PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Coilover hk.

suk3b3
06-12-2016, 22:26
Arkdslar e39 aracim 3 seneye yakındır bende. 3.5 cm yay ve 19 jant 35 yanak lastikle 2 sene bindim. Cok da memnundum ama asli kadrom doğuya çıkınca aracı yükseltip orjinal jantlari taktım.suan emekli almancı spec biniyorum. Ama tekrar basmak istiyorum .COILOVER tavsiye ediyor musunuz ? Başaran amortisör 500 liraya yaparım dedi. Sizin direktifleriniz doğrultusunda hareket edeceğim. Malesef 1000€ verecek gücüm yok.

aykutsafakyaman
06-12-2016, 22:58
500 liraya on coil arka presstir buyuk ihtimal. 5 serisi 3 e gore daha konfor odakli benim gozumde. Yapilan coili boklamiyorum veya kotudur demiyorum ama yapicaginiz is custom bi is ve doguya gidicem diyosunuz bi sikinti cikmasi durumunda ugrastirir sizi. Ben olsam hic girismezdim. 3.5 luklar ne kadar düşürdü daha mi fazla alcaltmak istiyosunuz ?

Ferhat_V
06-12-2016, 23:00
bence emekli ayarında bin doğuda uğraşamazsın arabayla..pres kesim ıvır zıvır hiç işin olmasın

AliGizda
07-12-2016, 08:59
Bence spor yaylarınızla devam edin, eğer çok basık oluyorsa Başaran' ı öneririm, İstanbul dışına gönderimleri var ve gerçekten ilgililer. Arka tarafa sizdeki spor yayları takarsınız.

suk3b3
07-12-2016, 14:05
500 liraya on coil arka presstir buyuk ihtimal. 5 serisi 3 e gore daha konfor odakli benim gozumde. Yapilan coili boklamiyorum veya kotudur demiyorum ama yapicaginiz is custom bi is ve doguya gidicem diyosunuz bi sikinti cikmasi durumunda ugrastirir sizi. Ben olsam hic girismezdim. 3.5 luklar ne kadar düşürdü daha mi fazla alcaltmak istiyosunuz ?
Amortisör ve yay birlikte geliyor .al tak şeklinde. Bendeki amortisör ve yay boşa çıkıyor. Bmw konforunu kaybederim diye endişe liyim.

bence emekli ayarında bin doğuda uğraşamazsın arabayla..pres kesim ıvır zıvır hiç işin olmasın
Pres flan yaptirmam zaten. Arka yaylar bmw de basik gibi zaten arkalar hep orjinal kullandm. Önlerde 3.5 vardı. Yayi takacam gibi önce bakalm

Bence spor yaylarınızla devam edin, eğer çok basık oluyorsa Başaran' ı öneririm, İstanbul dışına gönderimleri var ve gerçekten ilgililer. Arka tarafa sizdeki spor yayları takarsınız.
On lere spor takip devam edicem gibi. Biraz sorusturdum da %30 konfor kaybi olur dediler

AliGizda
07-12-2016, 14:14
Amortisör ve yay birlikte geliyor .al tak şeklinde. Bendeki amortisör ve yay boşa çıkıyor. Bmw konforunu kaybederim diye endişe liyim.

Pres flan yaptirmam zaten. Arka yaylar bmw de basik gibi zaten arkalar hep orjinal kullandm. Önlerde 3.5 vardı. Yayi takacam gibi önce bakalm

On lere spor takip devam edicem gibi. Biraz sorusturdum da %30 konfor kaybi olur dediler

500 liraya sizdeki amortisörlere yapıyorlar abi, ki ben ilk arabam haricinde 550' den aşağı yaptıramadım hiç :) Hyundai İ20' ye yaptırmıştım konforu artmıştı. Saçma sapan atıyordu arkasını coilover+press' ten sonra çok iyileşmişti.

ibrahm_38
07-12-2016, 14:28
Başarandan coilover yaptırdım geçen ay kayseri ye kargoladılar taktırdım çok memnunum. Aracım Getz Coupe orjinalde de konforsuz bir araba olduğu için konfor problemi yaşamadım çok hafif tatlı bir sekme var onuda seviyorum zaten yani tavsiye ederim ben :)

Year One
07-12-2016, 14:36
1000 liraya e39 528 den çıkma apex rdx marka var bi arkadaşımda. düşünürseniz irtibat nosunu verebilirim

Strich Acht
07-12-2016, 16:21
bende e39 sadece ön için H&R yay var. :D (40 mm)