Orijinalini görmek için tıklayınız : Çekiciyle araç getirtme (yardım)
Merhabalar araç konusu açmıştım geçen hafta
Kısaca yakın çevremde bütçeme göre istediğim aracı bulamadım. Bir tane buldum ama oda çok uzakta ben Bursa'da ikamet ediyorum araç elezığda.bu işin dezavantaj kısmı işin avantajlı kısmı ise yakın çevremde bulduğum araçlardan 3-3,5 bin tl ucuza anlaştık gibi ancak ben bu karda kışda Elazığ'a gitmekten çekindim kolay değil bin küsür km yol satıcıya yol masrafını karşılayayım Ankara'da buluşalım dedim haklı olarak oda yolda kaza bela riski var dedi gene havada kaldı bizim anlaşma
Aklıma uçakla gidip gelmek aracı da çekiciyle Bursa'ya yada en azından Ankara'ya getirtmek gibi bi düşünce geldi ama bunun bana maliyeti ne olur artısı eksisi ne olur yani 3nin tl ucuza pazarlığı bitirdik ama işin sonu daha mı masraflı olur güvenli olur mu yasal prosedürü varmı irsaliye kantar v.b.
Alternatif fikirlere de açığım
Şimdiden teşekkürler
İşin içine çekici girerse arabaya ortak olur :)
Elazığdan arabayı yavaş yavaş acele etmeden getirin. Yanına 1-2 arkadaş al eğlene eğlene gelirsiniz.
gokhankenar
02-12-2016, 07:59
Elazığdan arabayı yavaş yavaş acele etmeden getirin. Yanına 1-2 arkadaş al eğlene eğlene gelirsiniz.
Kesinlikle katılıyorum. Yeni araba almış olsam Ardahan dan bile binerek gelirim çekici gelmez bile aklıma :)
Aliburakb
02-12-2016, 08:16
memleketim güzeldir ya :) bencede ağır ağır bir iki arkadaş ile keyifli keyifli gelinebilir
ben son zamanlarda izmire 2 araç sattım, 1de araç aldım. 3 aracıda çekiciyle getirdim, gönderdim.
izmirden 400 lira gibi bir ücrete geldi araçlar adresime kadar :)
Van'dan kazalı tipo alıyordum geçen ay, 700 liraya gönderiyordu adam.
İstersen izmirdeki çekicimin numarasını vereyi onun tanıdığı vardır, seni yönlendireceği firmadan fiyat al.
Ayrıca toplu çekici candır, saatlerce yolda çektiğiniz yorgunluğa deymez.
05327118031 istanbuldan-izmire 74 malibu, izmirden-istanbula cj5 gönderen arkadaştan aldım numaranı de. veta izmir Konya otomotiv mustafa abinin yakınıyım de iyi fiyat verir kendi çekecekse.
prodorian
02-12-2016, 09:36
kardeşim Gefco merttur gibi firmaları ara o bölgeye 0 araç çektikleri için dönüşte getirirler aracını çok ta güzel rakama gelir.
iyi çalışmaşlar
prodorian
02-12-2016, 09:43
mail gibi yazmışım :):)
Rize den istanbula 650 tl ye getirdik çekiciyle yaktığınız yakıt ta da yorgunluğa da değmez.
Ferhat_V
02-12-2016, 11:53
yukardaki yorumlara alternatif olarak o şehirde hangi markanın bayisi varsa onları araştır.
illaki sıfır araç teslimatı oluyordur..tırlar boş döneceğine yakın şehirlerden birine getirirler arabanı.
Geçen yıl bodrumdaki selde arabam oradaydı. Bodrum Eskişehir e 1000-1500 den ağız açtılar. Ucuza çok zor bulmuştum. Birde bizim burada şehir içi 100'den kapı açıyorlar.
Geçen yıl bir konuya yazmıştım böyle çekici parası mı olur diye, forumda herkes normal demişti :)
Geçen yıl bodrumdaki selde arabam oradaydı. Bodrum Eskişehir e 1000-1500 den ağız açtılar. Ucuza çok zor bulmuştum. Birde bizim burada şehir içi 100'den kapı açıyorlar.
Geçen yıl bir konuya yazmıştım böyle çekici parası mı olur diye, forumda herkes normal demişti :)
Tek araçlık çekiciler o paraları ister ama bizim dediğimiz 4-6 araç alan büyük kamyonlar.
boluda bir defa kalınca kışın beni hıgway avm'ye atması için çekici aradım mecbur navigasyondan bakıyorum 8k hadi max 9km olsun 3600tl isteyince çekicilere düşman oldum,mecburen çektirdik allahtan şirket işiydide cepten bişey gitmedi :D tabi bu çekicilere olan bakış açımı değiştirmez not kar yoktu yerde eşşek donduran soğuk vardı sadece