Orijinalini görmek için tıklayınız : Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı
Revolution
09-12-2016, 16:29
Benımkılerde kargoya verılmıs
Benimkiler de kargoya verilmiş :)
Salı verdiğim siparişler tedarik sürecinde, normalde adidas da 44 giyiyorum, 43 lacoste aldım, inşallah olur, iade edip 1 hafta daha beklemeyelim bide :)
barakuda26
09-12-2016, 17:01
Pazar günü sipariş verdiğim iki ayakkabı geldi gayet iyileer, pazartesiden 2 çarşambadan 1 adet daha bekliyorum tedarik sürecinde bekliyolar şuan
Siparişim geldi denedim tam oldu konuyu açandan allah razı olsun
Ürünler geldi herhangi bir sıkıntıları yok
urun geldı 41 numara bana buyuk geldı gerı ıade ettım 40 nı sıparıs verdım
6 gün oldu bnm hala tık yok :)
Abi sanki milli piyangodan para çıkmışta,paramı alamıyomuşum gibi bi his war içimde
ahmet3425
10-12-2016, 12:55
bende pazartesi gunu aldım ama hala tedarik surecinde kargoya veremediler bir türlü...
Pazar gecesi verdiğim son sipariş az evvel kargoya verildi gözüktü. Muhtemelen pazartesi gelir.
ChtArdARSL
10-12-2016, 19:21
Arkadaslar,
Adıdas sıyah stansmith almıstım numarasını 42 dıye 42,5 almısım buyuk oldu. Urundende stoklarda kalmamıs ıade etmektense belkı ıhtıyacı olan vardır dıye yazıyorum,aldıgım paraya verecegım 169+8 tl kargo 176 verecegım.
bende 1 çift new balance aldım piyasanın yarı fiyatına bakalım ne zaman gelicek :)
Aliburakb
13-12-2016, 12:39
6 aralıkta 5 ayakkabı sipariş ettim az önce bir tanesi geldi diğerlerinden ses soluk yok tedarik sürecinde diyor. bakalım beklemeye devam :)
Benim kargoların birisi geldi ürünler güzel hiç denenmemiş bile soru işareti olan varsa kalmasın :) diğeri de yarın gelir herhalde
Son parça ayakkabımda dün geldi denenmemiş bile altında toz yoktu. Değişim, son kalan mal olarak düşünmeyin.
sky clio
13-12-2016, 13:01
Tedarik sürecinde gözüküyor.
Spor ayakkabı aldım ama klasiklerde ayak numarası çok fark ediyor diye güvenemedim.
Al Tekrar iade et ile uğraşmayım diye spor ayakkabı aldım genel itibari ile.
8. gün tık yok :) mail attım bakalım nolur
geldi ama yanlış geldi iade edeceğiz el mahkum :)
Revolution
13-12-2016, 13:51
geldi ama yanlış geldi iade edeceğiz el mahkum :)
Nasıl yanlış geldi istediğiniz ürün gelmedi mi ?
onursumer
13-12-2016, 14:00
benim 2 tane hala hazırlanıyor :D amazon.com dan aldığım ayakkabılar tedarik kargo vs dahil 7 günde usa dan istanbula geliyor bana teslim ediliyor bunlar daha hazırlayamadılar :D
ozan gülle
13-12-2016, 14:34
Benim siparişler geldi gaza geldim tekrar sipariş verdim
benimkiler kargoda dağıtımda, 1 2 saate gelir beklemedeyiz :)
4 çift aldım hepsi sıkıntısız geldi, birde çanta siparişi vermiştim o tedarik sürecinde. Ürünler kesinlikle orjinal şupheniz olmasın
Dün geldi ama kargodan dolayı bugün elime ulaştı. Gayet güzel bi sıkıntı yok. :)
5.12.2016'da sipariş ettiğimiz iki çift ayakkabı bugün geldi. 2'side kusursuz. Siteyi önerenlere teşekkürler :D
Benimde 8.gün hala tedarik sürecinde gözüküyor
mercan_shark
13-12-2016, 19:20
10 çift ayakkabı parti parti olarak 1 hafta içinde kusursuz bir şekilde geldi
Benim aldıklarımda 1 hafta içinde sorunsuz geldi. Konuyu gördükçe girip bakıyorum siteye, yapmayın etmeyin hiç ihtiyacım olmadığı halde bir sürü ayakkabı aldım :D
onursumer
13-12-2016, 19:49
benim 2 tane hala hazırlanıyor :D amazon.com dan aldığım ayakkabılar tedarik kargo vs dahil 7 günde usa dan istanbula geliyor bana teslim ediliyor bunlar daha hazırlayamadılar :D
demiştim bugun kargoya vermişler :)
Forum öldü,dirildi;hâlâ ayakkabısı gelmeyen var.
3 gün oldu alalı bende beklemedeyim
kadireren
14-12-2016, 02:09
6.12.2016 sipariş verdim bekliyorum tedarik sürecinde :)
geçen salı aldım bün kargoyu teslim aldım.
yok valla ben 8 benden siyah nike sipariş verdim alakasız ve bir o kadar çirkin g-star gönderdiler.
3 3 3 olarak almıstım 2 tane 3 um geldı kalan beklenıyor
Aliburakb
14-12-2016, 11:09
06.12 de sipariş verdim. converse modellerinde bir sıkıntı var sanırım ayrı ayrı 2 sipariş verdim bir siparişte 2 converse 1 nike sipariş ettim diğer siparişte ise 2 converse sipariş ettim. 3 lü sipariş kargoya verildi diye görünüyor. nike geldi converslerden ses yok. 2 li olan siparişimde hala terdarik sürecinde. dün aradığımda ise 3 iş gününde haber edilicek dendi bakalım beklemeye devam :)
benımde 2 con bı lacos olan kargo halen tedarıkte dıyor
Aliburakb
14-12-2016, 11:30
benımde 2 con bı lacos olan kargo halen tedarıkte dıyor
genel olarak converseler ile ilgili bi durum sanırım bu tedarik olayı :)
nitrO_Oxide
14-12-2016, 11:41
[Sipariş Hazırlanıyor]
Olarak güncellemişler ne zaman gelir acep :)
Geçen salı akşam verdim sipariş, dün akşam ulaştı elime
9 unda verdim bende siparişi henuz gelen giden yok.
6 sında sipariş vermiştim dün elime ulaştı.Ürünleri sıkıntısız görünce 1 tane daha sipariş verdim dün,tedarik sürecinde şuan oda 1 hafta sonra gelir herhalde.
2 lacoste istedim bi tane conserve yollamışlar :D iade işleriyle uğraş dur şimdi
kapıda ödeme varmı acaba bilgisi olan varmı
BirkanYazici
14-12-2016, 14:44
New Balance 996 WR996HC.410 (https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=WR996HC&rk=410)
Bayan için bu modelden 39 numara anneme almıştım uymadı düşünenler olursa geri yollmadan aynı fiyattan vereyim
By CrAzY
14-12-2016, 14:45
2 lacoste istedim bi tane conserve yollamışlar :D iade işleriyle uğraş dur şimdi
Siparişler karışmış olmalı :)
kapıda ödeme varmı acaba bilgisi olan varmı
Malesef :)
valla benim gibi ayakkabıyı seven biri için hiç de iyi olmadı bu iş kartıda yeni ödemiştim :) :)
sky clio
14-12-2016, 20:43
Kapanış tarihi vermiş. Ürünler hala gelemedi.
Bi sıkıntı olmaz inşallah.
Lacoste aldim 1 adet, 3 gunde sirnak silopiye adresime teslim edildi. Lakin numara uymayinca ayni gun kargoya iade ettim hesabima yatacak ucreti. Farkli numarasini tekrar aldim 2 gun once kargoya verildi
barakuda26
14-12-2016, 21:19
5 parça srakkabıdan ilk ikisi geldi 3-4 numaradan 3 geldi 4 tedarik sirecindeymiş faturası geldi ayakkabı yok ortada. Son siparişte bugun geldi ama farurası yok dışarıya bantladıkları şeffaf böşüm bomboştu kargoya sordum bilgim yok dedi, internet hesabından çıkartsak faturayı sıkıntı olmaz heralde. Tedarik etselerde biranönce 2 sini iade edicem onları göndersem. Uzun sürünce işlem insan aldığındanda soğuyo böyle
Ben de 6'sında 2 çift sipariş vermiştim, bugün elime ulaştı. Biri sıkıntısız ama diğeri yanlış geldi, alakasız bir ayakkabı göndermişler. Bir kaç çift daha sipariş vermiştim ama uğraştıracaklar herhalde, bakalım.
barakuda26
14-12-2016, 22:29
şuan üyeliğine girip hesabına ulaşamadan tekrar üyelikten atılan bi benmiyim ? sitede sorun var sanırım
onursumer
14-12-2016, 22:40
şuan üyeliğine girip hesabına ulaşamadan tekrar üyelikten atılan bi benmiyim ? sitede sorun var sanırım
sitenin alt kısmından gir siparişim vs kısmına ust linkte sıkıntı var
kadireren
15-12-2016, 01:26
6.12.16 da verdiğim sipariş tedarik sürecinde gözüktüğünden iletişim kısmından durumu yazmıştım mail atmışlar 1 converse 1 lacoste sipariş vermiştim lacostenin kargoya verileceği conversenin gönderilip gönderilmeyeceğini 1-7 iş gününde bildireceklerini yazmışlar şuanda "sipariş hazırlanıyor" durumunda bu kadar kısa sürede dönüş beklemiyordum ,kampanyanında son 1 haftası son güne kadar durup iptal etmezler umarım yoksa hemen başka marka bakalım
Benimde 5 gündür tedarik sürecinde. Umarım sıkıntı olmaz
Gelen 7 adet ayakkabının 5 tanesi iade..
Denemeden almayın...
Theg Zeus alan oldu mu ? Yerli uretim midir bu ayakkabi ?
Bende pzt 2 tane sipariş vermiştim hala tedarik sürecinde gözüküyor
ahmet3425
15-12-2016, 22:37
bende pazartesi gunu aldım ama hala tedarik surecinde kargoya veremediler bir türlü...
10 gun oldu nerdeyse halen tedarik surecinde :)
onursumer
15-12-2016, 22:41
10 gun oldu nerdeyse halen tedarik surecinde :)
mail at :) benimkiler geldi bugun
sky clio
16-12-2016, 09:15
Kargoyu nasıl takip edebiliyoruz.
Kargo no nerede yazıyor.
Ben thegin başka modelini aldım. Türk malı yazıyor kutusunda.
Kargocu da iadeye gelmiyo mk kaç gündür nerden bulaştık bu işe :)
Ne oldu patladı mı ya :) 6 çift ayakkabı aldım toplamda hepsi kusursuz geldi. biri 5 günde geldi biri 9 günde. Müşteri seçmeyeceklerini varsayarak oluşan hataları telafi edeceklerini düşünüyorum.
Bu arada camper da indirime girdi.
mehmetRS
16-12-2016, 11:21
ben aldım bir çift.. valla italyan diye biliyorum ama yerliysede çok başarılı gerçekten. Çok şık, rahat, öyle yaldır yaldır rugan gibi yanmıyor tam kararında :)
tabanı özellikle cok rahat :)
ben aldım bir çift.. valla italyan diye biliyorum ama yerliysede çok başarılı gerçekten. Çok şık, rahat, öyle yaldır yaldır rugan gibi yanmıyor tam kararında :)
tabanı özellikle cok rahat :)
Hocam kalıplar nasıl ? Boyner falan satıyor mu gidip deneyip sipariş vereyim. Divarese de 42 giyiyorum, spor ayakkabı da 44 , enteresan bir ayak yapım var o nedenle numaramı kestiremiyorum denemeden :)
ozan gülle
16-12-2016, 13:27
Benimde aldığım ayakkabı büyük geldi iade aldıklarında para iadesi yapıyorlarmı acaba çünkü başka beğendiğim ayakkabı yok
Benim anama babama ve kendime yılbaşı hediyesi olarak aldıklarım geldi hep. Bugün bitane daha kendime sipariş verdim.
mehmetRS
16-12-2016, 14:45
Hocam kalıplar nasıl ? Boyner falan satıyor mu gidip deneyip sipariş vereyim. Divarese de 42 giyiyorum, spor ayakkabı da 44 , enteresan bir ayak yapım var o nedenle numaramı kestiremiyorum denemeden :)
ben adidasla 44.5 giyiyorum, bunda 45 söyledim oldu ayağıma.. ayakkabı genel olarak ayakları taraklı olmayan insanlar için yapılmış gibi bir süre sonra benim ayagımda orjinal formunu kaybedecek yada benim ayağıma birşeyler olacağı için çok uzun ömürlü olmayacağını biliyorum ama beğendim işte. Nerede satıldığını bilmiyorum, bende 500binayakkabı üzerinden gördüm beğendim, numarayı yazdım sipariş ettim. Önceden tecrübe etmişliğim yok. Fakat ayak yapınız yazdığınz gibi enteresan ise, bence bir şekilde bulup denemeden almayın.
Bu arada camper da indirime girdi.
Ben bulamadım camper ?
Ben bulamadım camper ?
Camper'ın kendi sitesinde.. Belirtmedim tabiki sömürmeyin diye :D
Camper'ın kendi sitesinde.. Belirtmedim tabiki sömürmeyin diye :D
Camper Pelotas 18302-074 Gunluk ayakkabi Erkek. Official Online Store TURKİYE (https://www.camper.com/tr_TR/men/shoes/pelotas/camper-pelotas_xlite-18302-074)
Bunu beğenmiştim bende boynerde :D
TechTurkey gazina geldim yapistirdim iki tane umarım iyi gelir. Newblance alan var mi?
benim mallar geldi çok şükür 1400 ü kurtardık :)
yanlız gstar dan aldığım numara küçük gelmiş
Gstar Morton Mono D01742.990 (https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=D01742&rk=990)
nası değiş im yapçam
TechTurkey gazina geldim yapistirdim iki tane umarım iyi gelir. Newblance alan var mi?
Newbalance aldım 1 haftaya geldi ürünler orjinal zaten diğer arkadaşlarda bahsetmiş.Memnunum
altugkocer
16-12-2016, 16:20
Aldım birkaç çift. 1 hafta olmadan geldi. Sıkıntı yok. Denenmemiş, orijinal.
Newbalance aldım 1 haftaya geldi ürünler orjinal zaten diğer arkadaşlarda bahsetmiş.Memnunum
Aldım birkaç çift. 1 hafta olmadan geldi. Sıkıntı yok. Denenmemiş, orijinal.
Teşekkürler arkadaşlar sağolun yorumlarınız için :)
numarası yanlış gelen
Lacoste Vaultstar 116 1 731SPW0030.1F2 (https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=731SPW0030&rk=1F2)
Converse One Star 153063C.641 (https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=153063C&rk=641)
numara 39 geldi
Gstar Morton Mono D01742.990 (https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=D01742&rk=990)
kargo ben yokken gelmiş iade yapamadım isteyen varsa degerlendirsin
sky clio
17-12-2016, 16:45
Ürünler geldi. Hepsi tahmin ettiğim gibi tam oldu.
Bide iade ile uğraşmak zorunda kalmadım.
nitrO_Oxide
17-12-2016, 18:22
Bende 2 tane lacoste aldım ikiside mükemmel oldu :)
Şu Asics ayakkabıdan var mı? New Balance ile aynı kalıp mıdır, bilemedim. Koşu için alayım diyorum.
Şu Asics ayakkabıdan alan var mı? New Balance ile aynı kalıp mıdır, bilemedim. Koşu için alayım diyorum.
Linki unutmuşum. Pabuç budur (https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=HL517&rk=1641).
Draniela
17-12-2016, 18:46
Lacoste için sorum olacak.
Mağazadan aldığım ayakkabılar 42 ise bu siteden de 42 mi almalıyım?
Lacoste için küçük geldi diyenler var ondna merak ettim. İstediğim modeller yok ama günlük kullanım için alayım diyorum bir kaç çift
ChtArdARSL
17-12-2016, 19:09
Asics new balance daha kaliteli ve jel tabani sayesinde cok rahat.
Magazadaki lacoste neyse buda oyle bir farklilik tok
korkmazz
17-12-2016, 19:50
Draniela
lacoste siparişlerini bir numara büyük vermenizi öneririm kalıp olarak biraz dar geliyor diğer markalara göre
Lacoste almıştım ama oldukça dar geldi. Geri iade ettim 2 ayakkabıyıda inşallah iade de sorun yaşamam.
1, 2 numara büyük sipariş vermeli.
Lacoste almıştım ama oldukça dar geldi. Geri iade ettim 2 ayakkabıyıda inşallah iade de sorun yaşamam.
nasıl iade ettin
parasını mı alcan yoksa aynı ürünleri n büyük numarasını mı istedin
ugurbora
18-12-2016, 11:08
Benimkide baya bir küçük geldi. Bende büyük numarasıyla değiştirmek istiyorum aynı modeli. Acaba böyle bir uygulama varmı yoksa iademi edicez mecburen ?
asscutter
18-12-2016, 11:26
iade edilip tekrar sipariş veriliyor değişim yok
numarası yanlış gelen
Lacoste Vaultstar 116 1 731SPW0030.1F2 (https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=731SPW0030&rk=1F2)
Converse One Star 153063C.641 (https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=153063C&rk=641)
numara 39 geldi
kargo ben yokken gelmiş iade yapamadım isteyen varsa degerlendirsin
gstar 39
lacoste 39
converse 41
isteyen varsa eşine dostuna oğluna kızına almak isteyen beklemeden sahip olun iade ile ugraşmak istemiyorum
nasıl iade ettin
Abi direk iade ediyorlar parayı (inşallah). Numara değişimi filan yok, siteden tekrardan sipariş geçiyorsun istediğin numarayı.
Benimkide baya bir küçük geldi. Bende büyük numarasıyla değiştirmek istiyorum aynı modeli. Acaba böyle bir uygulama varmı yoksa iademi edicez mecburen ?
Site üzerinden vs herhangi bi uygulama yok. Yurt içi kargoya 379177039 numaralı alıcı koduyla teslim ettim ben 7 gün için de para iadesini bekliyorum. Para iade edilsin tekrardan satın alıcam.
Gelişmeleri yazarım buradan.
Abi direk iade ediyorlar parayı (inşallah). Numara değişimi filan yok, siteden tekrardan sipariş geçiyorsun istediğin numarayı.
Site üzerinden vs herhangi bi uygulama yok. Yurt içi kargoya 379177039 numaralı alıcı koduyla teslim ettim ben 7 gün için de para iadesini bekliyorum. Para iade edilsin tekrardan satın alıcam.
Benimde ürünlerim geldi ancak gelen Lacoste 43 numara biraz dar geldi , o yüzden 44 ü isteyeceğim. Gelen Faturanın alt kısmında ürün iadesi vs gibi seçenekler var oradan beden olarak uygun değil seçeneğini tikledim ve 44 numarasını istediğimi yazdım sanırım para iadesi olmadan da değişiklik olabiliyor. Çeşitli seçenekler var gelen ürününüzün üzerindeki faturanın alt kısmında iade seçenekleri var.
nasıl iade ettin
Benimde ürünlerim geldi ancak gelen Lacoste 43 numara biraz dar geldi , o yüzden 44 ü isteyeceğim. Gelen Faturanın alt kısmında ürün iadesi vs gibi seçenekler var oradan beden olarak uygun değil seçeneğini tikledim ve 44 numarasını istediğimi yazdım sanırım para iadesi olmadan da değişiklik olabiliyor. Çeşitli seçenekler var gelen ürününüzün üzerindeki faturanın alt kısmında iade seçenekleri var.
Müşteri hizmetlerini arayıp görüştüm söyledikleri bu şekilde. Gider pusulası üzerine yazdığınız klasik iade prosedürüdür. LCW, DEFACTO gibi mağazalara iade ürün verdiyseniz önce gider pusulasıyla iadeyi alırlar. Daha sonra aldığınıız ürünü ilk kez alışveriş yapıyormuşsunuz gibi sıfırdan işlem yaparak satış gerçekleştirirler.
yurtiçi kargo gelip evden mi teslim alıyor yoksa şubeye mi teslim ettin
bide o yazdığın numara yı herkes için mi geçerli yani iade kodunu soruyorum
bugratemel
18-12-2016, 15:25
2 ayakkabı aldık 1 i yanlış geldii al başına belayıııı şimdi ugraş dur
yurtiçi kargo gelip evden mi teslim alıyor yoksa şubeye mi teslim ettin
bide o yazdığın numara yı herkes için mi geçerli yani iade kodunu soruyorum
Abi herkes için geçerli bi kod, Eren holdingin yurt içi kargoda ki teslim numarası. Yolumun üstündeydi ben şubeye gidip teslim ettim. Evden teslim etmeyle ilgili bi bilgim yok.
Müşteri hizmetlerini arayıp görüştüm söyledikleri bu şekilde. Gider pusulası üzerine yazdığınız klasik iade prosedürüdür. LCW, DEFACTO gibi mağazalara iade ürün verdiyseniz önce gider pusulasıyla iadeyi alırlar. Daha sonra aldığınıız ürünü ilk kez alışveriş yapıyormuşsunuz gibi sıfırdan işlem yaparak satış gerçekleştirirler.
Gelmesi 2 hafta sürdü , gitmesi de 1.5 hafta sürer , tekrar gelmesi de öyle gelse ettimi 1.5 ay :) yemişim kampanyayı :D Napalım yapacak bir şey yok bekleyeceğiz. Teşekkürler.
barakuda26
18-12-2016, 20:48
bende yarın iki adet iade edicem bakalım hayırlısı artık ne zaman iade ederler bilinmiyor kendi kendimize iş çıkardık :)
ayın 14. de sipariş geçtim tedarik sürecinde yazıyor halen daha
son partımde suan teslım edılmek uzere kargo dagıtıma cıkmıs. sag salım atlattım ben :D
edıt agzımı actım ya patldık ahahaha
3 ayakkabı gelmesı lazımdı :D uzerındekı faturada 3 ayakkabı var 2 cıft gelmıs :D
mr.korhan
19-12-2016, 14:04
ben 1 tane almıştım bereket sıkıntısız geldi :)
9 da 1 fıre verdık :D bakalım nolcak :D
sımdı aradılar,
bılgılerı dahılınde bekletmemek adına tedarık edılenlerı yollamıslar. 1 hafta ıcınde kalan tedarık edılmezse ıade yapılacakmıs
Nasıl bulabildiniz o kadar ayakkabı, ben hiç beğenemedim.
Furkan_z3
20-12-2016, 10:45
bende 2 çift sipariş verdim 5.gün halen tedarik sürecinde bakalım :)
1 lacoste,
1 newbalance,
2 Gant , aldım ayakabılarım geldi hepsi istediğim gibi herhangi bir sorun yok.çin çıkarmı diye çok korktum ama ürünler %100 orjinal.
lethaldoze
20-12-2016, 21:26
1 haftadan fazla oldu hala kargo hazırlanıyor da ...
Emre-Dylan
20-12-2016, 21:35
Alsan dert almasan dert şu durumu gördüm şükür almamışım dedim Allah sabır versin sizlere iadeyle filan hiç uğraşamam :)
Bu biraz şans işi. hatta şanssız olman lazım çünkü büyük bir çoğunluk geçte olsa ürünlerini eksiksiz kusursuz aldı.
Bnm kargoya verildi yazıo 3 gün oldu, ama kargoda adıma gelen herhangi bi kargo gözükmüyor.
Nası iş anlamadım.
tequila818
21-12-2016, 07:37
Nasıl bulabildiniz o kadar ayakkabı, ben hiç beğenemedim.
güzel olan ayakkabılar hep bitti. Bitenleri menüden kaldırdılar sanırım bu yüzden güzel ayakkabı kalmamış. Ben 2 adet nike air max aldım 1 tanesi orta şekerli diğeri gayet bağdat caddesinde 350 TL ye satılan cinsten.
Müşteri hizmetleri ile görüştüm iade de bir sıkıntı olmaz , hatta siz yenisini alın çünkü iadenin hesaba geçmesi 1-1.5 haftayı buluyor böylece vakit kaybetmezsiniz dedi. Bende yenisini sipariş ettim diğerini de artık 1-2 haftaya hesaba yatırırlar sanırım.
Aldigim urun 3 gun icinde geldi. Ayagima numarasi uymadi m.hizmetleriyle gorustum yenisini alin elinizddkini yollayin dedi. Eskisini yolladim ellerine ulastiktan sonra 3 gun icinde para hesabima yatti. Aldigim yenisinde 3 4 gun tedarik suresi oldu sonrasinda kargoya verdiler geldi.
fım cok eskı ve saglam beyler. sorun yasanmaz. eskılerde ıyı bılıyor bı abımız var sırkette 55 yasında eren holdıng dedım. ohoo alın bısı olmaz saglam onlkar dedı
onursumer
21-12-2016, 15:43
eren holding çok eski lacoste vs hepsi onların , firma konusunda şupheniz olmasın , ayrıca fiziksel olarak gidip gezebiliceğiniz yeride mevcut , 212 avm nin arka tarafında outlet yerleri var
1-2 hafta önce sipariş vermiştim verdiğim sipariş ile ayakkabı geldi. Bugün ise ben şirkette değil iken kargo ile aynı üründen tekrar göndermişler.
kadireren
21-12-2016, 17:47
Daha önce yazmıştım 2 çift aldım uzun süre beklemedeydi 1 çifti çıkarttılar diğerine haber vericez demişlerdi temin etmişler aradılar ücretsiz kargo ile onuda yollamışlar bekliyorum , özellikle sordum onlar kargoyu böldüğü için kargoya ücret almıyorlar bence bu yoğunluğa göre gayet ilgililer
Iadeyi yapmişlar hesaba kargo ucretini kesip.
Tahminimden kisa surdu :)
Bana da gönderdikleri bir ürünü mükerrer tekrar gönderdiler :)
Aradım dedim fazla gönderdiniz, kız diyo yok sistemde öyle gözükmüyor. Salak sistemde öyle görünse zaten göndermezsin :) Dedim beni harama bulaştırmayın gelin alın ayakkabınızı.
By CrAzY
22-12-2016, 11:29
Aradım dedim fazla gönderdiniz, kız diyo yok sistemde öyle gözükmüyor. Salak sistemde öyle görünse zaten göndermezsin :) Dedim beni harama bulaştırmayın gelin alın ayakkabınızı.
Eğer hala sorun yok diye diretiyorlarsa verin garibanın birine dua alırsınız.
güzel olan ayakkabılar hep bitti. Bitenleri menüden kaldırdılar sanırım bu yüzden güzel ayakkabı kalmamış. Ben 2 adet nike air max aldım 1 tanesi orta şekerli diğeri gayet bağdat caddesinde 350 TL ye satılan cinsten.
Ben ilk satışa başlandığı dakika baktım da yine düzgün birşey yoktu. Bu sene occassion çadırda da düzgün ürün yoktu.
Eğer hala sorun yok diye diretiyorlarsa verin garibanın birine dua alırsınız.
Benim olmayan birşeyi, birine vererek dua mı alırım yoksa bedduamı bilemem. Sonuçta bu yanlıştan dolayı o firmada da birinin canı yanacak.
Allah güç kuvvet versin, yardım etmeye yine çalışırız. 3 kuruşluk sevabımızıda sakatlamayalım :)
onursumer
22-12-2016, 12:19
Benim olmayan birşeyi, birine vererek dua mı alırım yoksa bedduamı bilemem. Sonuçta bu yanlıştan dolayı o firmada da birinin canı yanacak.
Allah güç kuvvet versin, yardım etmeye yine çalışırız. 3 kuruşluk sevabımızıda sakatlamayalım :)
biraz beklet farketsinlerde burunları surtsun bence , sonrasında gonderirsin
Bana da geldi bugün aynı ayakkabı mıydı bakmadım ama kargodan almadım hiç. Alırsam iade vs uğraşıcam şimdi. :)
41 buyuk geldı iade ettım 40 aldım paramı ıade ettıler
Benim aldığım elime ulaştı numarasi tam oldu üstelik orjinal. Teşekkürler yorumlar için yanıltmadı. :)
Benimde 5 gündür tedarik sürecinde. Umarım sıkıntı olmaz
Ayakkabım geldi. Gerçekten 10 numara :). Linki paylaşan arkadaşa teşekkürler :). Site kapanmadan bir new balance da hanıma aldık bugün beklemedeyiz :)
VolkanA.
22-12-2016, 18:55
Konuyu açan arkadaş bi hayır duamı aldı😀 Benimkilerde bugün geldi yanlış gelirimi diye çok tereddüt etmiştim doğru geldi. Yılbaşı hediyesini ucuza ve güzel bi şekilde kapattık 😀
By CrAzY
26-12-2016, 10:22
İyi dilekte bulunanlara teşekkür ederim :)
barakuda26
26-12-2016, 18:41
Benimde iadeleri yaotılar 5 gün içinde sorun yok iadede
By CrAzY
28-12-2016, 15:42
Arkadaşlar doluşun yeni sıcak fırsat .Yeni bir konu açma gereksinimi duymadım.Markafoni kargo beleş 175 tl ye cat ve harlet bot satıyor doluşun ölücüler kapmadan.
By CrAzY
28-12-2016, 15:43
Linki unutmuşuz. :D
Caterpillar & Harley Davidson Kampanyası (http://www.markafoni.com/kampanya/caterpillar-harley-davidson-15149/)
Gimifayf
28-12-2016, 16:38
Linki unutmuşuz. :D
Caterpillar & Harley Davidson Kampanyası (http://www.markafoni.com/kampanya/caterpillar-harley-davidson-15149/)
Renkler tam elde kalan renkler o yesil olanını bi ara dusunmustum ama sımdı hıcbı kıyafetıme uymuyacak kararsız kaldım :D
Acaba kampanya bitis suresi ne zaman ve yeni renkler eklenir mi cat botlarda? Ben boyle hic internetten alısverıs yapmadıgımdan bılemıyorum model eklemesı oluyo mu boyle kampanyalarda?
By CrAzY
28-12-2016, 16:42
1g 3 s yukarda sayıyor.
Mezarcılar talan etmiş başkan numaralar uçtu :)
1g 3 s yukarda sayıyor.
Mezarcılar talan etmiş başkan numaralar uçtu :)
4 tane aldım :)
colorado siyah kahve, hanıma kahve, bir de taba sabah ilk açıldığında yakalamıştım.
bazı markalarda model ve stok eklemesi yapıyorlar ama markafonide başka yüz yere baktım var mı bir lira indirim diye 305 civarı geziniyordu yapıştırdım beklemedeyim :)
Gimifayf
28-12-2016, 18:12
Hayirli olsun ben bir magazada gordugum kahvemsi bej rengi duserse ona talip olucam beklemedeyim :)
Bugün 3. kez yine kargo geldi. Bende yine uğraşmamak adına almadım. Nasıl bir sistemleri varsa aylar sonra bir daha sipariş geliyor :D