Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafikte İnsan Hayatının Önemi
exclusive
06-12-2016, 14:53
Ne yazayım nasıl bir yorum yapayım bilemedim. ??
Otobanda ters yola girip dönüş yapmaya çalışan tır ve sonuç... - YouTube (https://youtu.be/h8ioT-PN52E)
adamdaki rahatlığa bak inmedi bile
Böyle onun bunun adamları cinayete teşebbüsten ceza almazsa adalet sisteminden felan söz edilmez.. Göz göre göre öldürmek için yapılmış bir eylem..
turboman
06-12-2016, 19:00
Tırcıya ayrı sövdüm vidyoyu çekene 2 katı sövdüm kasap et derdinde koyun can derdinde
Böyle bi sürüş tarzı yoktur inşallah can kaybı olmamıştır...!
Tırcıya ayrı sövdüm vidyoyu çekene 2 katı sövdüm kasap et derdinde koyun can derdinde
Böyle bi sürüş tarzı yoktur inşallah can kaybı olmamıştır...!
Video çekenin ne suçu var_? elinden ne geliyorda yapmıyor birde seslerinde belli en fazla 18 20 yaşında çocuklar
LnchCntrl
06-12-2016, 20:11
1 dolar 4 TL
1 İnsan 0 Tl
Burası Türkiye..
Biz gündüz doğru düzgün araba geçmeyen yolda gece 50mt yolu tır yanaşıcak diye komple kapatıyoruz aman sakatlık olmasın diye. Taşdelen girişi gibi bir yerde yolu kesmiş resmen...
Ya kural mural hikaye aslında, insan olacak insan...
Şimdi bu kazada birine bir şey olsa yakını şu tırcıyı açıp s*ksen suç olur.
Adaletini seveyim dünya.
Şimdi bu kazada birine bir şey olsa yakını şu tırcıyı açıp s*ksen suç olur.
Adaletini seveyim dünya.
turboman
06-12-2016, 20:40
Video çekenin ne suçu var_? elinden ne geliyorda yapmıyor birde seslerinde belli en fazla 18 20 yaşında çocuklar
Tırcıya değilde videoyu çekenemi dedime takıldın.
Akıl yaşta değil baştaymış demekki....
mehmet6r
06-12-2016, 21:29
Cinayete teşebbüsten yargılansa keşke ama nerdeee
Tırcıya sövmene mi takılması gerekirdi?
O çocuk akıllılık etmiş, yapılanın yanlış olduğunu bilerek video çekmiş, en güzel kanıt. Tırcının iki katı sövülecek neyi hak etmiş acaba?
turboman
06-12-2016, 22:33
Tırcıya sövmene mi takılması gerekirdi?
O çocuk akıllılık etmiş, yapılanın yanlış olduğunu bilerek video çekmiş, en güzel kanıt. Tırcının iki katı sövülecek neyi hak etmiş acaba?
Şimdi buraya uzun uzun açıklama yapsam boş...
Konu sövme değil orda yapılan hata ve can kaybı veya yaralama veyahut maddi hasara sonuç veren bi gavat var. Burdada videoyu çeken bebelerin gereksiz sevinmesine takılan iki arkadaş var benimde garibime bu gidiyor inşallah bi anlayan çıkarda yazar.
Tırcıya bizde söylendik videoyu çeken çocuklar ne yapabilir orda_? Elinden gelen ne vardı da yapmamış_? sanki ohhh iyiki vurdu diyen tırcı videosu gibi değil.
Birde özlü söz yazar gibi yazma lütfen bişi demiş gibi komik oluyor :D
Çakarlı dayı var bitane aralarında. Ne oldu acaba devamında.
Çakarlı dayı var bitane aralarında. Ne oldu acaba devamında.
Gerçekten emniyet vb değilse bir de kazanın üstüne 192 de ona kitlerler o olur.
Hümanistliğim son buldu kazayı görünce. Hayır inenlerden biri de tırcıyı almamış ya aşağı şaşırdım.
Adamdaki cesarete bak nerden dönmeye çalışıyor pes.
GokhanRS
09-12-2016, 15:07
Gerçekten emniyet vb değilse bir de kazanın üstüne 192 de ona kitlerler o olur.
Hümanistliğim son buldu kazayı görünce. Hayır inenlerden biri de tırcıyı almamış ya aşağı şaşırdım.
Adamdaki cesarete bak nerden dönmeye çalışıyor pes.
adam kaza olduktan sonra gitti arabasına yaktı çakarları, ufaktan bir datlattı. yani kaza sırasında açık değildi, muhtemelen gerçekten polis.
çocuğun tabiriyle özel polis :D ahahah
adam kaza olduktan sonra gitti arabasına yaktı çakarları, ufaktan bir datlattı. yani kaza sırasında açık değildi, muhtemelen gerçekten polis.
çocuğun tabiriyle özel polis :D ahahah
Aaa ben o sesi arkadaki trafikten biri yapıyor sandım.
O zaman tır'cıdan dorse boyu kadar kan almaları dileğiyle.
O polisin arkadaşları vardır illaki biraz uğraştırsınlar.
Gri kafadan patlamamak için sol yapmış beyaz da Allahtan önce ona vurmuş yoksa 2 si de kafadan dorseye girse çok vahim olurdu.