Orijinalini görmek için tıklayınız : p2563 arıza...
baybora51
09-12-2016, 19:06
slm. 1.6 tdı golf 6 aracımızın var.gecen hafta araca dp ve yazılım yapıldı.bır gun sonra p2563(Turbo Kontrol Konum Sensörü Devresi Aralığı / Performans Boost) kodlu hatayı verdı.hata ıle ılgılı westegate bakıldı vakum kacakları falan kotrol edıldı herhangı bır sey cıkmadı.bugunde n75 degıstım sonuc yıne aynı tekrardan aynı arızayı verıyor.konu ıle alakalı yardımcı olabılercek varmı?
wastegate in fişini çekin arıza kodu değişiyorsa wastegate dir n75 bozuk muydu
baybora51
10-12-2016, 08:05
wastegate in fişini çekin arıza kodu değişiyorsa wastegate dir n75 bozuk muydu
N75 den supelendik sorun ondanmi diye.sifir taktım yine aynı oldu.
hatalı yazılımdan dolayı bu arzayı alıyor olabılırsınız
bence arabayı orjınale cevırıp
hata arıza kontorlu yapmanızı onerırım
porschemurat
17-06-2019, 18:53
slm. 1.6 tdı golf 6 aracımızın var.gecen hafta araca dp ve yazılım yapıldı.bır gun sonra p2563(Turbo Kontrol Konum Sensörü Devresi Aralığı / Performans Boost) kodlu hatayı verdı.hata ıle ılgılı westegate bakıldı vakum kacakları falan kotrol edıldı herhangı bır sey cıkmadı.bugunde n75 degıstım sonuc yıne aynı tekrardan aynı arızayı verıyor.konu ıle alakalı yardımcı olabılercek varmı?
Merhaba google da ararken buldum konunuzu.
Bende 2012 1.6 tdi passat aracima dpf egr iptal ve korleme yaptirdim ve yazilim attirdim. Şimdi bende p2563 arizasi var. Siz nasil bir çözüm buldunuz ?
Merhaba google da ararken buldum konunuzu.
Bende 2012 1.6 tdi passat aracima dpf egr iptal ve korleme yaptirdim ve yazilim attirdim. Şimdi bende p2563 arizasi var. Siz nasil bir çözüm buldunuz ?
Arkadaş 07.Ekim.2018 tarihinden beri foruma girmemiş.
Belki başkası cevaplayabilir.