araç alıp off-road'a çevirmek var tam anlamıyla kapsamlı bir off-road aracı degil ,yükseltme ve jant lastik çamurluk dodikleri yan basamaklar ön arka tampon gibi düşünüyorum genellikle sehir içi kullanım yapacagım hafta sonları dag tepe vs 2014 -2016 model aralıgında olsun istiyorum tertemiz içime sinmesi için az km düşünüyorum otomatik vites te olabilir sizinde önerileriniz nedir? maliyetler ne rakamlara çıkar 2.el pıyasası hangisinin daha iyi aklımda ki araçlar;
Ford Range
Toyota Hilux
Amarok
aslanneron
01-12-2016, 08:57
takipdeyim bende konuyu
mert_can 41
01-12-2016, 08:59
Nissan navarada eklenebilir tek kötü yanı 4x2 de otomatik vitesi olmaması. Ford rangerın orta konsol çok iyi ama onun dışında plastik kalitesini beğenmedim. Amarok çok iyi hatta sınıfının iyisi diyebilirim ama rakiplerine göre fiyatı çok. Hilux ise oldukça cazip fiyat iç ortam vb tek kafamı kurcalayan şu savrulma testleri onuda spacer geniş lastikler izaya sokulur heralde.
KGüneyli
01-12-2016, 09:07
Benim hayalim bunlardan birtane alıp kafama göre yapıp binmek. Bakalım nezaman olucak.
Linkteki araca bir bakın isterseniz. 1992 Land Rover Defender 110 2.5 TDI 40.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 344992567 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-az-kullanilmis-masrafsiz-defender-344992567/detay)
Thracian
01-12-2016, 09:30
Toyota Hilux ve Mitsubishi L200 diğerleri sadece bunlar olmazsa olur seçenekler.
MertSerhanÖ.
01-12-2016, 09:31
ranger'ın duruşu çok amerikan duruyor bence.Heleki ön ızgarayı değiştirirseniz inanılmaz bir havası oluyor.Amarok tabiki sınıfında kendini kanıtlamış bir araç.
Ama ben olsam ranger'ı tercih ederim.
Hepsinin test et kendin karar ver derim. Amarok un yanlızca marka imajı var. Hi-lux ve ranger bu seride başarılı. Mitsubishi 2nci seçenek. Navara yı hiç saymıyorum. Şehir içi kullanılacaksa ranger ve hi-lux makas lı olmalarına rağmen biraz konfor lu sayılırlar. Donanım olarak hilux ın artıları olmasına rağmen (katlanır ayna sunroof vs gibi.) fiyatı da daha uygun.
ranger yada hilux diyor ve çekiliyorum ikisininde kullanıcısıyım hangisi ağır basıyor deseler ona bile bi cevabım yok ikisininde farklı sevdiğim yanları var ama diğerlerine bakmıyorum bile....
http://www.techturkey.com/forum/karthylathtyrmalar/220915-toyota-hilux-mu-nissan-navara.html
bu konu altında aradığınız bütün cevaplar var şimdiden hayırlı olsun
i-vtec07
01-12-2016, 11:35
Amarok 10krktr
Amarok dışarıdan güzel de dayanıklılık hususunda daha çok ekmek yemesi gerek. Hilux'u tek geçerim bu kategoride.
Şantiye için Ranger kullanıyoruz. Her şartta çok iyi cevap verebiliyor.
Araç elektrikli koltuğuna kadar da dolu. İstediğin gibi ufak yükseltmelerle fln arazi de gayet güzel zaman geçirebilirsin :)
Amarok bana göre daha çok yol aracı gibi geliyor.
yazın ben de dere tepe gezmeyi seviyorum, az önce bu araç dikkatimi çekmişti, coupe araçtan sonra alışırmıyım diye düşnüdüm ama sogutmalı vinc snorkel falan yeni duydugum kelimeler, onun dısında daha neler vardır, birazda offroad teknik bilgisi olması lazım henüz bana uygun degil :)
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-boyasiz-kusursuz-full-368807248/detay)
Ferhat_V
01-12-2016, 15:43
turuncu bir ford ranger derim :)
Navara yada amarok çok heybetli ve güzel duruyor
arazi tercihim hiluxdan yana ama arka aksı makassız olduğu için navara.