Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda civic Type-S
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-manuel-78-binde-nadir-kalanlardan-364983905/detay)
bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? Ya da 1.8 type's tavsiye eden
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-manuel-78-binde-nadir-kalanlardan-364983905/detay)
Manuel olduğu için alınır. Gayet keyifli araçtır. Yol tutuş vs çok iyi ancak japon aracı olduğu için yol sesi alır ve plastik kalitesi düşüktür.
Ben sport versiyonunu kullandım 5 sene hiç sorunsuz. Tek sorunu otomatik şanzımanıydı bir de direksiyon kutusu garantiden değişmişti.
Anıl selam,
type-s ci bir dostumdan bilgi aldım,araca bulaşmayın dedi" diyim sana kısacası.detayları özelden veririm,belki arkadaş buradandır ayıp olmasın.
temizi düzgünü 45 i gözden çıkarsın diyor.
2010 dan beri kullanıyor. Kredi çekip almış. Borcu henüz bitmemiş. 1 ay sonra 2017'ye giricez 7 yıllık ne kredisi çekmiş arabaya. :D
Anıl selam,
type-s ci bir dostumdan bilgi aldım,araca bulaşmayın dedi" diyim sana kısacası.detayları özelden veririm,belki arkadaş buradandır ayıp olmasın.
temizi düzgünü 45 i gözden çıkarsın diyor.
eyvallah kardeşim detaya gerek yok o zaman. Eğer bildiğiniz düzgün varsa haber edersiniz.
o halde yazdıklarından farklı şeyler var gerçekte.
eğer yazdığı gibiyse km vs de gayet iyi olduğundan alınacak bir araç gibi duruyordu.
Bence söyleyin detaylarıda insanlar bilgilensin eksik yanlış bir şey varsa...
Arkadaşının varmış bir tane.o da ilanlarda,izmir deki.
o halde yazdıklarından farklı şeyler var gerçekte.
eğer yazdığı gibiyse km vs de gayet iyi olduğundan alınacak bir araç gibi duruyordu.
Bence söyleyin detaylarıda insanlar bilgilensin eksik yanlış bir şey varsa...
Aracın kazalı ve sürekli satılıkta olduğu belirtildi.3-5 fazla olsun iyi olsun denilirse 45-46 lara da var bu araçtan.
Aracın kazalı ve sürekli satılıkta olduğu belirtildi.3-5 fazla olsun iyi olsun denilirse 45-46 lara da var bu araçtan.
Lpg'li olan araç mı kardeşim ?
denizhandinc
01-12-2016, 14:31
Bu tur cihazlara sahip adamların sürekli kullandıgını düsünürsek 10 yasında arac 78 bin km ben pek inandırıcı gelmedi bana
Değişen yok demiş ilanda. Kaza varsa ve söylemiyorsa uzak durmak lazım zaten. Ben dürüst satıcı isterim karşımda her şeyi tam olarak söylemedikten sonra sadece tambon boyalı olsa bile almazdım aracı zaten.
Ben şuanda kullanmakta olduğum aracı aldığımda satıcı bana herşeyi söyledi 10 bin liralık hasar tutarını dahi gösterdi o şekilde aldım. sorunsuzca kullanıyorum hala sonuçta kaporta hasarı motor yada yürüyen değil.
Dürüst olmak lazım kısacası...