PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : *İzmir`de Tesisatçı ?*

E46
09-12-2016, 16:13
Arkadaşlar izmir Torbalıda yaşıyorum. Bizim buralarda tesisat işinden anlayan pek yok.

Aracıma anfi bağlattım sistem hoşaf oldu düzgün bağlayamadı baştan aşağı bakılması gerekiyor. Konusu aşağıda mevcut
http://www.techturkey.com/forum/muezik-sistemleri-ve-soru-cevaplary/221651-anfi-tavsiyesi.html

İşini gerçekten ama gerçekten adam akıllı yapacak İşin teknik kısmını bilen. İyi bir tesisatçı arıyorum. Şimdiden Teşekkürler.

Spinoza
09-12-2016, 16:20
2.sanayiye yeşilovadan girerken AD Müzik var.Bilinen, profesyonel ve işini hakkıyla yapan adamlardır.İnternet adresini buldum Barbaros Mah. Burak Reis Sok. No. 201a - Bornova - İzmir 02324350889

atakanakdeniz
09-12-2016, 17:16
2. Sanayide m spec mehmet abi var isin vakkosudur oneririm

E46
09-12-2016, 21:26
2. Sanayide m spec mehmet abi var isin vakkosudur oneririm

adres var mi acaba

atakanakdeniz
09-12-2016, 22:30
adres var mi acaba

343. Sokak no:1 olmasi lazim B.Koçer daha ayrintili anlatabilir

B.Koçer
10-12-2016, 00:32
Abi ara beni :) E46

E46
10-12-2016, 09:19
Abi ara beni :) E46

Tamamdır Berkay sehir disindayim izmire donunce âricam

Skyhawk34
11-12-2016, 17:40
Karşıyakada ST tüning var kendisini tanırım işinde titizdir

şaman
11-12-2016, 23:29
Mspec derim hopalör kablosunu lehimler makaron kullanır kendi beğenmediyse yapmaz söker bir daha yapar birde başında bekleme :) gözün arkada kalmaz

E46
22-05-2017, 17:02
çarşamba günü tesisat yapılacakti yarina sarktı onemli olan temiz işçilik olsun.

E46
14-06-2017, 13:20
http://i65.tinypic.com/f3rr08.jpg
http://i66.tinypic.com/3515tfd.jpg
http://i68.tinypic.com/elcpkk.jpg
http://i64.tinypic.com/k9vqlv.jpg
http://i66.tinypic.com/qxqgoz.jpg
http://i68.tinypic.com/xfyyh3.jpg
cihazlar bunlar

Cihazlar bunlar 1 komponent, 1 subwoofer, 1 adet 2 kanal, 1 adet mono anfi karmaşık bi durum yok

Aracı Mspec Mehmet e götürdüm. izlenimlerim şöyle;
- Montaj işçiliği iyi kullandığı kablolarin geneli güzel .
- Randevu almak ulaşmak çok zor( arasin açmaz mesaj atarsin dönmez, zor bela ulasirsin 5dk donuyorum der donmez. Vs vs)
- Kurulum skandal seviyede berbat A klass Helix anfi verdik adama adam mono bağlamış seviyeyi siz düşünün .Böyle bi durumu duzeltmeye tenezzül dahi etmedi. kendim baska yere düzelttirdim.
- Arızalı Y fisi kullanmis bide parazit sorunuyla uğraştım onuda kendim çözdüm
-Anfi ve xover ayarlarini tamamen kafadan sallamis hepsini kendim duzelttim.
-Adama bisey söylemeye de gelmiyor ergen gibi hemen aliniyor.
Bide torsiyon meselesi var onu hic anlatmicam uzun hikaye ağzima s.cıldı

uzun lafın kısası şunu anladım M spec mehmet bu işlerin vakkosu degil kasabı olur. Bi daha gitmem. Bundan daha kötüsu 700 dolarlık anfiyi yakması olurdu Neyseki o konuda şansım varmış.

Bu arada B.kocer arkadaşımıza da izmir merkezde benimle ilgilendiği icin teşekkür ederim.
Ayrıca kurulum ve parazitle ilgili sorunları çözmeme yardim olan Phantom ve Yarbay nickli arkadaslarimiza teşekkürü borç bilirim. Herkese iyi forumlar

phantom
14-06-2017, 19:15
bu adami E46'ya tavsiye eden arkadaslar,
bu elemanin neresi vakko? gayet basit, siradan bir isi dumduz BATIRDI!!!
olayin detaylarini biliyorum ki rezil edip biraktiklarini duzeltmek icin bir suru zaman & para harcandi.
ne demek MONO baglamak? 1940 yilinda mi yasiyoruz?
STEREO ne anlama gelir? niye her alette 2 kanal var? muzik niye 50 yildir stereo kaydediliyor? niye L/R diye 2 tane hoparlor oluyor?
diyelim ki kafa 1500, alayini yanlis bagladi, sonra bi oturup kontrol etmiyor mu yaptigi isi?
kokorec mi yapiyoruz muzik sistemi mi kuruyoruz?
E46'ya klasik bu aletlerden bi halt olmaz degistirelim diyip mal itelemeye calismis
yine klasik usta hareketleri, tripler, telefonu acmama, ters davranma
ustune suspansiyona kusur bulup oradan itelemeye calismak var ki affedilir gibi degil
E46 gayet normal bir sekilde, bilmeyen birisi olarak buraya danismis sormus kime gideyim diye...
gozunuzu seveyim biraz taniyin tavsiye ettiginiz adami... E46'nin basina gelen bildigin parasiyla rezil olmak
adamin yaptigi teknik olarak yanlis, hukuken suc, dinen gunah ya :)
boyle bordadan tavsiye etmeyin, ne kendinizi ne etrafinizi kaziklattirin
E46 gene cok efendi yazmis ben net net yazdim
:heyoo:

E46
14-06-2017, 21:07
phantom. Abi yardımların ve paylaştığın sayısız bilgi için teşekkür ederim. Eğer sistem üzerinde kafa yorup mono olduğunu çözmeseydin bu şekilde mutsuz mutsuz gezecek sisteme bahane bulacaktım. Kaldi ki sen 10.000 km uzakliktan sistemi hiç dinlemeden bu olayı çözuyorsun ama mspec baglantilari görüp dinlediği halde cozemiyor. neyse abi bizden sonra konuyu okuyanlar bilgilenmis olur

rebeloghy
15-06-2017, 09:58
Sağolsun ben de isim vererek USB kablo fiyatı sordum, 350 TL dedi. Teşekkür edip uzaklaştım..

Size geçmiş olsun.

fthdrn
15-06-2017, 10:18
Sağolsun ben de isim vererek USB kablo fiyatı sordum, 350 TL dedi. Teşekkür edip uzaklaştım..

Size geçmiş olsun.

kablo fiyatı 350 tl mi :D biri bu dayıyı paranın değerini anlayana kadar dövmesi lazım.

rebeloghy
15-06-2017, 12:20
kablo fiyatı 350 tl mi :D biri bu dayıyı paranın değerini anlayana kadar dövmesi lazım.

Hani şu aliexpress te 60 dolar falan olan USB SD kart girişli aparatlar var ya, 2 sene önce 130 liraya almadım şimdi 350 tl dedi.

E46
15-06-2017, 12:43

Size geçmiş olsun.

Teşekkür ederim

E46
17-06-2017, 09:10
@ phantom abi bu arada mspec mehmetin benim arabayı götürdügü bizim dediği izmir Bornova 2. sanayide MOST servis sag amortisör u yamuk takmış yaylar aracın saseye değiyormuş suan serviste onla uğraşıyoruz . Hala adamların attığı kazığı çıkartmaya uğraşıyorum. Hepsini geçtim de artik parasinda da değilim ama adamlar kurcalarken sağ ön fren hortumunu sabitlenmesi gereken yeri bozmuş öylece boşta duruyor, on fren kaliper ayağını ezmiş çekiçle vururken ve bırakmışlar adam bi duzeltir. Katakulli ile sağlam on iki amartisoru degistirdin bi kazik attin bari duzgun montajla sağlam yeri bozma ! 300-500lira ceplerine girsinde biz ailecek ölelim önemli değil.

phantom
17-06-2017, 09:13
Bunların yapacağı işe tüküreyim
Yay diye kendini taksın

E46
17-06-2017, 09:24
Bunların yapacağı işe tüküreyim
Yay diye kendini taksın

Herkes bizim gibi yumusak huylu degil. bigun biri sıkar topuklarına. Çileden çıktım.
Neyse abi inşallah bu konu burda son bulurda baska bisey çıkmaz yıldım artık

E46
17-06-2017, 12:03
Ve abi en son bu olayin fotoraflarını yolladım ve sizin yapacağınız işe , size kasaplığı uygun gördüm yazdim. Hoş bunlar onuda beceremez milleti zehirlerler de :)Mspec Mehmet in verdigi cevap bi suru hakaretini geciyorum. Çok biliosan kendin yap şeklinde oldu. Hakaret dolu mesajları taciz seviyesine gelince kendisini engelledim.

phantom
17-06-2017, 19:20
nedir ne oldu getir goster diyecegine boyle cevap veriyorsa belli ki simdiye kadar yedigi boku bilerek yapmis.
mono hareketini de sana mal itelemek icin yapmis.
seni uyutamayip cakalligi eline yuzune bulasinca kufurle kacmaya calisiyor. sark kurnazinin klasik batis sahnesidir.
suspansiyon & fren konulari hayati, herseyin duzgun oldugundan emin olmalisin. ses falan gelmemeli.

E46
17-06-2017, 19:59
nedir ne oldu getir goster diyecegine boyle cevap veriyorsa belli ki simdiye kadar yedigi boku bilerek yapmis.
mono hareketini de sana mal itelemek icin yapmis.
seni uyutamayip cakalligi eline yuzune bulasinca kufurle kacmaya calisiyor. sark kurnazinin klasik batis sahnesidir.
suspansiyon & fren konulari hayati, herseyin duzgun oldugundan emin olmalisin. ses falan gelmemeli.

Abi anfileri ne kadar uyguna aldığımı sende biliyorsun resmen dost işi oldu. Adam bana ooo kazik yemissin bu anfiler bu para edermi Helix anfiler kalitesiz sana 2. elden 1750 TL civari bi audison sr5 alıp ( şu an baktim özen hifide sr5 sıfırı 1278TL) hoparlör olarakta 4-6 tane alpine giriş seviyesi coaxial bağlıyacaz bundan bin kat iyi olacak dediğinde kulak asmadim. sen benim istediğim gibi bunları bağla dedim. Meğersem adamın niyeti benim sistemi mono bağlayip ben nasi olsa memnun olmayacağım için sonrasında bana mal iteleyip tokatlamakmış. Aslinda ben hep böyle yapmamistir diye düşündüm ancak son olaylardan sonra malesef bugun net olarak anladım. illallah ettim artık bu adamlardan boyle tiplerle muhatap olmak zorunda kalmaktan bıktım usandım.

Suspansiyon ve frenleri duzelttirdim şimdilik takipteyim. Aslinda Bayramda uzun yola gideceğim için periyodik bakıma götürmüştüm arabayı benim burdaki usta ile davlumabazlara yaptığım izolasyona bakarken adam farketti bu ne lan dedi hakketten bende bi baktım gözüm ayrildi. Bu hafta içide sehir icinde gezip frenler ve süspansiyonu iyice dinleyecegim

Purmol35
23-06-2017, 08:33
Valla çok geçmiş olsun , heriflerin yaptıkları işleri görünce küfür etmemek elden değil . Daha önceden görseymişim keşke konuyu , ben bağlardım cihazları elimden gelir . Malzemeleri alırdınız iş bitince de bi çay ısmarlardınız okadar :)

E46
23-06-2017, 16:19
Valla çok geçmiş olsun , heriflerin yaptıkları işleri görünce küfür etmemek elden değil . Daha önceden görseymişim keşke konuyu , ben bağlardım cihazları elimden gelir . Malzemeleri alırdınız iş bitince de bi çay ısmarlardınız okadar :)

Purmol35 Çok teşekkür ederim düşündüğünüz için bağlamış kadar oldunuz . Torbalı tarafına yol düşerse mutlaka beklerim

karsiyakaliozi
04-07-2018, 07:56
Konuyu uyandırayım İzmir tercihen K.yaka sökme takma işinde titiz olan usta arıyorum amfi sökülecek .

BARR
06-07-2018, 10:06
Konuyu uyandırayım İzmir tercihen K.yaka sökme takma işinde titiz olan usta arıyorum amfi sökülecek .

Abi Batuya git DetailingPoint halleder o.

karsiyakaliozi
06-07-2018, 10:20
Merhaba kardeşim Batu o işlere de mi bulaştı :)

BARR
06-07-2018, 14:18
Merhaba kardeşim Batu o işlere de mi bulaştı :)

Yok tanıdıklarının arabalarına yapıyor sadece yıllardır uzmandır bu konuda baya da kıldır yeni değil yani.

Erdem K.
09-07-2018, 07:50

ksk değil ama Bornova mspec Mehmet abi yeterince titizdir :)

phantom
09-07-2018, 08:26

bak burada yazdik ne kadar titiz oldugunu: mesaj 12 (http://www.techturkey.com/forum/muzik_sistemleri_ve_soru_cevaplari/222438-_izmir_de_tesisatci_-post8346466.html#post8346466)

bu mesajindan sonra sana nasil referans verdigini aciklamak duser...

Erdem K.
09-07-2018, 13:55
bak burada yazdik ne kadar titiz oldugunu: mesaj 12 (http://www.techturkey.com/forum/muzik_sistemleri_ve_soru_cevaplari/222438-_izmir_de_tesisatci_-post8346466.html#post8346466)

bu mesajindan sonra sana nasil referans verdigini aciklamak duser...

mesajları okudum da gerçekten baya sorunlar yaşanmış.
yaşananlar üzücü ve stresli, katılıyorum, ama benim wrx sti'ımda yaptığı işçilikten memnun kalmıştım...

E46
09-07-2018, 21:54
Beyler Tr de bu iş ölmüş, herkes bi kürek toprak atsında konuyu kapatalım

BARR
10-07-2018, 08:21

Yani böle işin ehli olmayan insanları ona buna öneriyorsunuz sonra insanlar madur oluyor yazıktır gerçekten.
E46 geçmiş olsun gerçekten.

Erdem K.
10-07-2018, 08:47
Yani böle işin ehli olmayan insanları ona buna öneriyorsunuz sonra insanlar madur oluyor yazıktır gerçekten.
E46 geçmiş olsun gerçekten.

sen hangi arabana tesisat çektirdin ? Bar35
çektirdiysen kime çektirdin ve memnun kaldın mı?
Memnun Kaldıysan öner, kalmadıysan şikayetini dile getir ki ihtiyaç duyanlar değerlendirsin ...

B.Koçer
10-07-2018, 16:32
sen hangi arabana tesisat çektirdin ? Bar35
çektirdiysen kime çektirdin ve memnun kaldın mı?
Memnun Kaldıysan öner, kalmadıysan şikayetini dile getir ki ihtiyaç duyanlar değerlendirsin ...

Baran sanayiye navigasyonla gidiyo sen arabana tesısat yaptırdın mı dıyon abı :D

BARR
10-07-2018, 21:55
Siz Sonax'ı sanayi zannederken biz Maslak sanayide G300'e 500SEL'den motor swaplıyorduk koçum sene 2008. Chipçiler bilmez.

immortalboss
11-07-2018, 09:57
Arkadaşlar arabama teyp,hoparlör vs. bağlanacaksa kendim bağlamaya çalışıyorum.Amfi işine hiç girmedim ama bu kadar youtube videosu varken onu da deneyeceğim.Bakalım ne gibi sonuçlar alacağız.Kapalı garaj harici bir sıkıntım yok aslında.Bu insanlar teyp takıp 100 lira ister,hoparlörün artısını eksisini farketmez diyip bağlar vs...

rebel
22-07-2018, 18:30
Arkadaşlar başka Öneri Varmı?

Ana ünite
1tk komp.
1 amfi
Ve sub bağlantısı yapılacak

berkay59
22-07-2018, 22:05
Arkadaşlar başka Öneri Varmı?

Ana ünite
1tk komp.
1 amfi
Ve sub bağlantısı yapılacak

sorunu özelden yanıtladım dostum yer konusunda başka bi sıkıntın varsa yazarsın paslaşırız