PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1997 2.0 mondeo gaz yememe

kurtlukaya
09-12-2016, 23:05
öncelikle herkese iyi forumlar abilerim , aracım 2.0 mondeo mk2 kasa , aracımda benzin pompası buji, buji kablosu bobin vs değişti , problemimi söyleyeyim , aracımda sakaryada yaşayan varsa iyi bilir tunatan bayırı var , bayırı çıkarken 3. vites 4500 devirde çıkıyorum bi süre sonra sanki benzin bitmiş gibi araba gaz yemiyo ayağı gazdan çekmişçesne çekişten düşüyor, benzinde arabayı sürerken düz yoldada gaz yememe sorunu vardı o düzeldi , lpg de sürerken herhangi bir problem yok ama , bu problemi sadece benzinde yapıyor ,bana bu konuda yardımcı olur musunuz acaba ?

kurtlukaya
10-12-2016, 20:16
kimse yardımcı olamaz mı ?

KÖROĞLU
17-12-2016, 21:52
kimse yardımcı olamaz mı ?

Kim bakıyor araca sakarya da ?

O Bayırda hiç bahsettiğin gibi bir sıkıntı yaşamadım. Oldukça dik sayılır haklısın. Benzin yetişmiyor olabilir mi ?

Ateşlemeden olsa lpg de de yapar diye düşünüyorum.

kurtlukaya
18-12-2016, 02:21
Arabaya atatürk sanayide erdinç oto bakıyor , arabayı yeni aldık huyu suyu nedir bilmiyorum , ustamın dediği şey şu benzin katkısı alıp 2 depo benzinde kullan , sonra lpg ciye git yeniden ayar yaptır dedi , bu konuyu genel teknik kısmınada yazdım bi kişi yorum yazmış , onun yazdıklarıda ustamın yazdıklarıyla örtüşüyor

LnchCntrl
18-12-2016, 10:20
katkı tavsiye etmiyorum açıkçası, kesikliğin nedenleri olan parçalara müdahale edilmiş genel olarak zaten. fakat egzoz sistemine mutlaka baktırın. tıkanma olabilir

Rtzon59
25-12-2016, 05:05
sonax mı kullandınız

EnesAksu
14-01-2017, 09:45
bende var dı bi ghia mondeo lpg kullanırken sürekli sürekli gaz biter gibi teklerdi benzinde tık yoktu, 1 buçuk sene uğraştım sorunu bulana kadar. gazın enjektörleri cnc de büyüttünce bir daha yapmadı.