Orijinalini görmek için tıklayınız : HONDA NSX | Gerçekçi Otomobil Çizimim
OrhanOzvatan
06-12-2016, 17:54
Merhaba Arkadaşlar, yeni bir çizimle tekrar forumdayım ve bu kez çok fazla detaı olan bir çalışma yapmak istedim.
Pek çoğunuzun bildiği bir araç olan Honda NSX'den ülkemizde 1 adet bulunuyor ve bende onu çizmek istedim :) Bir tane daha NSX var fakat o Acura. Arka plan bu kez çok fazla yorucu oldu ama sonuçta buna değdiğini düşünüyorum, videoyu izlediğinizde anlayacaksınız :) Honda'nın efsane modelinin çizimini aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.
Youtube Kanalıma abone olmayı ve Instagram'da beni takip etmeyi unutmayın :heyoo::cool:
Youtube: youtube.com/orhanozvatan (https://www.youtube.com/channel/UCG8YJPa60tBRrxg6LrVQrww)
Instagram: @orhanozvatan (https://www.instagram.com/orhanozvatan/)
Snapchat: orhanozvatan
VIDEO:
https://youtu.be/dKQ0dXS2KfI
- MaşaAllah elinize emeğinize sağlık Üstadım. Harika olmuş vesselam...
Bravo. Büyük meziyet gerçekten.
Kadir Gecesi"mi doğdunuz?
Böyle bir yeteneğinin olması için ömrümden 20 yol verirdim, Yaradan vermiyor işte :)
Nesi yorucu hocam, 5 dakikada bitmiş :) Gerçekten hayranlıkla izledim. Büyük yetenek. Tebrik ediyorum ve hemen takibe geçiyorum.
elıne koluna bılegıne saglık,cıddı yetenek
aliergun
07-12-2016, 08:45
muazzam olmuş. ellerine sağlık.
Bu kurguyu kafana göremi yapıyorsun yoksa baktığın bir resim varmı?
Aslan abi , bu araç istinyeden yeniköy virajına girerken sağda.tamamen gerçek yani,kaldırım,duvarlar vs
OrhanOzvatan
07-12-2016, 18:09
çok acayip!
tebrikler..
- MaşaAllah elinize emeğinize sağlık Üstadım. Harika olmuş vesselam...
Bravo. Büyük meziyet gerçekten.
Nesi yorucu hocam, 5 dakikada bitmiş :) Gerçekten hayranlıkla izledim. Büyük yetenek. Tebrik ediyorum ve hemen takibe geçiyorum.
elıne koluna bılegıne saglık,cıddı yetenek
Kadir Gecesi"mi doğdunuz?
Böyle bir yeteneğinin olması için ömrümden 20 yol verirdim, Yaradan vermiyor işte :)
muazzam olmuş. ellerine sağlık.
Çok teşekkür ederim takip edenlere, beğeni yapanlara ve böyle güzel yorumlar için :) :)
Aslan abi , bu araç istinyeden yeniköy virajına girerken sağda.tamamen gerçek yani,kaldırım,duvarlar vs
Bu fotoğrafı Exotic Istanbul çekti ve bende ondan izin alarak çizdim. Orjinal fotoğrafa bakılarak çizildi.
sinanbaysal
07-12-2016, 18:57
Çok iyi ya maşallah kardesım ellerın dert gormesın
mehmetRS
07-12-2016, 19:54
yine mükemmel, ellerine sağlık Orhan :)
RafetAraç
07-12-2016, 23:05
altyapı yani temel çizgileri sen tek tek cetvelle elinle çizmiyorsun sanırım sadece renklendirme yapıyorsun dimi
onurunal
07-12-2016, 23:45
tebrik ederim, çok beğendim
gokhankenar
07-12-2016, 23:52
Hocam gerçek bir sanatçısın tebrik ediyorum seni. :icon_tup::icon_tup:
OrhanOzvatan
08-12-2016, 20:50
Çok iyi ya maşallah kardesım ellerın dert gormesın
yine mükemmel, ellerine sağlık Orhan :)
Çok teşekkür ederim :) :)
altyapı yani temel çizgileri sen tek tek cetvelle elinle çizmiyorsun sanırım sadece renklendirme yapıyorsun dimi
Tek tek elimle çiziyorum. Eskiden videoların başında o kısımlarda oluyordu fakat hızlandırdığımda hiçbir anlamı kalmıyor. Bende o kısımları videoya almıyorum sadece renklendirme kısmı var. Çizgileri yani eskiz kısmını da ben bakarak elle çiziyorum.
Hocam gerçek bir sanatçısın tebrik ediyorum seni. :icon_tup::icon_tup:
tebrik ederim, çok beğendim
Çok teşekkürler :) :)
Başarılarının devamını dilerim kardeşim,bu konuda çok fazla yetenekli olduğun ortada inşallah çok iyi yerlere gelirsin.
RafetAraç
08-12-2016, 22:53
Çok teşekkür ederim :) :)
Tek tek elimle çiziyorum. Eskiden videoların başında o kısımlarda oluyordu fakat hızlandırdığımda hiçbir anlamı kalmıyor. Bende o kısımları videoya almıyorum sadece renklendirme kısmı var. Çizgileri yani eskiz kısmını da ben bakarak elle çiziyorum.
Çok teşekkürler :) :)
o zaman harbiden helal olsun büyük beceri bu işi yapmak
gerçeğinden daha güzel görünüyor, bence bu işi ticarete dökün baya bir insan aracının en güzel resimlerini size cizdirmek isteyecektir. tebrik ettim ve büyük saygı duydum
sekizsilindir
09-12-2016, 00:52
Orhan avatarımdaki aracı karakalem
olarak rica etsem,
ücreti Bursa'da İskender
olarak öderim :)
OrhanOzvatan
09-12-2016, 19:12
Başarılarının devamını dilerim kardeşim,bu konuda çok fazla yetenekli olduğun ortada inşallah çok iyi yerlere gelirsin.
o zaman harbiden helal olsun büyük beceri bu işi yapmak
Çok teşekkürler :) Elimden geldiğince ilerletmeye ve daha fazla insana ulaşmaya çalışacağım :)
gerçeğinden daha güzel görünüyor, bence bu işi ticarete dökün baya bir insan aracının en güzel resimlerini size cizdirmek isteyecektir. tebrik ettim ve büyük saygı duydum
Genelde yurtdışından siparişler alıyorum. Açıkçası Türkiye'de pek fazla bunu düşünen insan malesef yok :( Teşekkür ederim :)
Orhan avatarımdaki aracı karakalem
olarak rica etsem,
ücreti Bursa'da İskender
olarak öderim :)
Haha :D Malesef sadece ücret karşılığı çiziyorum. Takas söz konusu değil :D
Maşallah yeteneklisiniz.
Teşekkürler :)
hayret valla kimse "beni çizsene xdd" demiyo
OrhanOzvatan
09-12-2016, 19:37
hayret valla kimse "beni çizsene xdd" demiyo
Galiba o algıyı yavaş yavaş kırıyorum. Bu büyük bi kırılma noktası :D :D
memincbn
10-12-2016, 08:14
hey maşallah diyerek kısa bi tepki vermek istiyorum yoksa içimden yoğ diye başlayıp devam etmek geliyor. eline sağlık :)
OrhanOzvatan
10-12-2016, 19:56
hey maşallah diyerek kısa bi tepki vermek istiyorum yoksa içimden yoğ diye başlayıp devam etmek geliyor. eline sağlık :)
Haha :D Teşekkürler :)