PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : The Makine Canlı yayında

Engin G.
02-12-2016, 21:54
Youtube üzerinden araç videosu yapan Bauğra Akpınar'ınn canlı yayınını gördüm site takipcisi olduğunuda biliyorum ve yayında sitenin adını minikslerle bahsedince yayını sitede bilmeyen kişiler vardır diye konu açmak istedim

İlk yayın olduğu için bi amatörlük var amagerek mekan gerek konsept olarak bence türkiye de ilk ve desteklenmesi şart

The Makina 'Mubarek Cuma' | Miniks & Deniz Saypınar & Ferhat Hakan & Tosttuning - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=snROZ205_vE)

yayın link, üsteki linktir ben gayet başarılı buldum yolunuz açık olsun :)

Yigit-Y
02-12-2016, 22:05
Canlı yayın için biraz fazla çalışma yapılması gerek

Dr sitem edilmiş :):)

Ayar yapmiyi diye

KÖROĞLU
02-12-2016, 22:13
Adam güzel güzel doğal bir iş çıkarıyor yorum yapan bir tane zibidi var utandım ya.

Bu kadar mı abaza bu millet ya ayıp arkadaş.

Yigit-Y
02-12-2016, 22:15
Adam güzel güzel doğal bir iş çıkarıyor yorum yapan bir tane zibidi var utandım ya.

Konuğun instagram hesabına bir bak reyis

Normal dersin o abaza yorumlara :)

KÖROĞLU
02-12-2016, 22:18
Konuğun instagram hesabına bir bak reyis

Normal dersin o abaza yorumlara :)

Müdür baktım da vallahi utandım ya hatun vg yapmış baya da iyi gördüğüm kadarıyla Avrupa şampiyonası falan vs paylaşmış da bu şekilde seviyesiz yorumlar beni geriyor.

Her foto paylaşana bu gözle bakmamalı. Yayını beğendim ben alışılmışın dışında güzel olmuş. Zamanla gelişir ilk dk dan gömmenin alemi yok :)

Yigit-Y
02-12-2016, 22:20
Müdür baktım da vallahi utandım ya hatun vg yapmış baya da iyi gördüğüm kadarıyla Avrupa şampiyonası falan vs paylaşmış da bu şekilde seviyesiz yorumlar beni geriyor.

Her foto paylaşana bu gözle bakmamalı. Yayını beğendim ben alışılmışın dışında güzel olmuş. Zamanla gelişir ilk dk dan gömmenin alemi yok :)

Fotolar bakımca sende şeytanın nefesini hissetmenin mi şimdi doğruları konuşalım :)

Engin G.
02-12-2016, 22:23

Canlı yayın için biraz fazla çalışma yapılması gerek

Dr sitem edilmiş :):)

Ayar yapmiyi diye

çalışma yapılması gerek izleyince kendiside görür ama konular konuklar konsept güzel ya:D

Engin G.
02-12-2016, 22:24

düzeltme olmadığında tekrardan alınntı yaptım tamamiyle aynı şeyleri düşündüm sonuçta önündeki pcden yorumları okuyabiliyo ve bu bayanın eşi dostuda izleyebilir bu yayını

ZX-636R
02-12-2016, 22:39
ben de biraz izleyip çıktım, yorumlar the makina formatı dışındaydı yıllar geçiyor ama biz pek değişmiyoruz

Yigit-Y
02-12-2016, 22:54
Altın elbiseli adam canlı yayınları oluyor

Ordan biraz ders almakta fayda var

Render farklı canlı farklı bir hadise

Zorbey
02-12-2016, 22:59
Benim tahminim sansür için kasıyorlar kendilerini. Doğal olsa millet çok izler ama +18 olur :D

sekizsilindir
03-12-2016, 00:01
Buda iyi akşamlar arkadaşlar la başladı..hahaha

MertSerhanÖ.
03-12-2016, 08:59
Kim ne derse desin Ülke olarak otomobil ve modifiye konusunda ciddi yerlere geldiğimizi düşünüyorum.

Ülke sınırları içerisinde yapılan bir çok aracımız avrupa'da ciddi ciddi biliniyor ve konuşuluyor.

Ve bu ailenin bir parçası olmaktan inanılmaz gurur duyuyorum.

Techturkey ile birlikte,The Makina kesinlikle bu konuda en iyi reklamımızı yapan medya oluşumu.

Buğra Akpınar'a bu konuda çok şey borçluyuz.Teşekkürler Buğra Akpınar.

K0213
03-12-2016, 09:09
Buğra bu işide tutturur, yürür hayırlısı ile, eline sağlık bilader ;)

PiscocuK
03-12-2016, 09:12
15/20 dk kadae izleyebildim musait bi zamanda bitirmeyi dusunuyorum
Yapmacik tv sovlarindan daha samimi geldi minikslerle olan sohbet

Tebrikler bugra ve ekibine

ogunozcan
03-12-2016, 09:40
gayet guzel bence 2 saat ızledım gıdıp tv de hanımın cıftlıgı ızlıcegıme hergun olsun hergun ızlerım.

TolgaUs
03-12-2016, 10:16
O bu değilde bu kız nasıl 94lu ben onu anlamadım. Her neyse konumuz the makina. Aga adam fena. Çok farklı bi boyuta getirdi canlıyı bence. Oldukça zevkliydi izlemesi. 2buçuk saat nasıl geçti anlamadım bile ben. Umarım devam eder.

Yigit-Y
03-12-2016, 10:19
İt köpek aş
Ve mikrofon işi çözülürse
Kopukluk olmadan efsane bir bölüm olur

Dr la da olur

Sebo usta ilede olur

Konukla ilgili sıkıntı yaşamaz bir sürü isim bulur

Teknik ekipman ve canlı yayın kurgusu çok güzel sağlanırsa daha başarılı olur

Ablaya show yaptırmak bence gereksizdi :)

MertSerhanÖ.
03-12-2016, 10:25
İt köpek aş
Ve mikrofon işi çözülürse
Kopukluk olmadan efsane bir bölüm olur

Dr la da olur

Sebo usta ilede olur

Konukla ilgili sıkıntı yaşamaz bir sürü isim bulur

Teknik ekipman ve canlı yayın kurgusu çok güzel sağlanırsa daha başarılı olur

Ablaya show yaptırmak bence gereksizdi :)

Sebo abi ve Özgün abi'li bölüm hakkaten efsane olur.:)

Buğra A.
03-12-2016, 15:47
güzel yorumlarınız için herkese teşekkür ederim. ikinci bölüm için çalışmalara başladık, inşallah bu bölümden daha iyi olacak. bana desteğini esirgemeyen bütün herkese sonsuz teşekkür ederim.

Raindrops
03-12-2016, 16:25
Güzel bi yayın oldu elinize sağlık. Teknik aksaklıkların dışında bişey de ben söylemek istiyorum,

Giren-çıkan, gidenler yüzünden dikkatiniz çok dağınıktı.
Konuğunuza soru soruyorsunuz, konuk tam lafa başlarken arkadan birilerine odaklanıp ona bişeyler söylediğinizde çok kopukluk oldu. Bu kopukluklarda biraz sıkılmadık değil ne olup ne bitmediğini görmediğimizden :)
Herkesin gönlünü hoş tutmaya çalıştığınız içinde size de hak veriyorum tabiki
Bunun sebebi ilk defa yapılıyor olmasındandı sanıyorum ama ilk canlı yayına göre çok başarılı buldum ben. Bu işlerde baya iyisiniz severek izliyoruz, başarınızın devamını dilerim.. :)

SinanAdalı
03-12-2016, 21:13
Biraz karışıktı çünki herkes biyerden laf atıyodu bişiler söylüyodu ama buğra'nın yüzüne alışık olduğumuzdan dolayı hep arada bi bomba gelecektir düşünceside vardı. İlk yayının acemiliği diyorum gerek konu gerek konuk akış sırası vs gibi şeyler ikinci yayında giderilecektir. Başarılar buğra devamını çekirdek kola ile bekliyorum :) Gerçekten içten gelerek şunu söylemek istiyorum techturkey çok büyük bi aile ve ben her ne kadar burdaki herkesi bireysel olarak tanımasamda örnek sen mesela yaptığın işler ile gurur duyabiliyorum ya da başkasına anlatırken ''bi arkadaşım şu işi yapıyor The makina kanalı onun '' diyebiliyorum, buna diğer garaj ve işletme mekanı olanlarda dahil. Yani günün birinde yolda görsem burdan herhangi birini ilk defa görüyormuş gibi değilde uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımla konuşuyormuş gibi olurum. Başarılarının devamını dilerim dostum :)

ahmetakbayir
03-12-2016, 22:16
Karlıkçı halil le sohbet edin siport badi kitin inceliklerinden bahsetsin :)

Buğra A.
04-12-2016, 15:36
eksikler tabii ki var, giderilecek. şunu unutmamak gerekir; orada olan hiçbir kişi daha önce canlı yayın deneyimi yaşamadı, buna bende dahil. sıfırdan bu çıkıyor, ilerleyen dönemlerde daha iyi olacaktır. destekleriniz için tekrar teşekkür ederim.