Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç yay sorunsalı
2.el rx8 araç aldım araçta tahminimce spor yay var lastiğin aradan baktığım zaman vogtlandın mor renginde yaylar var ama sıkıntı burada başlıyor ön tarafta 1.5 parmak mesefa girebilecek boşluk varken arka tarafta hiç yok ön ve arkalarda mesafe oluyor ama bu kadar olmaz diye tahmin ediyorum arka yayların presslenme ihtimali varmıdır presslenmişse bunu nereden anlarım ?
turboman
08-12-2016, 18:59
Yayın bi kıvrımı vardır o kıvrım bozuk olur eğiklik yamukluk falan bide yanık izi olur ancak oda görünmeyebilir çamurdan tozdan
Yayın bi kıvrımı vardır o kıvrım bozuk olur eğiklik yamukluk falan bide yanık izi olur ancak oda görünmeyebilir çamurdan tozdan
Liftte falanda gözükmeye bilir o zaman söküp iyice bakmak lazım
turboman
08-12-2016, 19:15
Yani liftte görünmezse söküp silmen gerekir
Yani liftte görünmezse söküp silmen gerekir
Bugün mesela balata spreyi vardı baktım sıkınca yayların mor olduklarını gördüm liftte detaylı incelicem cumartesi
Bugün aracı lifte aldık alt takımı kontrol ettik amortisörler yaylar herşeye baktık tık ses çalışmayan işlevini yerine getirmeyen hiç bir şey yok ama sorun şurada arka lastiklerin iç yanaklarında diş kalmamış kabak olmuş resmen lastikleri değiştik sorun kalmadı :)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.