Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendini bu ülkede güvenli ve huzurlu hissediyormusun?
Ben hiç hissetmiyorum dayılar dedeler enişteler amcalar kardeşlerim abilerim
Siz nasıl hissediyorsunuz
sormaya ne hacet acaba boşbakan bile 50 korumayla gezerken kendini güvenli hissediyor musun diye sormak bile cesurca :D
sormaya ne hacet acaba boşbakan bile 50 korumayla gezerken kendini güvenli hissediyor musun diye sormak bile cesurca :D
Soralım soralım huzurluyum diyen çıkacaktır bak görürsün kardeşim :)
HondatugraL
11-12-2016, 11:24
Bi canlı bombada biz çıkarak masum halk olarak başkanın yanına sokup buum. Aynı anketı bide akepe liler açsın sonra :)
sekizsilindir
11-12-2016, 11:36
İkisi sivil 29 şehit 166 yaralı..
Kin, öfke, hınç doluyuz; içimizden gelen huzur a lanet olsun..🇹🇷
Beşiktaş-Başakşehir maçında tribündeydim bir an gözümün önüne geldi o kadar insanın tam ortasında patlasa neler olabilirdi diye.
Ne huzuru be reis
İkisi sivil 29 şehit 166 yaralı..
Kin, öfke, hınç doluyuz; içimizden gelen huzur a lanet olsun..
Beşiktaş-Başakşehir maçında tribündeydim bir an gözümün önüne geldi o kadar insanın tam ortasında patlasa neler olabilirdi diye.
Ne huzuru be reis
Huzurluyum güvendeyim diyen çıkacak göreceksiniz
Bu ülkede kaosla beslenen çok büyük bir kitle var kardeşlerim :(
Grimlord
11-12-2016, 11:41
Çıkmış bile abi
ehveniser1903
11-12-2016, 11:41
izmirdeyim nispeten sizlere göre güvende hissediyoruz fakat bu bir his adı üstünde ve henüz bir sıkıntı yasanmamıs olmasından kaynaklanıyor.güvende oldugumuz anlamına gelmiyor :)
istanbul ve ankara'ya her gittigimde yolda yürürken dahi güvende hissetmiyorum.
benim için durum böyle.
Ben kendimi güvende hissediyorum ve ülkemi seviyorum ülkemde olan atraksiyonlar hemen hemen her ülkede yaşanıyor kaldı ki bu kadar entrikaların oyunların planların döndüğü bir ülkede gayet iyi ve güvende yaşıyoruz elhamdülillah.
Diğer ülkelerde kanun kural *** kestiği halde küçücük bir olağan üstü durumlarda halk evrim geçiriyor yağmalamalar kundaklamalar ülkemizde ne zaman elektrikler bir kaç saatliğine kesildi de dükkanlarınız yağmalandı evleriniz talan edildi? En azından bu milletin Allah korkusu var.
Geldi yiğit :)
Gökçek'in açıklamayı okudunuz mu ? :"25.000 şehitte versek kimse sesini çıkartmasın."
Doğru diyorsun başkanım ne diyelim.
sekizsilindir
11-12-2016, 11:59
Anket başlığı hatalı, sadece güven yada huzur
Olmalıydı, ömer yazısında sadece güven ile ilgili
Yazmış, eminim bu olaydan oda huzursuzdur
Güvende ve huzurlu hissediyorum diyen çıkmayacaktır
Ben kendimi güvende hissediyorum ve ülkemi seviyorum ülkemde olan atraksiyonlar hemen hemen her ülkede yaşanıyor kaldı ki bu kadar entrikaların oyunların planların döndüğü bir ülkede gayet iyi ve güvende yaşıyoruz elhamdülillah.
Diğer ülkelerde kanun kural *** kestiği halde küçücük bir olağan üstü durumlarda halk evrim geçiriyor yağmalamalar kundaklamalar ülkemizde ne zaman elektrikler bir kaç saatliğine kesildi de dükkanlarınız yağmalandı evleriniz talan edildi? En azından bu milletin Allah korkusu var.
Yaradan sormayacak mı reis o şehit olan insanların suçu günahı neydi diye ?
Ailesi sormayacak mı baba "oğlum polisti ama biz hiç güvenemiyorduk aklımız kalıyordu göreve gittiğinde '" diye . Ama doğru sizin düşüncenizde asker ya da polis o maaşı alıyorsa ölüme hazır olacak.
Yaradan sormayacak mı reis hangi ülkede bu denli entrikalar dönüyor hangi ülkenin başkentinde aylar boyunca peş peşe bomba patlıyor. Yaradan sormayacak mı reis ben size "düşünüp tutasınız diye öğütler verdim siz bir adamın öğütlerine kandınız " diye.
Beyfendiye bak huzurlu güvenli ve gayet iyi yaşıyormuş. Beykoz yalılarında nargileni içerken aylık gayrimenkullerden 100.000 lira kira gelirin var galiba bu nasıl keyif ve mutluluk ? Hayır biz şu an da acaba suriyeden mi bağlanıyoruz neden bu kadar mutsuz oluyoruz.
Grimlord
11-12-2016, 12:05
Yok ağa, kapatıp gidelim bu ülkeyi gerçekten. Ya da taşıyalım bu ülkeyi başka bir coğrafyaya, Malta'nın oralara falan. Kimse dokunmaz bize o zaman.
Bunca yıllık dünya tarihinde bu nasıl bir şanssızlıktır?
Omo yol yopotolor noyo govonsoz olson
sekizsilindir
11-12-2016, 12:07
Anket başlığı hatalı, sadece güven yada huzur
Olmalıydı, ömer yazısında sadece güven ile ilgili
Yazmış, eminim bu olaydan oda huzursuzdur
Güvende ve huzurlu hissediyorum diyen çıkmayacaktır
Bunu atlamayın..!!?!!
Kusura bakmayın başlık hatasından dolayı doğruları yazdığım için.
sekizsilindir
11-12-2016, 12:20
Güven duymada bence sorun yok
Siyasilere guvenmem bu ülkenin
Askerine polisine mitine jandarmasina
Guvenirim, buda bende güven duygusu
Yaratır, lakin bu olayın sıcaklığında huzur asla
Huzursuzluk baki gibi oldu bizde
Kimsenin işini düzgün yapmadığı bir memleket için beklentimiz fazla yüksek. Ondan oluyor tüm bunlar, herkes sadece kendine çeki-düzen verse, kendine güvenip kendi emeğinle elde edebileceğin şeyler için kısayollara, dayılara , torpillere başvurmamayı seçen bir hale gelsek başımızda bunlar olmazdı. Değişim insanın kendisinden başlar.
İstanbul'daki patlamada Berkay Akbaş da hayatını kaybetti (http://m.posta.com.tr/istanbul-daki-patlamada-berkay-akbas-da-hayatini-kaybetti-haberi-1248433)
Yazık günah su haberi okuyup videoya bakip hala huzuru kacmayan varmidir
ulasoztas1
11-12-2016, 13:17
İstanbulda yaşayan ve her gün/akşam sokaklarda, yollarda bulunan birisi olarak akşam eve geliğimde kendimi 'Bu gün de başım belaya girmedi, ölmedim' diye şanslı hissedicek kadar ZAVALLILAŞMIŞ bir ülkede yaşıyorum.
Ekonomi desen dibe vurmuş batan esnaf gibi ödeme erteleme çıkmazlarında, ahlak desen yerlerde, yalancılık kandırıkçılık, tecavüzcülük moda olmuş hala polat alemdarcılık oynuyor insanlar... YAzık
Ölenlerin ailelerine üzülüyorum zaten başka duygu da bırakmadılar adamda!
Ülkeye güven değil
Ülkede güvenli yani ben sokağa çıksam bana hiçbirşey olmaz anlamında
İzmir kurtarılmış bölge arkadaşım ege yi ankete dahil etmesek daha doğru olur :)
HondatugraL
11-12-2016, 13:47
Millet Allahtan korkuyorda yönetenler korkmuyor o ne olacak başkan. Allah Allah diyip göz boyuyorlar benim polisim halkım Allahtan korktuğu içinmi bombada öldü yani şimdi ?
GokhanRS
11-12-2016, 13:51
vazgeç artık bu konulardan yiğit, çocuklarına tecavüz edildiği halde şikayetçi olmayanların savunduğu sistemde neyi düzeltebilirsin?
vazgeç artık bu konulardan yiğit, çocuklarına tecavüz edildiği halde şikayetçi olmayanların savunduğu sistemde neyi düzeltebilirsin?
Ülkeyi yönetenler ve yandaşları Nemrut, ülke Hz. İbrahim ve biz karıncayız. Ateşi söndüremesekte safımız belli.
Aga anket iyidir görmek iyidir
Ben vazgeçmem belki bir kişi daha uyanır diye
Katılmakla beraber oynanan oyunları görmezden gelmek çok garibime gidiyor nasıl bu kadar dar görüşlü olabiliyorsunuz .Tayyip Erdoğan düşmanlığı gözünüzü gör etmiş diye düşünüyorum .Ben hayatımda Tayyip Erdoğan'a oy vermiş değilim yanlış anlaşılmasın ama görün artık MEVZU VATAN .
öyle bir durumdayız ki ; kıyısından köşesinden değil. tam ortadan ikiye bölseler ülkeyi, onu bile alkışlatırlar. sonra kendini parçaların isimleri ne olsun anketinde bulursun.
ülke bölünüyor ortadan ,ismi geliyor halktan. avrupanın kıskandığı yerli ve milli bölünmeyi yaşarsın. ben güvende hissetmiyorum hatta bazen ait bile hissetmiyorum bunu başardılar. ohal de böyle bir saldırı yapılabiliyorsa bu ohal gerçekte neye hizmet ediyor merak ediyorum . 2016 yılında tam olarak kac kayıp verdik bu tür saldırılarda ? bilmiyorum .. nasıl alıştırıldık buna ? demek ki hic ihmal yok bu olaylarda ne istifa ne soruşturma var. kim alıcak bunun sorumluluğunu kim soracak hesabını bilmiyorum.
onursumer
11-12-2016, 15:16
Katılmakla beraber oynanan oyunları görmezden gelmek çok garibime gidiyor nasıl bu kadar dar görüşlü olabiliyorsunuz .Tayyip Erdoğan düşmanlığı gözünüzü gör etmiş diye düşünüyorum .Ben hayatımda Tayyip Erdoğan'a oy vermiş değilim yanlış anlaşılmasın ama görün artık MEVZU VATAN .
erdoğanla ne alakası var , ben gonul rahatlığı ile gezemedikten sonra hangi oyundan bahsediyorsun şansa yaşıyoruz
bu insanlar bu konuyu siyasete alet ettiklerinden beridir mevzu vatanlıktan çıkalı çok oldu
Kendini güvende hissedenler..
O bomba kıçınızda patlamadı diye, eşinizin - çoluğunuzun dibinde patlamadı diye mi rahatsınız?
İlla canınızın yanması mı gerekiyor uyanmak için? Bir yılda 24 tane bomba patlamış olan yerde huzurluyum, güvendeyim demek kadar satılmış bir davranış olabilir mi?
Gidip, dün akşam yetim kalan çocuklara anlatsanıza huzuru, güveni..
Yemez di mi adamlığınız..
Kullanıcı
11-12-2016, 15:51
Evet buralar güvenliye Bastım yanlışlıkla
Bombalardan benim ümmetime zarar gelmez der bombalardan da artık millet korkmaz gerizekalı çünkü bunlar
Melih gökçek çıkmış 'bize hiçbir zarar veremediler bakanları allah koruyor' Zırh merso sana girsin
sekizsilindir
11-12-2016, 16:34
bombacılardan biri polis gelince kendini patlatıyor
https://youtu.be/y0vLm50KQlc
Sizi bilmem ama ben artık huzur için dua etmiyorum.
En son dua ettikten sonra 21-22 tane daha patlama oldu yanlış hatırlamıyorsam...
Haftasonu icin ankaradaydim. Suan dönüyorum.ama ankara emniyeti bi yazi yayınlamıştı haftasonu icin avmler,tunali hilmi ve merkezi yerlere gidilmemesi gerektigi,fluence,beyaz 06 plaka egea,mondeo gibi araclarla yapılacağı duyurulmuştu. Dogal olarak duzgun dolasamadim bile,gozum hep sagda solda ve insanlardaydi.aksamina kalacagim yere geldiğimde haberini aldim ki Istanbulda patlamış. Basimiz sagolsun...
LnchCntrl
11-12-2016, 18:54
Dar görüşlü olan biz miyiz ? Oku bakalım.
Açıklamalarınızı akıl tutulması olarak görüyorum.
Biz Fetullah dini kullanarak ülkenin damarlarına giriyor dediğimizde siz hoca efendi hakkında düzgün konuş diyordunuz
Suriyeliyi alma memlekete hele bedelsiz maaş, sınavsız üni hakları tanıma dediğimizde siz müslüman kardeşimiz diyordunuz
Pkk yı haburda karşılayarak, öcalan ile görüşerek, mektubunu mitinglerde okuyarak yaptığınız korkaklık bedelini öderiz diyorduk, siz açılım süreci diyordunuz.
Işid terör örgütü dediğimizde yook yeeea mahallenin öfkeli gençleri onlar diyor silah yardımına kadar yapıyordunuz
ekonomik kriz kapıda , durum kötüye gidecek diyorduk, yok yok Avrupa bizden borç alıyor diyordunuz..
Sizin attığınız her adımlara yıllar öncesinden sırf ülkenin çıkarları için ayaklanırken biz, sizler tayyip erdoğan a oyun var, hebe hübe konuşuyordunuz
bi anlayın, Oyun moyun yok, hiç bi diğer devletlerinde s.nde değiliz, asıl oyun paramparça ettikleri ülkeye dönüp biz yapmadık amerika yaptı diyenlerin size yaptığıdır.
Çok bi talebim yok, sadece biraz düşünebilen bi insan bile, şehide kelle öcalan a sayın diye hitap ettiği gün bunların ne bk olduğunu anlar sktiri çekerdi.
Delikanlı gibi deyin ki, benim çarkım böyle dönüyor. Bu adamların politakasından besleniyorum tek lafım yok. buna bile saygı duyucam.
Hayatını eğitime ilme vermiş adamlara dar görüşlü, anlamıyosun, anlayamıyosuuun tarzı şeyler konuşursanız komik duruma düşersiniz..
Dar görüşlü olan biz miyiz ? Oku bakalım.
Açıklamalarınızı akıl tutulması olarak görüyorum.
Biz Fetullah dini kullanarak ülkenin damarlarına giriyor dediğimizde siz hoca efendi hakkında düzgün konuş diyordunuz
Suriyeliyi alma memlekete hele bedelsiz maaş, sınavsız üni hakları tanıma dediğimizde siz müslüman kardeşimiz diyordunuz
Pkk yı haburda karşılayarak, öcalan ile görüşerek, mektubunu mitinglerde okuyarak yaptığınız korkaklık bedelini öderiz diyorduk, siz açılım süreci diyordunuz.
Işid terör örgütü dediğimizde yook yeeea mahallenin öfkeli gençleri onlar diyor silah yardımına kadar yapıyordunuz
ekonomik kriz kapıda , durum kötüye gidecek diyorduk, yok yok Avrupa bizden borç alıyor diyordunuz..
Sizin attığınız her adımlara yıllar öncesinden sırf ülkenin çıkarları için ayaklanırken biz, sizler tayyip erdoğan a oyun var, hebe hübe konuşuyordunuz
bi anlayın, Oyun moyun yok, hiç bi diğer devletlerinde s.nde değiliz, asıl oyun paramparça ettikleri ülkeye dönüp biz yapmadık amerika yaptı diyenlerin size yaptığıdır.
Çok bi talebim yok, sadece biraz düşünebilen bi insan bile, şehide kelle öcalan a sayın diye hitap ettiği gün bunların ne bk olduğunu anlar sktiri çekerdi.
Delikanlı gibi deyin ki, benim çarkım böyle dönüyor. Bu adamların politakasından besleniyorum tek lafım yok. buna bile saygı duyucam.
Hayatını eğitime ilme vermiş adamlara dar görüşlü, anlamıyosun, anlayamıyosuuun tarzı şeyler konuşursanız komik duruma düşersiniz..
Ah be kardeşim şu yazdıklarını okuyup anlayan kişi zaten
Bunlara çanak tutmuyor zaten
OKU yu bunlar çokkk yanlış anladılar
Kul Allah'a ulaşamam deyip araya elçi soktu
Başımıza bunları getirdi
Alnı secde görüyor diyor
Ya anlamıyorum bunca olaylar oldu bitti
Hiç mi sorgulamadı o kafalar
Vazgeçmek ne kadar zor geliyor
İstifa eden yok hayat devam ediyor
Haftaya unutulcak gidecek şu olay
Kınıyoruz diyerek kandırılıyoruz diyerek ülke yönetilmez
insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı kim ki bu işleri bilerek yapıyor sa ve de destekliyorsa allah hepsinin belasını versin hakkımı hiçbirine helal etmiyorum biz halk olarak bunları haketmiyoruz
Kıyamet kopsa da kurtulsak .
LnchCntrl
11-12-2016, 19:23
Ah be kardeşim şu yazdıklarını okuyup anlayan kişi zaten
Bunlara çanak tutmuyor zaten
OKU yu bunlar çokkk yanlış anladılar
Kul Allah'a ulaşamam deyip araya elçi soktu
Başımıza bunları getirdi
Alnı secde görüyor diyor
Ya anlamıyorum bunca olaylar oldu bitti
Hiç mi sorgulamadı o kafalar
Vazgeçmek ne kadar zor geliyor
İstifa eden yok hayat devam ediyor
Haftaya unutulcak gidecek şu olay
Kınıyoruz diyerek kandırılıyoruz diyerek ülke yönetilmez
Abi Türk ırkının geçmişini sürekli araştırıyorum. Ne öğrenebilirim diye yemin ederim tarihin hiç bi döneminde bu denli uyuşmamış bu ırk.
Bi ümit varsa Osman Paşa idi. Adam destek göremedi diye seçime bile giremedi.
Ne yol vaad etti, ne ekmek ne maaş. 365 Günde dağdan ve şehirden teröristi temizlerim dedi. Umursanmadı bile.
Askerden siyasetçi olmaz dendi.. Siyaset yapan kim hani mevzu VATAN dı. Terörden,Krizden daha büyük bi sorunumuz varsa samimiyetsiz bi toplumuz..
Bunu kabul etmemiz gerekiyor bana kalırsa.
LnchCntrl
11-12-2016, 19:24
insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı kim ki bu işleri bilerek yapıyor sa ve de destekliyorsa allah hepsinin belasını versin hakkımı hiçbirine helal etmiyorum biz halk olarak bunları haketmiyoruz
Gaziye gazi maaşı bağlamıyor devlet, senin benim hakkı havada gömerler
Çok huzurluyum, o kadar huzurluydum ki "rahat battı" olayını yaşıyodum. Baktım bu kadar refah fazla terk ettim ülkemi. Hala aklım, kalbim orada hala yaşanan her olay beni parçalamaya devam ediyor.
beşiktaş patmasında yaralanan polisin tweetleri - #64632823 - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/entry/64632823)
Enteresan bi yazı.
Gaziye gazi maaşı bağlamıyor devlet, senin benim hakkı havada gömerler
bu ülke yönetimi
adalet kalkınma partisi
tarafından yönetiliyor adaletle hakkımızı korur diye düşünüyorum
asmisinsan
11-12-2016, 19:59
Yigit benim anlamadigim bi konu var ayda bir bombalar patliyor insanlar öluyor sehit oluyor boyle bi ortamda burdaki ankette ne cikmasini bekliyorsunda boyle bi anket aciyorsun anlamadim insanlarin akliyla dalgami geciyorsun tabiki guvende degil cunku kanun yok tecavuzcuye hirsiza ceza yok kurallari cigneyene ceza yok bunu yuzlerkere yazildi burda amac nedir anlamadim
Yigit benim anlamadigim bi konu var ayda bir bombalar patliyor insanlar öluyor sehit oluyor boyle bi ortamda burdaki ankette ne cikmasini bekliyorsunda boyle bi anket aciyorsun anlamadim insanlarin akliyla dalgami geciyorsun tabiki guvende degil cunku kanun yok tecavuzcuye hirsiza ceza yok kurallari cigneyene ceza yok bunu yuzlerkere yazildi burda amac nedir anlamadim
Anket sonuclarina bakarsaniz ne olduğunu anlarsiniz.
34btr1907
11-12-2016, 20:06
beşiktaş patmasında yaralanan polisin tweetleri - #64632823 - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/entry/64632823)
Enteresan bi yazı.
içerden bu teröristlere bilgi veren var net , açıklayacağım... demiş
anlamadığım, madem açıklıcaksın neden canının yanmasını bekledin,patlamadan 1 saat sonra öğrenmedin hoş bu hain kim...bana dokunmayan yılan dedikçe bi sik olmaz bizden.
asmisinsan
11-12-2016, 20:08
Anket sonuclarina bakarsaniz ne olduğunu anlarsiniz.
Anket sonucuna bakmaya gerek varmi aptalmiyim ben ben onu sormuyorum diyorumki konu acmak icin yazmak icin yazmak nedir
hondafit
11-12-2016, 20:12
evet buralar güvenli diyen 13 kişi yurtdışında oturuyor herhalde?
Anket sonucuna bakmaya gerek varmi aptalmiyim ben ben onu sormuyorum diyorumki konu acmak icin yazmak icin yazmak nedir
Durum dedigin gibi ortada..
Lakin bu durumu yok varsayıp yetim çocuklar, dul kalmış eşler, analar ağlarken yastığa huzurlu, mutlu, gönül rahatlığı ile kafasını koyan kansızların kimler olduğunu bilmemizi sağlıyor bu konular
huseyinturk
11-12-2016, 20:18
Şakamı bu konu, neyi tatmin ediyosunuz? Güvendeyiz yada değiliz demek neyi değiştiricek amaç ne?
İnsanlığımızdan kaybediyoruz, koşarak gelen canlı bombayı amerikada olsa sıkar indirirkerdi, bomba olmama ihtimalini yok sayarlardı bizde öyle değil ama izleyin kaç kişi yürüyor üstüne. Üzülüyoruz, kan ağlıyoruz yapılan yanlışların hepimiz farkındayız ama bu konu neden?
Madem siyaset konuşulacak bu forumda, minare çalınmadan yargılayalım imamı adam gibi. Yaşanan acının üstüne bu forumda bu konu ne? Aq bilmiyomuyuz biz neyin ne olduğunu, güvende hissetmesek bile inadına güvendeyiz dememiz gereken yerde bu konu ne? Meşhur olma çabasını, piyasa yapma çabasmı? Olaydan sonra aklına nasıl bu anketi başlatmak geliyor sayın konu sahibi?
Belki siyasi olarak aynı düşünceleri paylaşıyoruz ama yine soruyorum olaydan sonra bu anket niye???
Aynı siyasileri taşlayalım, sövelim seçmeyelim gerekirse gömelim, yanlışı yapan hesabını versin ama çıkıpta güvende değilim diyen varsa elinden gelen varsa yapsın yoksa kapı belli yol belli!
Evladını kaybedeb adam vatan sağolsun diyor, keşke kaybetmese keşke demek zorunda kalmasa ama sana ne oluyor arkadaş güvende değilim ne
huseyinturk
11-12-2016, 20:21
Lakin bu durumu yok varsayıp yastığa huzurlu kafasını koyan kansızların kimler olduğunu bilmemizi sağlıyor bu konular
Ben kendi vatanımda güvende hissetmek zorunda olduğum için güvendeyim diyorum, nerden çıkarıyosun kafamı yastığa huzurla koyduğumu? 1 saat önce geçtim bomba patlayan yerden maç çıkışı, gelip koşa koşa konumu açsaydık ne biçim ülke diye?
huseyinturk
11-12-2016, 20:23
Birde anket seçeneklerindeki uslüba bak arkadaş ya, insanlar öldü insanlar elim ayağım titriyor sinirden düşündükçe gerçekten konuyu açan ve destekleyenler farkındamısınız durumun?
Adam komik olmak istemiş birde cümleye bak
asmisinsan
11-12-2016, 20:26
Lakin bu durumu yok varsayıp yetim çocuklar, dul kalmış eşler, analar ağlarken yastığa huzurlu, mutlu, gönül rahatlığı ile kafasını koyan kansızların kimler olduğunu bilmemizi sağlıyor bu konular
Abi yazdiklarina imzami atarim ama benim tepkim yigite diger konuda kerkes tepkisini koydu anil istanbula gelirken ucakta nasil korktugunu yazdi ben konu acmak icin yazmak icinmi mesaj sayisi icinmi ondayim
GokhanRS
11-12-2016, 20:26
Birde anket seçeneklerindeki uslüba bak arkadaş ya, insanlar öldü insanlar elim ayağım titriyor sinirden düşündükçe gerçekten konuyu açan ve destekleyenler farkındamısınız durumun?
Adam komik olmak istemiş birde cümleye bak
yiğitte vatanını senin kadar seven bir insandır. komik olmaya çalıştığını sanmıyorum. sadece üslubu konusunda haklı olabilirsin, o konularda maalesef dikkatsiz kendisi, emin ol senin hissettiklerinden az değildir onun hissettikleri.
Ben kendi vatanımda güvende hissetmek zorunda olduğum için güvendeyim diyorum, nerden çıkarıyosun kafamı yastığa huzurla koyduğumu? 1 saat önce geçtim bomba patlayan yerden maç çıkışı, gelip koşa koşa konumu açsaydık ne biçim ülke diye?
Yastığa kafanı huzurlu koymuyorsan, zaten sen değilsin kastettiğim..
Hepimiz kendimizi vatandaşı olduğumuz Türkiye Cumhuriyeti'nde güvende hissetmek zorundayız.
Peki güvende miyiz? Eşimizi, anamızı, bacımızı rahatlıkla AVM'ye, Kadıköy'e, Taksim'e, meydanlara gönderebiliyor muyuz? İçimizde korku olmadan...
Gönderemiyoruz.. Akşam eve geldiğinizde "çok şükür bugün de başımıza iş gelmedi" diyorsak, güvende olmamız lazım olan yerde güvende değiliz demektir..
İnsanların aklı yerindemi görmek için ;)
Ama bu oluşum zaten bilinçli bir topluluğa sahip
Yinede görmekte yarar var sonucun ki
Ülkede güvende ve huzurlu uyuyanlar hala var mı yok mu onu görücez kötü mü
Asıl aklımızla dalga geçen hükümet ;)
Abi yazdiklarina imzami atarim ama benim tepkim yigite diger konuda kerkes tepkisini koydu anil istanbula gelirken ucakta nasil korktugunu yazdi ben konu acmak icin yazmak icinmi mesaj sayisi icinmi ondayim
Yiğit'in goygoy olsun diye bu konuyu açtığını düşünsem, saniye beklemezdim süresiz yollamak için. Az çok tanırsın beni, tanıyorsan da inan aksi bir düşünce sezsem yollayacağıma
Benim mesaj sayım 20.000 olsa ne olacak ? 100.000 olsa ne olacak
Benim mesajı okuyup anlıyorsan ki bence anlamak istemiyorsun
Benim güvenliğimi huzurumu sağlayacak bir hükümet yok şuan diyen insan sayısını
Hükümeti savunanlara göstermek için açtım
Ben bir insanı bile bu yanlış yoldan çevirsem vatana görev yapmış sayıyorum ondan
Şıkları bilerek öyle yaptım ki tam bir cevap olsun
Anket de şıklarda işine gelmiyorsa kapat konuyu çık sayfadan niye kendini kasıyorsun ki
Bildiğin doğrudan devam et huzurlu ve güvenli hayatına
Bir gün bu iş bir yakınına yada senin başına gelirse diye empati kur sadece
Gidişatı aklı selim insanlar zaten yorumlamış
Beni bilen bilir
Bu konu art niyetli bir konu olmadığınıda bilir
Bu konu hükümetine tapanlara malesef gelmez.
Leonardo
11-12-2016, 20:49
Siyaset forumu oldu bu konu cok sacma surekli ayni kisiler ayni seyleri soyluyor hukumete sovuyor , degisen ne ? Hic birsey artik yapmasak gercekten iyi olcak ya insanlar oluyor ve kimse guvende falanda degil ama bura onun yeri degil yonetim bence bu konuya el atmali .
E tamam guvenli degil napalim ahlar vahlar bu ulkeden birsey olmaz sayalim sovelim bumudur,18 yasinda cocuk bile bunlari yapar.
Birbirimize moral verme zamani, ders tabiki cikaralim. Sakarya muharebesi oncesi Ataturk savas gecsin sonra muhalefet yapicaksaniz yapabilirsiniz gibi bir soz soylemis cogu kisi bilir.
Direkt birini hedef amacli yazmadim bu arada:)
Orada şehit olan polis ve vatandaşlar neyin savaşını veriyordu ki ?
asmisinsan
11-12-2016, 21:04
Benim mesaj sayım 20.000 olsa ne olacak ? 100.000 olsa ne olacak
Benim mesajı okuyup anlıyorsan ki bence anlamak istemiyorsun
Benim güvenliğimi huzurumu sağlayacak bir hükümet yok şuan diyen insan sayısını
Hükümeti savunanlara göstermek için açtım
Ben bir insanı bile bu yanlış yoldan çevirsem vatana görev yapmış sayıyorum ondan
Şıkları bilerek öyle yaptım ki tam bir cevap olsun
Anket de şıklarda işine gelmiyorsa kapat konuyu çık sayfadan niye kendini kasıyorsun ki
Bildiğin doğrudan devam et huzurlu ve güvenli hayatına
Bir gün bu iş bir yakınına yada senin başına gelirse diye empati kur sadece
Gidişatı aklı selim insanlar zaten yorumlamış
Beni bilen bilir
Bu konu art niyetli bir konu olmadığınıda bilir
Bu konu hükümetine tapanlara malesef gelmez.
Yigit bu sekilde vatana hizmet edemessin kardesim dalga gecer gibi baslik acarak
Zaten karsindaki hatayi gormuyor oz elestiri yapmiyorsa bosa yaziyorsun
Her secim oncesi yaziyorsun oylar artiyor demekki uslubun yanlis yoksa niyetinden supem yok ama uygulama seklin yanlis kardesim
2002 den beri forumlardayim kimseye boyle mesaj yazmadim ama malesef bu anketin beni rahatsiz etti
asmisinsan
11-12-2016, 21:07
Yigit bu sekilde vatana hizmet edemessin kardesim dalga gecer gibi baslik acarak
Her secim oncesi yaziyorsun oylar artiyor demekki uslubun yanlis yoksa niyetinden supem yok ama uygulama seklin yanlis kardesim
2002 den beri forumlardayim kimseye boyle mesaj yazmadim ama malesef bu anketin beni rahatsiz etti
Haaa tam okumamistim benim 2 akrabam sehit dayimda terorde gazi kolunu kaybetti cok aratirmak istersen googleye kahraman kemeryaka yaz koyumuze kac kere pkk saldirmis ama girememis ordan oku o yuzden oturdugun yerden bana bos yazma
Haaa tam okumamistim benim 2 akrabam sehit dayimda terorde gazi kolunu kaybetti cok aratirmak istersen googleye kahraman kemeryaka yaz koyumuze kac kere pkk saldirmis ama girememis ordan oku o yuzden oturdugun yerden bana bos yazma
Allah rahmet eylesin mekanlarını cennet eylesin
Birşey aratmama gerek yok
Sen benim yazdıklarımı anladıysan sıkıntı yok
Ben bu ülkede şehit haberi duymak istemiyorum artık amacım da budur
İnsanların canı yanmış , ülke kaos içinde , sen bu durumdan nemalanmaya calisiyorsun ... Firsattan istifade edip siyasi goruslerinin dogrulugu kanıtlamaya calisiyorsun.
Polis teskilati ve güvenlik güçlerinin borsada hissesi yok , kotu haber yapıp fiyatını dusurup burdan rant saglayamazsin .
İnsanların canı yanmış , ülke kaos içinde , sen bu durumdan nemalanmaya calisiyorsun ... Firsattan istifade edip siyasi goruslerinin dogrulugu kanıtlamaya calisiyorsun.
Birileri yaptığı hataların bedelini ödemeli, haburdan o adamlar nasıl girdi, pydnin adamları nasıl escort lar eşliğinde geçti, yaşlılıktan geçmişi unutuyorsunuz sanırım, hatırlatmak gerekiyor bazen..
Polis teskilati ve güvenlik güçlerinin borsada hissesi yok , kotu haber yapıp fiyatını dusurup burdan rant saglayamazsin .
Hiç mi vicdanın sızlamıyor o gencecik polislerin katledilmesini engelleyemeyen bir partiye oy verdiğin için, o babasız kalan 6aylık ikizlere ahirette hesap vereceksiniz..
Revolution
11-12-2016, 22:35
skoda amca nerede diyecektim ki gelmiş :D
Maalesef yatağında hayata veda etmenin artk lüks olduğu ve tesadüfen yaşadığımız veya yaşamakta olduğumuz bir zamandayız...
Maalesef yatağında hayata veda etmenin artk lüks olduğu ve tesadüfen yaşadığımız veya yaşamakta olduğumuz bir zamandayız...
lüks yanlış kelime oldu ''şanş'' olarak düzeltiyorum
Hiç mi vicdanın sızlamıyor o gencecik polislerin katledilmesini engelleyemeyen bir partiye oy verdiğin için, o babasız kalan 6aylık ikizlere ahirette hesap vereceksiniz..
Benim hangi partiye oy verdiğini nerden biliyorsun. Bu forumun neresinde bir parti hakkında taraflı yazı yazmıştım.
Tam aksine ben burda Bombayı patlatıyor kardeşlerimizi oldurenler düşmanlarımızın üstüne birlikte yürümek yerine halkımız,i bölmeye yönelik çalışmaların yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
GokhanRS
11-12-2016, 22:46
Benim hangi partiye oy verdiğini nerden biliyorsun. Bu forumun neresinde bir parti hakkında taraflı yazı yazmıştım.
Tam aksine ben burda Bombayı patlatıyor kardeşlerimizi oldurenler düşmanlarımızın üstüne birlikte yürümek yerine halkımız,i bölmeye yönelik çalışmaların yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
birleşince üstlerine nasıl yürüyeceğiz acaba? biz kanun mu yapabiliyoruz? siyasilerin yanlış politikalarına hesap mı sorabiliyoruz? birleşmekten kastınız hepimizin o cumhurbaşkanına destek olmasıysa, bizim köstek olmamız zaten birşey değiştirmez, %50 oy alabilecek kapasitesi var, yeterince saf kandırdı kendisi.
Mubarek kandil gecesi daha fazla uzatmak istemiyorum. Dışardan düşmanlar saldırırken icerdende biz yikmayalim birlik ve beraberlik içinde olalım bu olaylar siyaset üstü, ülkemize karşı yapılmış düşmanlıklar..
Ben birşey yapmadım Amca
Sen yaptın herşeyin sorumlusu sensin
Dolar 3,48 senden dolayı
Benzin 5.07 senden dolayı
38 şehit senden dolayı
2002 den beri bu ülkenin başına örmediğiniz bela kalmadı
Şimdi geldin konuya utanmadan yazıyorsun
Senin ne olduğunu biz biliyoruz
Benim davam huzur refah güven ortamında yaşayan bir Türkiye yani sen yoksun içinde hadi şimdi bu konudan sakince çık
GokhanRS
11-12-2016, 22:52
Mubarek kandil gecesi daha fazla uzatmak istemiyorum. Dışardan düşmanlar saldırırken icerdende biz yikmayalim birlik ve beraberlik içinde olalım bu olaylar siyaset üstü, ülkemize karşı yapılmış düşmanlıklar..
abicim bak, eskiden bu kadar güçlü bomba patlatamazlardı, tonlarca bomba yüklü araçlar ortalıkta gezemezdi, son 2 yılda 24defa yani bu kadar çok fazla bomba patlar oldu. çünkü eskiden ülkeye bomba sokmak kolay değildi, ne yani bu kadar bombanın sokulmasına, teroristlerin davulla zurnayla karşılanmasına, çözüm süreci ayağına götümüzü yırtarken yapmayın diye, teroristlerin çevirmelere bile tabi olmamasına hesap sormayalım mı?
O insanlar bu gün şehit oluyorsa tek sorumlusu çözüm sürecini yönetenlerdir.
Hatırlıyormusun abi o kalttttakkk o.pu tuncel midir nedir, türk polisine tokat attı da çözüm süreci zarar görmesin diyip piç tuncele ceza verdirmeyen de akp hükümetiydi!
o polislerin katilleri belli hadi birleşelim hesap soralım, katili değillerse de o bombaların ülkeye girişine zamanında göz yumanlar belli tek tek isimlerini vereyim gidelim hesap soralım olmaz mı? birleşmekse bir araya gelmekse hodri meydan.
Toplumun diğer kesimlerinde başkanlık sistemi benimsenmedi, ülke olarak birlik olmamız gereken bu günlerde çıkmasını doğru bulmuyorum der mi akp sizce?
Kendi zamanından ornek vereyim. Belki ne demek istediğimi anlarsınız.
Abdi ipekçi niçin öldürüldü , uğur mumcu nicin öldürüldü başka köşe yazarları oldurulmedi aksine servet üstüne servet kazandılar kaostan nemalandilar.
Eminim ki aranizdada bu yazıları ile toplumu etkilediği için kazanç sağlayanlar var..
GokhanRS
11-12-2016, 22:56
Kendi zamanından ornek vereyim. Belki ne demek istediğimi anlarsınız.
Abdi ipekçi niçin öldürüldü , uğur mumcu nicin öldürüldü başka köşe yazarları oldurulmedi aksine servet üstüne servet kazandılar kaostan nemalandilar.
Eminim ki aranizdada bu yazıları ile toplumu etkilediği için kazanç sağlayanlar var..
uğur mumcu akp gibi fetö gibi ismail ağa gibi cemaatlerin ne kadar tehlikeli olduğunu yazdığı için öldürüldü. akpyi koruduğu için değil, yada onların kökleri olan refahı v.s yi değil.
Toplumun diğer kesimlerinde başkanlık sistemi benimsenmedi, ülke olarak birlik olmamız gereken bu günlerde çıkmasını doğru bulmuyorum der mi akp sizce?
Ben ne diyorum sen hala akp CHP diyorsun. Yahu ülken elden gidiyor yakında suriyeye donucez bunu siyasi partileri yapıyor sanıyorsun.
ABD başkanın bile kukla olduğu bir dünyada yaşıyoruz biraz büyük düşünün.
Siyasetçiler oynar bedelini bizler oderiz. Biraz uyanın. Bu işin partiler ile ilgisi yok. Bu bombaları siyasi partiler atmiyor . Siz burda tartışırken onlar mali götürüyor.
Sen Türkiye'sin büyük düşün.. :)
Yarın bi tarafımızda bi halt olmayacağının garantisi yok neyin huzuru bu?
Ülkenin başındaki tüm siyasilere ve bakanlıklardaki şahsıyetlere güvenmiyorum sadece.
Bomba patlatınca ölen sayısı 50 kişi 100 kişi patlatan orgut böyle yaparak bir ülkeye ne kadar zarar verebilir bizi bitirebilirlermi.
Eğer biz bu patlayan bombaların yüzünden birbirimize dusersek iç savaş çıkarırsak işte o zaman düşman kazanmis olur , biz kaybederiz
GokhanRS
11-12-2016, 23:08
tamam dayı birbirimize düşmeyelim, bize destek ol tüm siyasileri indirip yenisini geçirelim o zaman başa? belkide yeniyi denemenin zamanı gelmiştir, niye senin fikrinde birleşiyoruz? gel bizim fikirimizde birleşelim olmaz mı?
Ülkemizde iç savaş cikarabirlerse , bizi Suriye benzetirlerse ne çok sevdiğin partin kalır nede ülken.
turboman
11-12-2016, 23:25
Birleşelim kenetlenelimde bi haber takıldı gözüme şarkıcı murat boz askere gitmemek için alman bi kadınla evlilik yapmış ve bedelli olarak halletmiş askerlik işini ve bugünde kendisine sorulunca kendinizi bu ülkede güvende hissediyormusunuz sorusuna kendimi güvende hissediyorum korkmuyorum demiş lan pezevenk adama sormazlarmı askere nie gitmedin o zaman die.
Diyeceğim şuki arada bu karakterde insanlar varken kime güvenip kenetlenip birlik olacağız bu verdiğim örnek sadece allah sonumuzu hayır eder inşallah.
Bomba patlatınca ölen sayısı 50 kişi 100 kişi patlatan orgut böyle yaparak bir ülkeye ne kadar zarar verebilir bizi bitirebilirlermi.
Eğer biz bu patlayan bombaların yüzünden birbirimize dusersek iç savaş çıkarırsak işte o zaman düşman kazanmis olur , biz kaybederiz
50-100 şehitten bir şey olmaz diyorsun yani öyle mi ? Öyle mi değil hatta bildiğin bunu savunuyorsun.
Bir şey demiyorum emmi Allah akıl fikir versin . Bunları buraya yazıp da insanlara "toplumu etkileyip kazanç sağlıyorsunuz" diye atıf da bulunma. O atıf da bulunduğun adamlar tek bir cana zarar gelsin istemediği için kükrüyor. Öyle senin gibi 50-100 tane insanımızı basite indirgemiyor.
GokhanRS
11-12-2016, 23:32
50-100 şehitten bir şey olmaz diyorsun yani öyle mi ? Öyle mi değil hatta bildiğin bunu savunuyorsun.
Bir şey demiyorum emmi Allah akıl fikir versin . Bunları buraya yazıp da insanlara "toplumu etkileyip kazanç sağlıyorsunuz" diye atıf da bulunma. O atıf da bulunduğun adamlar tek bir cana zarar gelsin istemediği için kükrüyor. Öyle senin gibi 50-100 tane insanımızı basite indirgemiyor.
Zaten allah bunları bırakıp hep gençleri alıyor ya o zoruma gidiyor.
Draniela
11-12-2016, 23:37
Ne kadar garip geliyor ben cidden anlamıyorum. Bazı yerlerde hala saçma sapan yazılar görüyorum.
Fazla sürmez ileride işin rengi bize çok büyük kaçacak. (Kimse de buyrun gelin size maaş verelim de demez yani)
Sonuna kadar savaşırız diyenler de bombaya kafa atarlar artık. Devir delikanlılık devri değil zaten.
Ben Bursa'da bile 2 kere polisi arayıp ihbarda bulundum. Şaka değil korktum aq çocuğu sapık gibi duruyor sırtında çanta geldi starbucksa bıraktı çantayı çıktı direkt aradım adamlar geldi. Az daha bağıracaktım bomba var diye.
Ben bunu Bursa'da yaşıyorsam İstanbul'da yaşayan insanları düşünemiyorum. Ne kadar acı. Yazıklar olsun.
Zaten allah bunları bırakıp hep gençleri alıyor ya o zoruma gidiyor.
Bu akşam ki duamı dile getirdin kanka
Allah kabul eder inşallah
Masumların canı yeteri kadar yandı
Draniela
11-12-2016, 23:38
İstanbul ve Ankara demek istedim en altta eksik yazmışım. Düzeltme göremedim postta
Amca eski mesajlarını kontrol edesim geldi bir an bu yazdığının üstüne ama neyse ;
Hangi partiye oy verdiğini senden başka kimse bilemez neticede o ufacık kabinde yalnız başına oluyor insan..
Ama mesela benzin zammı konusuna yazdığın mesajlarla kendi kendine öyle bir algı yarattınki Liberal partiye oy verirken videon olsa yemez yani..
eldorado
11-12-2016, 23:45
Şakamı bu konu, neyi tatmin ediyosunuz? Güvendeyiz yada değiliz demek neyi değiştiricek amaç ne?
İnsanlığımızdan kaybediyoruz, koşarak gelen canlı bombayı amerikada olsa sıkar indirirkerdi, bomba olmama ihtimalini yok sayarlardı bizde öyle değil ama izleyin kaç kişi yürüyor üstüne. Üzülüyoruz, kan ağlıyoruz yapılan yanlışların hepimiz farkındayız ama bu konu neden?
Madem siyaset konuşulacak bu forumda, minare çalınmadan yargılayalım imamı adam gibi. Yaşanan acının üstüne bu forumda bu konu ne? Aq bilmiyomuyuz biz neyin ne olduğunu, güvende hissetmesek bile inadına güvendeyiz dememiz gereken yerde bu konu ne? Meşhur olma çabasını, piyasa yapma çabasmı? Olaydan sonra aklına nasıl bu anketi başlatmak geliyor sayın konu sahibi?
Belki siyasi olarak aynı düşünceleri paylaşıyoruz ama yine soruyorum olaydan sonra bu anket niye???
Aynı siyasileri taşlayalım, sövelim seçmeyelim gerekirse gömelim, yanlışı yapan hesabını versin ama çıkıpta güvende değilim diyen varsa elinden gelen varsa yapsın yoksa kapı belli yol belli!
Evladını kaybedeb adam vatan sağolsun diyor, keşke kaybetmese keşke demek zorunda kalmasa ama sana ne oluyor arkadaş güvende değilim ne
takdir ediyorum bu açıklamandan dolayı eline sağlık...burası artık siyaset forumu oldu olacak burada kim kime neyi kanıtlamaya çalışıyor sadece burada devleti boklamaktan başka sağa sola saldırmaktan başka bi işe yaramıyor bu yazdıklarımız bız dışarıdakilere klavye delikanlıları diyoruzda ya siz napıyosunuz? klavye başına geçiyorsunuz yaz babam yaz neye yarıyor hiç bişi sadece polemik başka hiç bişi değil biz siyaset yapmaya girmiyoruz bu foruma hergün bakıyorum bazı kişiler hep belli burada sadece sayıp sövüyor ben sizinle aynı görüşte olmaya bilirim akpartili olabilirim veya mhplide olabilirim ama burası bunları tartışcak yer değil biz bişi yazmıyoruz biz bişi demedikçe burada estirip gürlüyorsunuz sırf çirkinleşmemek için buradaki çoğu insan bazı yazılarınıza cevap vermiyor kendi görüşlerini belli etmiyor neden? uğraşmak istemiyor o yüzden evet tartışabiliriz konuşabiliriz saygı çerçevesinde,biz birlik beraberlik sağlamamız gerekirken iç savaş çıkartmak için elinizden geleni yapıyorsunuz argo konuşacam ceza meza umrumda değil sokacam chpsinede mhpsinede akpartisinede bizde üzülüyoruz onlar bizimde abilerimiz kardeşlerimiz evlatlarımız siz kendinizi sosyal medyalarda göstermeyi çok sevdiğiniz için yazıyorsunuz saygılı olun saygılı bizde size saygı duyalım
Nazlı Çelik :bravo:
Nazlı Celik: " Tek Bir Şehit İcin Yeri Goğu Yıkardık, Şimdi Rakamı Bekliyoruz " - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=0DDOWZu65Jg)
https://www.youtube.com/watch?v=0DDOWZu65Jg
Nazlı Çelik :bravo:
Nazlı Celik: " Tek Bir Şehit İcin Yeri Goğu Yıkardık, Şimdi Rakamı Bekliyoruz " - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=0DDOWZu65Jg)
resim diye koymuşum pardon
Tayfun.O
12-12-2016, 00:01
Aynı fikirdeyim Konunun mantığı ne olursa olun bu vakitte açılmamalıydı.
Hükümet istihbaratı suçlu değil ben suçluyum
Hükümetin terör politikası suçlu değil ben suçluyum
Bana tepki gösterenler neden tepki veriyor
1- O ankete basamıyor bir türlü cevabı çünkü kendini inkar eder korkusu var
2- Burası otomobil forumu doğru ama siz minareye kılıf olarak bunu yazıyorsunuz.Futbol programları bile futbol konuşmuyor.Ülke inanılmaz bir facia varken sen arabamı konuşacaksın
3- Ben burada konu açmam mesaj atmam bana bir halt kazandırmayacak sizin gibilerden tepki alacağımı bile bile yazıyorum
Sizin hataları kabul etmeme gibi bir huyunuz var
Daha bir sürü şeyde yazılır ki mesajlarda arkadaşlar yazmış
Kaldıramıyorsun çünkü vicdanın sızlıyor o görüntüleri izlerken
39 şehit verilmiş araba konuşucaz doğru teneke parçaları dışında birşey yazmayacağız
Yangında tarak tarama yapalım diyorsun
Kusuruma bakma vatan hainleri savunamıyorum kaç yıl oldu
Atatürk'ün bıraktığı mirası parçalamak için her yolu mübah görüp
Kendisinin vefat ettiği dolmabahçede kansızlarla poz veren kişiler
Hükümettin elemanı olduğundan bizi yönetenlere isyan ettiğiniz doğru
Sıf bu son olay değil ankara garından tut ahl ye kadar bütün şehitleri göz önüne getirin
Vicdanınız hayır güvenli huzurlu bir yer değil diyor
Ama siz malesef ona basamazsınız vicdanlarınıza kelepçe vuralı 14 yıl olmuş
İç savaşmışda bilmem neymiş bu ülke öyle birşey olmaz
Yanlışla doğru asla birleşmez
Benim gibi düşünenler bir avuç kişide olsa
O ölen masum asker polis ve sivillerin vebali mahkem i kübrada çıkacaktır elbet
Benim ne amaçla bu anketi açtığımı herkes biliyor
Suçlusuda bu hükümettir
Benim senin vergimle bütçeler oluşturup
Bana huzurdan güvenden refahdan yoksun yaşam sunamaz
Gemicikleri ayakkabı kutucuklarını dolarlarla doldurup bana dolar bozdur diyemez
Ben yemem. konudan rahatsız olan girip okumasın.oylamayada dahil olmasın
Bu kadar basit
Bu kadar basit mi?
İnsanların aklı yerindemi görmek için ;)
Bu mu yani insanlığımız? Bu olayın üzerine böyle bir konuyu böyle bir içerikle açmanın amacı bu mudur yani?
Forumda siyasete karşı olsam da karışmıyorum ama böyle bir konu altında bu tarz bir üslupla olmasına da benim vicdanım insanlığım kusura bakmayın el vermiyor. Gidin başka konu üzerinden tartışın akp nizi fetönüzü chp nizi.
Konuyu da kapatıp çıkıyorum...