Orijinalini görmek için tıklayınız : Yol Vermediği İçin 3 Kişiden Dayak Yiyen Motorcu
MetalliHead
12-12-2016, 22:15
https://www.youtube.com/watch?v=lFr0ahdkWOE
Yol vermediği için 3 kişiden dayak yiyor ,yetmiyor silahla tehdit ediliyor. Yorumlar ise daha acı verici şikayet etme sen suçlu çıkarsınlar vb . Yazıktır günahtır.
Ülke değil hıyar tarlası.
yazık, gerçekten çok yazık..
bu hallere geldik ülke olarak. insanlık bitti, saygı bitti, hoşgörü bitti, eyvallah bitti.
herkes gücü yettiğine saldırıyor. Nasıl bu insanlar kendilerine hesap veriyorlar ben onu merak ediyorum !
Grimlord
12-12-2016, 22:33
Türkiye'de delikanlılık 3 kişiyle tek kişiye dalmaktır.
Ben burda bilgisayar başında izlerken utandım,Bu insanların hiç mi vicdanı yok hiçmi yüzleri kızarmaz.Nekadar barzo,kaba ve cahil bir toplumuz ya.
Delikanlıyım diye gezerler ortalıkta.Yazık
Sen hayırdır.seni mermi kaynağı yaparım.Cok klasiksiniz ya.umarım motorcu gotundeki dona kadar alır.sanmam bi *** çıkacağınıda yazık başka birşey değil.
SULTANOGLU
12-12-2016, 23:08
Ülke bildiğin GTA V los santos amk.
aykutsafakyaman
12-12-2016, 23:11
Show tv 80 senelik s2000 videolarını haber yapacağına bunu haber yapsın belki bi şekilde hakkını aramasına yardımcı olur motorcunun.
volume81
12-12-2016, 23:13
Kun fe yekün
Bmw Club İstanbul
Babamın gölgesi yeter
Büyük Türküye
34 PEZ 34
https://pbs.twimg.com/media/Cu0kXXMWYAAnJ5Q.jpg:large
amk hırtları Sen hayırdır oglım diyince etiketi koydum zaten. Altındaki araba da büyük ihtimal illegal olmuştur. Bi bitmediler amk. Köyde eşeğe hallenenler azcık parayı bulunca istanbulda ağa oldular anasını satim.
.::EmrE::.
12-12-2016, 23:17
İstisnalar elbet vardır ama bu BMW kullanıcılarının %90'ı neden barzo?
Belki olay basit kaçacak teorime ama her gün trafikde ölmeyi hak edenler diye söyleniyorum bu tip kunta kintelere. Keşke 1 hafta kimsenin yüzüne bakamayacak şekil dayak yeselerdi. Tek tek bulup ağlatıcan bunları
Memlekette haplısı esrarlısı bitmiyor , en iyisi kimseye bulaşmamak.. #10. posttakilerden o kadar çok türediki , cuma günü hayırlı cumalar mesajı , akşama vodkalı fotolar :)
Mehmetmert
12-12-2016, 23:24
Ben utandım ya,motorcuda çıkartıp sıksa birde adam suçlu olur.
Ülkenin özeti bu başkada birşey değil,çok canım sıkıldı izlerken
.::EmrE::.
12-12-2016, 23:24
Ülkenin başında kabadayı boşuna yok. Millet asmayı kesmeyi, "kurşun yağdırmayı", küfürleşmeyi, itmeyi kakmayı, yol kesip adam dövmeyi seviyor.
SULTANOGLU
12-12-2016, 23:26
Birde videonun sonlarına doğru motorunu deviriyorlar çocuğun.
onursumer
12-12-2016, 23:34
motorcudada akıl yok , ulkede it kopuk geziyor millet kim vurduya gidiyor yapıştırmış sol şeride yol vermemeyi geçtim bide gel diyor manyakmısın arkadaş baksana yoluna çekilip kenara
mert_can 41
12-12-2016, 23:37
amk hırtları Sen hayırdır oglım diyince etiketi koydum zaten. Altındaki araba da büyük ihtimal illegal olmuştur. Bi bitmediler amk. Köyde eşeğe hallenenler azcık parayı bulunca istanbulda ağa oldular anasını satim.
%60 alsattan parayı vuran barzolar dan bunlarda motorcuya acıdım acımadım desem yalan olur ama olayın bence yansıtmadığı birde öncesi var bmw ciyi nasıl fitil ettiyse devamlı selektör atıyor sağ çeksin diye bmw ciyede sövemiyorum adamı çileden çıkartıyorlar ama bir adama 3 kişi girmek racon kesmek olay bitmiş mermi manyağı yaparım diye artislik yapmak bir gün birine denk gelir çekemeden silahı anın ortasına koyar mermiyi mal gibi kalır.
Ama motorcularda cidden sütten çıkmış akkaşık değil geçen gün bir tanesi çileden çıkarttı beni bende böyle çıkabilirdim kırmızı ışıkta duruyoruz yeşil yandı barzo elettirikli bisikletli en sağdan kaldırımın tepesinden konturolsüz benim yoluma çıkmaya kalktı atlasa veya atik davranmasam vurmuştum az ilerledik sağımdan silme soluma atladı aynada bile takip edemedim kornaya basılı tuttum çıldırttı paşamın umrunda değil dünyam yanım doluydu açıp sövemedim tek olsam arkadaşı yatırırdım büyük ihtimal.
turboman
12-12-2016, 23:39
Tamam yol vermiyor defalarca yol vereceği boşluklar vardı. Bende motor kullanıuorum ancak bu derecede 3 kişiden dayak yiyecek hiçbişeyi hak etmiyor aq barzoları hep bu tipler zaten önce itiyor bakıyor abi abi diyince dalıyorlar şerrefsizler bu it köpek takımı bu ülkede eksilmez ne yaparsak yapalım malesef...
mert_can 41
12-12-2016, 23:40
Artı motorcu kaskı bağlamamış ilk darbede yerinden çıktı bağlı tutsaymış birde yırtık olsaymış ilk başta geleni iki haftalığına iptal ederdi.
MetalliHead
12-12-2016, 23:40
Sen hayırdır.seni mermi kaynağı yaparım.Cok klasiksiniz ya.umarım motorcu gotundeki dona kadar alır.sanmam bi *** çıkacağınıda yazık başka birşey değil.
Abi petrolün kamerası ve gopro önünde ,bir sürü insan varken ,yüzü ve plakası açıkta bunları yapabilen adama hukuksal olarak bir şey olmaz bana göre. Ekşide isimleri ,plakaları ve adresleri bile paylaşılmış ama kaçakcı bir aşiretten oldukları söyleniyor.
Hanzolarin savunulacak hicbir yani yok.
Ancak motorcu da yurek yemis cikmis. Adam arkadan bi saattir selektor yapiyor neyin tribindesin yol vermiyorsun. Belki icinde hasta var acil durum var yol isteyene yol vereceksin bitti. Ole bemzinlige girip bide davet edersen dayagi yersin.
Emre-Dylan
12-12-2016, 23:56
Amınakodumun barzoları belli tiplerinden motorcu 19 yaşlarındaymış hani çocuk sayılır bu kadar tepki göstermeleri fazla o 3 OĞLANın, mahkemeden bir şey çıkmaz yazık olmuş en güzeli kendin yapabiliyosan teker teker yakalıyacan öpecen.
kalipson
13-12-2016, 00:17
Kirli sakal, son model "sedan" BMW ve Angara.
Vazgeçilmez üçlü :)
1,5 aydan beri motor kullanıyorum.. Gerçekten araç sürücüleri motorluları çok taciz ediyor bu bir gerçek :) Öğrendiğim tek bir şey var. Olabildiğince sorundan uzak duracaksın. Bağırıp çağırmamak lazım insanlara.. Memlekette çok denyo var.
Ama genç arkadaşın kaskı bağlı değil sanırım.. İlk harekette kask indi yere.. Böyle bir durumda üstünde mont var,kask var, eldiven var.. Direk kafayı atıp diğerlerine dönmek en mantıklısı.. :) Olabildiğince kavgadan uzak durmaya çalışıyorum ama başıma böyle bir şey gelirse 2-0 galip başlıyorsun ekipmanlarından dolayı. :) Direk döv ve git :)
darkmoon
13-12-2016, 00:39
insalar eskiye oranla ciddi manada bu trafiği araba sürmeyi namus davası haline getirmiş durumda.. o kadar çok trafikde yol vermemeden bir birini sıkıştırmadan falan filan böyle dişin kovuğunu bile doldurmıycak saçma nedenlerde kavga edenler görüyorumki..
Maşallah birde herkes hazır kıta arabada palalar haydarlar döner bıçakları .. ne kadar hevesli millet birbirine girişmeye..
ne anlayış kalmış ne tölerasyon ne bir vicdan.. hani o kadar gereksiz saçma bir nedenden kavga ediyorsunuz kardeşim kavga ettiğin adamda bir ananın evladı birinin çocuğu birinin kocası adamı sakat bıraksa öldürseki ölümde oluyor bu saçma sapan yol vermeme kavgasından bir ailenin ocağınada ateş düşürüyorsun .. sorsan neden ne yol vermedi abi.. böyle aptalca bir neden olabilirmi..
bu motorcu olayına gelince peşin hükümlü olmamak lazım motorda süren biri olarak diyorum kamera kayıtı zaten benzinliğe girerken ki kısmı kapsıyor öncesinde ne oldu aralarında ne geçdi ne bitti bilmiyoruz.. ama sadece solda gidiyor diye girişmişlerse oda ayrı bir vicdansızlık..
f30 kasa beyaz bmw 34 sg 565
bir adet, suratında "eşeği yeni siktim geldim" ifadesi ve gururu olan çomar
2 adet yancı
üçünün toplamı bir torba *** ediyor. ***** elemanın suratına bakınca burnuma tezek kokusu geldi.
SinanAdalı
13-12-2016, 03:54
Aslında bu denyolarda yürek yok, tamamen karşıdakinin hareketine göre tepki veriyolar abi demek yerine kaskla kafayı koymasını bekledim halbuki yapsaydı diğerleri otomatik geriye takarlardı ama olmadı üzdü.
AliGizda
13-12-2016, 07:18
Çocuk kafa atsa belki belinden silah çekip vuracak, belki sonrasında yediremeyip daha sonra peşine düşüp gidip vuracak. Bir arkadaşımın akrabası trafikte kavga ediyor dayak yiyor, kendine yediremeyip çocuğun adresini bulup vurup öldürüyor. Gerçekten ülkede şansa yaşıyoruz.
Ne olursa olsun 1 adama 3 adam vurulmaz, ki küfürler falan hiç hoş değil.
huseyinturk
13-12-2016, 07:45
Sosyal medyada motorcular mafyavari bir kampanya başlatmış, adamın adı soyadı nereli olduğu doğum tarihi bağcılarda ticaret yaptığına kadar paylaşıp gören indirsin diyorlar..
Ülkedeki hukuk sistemine olan güvene bak kamera kaydı var her şey net ama kimse süründürün mahkemelerde diyemiyor..
Adalet yok malesef, çok kişinin dediği gibi en fazla bir mahkemeye çıkar başkada bir cacık olmaz
motorcudada akıl yok , ulkede it kopuk geziyor millet kim vurduya gidiyor yapıştırmış sol şeride yol vermemeyi geçtim bide gel diyor manyakmısın arkadaş baksana yoluna çekilip kenara
hayırdır oglim dan sonrası belliydi zatende söylede bir gerçek var sürücü nekadar apaciyse bu tarz motorcularda gırla, çogu gopro youtuber olma sevdası ayna kırma millete dayılanma tarzı çok modelini gördük videolardan daha öncede.
kelalper
13-12-2016, 07:50
Motorcu çocuk kaşınmış. Bilerek yol vermemiş. Görmemiş olamaz herif önünü gündüz yapıyor arkadan selektörle. Hadi onu geçtim benzinciye çağırıyor gel diye. Sonra da beni neden taciz ediyorsun diyor. Motorcunun da beyinsiz olduğu kesin. Haa şu da var. delikanlı adam 1 kişiye 3 kişi dalmaz. 3 kişiye tek başına dalar. Arabadakiler ayrı öküz. Bana denk gelse herbirini birbirine monter eder bırakırım orada.
Babamın bir lafı var çok seviyorum :) Arabadan biri iniyorsa iyi niyetli değildir, inen adamı konuşturmayacaksın.
3-1 de dayak yeme ihtimalin yüksekken hiç olmazsa 1 ini indirmen lazımdı. Kafa da kask var üstte mont ne kadar darbe alırsın ?
Hem delikanlılık yapıp sonra da ağlarsan mabadıyla güler insanlar sana.
Bunlara gerek var mı ? Ver yolu gitsin belasını bulsun. Kamera takan motorcunun +5 hp aldığı ülkede normal olan durum.
Haybeye sopa yemiş yazık.
Videoda haklı haksız bir yana, motorcular biraz da bu durumları bilerek kendileri çağırdı. İnternette dönen o kadar çok fazla kovboy videosu var ki. Kaska kamera takan kendini kasaba şerifi sanıyor. E millet de bileniyor tabi. "Yürü kardeşim git yoluna" denilecek yerde göz dönüyor, sonra olan oluyor.
Ekipmanlara da güvenilmesin öyle. Trafikte belinde arabasında silahla gezen çok maganda var. Kaska eldivene güvenip yok kafa atarım, üstüm zırh gibi diye yersiz efelikle yürürseniz adamın üstüne "b0k yoluna gitti Necati" olursunuz.
arabada 3 kişi olduğunu görüyorsun,benzinliğe girdiğinde durmadan uzasana be kardeşim.sesinden belli daha küçük belli ki.üzücü bir olay keşke hiç bulaşmasaymış.geçmiş olsun
Adam video'nun başından beri selektör atıyor , yol ağasının , babasının gibi sol şeritte saçma sapan bir sabit hızda ilerliyor üstelik sağ şerit bomboş belli ki inatla yapıyor. Araba yı kullanın ne olduğunun , neci olduğunun ve etnik kökenin ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Hayirdir oglim diye gelmese , hayırdır kardeşim diye dövse haklı mı olacaktı ? Motorcu haksız , dayağı hak etmiş benim başıma böyle bir şey gelse dokundurur geçerdim çünkü trafikte başıma geliyor ve cinnet geçiriyorum , video yu izlerseniz adam 1.5 dakika boyunca selektör atıyor belli ki öncesi de var , ya acil bir işi varsa ? yada ne bileyim bir hastası olan sen, ben de olabilirdik. Ne bu saçma sapan hareketler sol şerite bile bile yol vermeme ? Daha sonra adamı benzinliğe çağırıyor normal de bmw ilerlemişti video ya bakarsanız görürsünüz daha dar alandan dönüp giriyor benzinliğe , sonra bakıyor ki araba kalabalık "beniiğğğ niden taciz ediyorsun" gibi bir şey söylüyor , o kadar artistlik yaptıktan sonra burayı dünyanın en huzurlu ülkesimi sandın ? Adam oturup sana neden taciz ettiğini insan gibi anlatacağını veya güzel kardeşim diye sohbet edeceğini ? Hak etmişsin , dayak yemişsin şimdi sağda solda ağlıyor bir şeyler kovalıyor.
3 kişiye 1 kişi dalmasının tarafımca yeri yok ancak motorcu da sütten çıkmış ak kaşık değil. Özelllikle günümüz Türkiyesinde bu tarz saçma sapan artistlikler yapmanın , Allah korusun daha büyük yaralara yol açabilir sonra sağda solda ağlayan , sağa sola video yükleyen siz değil , eş - dost olur. Dikkat etmekte fayda var.
huseyinturk
13-12-2016, 08:32
Motorlu soldan gayet düzgün gidiyor, sağında araçlar var onları geçiyor sağ boşalınca sağ şeride geçip yol veriyor ama bmw yine arkasına geçip sellektör atıyor. Tipik sağında araba varken tampona yapışıp sellektör atan barzolardan işte, arabasından indikten sonrasıda belli. Motorcunun belinde ailahı olsa o iniş şeklinden sonra çekse vursa üzülmezdim,
Motoru nizami kullanmış adam, kuryeler gibi aralara dalıp çıkmamış yol vermek için, basıp uzamamış acemi bile olabilir belkide arkadaş. Genelleme yapmayın bence
Motorlu soldan gayet düzgün gidiyor, sağında araçlar var onları geçiyor sağ boşalınca sağ şeride geçip yol veriyor ama bmw yine arkasına geçip sellektör atıyor. Tipik sağında araba varken tampona yapışıp sellektör atan barzolardan işte, arabasından indikten sonrasıda belli. Motorcunun belinde ailahı olsa o iniş şeklinden sonra çekse vursa üzülmezdim,
Motoru nizami kullanmış adam, kuryeler gibi aralara dalıp çıkmamış yol vermek için, basıp uzamamış acemi bile olabilir belkide arkadaş. Genelleme yapmayın bence
Aynı video yu izlediğimizden eminmiyiz ? 9. saniyeden itibaren motorun aynalarında selektör atıldığı belli oluyor , benim saydığım 6 tane sağ şerite geçme şansı var iken bilerek geçmiyor , bir ara sağa geçiyor bmw yanına geliyor bilerek gazlıyor ve tekrar önüne geçiyor. Sağındaki araçların arasına değil 1 motor 10 tane motor girer sizin dediğiniz sağında araçlar var kısmında. Aralara 1 er tane araba girme şansı var iken neden motorcu diretiyor ki ? Daha sonra sağ şerite geçtiğinde bmw nin selektör attığı motorcu değil , video ya bakarsanız görürsünüz anlık bir karanlık oluyor modelini çıkartamadığım küçük bir aracın stopları belli olmuyor ona atıyor. Belli ki bela geliyorum diyor hala bunun üzerine neden diretiyor o kısmı anlamadım , üstüne birde benzinliğe çağırıyor.
Kafama takılan nokta herkes şivesinden veya adamın tipinden yola çıkmış ama gayet aklı başında , kibar ve düzgün tipli birisi de bu hareketleri motorcu arkadaşa yapabilirdi :) benim demek istediğim şuan Türkiye de neyin ne olacağı belli değil o yüzden dikkat etmek lazım. Yoksa adamları savunmuyorum yaptıkları kesinlikle yanlış , inşallah cezalarını bulurlar diyeceğim ama düne kadar hamile kadını tekmeleyen kafası güzel adam serbest kalıyorken bu adamlara mı yaptırım uygulanacak :)
ozoozo ya katılıyorum sağa geçme imkanı varken geçse bunlar olmazmış. Sidik yarışı yapmanın alemi yok bırak gitsin.
Ben de sinir oluyorm 500 kere selektör yapana ama geçiyorum sağa gidiyor yol vermemeye çalışmak ta doğru değil.
GokhanRS
13-12-2016, 08:45
gerçekten doğru, bir adam sinirle arabadan iniyorsa kesinlikle alttan almayacaksın, en ufak bir kelime konuşturmayacaksın. o kaskla kafayı gömmeliydi daha adam üstüne gelmede o üstlerine gitmeliydi.
dediğiniz gibi 19luksa çekinmiş yada amatör olabilir, ama benim çevremdeki motorcuları bu şekilde dövemezler daha o adamlar inmeden o kaskla aracın camını kırıp gömerlerdi kafayı.
Korollacı
13-12-2016, 08:59
adam 2 dakkalik videoda surekli sellektor yapiyor yol bos olmasina ragmen motorcu inatla yol vermiyor. videonun oncesinde kim bilir neler yasandi? motorcu petrole giriyor ve adamada artislik yapip gel gel diyor 52. saniyeye dikkat edin bmw petrole girmemis yolun sagina cekmis. cocuk sesinden de belli genc oldugu marketin onune cekip neden beni taciz ediyorsun diyince adamda yapistiriyor.
bence bu videoda motorcu %1000000000 haksiz. bmwyi suren kisilerde hata var ulan 2 tane vurdun baktin abi diyor don git yoluna ne 3 kisi daliyorsunuz tamam hakli olabilirsin 2 tane vurdun sana abi cekiyorsa birak Allah'indan bulsun cek git yoluna.
yorumlara bakiyorumda hic kimse motorda kabahat bulmuyor yuh yani ne diyim. bazi arkadaslar bmwci hayirdir oglim dedi diye sivesinden dolayi adama veryansin etmisler. adam dogulu diye assagilayici yorumlar yapmislar bmci deseyki hayirdir kardesim bu sefer hakli mi olacakti? bu kadar irkci yorumlarda bulunmayin arkadaslar hepimiz yollardayiz kaskina go pro takan kendini bi halt saniyor muhtemelen bu genc kardesimizde izledigi videolarin etkisiyle kendine heyecan aramis ama sert kayaya carpmis.
kaskina kamera takip bu tarz motor surup millete artislik yapanlar ayna kiranlar millete kural ogretmeler bunlari gorunce uzulmuyorum iyi olmus diyorum.
huseyinturk
13-12-2016, 09:00
İnsan gibi sellektör atana yol vermek için bende yavaşlar sağa geçerdimde, tampona yapışıp sağda araba varken sellektör üstüne sellektör yapan için hızımı azaltıp sağa geçmezdim. Çok çok acil birşey olsa dörtlü kornada olur zaten, dikkat edin daha vidyonun başında kamyon dönerken sellektörle geliyor arkadan, adam yola soldan dahil oluyor sağına araç geliyor yine sellektör, sonra motorcuda atarlanmış kendi çapında. Son atarı bağcılarlı esnaf barzo arkadaş koymuş tabi o ayrı, ama bu kadar yayıldıktan sonra kime ne koyarlar izleriz show haberden artık
Bu kamerayı takan aq motorcularında zaten bi tripler bi şekiller oluyor aşırı kuralcılık bilmem ne , haketmiş . Ha 3 kişi dövülmez orası ayrı
GokhanRS
13-12-2016, 09:40
adam 2 dakkalik videoda surekli sellektor yapiyor yol bos olmasina ragmen motorcu inatla yol vermiyor. videonun oncesinde kim bilir neler yasandi? motorcu petrole giriyor ve adamada artislik yapip gel gel diyor 52. saniyeye dikkat edin bmw petrole girmemis yolun sagina cekmis. cocuk sesinden de belli genc oldugu marketin onune cekip neden beni taciz ediyorsun diyince adamda yapistiriyor.
bence bu videoda motorcu %1000000000 haksiz. bmwyi suren kisilerde hata var ulan 2 tane vurdun baktin abi diyor don git yoluna ne 3 kisi daliyorsunuz tamam hakli olabilirsin 2 tane vurdun sana abi cekiyorsa birak Allah'indan bulsun cek git yoluna.
yorumlara bakiyorumda hic kimse motorda kabahat bulmuyor yuh yani ne diyim. bazi arkadaslar bmwci hayirdir oglim dedi diye sivesinden dolayi adama veryansin etmisler. adam dogulu diye assagilayici yorumlar yapmislar bmci deseyki hayirdir kardesim bu sefer hakli mi olacakti? bu kadar irkci yorumlarda bulunmayin arkadaslar hepimiz yollardayiz kaskina go pro takan kendini bi halt saniyor muhtemelen bu genc kardesimizde izledigi videolarin etkisiyle kendine heyecan aramis ama sert kayaya carpmis.
kaskina kamera takip bu tarz motor surup millete artislik yapanlar ayna kiranlar millete kural ogretmeler bunlari gorunce uzulmuyorum iyi olmus diyorum.
o yolun hız limiti 50 olduğunu var sayalım. eğer sen istersen ordan 50 ile gidersin kanunen yol vermeden istediğin şerittende gidersin hız limitlerinde gidiyorsan zaten. he bana göre kesinlikle yol vermeliydi, ancak o hanzoların savunulcak yanıda yok. adamlar bildiğin öküz. acelesi olsa zaten inip motorcu dövmez. nerden bakarsan bak savunulcak yerleri yok. motorcu şapşal zaten onu da savunduğumuz yok. ama hemen ırkçılık şu bu sokma işin içine. adam olmak isteyen kürdüde türküde arabıda gayet adam oluyor.
bu yavşaklar bunu şuan bulunduğum ülkede yapsalardı ömür boyu birdaha hiç bir ülkeden ehliyet alamazlardı, hapsede mutlaka girerlerdi. burda trafikte biriyle tartışmak direk suç. türkiyede herkes mafya.
Motorcuya dokundururum diyen arkadaşa sesleniyorum :) O videodaki adamlardan farkın yok..
Evet bazı motorcular kask kamerası kullanırken sırf aksiyon olsun diye gereksiz saçma sapan hareketler yapabiliyor.. Fakat meskun mahalde hız limitlerine uyarak gitmenin hernagi bir cezası yok..
Adamın acelesi varsa 4'lülerini yakar o şekilde gider. Yine adamın acelesi varsa motorcu yol verdikten sonra kavga etmek yerine basar gider yetişeceği yere.. Bunlar sırf kabadayılık yapmak için duruyorlar..
Beyler trafikte giden hiç bir şeye vurma hakkınız, hakkımız yok. Bu motorcu da olsa yaya da olsa.. Ne demek motorcuya dokundurmak. Resmen adam öldürmeye girer bu..
Hanzo musunuz ?
Evet belki motorcunun yol verme imkanı vardı. Belki bilerek vermedi.. Belki el kol yaptı.. Motorcu sonuna kadar haksız olabilir.. Ama 20 li yaşlarının başında olan birisine 3 kişi dayak atmak için giriyorsa onlarında, onu savunanlarında, onun gibi düşünenlerinde amk spor gazetesi.
Korollacı
13-12-2016, 10:06
o yolun hız limiti 50 olduğunu var sayalım. eğer sen istersen ordan 50 ile gidersin kanunen yol vermeden istediğin şerittende gidersin hız limitlerinde gidiyorsan zaten. he bana göre kesinlikle yol vermeliydi, ancak o hanzoların savunulcak yanıda yok. adamlar bildiğin öküz. acelesi olsa zaten inip motorcu dövmez. nerden bakarsan bak savunulcak yerleri yok. motorcu şapşal zaten onu da savunduğumuz yok. ama hemen ırkçılık şu bu sokma işin içine. adam olmak isteyen kürdüde türküde arabıda gayet adam oluyor.
bu yavşaklar bunu şuan bulunduğum ülkede yapsalardı ömür boyu birdaha hiç bir ülkeden ehliyet alamazlardı, hapsede mutlaka girerlerdi. burda trafikte biriyle tartışmak direk suç. türkiyede herkes mafya.
arkadasim videoyu dikkatli izlersen yolda 30 yaziyor simdi o yolda 30la mi gidelim? kaldi ki sol serit arac gecmek icin vardir araci gectikten sonra yol musait ise veya arkandan senden yol isteyen varsa yol verirsin hiz limiti var diye o hizda gidip sol seriti ihlal edemezsin oylede bi sey yok.
ben kimseyi savunmuyorum videoda 2 tarafinda savunalacak kismi yok ama olaylarin bu sekilde gelisme motorcu yuzunden olmus. sayfadaki bazi yorumlara bakarsan olay irkci vari bi sey olmus.
trafikte zaten biriyle tartismak bencede mantiksiz ama gel gor ki turkiyede maalesef oyle olmuyor.
Motorcu kafayı koyacaktı diyenler güzel izlememiş videoyu.O hayırdır oglim diyen barzodan sonra arkadan gelen eleman eli belinde geliyor.O motorcu ilk gelene kafayı koysa arkadaki harbiden zımbalarmış.
GokhanRS
13-12-2016, 10:24
arkadasim videoyu dikkatli izlersen yolda 30 yaziyor simdi o yolda 30la mi gidelim? kaldi ki sol serit arac gecmek icin vardir araci gectikten sonra yol musait ise veya arkandan senden yol isteyen varsa yol verirsin hiz limiti var diye o hizda gidip sol seriti ihlal edemezsin oylede bi sey yok.
ben kimseyi savunmuyorum videoda 2 tarafinda savunalacak kismi yok ama olaylarin bu sekilde gelisme motorcu yuzunden olmus. sayfadaki bazi yorumlara bakarsan olay irkci vari bi sey olmus.
trafikte zaten biriyle tartismak bencede mantiksiz ama gel gor ki turkiyede maalesef oyle olmuyor.
bu konuda aynı fikirdeyiz, motorcu bence de yol vermeliydi çünkü türkiyede pratikte kurallara uyarsan ölürsün, örneğin yaya geçitlerinde yol benim diyip yola atlarsan arabalar hiçte yol senin demez ezer geçer. maalesef ki.
Motorcu kafayı koyacaktı diyenler güzel izlememiş videoyu.O hayırdır oglim diyen barzodan sonra arkadan gelen eleman eli belinde geliyor.O motorcu ilk gelene kafayı koysa arkadaki harbiden zımbalarmış.
Lavuk pantolonunu düzeltiyor abartmayın ya :D
Youtube yorumlarında BMW li adamın adını adresini vs deşifre etmişler doğruysa..
DERAN_TUYNER
13-12-2016, 11:09
Bu kamerayı takan aq motorcularında zaten bi tripler bi şekiller oluyor aşırı kuralcılık bilmem ne , haketmiş . Ha 3 kişi dövülmez orası ayrı
Birşey yazmadan önce bir oku ondan sonra gönder tuşuna bas kardeşim
lafın genel biz de kaskımıza kamera takıyoruz
Day Walker
13-12-2016, 11:25
Götüyle inatlaşan donuna s.çarmış.
Motorcuda onu yapmış. Sol şeridi işgal etmiş, sonrası *****.
Ben adamların yerinde olsam bide o kamerayı da alırdım.
Ben motorcu değilim, ancak motorlar (motor kullananlar) trafikte bence araçlara nazaran üstün olmaları gerekiyor en nihayetinde bir araba kadar güvenli değil en önemli olan ise insan can güvenliğidir ve sağlığıdır ne olursa olsun ne yazıkki ülkemizde insan hayatından ucuz birşey yoktur.
Konuya gelince yol istemiş vermemiş miş miş miş böylemi olması gerekiyor adammı dövmek gerekiyor ? bu kadar acele niye ? tabakaneye b*k mu yetiştiriyosun pez.... bmw ye binince iki selektör yapınca ışık hızına çıkmak serbestmi oluyor gelde küfür etme böylelerine etnik kimliği benim için hiç farketmez bunlar sahip olduğu etnik kimliğede hakaret içeren mahluklar, trakyalıyım kürt arkadaslarımda oldu laz arkadaslarımda oldu youtube yorumlarında gördüm kürtlere saymışlar yine bunu aşın aşın kürt,türk,laz,çerkez ayrışmayın bir olun dir olun hainin kahpenin şerefsizin vatanı milleti dini dili ırkı yoktur onlar bu vasıflardan yoksun p*ç tir.
Vallahi USA daki gibi motorcular kendi gruplarını kursunlar bu tarz olaylar için çete olsunlar başlarınada insan ahlakını bilen bir büyük gelsin böyle bir durum söz konusu oldumu karambolde götürsünler vursunlar bu şerefsizleri doğanı,şahini,bmw si mersedesi farketmez, facede,youtube ta görüyorum grup kurmaya başlamışlar destekliyorumda bu oluşumları trafik magandadan geçilmiyor.
ÖmerF.Bayar
13-12-2016, 11:36
Benim söylediklerim tepki alabilir, şunuda belirteyim kesinlikle onaylamıyorum bu davranısı ne olursa olsun küfür, tehdit, kavga gürültüyle işim olmaz ama son zamanlarda motorcularda değişik bi tavır var, hatta kaskında vs kamera olanlar resmen görüntü almak için diğer söförlerin üstüne geliyor, bende racing kullandığım halde bunun farkındayım, tabikid herkez aynı değil ama kimisi çok abartıyor,
Bu arkadas içinde üzüldüm gercekten, umarım kanun yerını bulur ve bunu yapan 3 kişi gerekli sekilde cezalandırılır.
Adama yol verme tahrik et sonra petrole çağır dayak yiyince ow şit.
Bu videoda onaylamadığım tek konu teke tek dövüş olmamış
Tepesine kamera koyup fahri polis gibi gezen motorcular ders alırlar umarım.
Çok isterdim racing motor kullanmak ama bu ülkede motora binmek intihar etmek bence. Ben cesaret edemedim binen varsa bazı şeyleri baştan kabul etmiştir.
Yol verseymiş keşke trafikte kimseyle inatlaşmaya gerek yoktur.
KGüneyli
13-12-2016, 12:59
- BMW li eleman, aractan iner inmez kaskla kafayı caksaydı direk keşke. Eleman tipi diyarbakırlı insaatcı amcaların oglu modeli yanlız
individual
13-12-2016, 13:15
Yazık gerçekten bu olayı motorlu kamyoncu minibüs'cü olarak değerlendirmemek lazım.Trafik'de kurallara herkezin uyması gerekir.Motorlu arkadaş genç biri acemi olabilir burdan video izlerken o arabanın arası boştu giderebilir falan diyorsunuzda belki korktu deneyimi yok.Yani trafikde seyreden biri önümüzde yavaş seyrediyor diye sellektör ile taciz yapıp götüne yapışıp taciz'mi edicez.
Aynı bu motorlu kardeş'deki gibi siz araba kullanırken biri size yapsa bakalım cevaplarınız nasıl olurdu çok merak ediyorum.
(Birgün bu kafayla giden biri bir boks şampiyonuna denk gelirse görür dünya kaç bucak.Ki bu örnek verdiğim durum gibi olaylarda oldu)
Motorcu bebe arabadakileri benzinliğe çağırdığında gelmeselerdi video yu youtube a polat alemdar edasıyla koyup arkadaş çevresinde şöyle posta koydum böyle gel dedim,götleri yemedi gelemediler vs vs üfleyip duracaktı.Sen 2 dk boyunca selektör yapan adama inat hızını artırma,sağa geçme imkanın varken yol verme,üstüne bide gel de,sonra eleman gelip aklını alınca ühü ühü..Kimse kusura bakmasın motorcunun iğne ucu kadar haklılık payı yok.
Diğer elemanların tek yanlışı 3 kişi girmeleri ve akabinde ettikleri küfürler.
Kask kamerası+youtube kanalı bazılarında +50 yürek gücü veriyor. Ben de motosiklet kullanıyorum, kameram var ama çekimleri youtube a yüklemiyorum. Her türlü kurala da uyarım yolda yayayken de her türlü taşıtlayken de etrafımdakilere arkadan gelene bile rahatsızlık vermemeye çalışırım, Kaldırımda yürürken bile arkadan gelene yol veririm.
Genç kahraman olmak istemiş ama düşündüğü gibi gitmemiş. Israrla yol vermemekle dayağı hak etmiş ha bu kadarını değil tabi. Yaşı küçük zaten ya bağırır ya bi tokat atarsın devam edersin.
Dayak atanlar da altlarındaki araçtan, parası olunca herşeyi yapabileceklerini düşündükleri belli. 1 e 3 dalmaları da mal*um ırkın genel özelliğidir.
Yazık gerçekten bu olayı motorlu kamyoncu minibüs'cü olarak değerlendirmemek lazım.Trafik'de kurallara herkezin uyması gerekir.Motorlu arkadaş genç biri acemi olabilir burdan video izlerken o arabanın arası boştu giderebilir falan diyorsunuzda belki korktu deneyimi yok.Yani trafikde seyreden biri önümüzde yavaş seyrediyor diye sellektör ile taciz yapıp götüne yapışıp taciz'mi edicez.
Aynı bu motorlu kardeş'deki gibi siz araba kullanırken biri size yapsa bakalım cevaplarınız nasıl olurdu çok merak ediyorum.
(Birgün bu kafayla giden biri bir boks şampiyonuna denk gelirse görür dünya kaç bucak.Ki bu örnek verdiğim durum gibi olaylarda oldu)
Acemiyse efendi gibi sağdan gitsin o zaman, sol şeridi sürekli işgal etmenin alemi ne? Ayrıca el kol hareketi yapabildiğine göre pek acemi sayılmaz.
Bana birisi o kadar ısrarla selektör yapsa taciz etse, sağa geçer Allahından bulsun der yol verir gönderirim. Ne uğraşacam elin itiyle?
Artistlik yapıp sonra benzinlikteki pompacılara güvendi heralde nasılsa beni kurtarırlar diye, pompacılarda oralı olmayınca sopayı yedi.
sol şerit ihlali - Trafik Cezaları (http://trafikcezalari.web.tr/tag/sol-serit-ihlali/)
Trafik Cezası Madde 46/2-e
İki yönlü trafiğin kullanıldığı dört veya daha fazla şeritli yollarda aksine bir işaret bulunmadıkça, motosiklet, otomobil, kamyonet ve otobüs dışındaki araçları kullananların, geçme ve dönme dışında en sağ şeridi izlememeleri,
Trafik Cezası Madde 46/2-d
Sol şerit ihlali cezası
Aksine bir işaret bulunmadıkça, gidişe ayrılan en soldaki şeridi sürekli olarak işgal etmek,
2016 Ceza Miktarı
199,00 TL (Peşin 149,25 TL)
Burak K.
13-12-2016, 15:32
Adam o kadar sellektör yapmış,acelesi var ya da yok çekilsene kenara ne diye artistlik yapıyosun? Ayrıca,arabadan inen eleman tek de gelse sonuç olarak bişey değişmezmiş bence.
yıldırımbyzt
13-12-2016, 15:38
Yer Küçükçekmece Bezirganbahçe shell plakayı yanlış hatırlamıyorsam abicikler kanaryada inşaatçı olması lazım buda ilk vukuatları değil zaten onlarsa.
İnsanlar zaten bir değişik olmuş hemen bi kavga çıkarma peşindeler yok dayılanmalar falan yav he de geç uzatmanın alemi yok
Hyrenayt
13-12-2016, 17:06
http://i.hizliresim.com/ad3QGg.png (http://hizliresim.com/ad3QGg) Böyle bir yazı var Motosiklet forumun da.
ercan26esk
13-12-2016, 17:21
keşke dişli birisi çıkıp o kaskı o deyyusun suratını bir yapıştıraydı zaten yerden kalkamazdı kalırdı 2 ye tek sonrası allah kerim ...
Darp ,Tehdit herşey var
Güzel bir avukat darp raporu işi çözer
Bu kadar basit bir insanın hayatı bu ülkede
turbo&quattro
13-12-2016, 17:51
Darp ,Tehdit herşey var
Güzel bir avukat darp raporu işi çözer
Bu kadar basit bir insanın hayatı bu ülkede
Daha dun hamile bayani doven pic serbest birakilmadmi? Gecen ayki Ruzgar Cetin olayi. Bu serseride soylendigi gibi insaatciysa uc bes parasi vardir ve yine hic birsey olmaz.
GokhanRS
13-12-2016, 18:01
Bu ülkede herşey olur arkadaşlar.
Hatırlamıyor musunuz? Ben konu açmıştım, yolda giderken iki araba yarışıyordu ara sokaktan ana caddeye jet gibi fırladılar benim arabamı sıyırdılar, ben sadece kornaya bastım diye, arabadan 3 kişi indi bana saldırdılar, hatta araçta ki dördüncü kişiye silahı getir diye bağırıyorlar dı, sadece kornaya bastım diye oldu bunlar :D
Ben şanslıydım hepsi sarhoştu, bana her saldıran kendini yeri öperken buldu, ayrıca arabalarını bir güzel parçalamıştım o zaman.
Yani yıllardır aranızda olan biri olarak canlı örneğiyim bu olayların, bu piçler sataşmalık yer arıyormuştur.
GokhanRS
13-12-2016, 18:02
edit: yani ben 1 kişi onlar 4 kişiydi, sarhoş oldukları için yeri öptürüp arabalarını parçalayabildim ancak ya ayıkken sataşsalardı :)
Daha dun hamile bayani doven pic serbest birakilmadmi? Gecen ayki Ruzgar Cetin olayi. Bu serseride soylendigi gibi insaatciysa uc bes parasi vardir ve yine hic birsey olmaz.
Ne yapacaksın ki
Silahla adresini bulup kafasına sıksan
Şu mallar için bir ömür boyu yatmaya değer mi
En kötü adli siciline işler
Bu tiplerin ne ilk ne de son olur
En kötüsü bir gün sen daha öncede aynı haltı işledin der belki
Bir dasdadlı hakim amca da içeri atarlar
Adalet bize kalırsa herkes birbirini öldürür
Her ne kadar adalet yoksa da bu ülkede
Bunu bilmemde motorcularin yarisini adam edecek barzolar lazim. Daha sonrada barzolari adam etmek lazim. Kaska ve kamerasina guvenen herkes atar gider pesinde. Nasilsa kamerada ki goruntuyu istedigi gibi kesiyor biciyor. Azicik trafik olda kufredip kaciyor kafalari rahat
Hyrenayt
13-12-2016, 18:22
Bu ülkede herşey olur arkadaşlar.
Hatırlamıyor musunuz? Ben konu açmıştım, yolda giderken iki araba yarışıyordu ara sokaktan ana caddeye jet gibi fırladılar benim arabamı sıyırdılar, ben sadece kornaya bastım diye, arabadan 3 kişi indi bana saldırdılar, hatta araçta ki dördüncü kişiye silahı getir diye bağırıyorlar dı, sadece kornaya bastım diye oldu bunlar :D
Ben şanslıydım hepsi sarhoştu, bana her saldıran kendini yeri öperken buldu, ayrıca arabalarını bir güzel parçalamıştım o zaman.
Yani yıllardır aranızda olan biri olarak canlı örneğiyim bu olayların, bu piçler sataşmalık yer arıyormuştur.
Geçmiş olsun. Bu otomobilin sürücüsü Terör sempatizanlığından gezi parkı olayları sırasın da içeri alınmış 90 gün yatmış, dışarı yeni salınmış suça karışmama şartı ile büyük ihtimal tekrardan içeri alırlar büyük ihtimal.
Geçmiş olsun. Bu otomobilin sürücüsü Terör sempatizanlığından gezi parkı olayları sırasın da içeri alınmış 90 gün yatmış, dışarı yeni salınmış suça karışmama şartı ile büyük ihtimal tekrardan içeri alırlar büyük ihtimal.
İnşallah bu doğrudur
Layik oldukları yerde sürünüp geberirler orda
dasemert
13-12-2016, 19:50
Hamile bayan olayında tutuklanan adam yanlış kişiymiş abi bu akşam haberlerde çıktı asıl suçlu yakalandı cezaevine gönderildi diye,ama ne kadar kalır içeride tahmin ediyoruz az çok.
Bu motorcu olayında da ifade alınır bırakılırlar rahatlıklarına bakılırsa.
Bu arada böyle durumlarda bırakın geçsin inada bindirmeyin ana haberlerde görüyoruz her gün kaybedecek şeyi olmayan gözü dönmüş insan çok etrafta.Hiç inatlaşmamak s.etmek her zaman iyidir kendiniz,aileniz,sevdikleriniz için.
Böyle birşey oldumu direk karakola sürün içeri girin
Bakalım kaç kilo şeyleri
Bunlar hep şeyin yüzünden de neyse yazmıyacağım bundan sonra :)
o yolun hız limiti 50 olduğunu var sayalım. eğer sen istersen ordan 50 ile gidersin kanunen yol vermeden istediğin şerittende gidersin hız limitlerinde gidiyorsan zaten.
Malesef sizde bu genel hataya dusuyorsunuz. Yolun hiz siniri kac olursa olsun, ve siz kacla gidiyorsaniz gidin. Eger sol seritte seyir halindeyseniz arkanizdan gelen arac sizden hizli geldigi takdirde o araca yol vermek zorundasiniz. "Ben yolun hiz sinirinda gittigim icin yol vermek zorunda degilim" kesinlikle kurallara aykiri bir yaklasimdir Bunun altinda yatan temel sebepte sizden hizli gelen araca yol vermediginizde, Sizi saglamaya calistiginda kendisi daha yavas akan bir seride geciyor ve yolda kaza olma riski daha fazla aliyor. Istatistiksel verileri incelerseniz serit isgaliyesinden kaynaklanan kazalarin, hiz sinir asimi sebebli kazalardan daha cok meydana geldigini gorebilirsiniz. "mid lane hogging" ve "left lane hogging" seklinde arastirirsaniz aciklayici yazilar bulmak mumkun
Biz hala sol seridi bosaltamazken Avrupada orta seridin bile bos birakilmasi icin suruculer bilinclendiriliyor
Middle-lane hoggers - Confused.com - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=h7dczF-grdw)
Bu konuda yararli bir video
Ha bu videoya gelince, sirf kural hatasi yaptigi icin yada sizinle inatlastigi icin ufacik cocuga 3e 1 dalmak adamlik degildir. Malesef oda yangina korukle gitmis ve magandaliga maruz kalmis. Ama malesef bu olaylar zincir gibi. Yarin oburgunde bu cocuk belki yok yere baskasina bu hareketleri yapicak sirf bu hareketlere maruz kaldigi icin. Boyle boyle herkes saatli bomba gibi oluyor. Sussan karsidaki tepene cikiyor, susmasan bi dert. Insallah hak yerini bulur
SinanAdalı
13-12-2016, 22:12
Arkadaki eleman pantolonu düzeltiyor. Bu delikanlı abi diye geçinen arkadaslar hep böyle dolasır asla tek gezmezler. Ben motorcunun yerinde olsam madem çağırıyorum inicem aşşağıya belliki ortalık karışacak çaya çorbaya çağırmıyosun şoförü kaskla tek kafada indirirsin nefes almadan diğerine zıplasan sonrası artık bilek işi. Tabi burda yol istediği anda sağa geçip yol vermemesi cabasıda olmuş. Ülke bildiğin teksas az biraz akıllı olup ver yolunu gitsin... Bedavaya dayak yemis.
Ne oldu şimdi bunlar adamı dövdükleri ile mi kaldılar. Adalet her zamanki gibi yerini bulmadı mı ?
Malesef sizde bu genel hataya dusuyorsunuz. Yolun hiz siniri kac olursa olsun, ve siz kacla gidiyorsaniz gidin. Eger sol seritte seyir halindeyseniz arkanizdan gelen arac sizden hizli geldigi takdirde o araca yol vermek zorundasiniz. "Ben yolun hiz sinirinda gittigim icin yol vermek zorunda degilim" kesinlikle kurallara aykiri bir yaklasimdir Bunun altinda yatan temel sebepte sizden hizli gelen araca yol vermediginizde, Sizi saglamaya calistiginda kendisi daha yavas akan bir seride geciyor ve yolda kaza olma riski daha fazla aliyor. Istatistiksel verileri incelerseniz serit isgaliyesinden kaynaklanan kazalarin, hiz sinir asimi sebebli kazalardan daha cok meydana geldigini gorebilirsiniz. "mid lane hogging" ve "left lane hogging" seklinde arastirirsaniz aciklayici yazilar bulmak mumkun
Biz hala sol seridi bosaltamazken Avrupada orta seridin bile bos birakilmasi icin suruculer bilinclendiriliyor
Middle-lane hoggers - Confused.com - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=h7dczF-grdw)
Bu konuda yararli bir video
Ha bu videoya gelince, sirf kural hatasi yaptigi icin yada sizinle inatlastigi icin ufacik cocuga 3e 1 dalmak adamlik degildir. Malesef oda yangina korukle gitmis ve magandaliga maruz kalmis. Ama malesef bu olaylar zincir gibi. Yarin oburgunde bu cocuk belki yok yere baskasina bu hareketleri yapicak sirf bu hareketlere maruz kaldigi icin. Boyle boyle herkes saatli bomba gibi oluyor. Sussan karsidaki tepene cikiyor, susmasan bi dert. Insallah hak yerini bulur
Hız sınırı varsa bu ihali sadece
Ambulans polis itfaiye tarzı araçlar ihlal edebilir
Motorcu yol vermedi diye dayak yedi ise
Motorcu hız sınırı neyse öyle giderken bana sözlü ve fiziki şiddet uyguladılar der
O üçlüyü cezaevine gönderir
Ne olduğu tam belli değil
Belli olan tek şey küfür ve dayak
Ne nedenle olursa olsun bir insana bunu yapamazsın
Bu kadar basit adalet hukuktan bahsediyorsak eğer
Avrupayı örnek verme
Burası türkiye tüketen argoyu seven öğrenmekten nefret eden bir ülke
O medeniyetlerde sol şeritler dediğin gibi boş
Adı üstünde medeniyet burası anayasa üzerinde medeni :)
3 kişiye 1 kişi dalmak erkeklik değilmiş, o haklı bu haksızmış herkes bunu tartışmış da bu anasını sattığımın trafiğinde yol vermedi diye adam dövmek, yan baktı diye insan öldürmek, vay sen beni nasıl geçersin diye ana avrat dümdüz gitmek nedendir?
Hız sınırı varsa bu ihali sadece
Ambulans polis itfaiye tarzı araçlar ihlal edebilir
Motorcu yol vermedi diye dayak yedi ise
Motorcu hız sınırı neyse öyle giderken bana sözlü ve fiziki şiddet uyguladılar der
O üçlüyü cezaevine gönderir
Ne olduğu tam belli değil
Belli olan tek şey küfür ve dayak
Ne nedenle olursa olsun bir insana bunu yapamazsın
Bu kadar basit adalet hukuktan bahsediyorsak eğer
Avrupayı örnek verme
Burası türkiye tüketen argoyu seven öğrenmekten nefret eden bir ülke
O medeniyetlerde sol şeritler dediğin gibi boş
Adı üstünde medeniyet burası anayasa üzerinde medeni :)
Hiz sinirini ihlal etmek ne kadar suc ise, sol seritte arkadan gelen araca seyir hizi ne olursa olsun yol vermemek ayni derecede bir suctur. Ikiside yol guvenligini tehlikeye atmak. Zaten ben mesajin ilk kismini bu olaya yonelik yazmadim sadece alinti yaptigim mesaja itafen yazdim cunku cok genel bir algi "ben zaten hiz sinirinda gidiyorum yol vermek zorunda degilim" ve surekli duydugum yanlis bir cumle ayrica bununda cezai yaptirimi var
.
Olayla ilgili savunulucak veya arkadan gelen aracin hakli cikarilicak bir yani zaten yok olmadiginida. Zaten arkadaslar 3 kisi darp ettikleri icin cete kapsaminda degerlendirilirler buyuk olasilikla durum pek ic acici olmaz onlar icin
Hiz sinirini ihlal etmek ne kadar suc ise, sol seritte arkadan gelen araca seyir hizi ne olursa olsun yol vermemek ayni derecede bir suctur. Ikiside yol guvenligini tehlikeye atmak. Zaten ben mesajin ilk kismini bu olaya yonelik yazmadim sadece alinti yaptigim mesaja itafen yazdim cunku cok genel bir algi "ben zaten hiz sinirinda gidiyorum yol vermek zorunda degilim" ve surekli duydugum yanlis bir cumle ayrica bununda cezai yaptirimi var
.
Olayla ilgili savunulucak veya arkadan gelen aracin hakli cikarilicak bir yani zaten yok olmadiginida. Zaten arkadaslar 3 kisi darp ettikleri icin cete kapsaminda degerlendirilirler buyuk olasilikla durum pek ic acici olmaz onlar icin
Motor zaten 37. Saniyede yol veriyor ki dostum
Adamlar kalabalık diyr egolarını tatmin ediyorlar bu videoda
Adamların haklı oldu bir saniye bile yok video dikkatlice izle derim
Alper D.
13-12-2016, 23:43
Yani arkadaslar ciddi ciddi hiz limitinde gittiginiz bir yolda yol verip vermemeyi tartisiyorsunuz ya cok enteresan cidden yazmadan edemedim.otobandasiniz hiz limiti 120 en soldasiniz arkadan biri geliyo yol bombos ve banane ben limitteyim canin cehenneme diyebiliyosaniz veya baskasi size yaptiginda normal karsilayabiliyorsaniz bravo takdire sayensiniz.hız limiti ya bu asani cezaevine atmiyorlar kanunda bir para cezasi mevcut onuda denetleyen kurumlar ve elektronik sistemler mevcut bari su forumda yapmayin boyle tartismalar komik oluyor okumasi inanin.
Alper D.
13-12-2016, 23:47
Bu konudaki olay icin söylemiyorum tabi yanlis anlasilmasin ne olursa olsun haksizda olsa motorcu kardesimiz sonu böyle olmamali yazik olmuş.
Motor zaten 37. Saniyede yol veriyor ki dostum
Adamlar kalabalık diyr egolarını tatmin ediyorlar bu videoda
Adamların haklı oldu bir saniye bile yok video dikkatlice izle derim
Yahu benim adamlari hakli gordugum bi yer yok zaten 2 mesajdada belirttim. Hakli cikarilicak bi yanida yok. Ben yol verme ile ilgili kismi sirf o mesajdaki o cumle ile ilgili yazdim.
blumenberg
14-12-2016, 00:06
Sen en sol şeritte hız limitlerinde gidiyorum diyerek benim hız aşma özgürlüğümü elimden alamazsın, belki adamın yakını hasta, aciliyeti var vs.
Motorcu arkadaşlar da bi nebze haklılar, çünkü trafikte onlara gerekli olan müsama gösterilmediğinden farklı tepkiler verebiliyorlar (yol vermeme vs gibi)
Sen en sol şeritte hız limitlerinde gidiyorum diyerek benim hız aşma özgürlüğümü elimden alamazsın, belki adamın yakını hasta, aciliyeti var vs.
Motorcu arkadaşlar da bi nebze haklılar, çünkü trafikte onlara gerekli olan müsama gösterilmediğinden farklı tepkiler verebiliyorlar (yol vermeme vs gibi)
Acil durum farklı tamam da
Motor 37. Saniyede araçları sollayıp yol veriyor zaten :)
İbrahim33
14-12-2016, 07:43
Çekmiş petrole kız gibi neden beni takip ediyorsunuz ? Seninle sohbet mi edecek o adam amk , gelişinden belli değil mi sallayacağı. Madem maçan yemiyor , yol vereceksin arkadaş. Takıyorlar kamerayı kaska , sonra karı gibi youtuberlik yapmaya çalışıyorlar. Aklı sıra laf dalaşı yapıp youtube 'a atacaktı. Dayağı yedi oturdu.
Döven adamında haksız yanı var. Sana abi çeken adama vurmak yakışır mı ? Hadi diyelim 1 tane vurdun , belli ki daha genç bir çocuk. korkmuş , ne gereği var , uyar geç git...
beyler yıne motorcuya yardırmıssınız da, motoru kımse takmıyor tr de emın olun. en sag serıtte 80 le gıderken kac kez tampon yapıldı kac kez korna sellektorle tacız edıldım kac kez sılme gecıldı sayamam. gecen gun serıdımde gıderken resmen vurmaya geldı oc ,ısıklarda yakaladım dedım hayırdır. kenardan gıtsene dıyor andaval. tasıtım ben farkındamısın dedım. kenrdan gıt dıyor halen. lan ısıne bak dedım.yapılı gorunce usteleyemedı.he belırtıyım kameram yok :) sol serıttede gereklı hızda gıtsenız dahı sırf motorsunuz dıye sıze pıslık yapan dunya adam var.ben 2 senelık motorcuyum daha,ama okadar cok olay yasadımkı anlatmakla bıtmez.cogunlukla muhatap olmuyorum,en son serıdımde gıderken arkadan olumune gelıp bana korna sellektor yapıp cekılmeyınce yanıma gecıp ceksene lan saga dıye (yanınsda 7 8 yasında cocuklu bır doblocu baba) yaa hadı gıt ısıne dıyerek uzaklasmaya calıstım,sonrasında vurmasına geldı emın olabılırsınız kı gece saatıydı yol bostu ALLAH tan altımda swt vardı kı 180 rahat yapıyor gaz ctıum gıttım, ya pcx olsaydı ?
demem okı bu vıdeodakı cocukta farkındaysanız sagdakı aracları gecıp saga gecıyor hemen. arkadakının sellektor tarzından zaten ne oldugu ve sonuc vıdeoda bellı.su forumdakılerın motorcu on yargısı bu kadar cokken zaten pek bırsey demeye gerek kalmıyor
individual
14-12-2016, 08:56
beyler yıne motorcuya yardırmıssınız da, motoru kımse takmıyor tr de emın olun. en sag serıtte 80 le gıderken kac kez tampon yapıldı kac kez korna sellektorle tacız edıldım kac kez sılme gecıldı sayamam. gecen gun serıdımde gıderken resmen vurmaya geldı oc ,ısıklarda yakaladım dedım hayırdır. kenardan gıtsene dıyor andaval. tasıtım ben farkındamısın dedım. kenrdan gıt dıyor halen. lan ısıne bak dedım.yapılı gorunce usteleyemedı.he belırtıyım kameram yok :) sol serıttede gereklı hızda gıtsenız dahı sırf motorsunuz dıye sıze pıslık yapan dunya adam var.ben 2 senelık motorcuyum daha,ama okadar cok olay yasadımkı anlatmakla bıtmez.cogunlukla muhatap olmuyorum,en son serıdımde gıderken arkadan olumune gelıp bana korna sellektor yapıp cekılmeyınce yanıma gecıp ceksene lan saga dıye (yanınsda 7 8 yasında cocuklu bır doblocu baba) yaa hadı gıt ısıne dıyerek uzaklasmaya calıstım,sonrasında vurmasına geldı emın olabılırsınız kı gece saatıydı yol bostu ALLAH tan altımda swt vardı kı 180 rahat yapıyor gaz ctıum gıttım, ya pcx olsaydı ?
demem okı bu vıdeodakı cocukta farkındaysanız sagdakı aracları gecıp saga gecıyor hemen. arkadakının sellektor tarzından zaten ne oldugu ve sonuc vıdeoda bellı.su forumdakılerın motorcu on yargısı bu kadar cokken zaten pek bırsey demeye gerek kalmıyor
Katılıyorum abi olayı özetlemişsin.
Balıkesir Edremit yolu saat 22 civarı. yolda ilerleyen motosikletli bir gurup tahminen 25 motordan oluşuyor. süratleri yani yokuş aşağı ulaşılan hız en fazla 70km. ve yolda dağınık şekilde gidiyorlar. hava kararmış. giderlerken birbirlerinin yanına gelip konuşanı mı ararsın yada yavaşlayıp en arkaya geçmek isteyenin trafiği soktuğu tehlike. o zamanda ayvalıktaki motosiklet festivaline giden bir gurup. şimdi klaksona basıp yol istesen amcamlar zaten gergin sağa sola el kol hareketi yapıyorlar. hadi şimdi siz arkadan gelip normal hızı ile gitmeye çalışan arabada olun. siz olsanız ne yapardınız.
Balıkesir Edremit yolu saat 22 civarı. yolda ilerleyen motosikletli bir gurup tahminen 25 motordan oluşuyor. süratleri yani yokuş aşağı ulaşılan hız en fazla 70km. ve yolda dağınık şekilde gidiyorlar. hava kararmış. giderlerken birbirlerinin yanına gelip konuşanı mı ararsın yada yavaşlayıp en arkaya geçmek isteyenin trafiği soktuğu tehlike. o zamanda ayvalıktaki motosiklet festivaline giden bir gurup. şimdi klaksona basıp yol istesen amcamlar zaten gergin sağa sola el kol hareketi yapıyorlar. hadi şimdi siz arkadan gelip normal hızı ile gitmeye çalışan arabada olun. siz olsanız ne yapardınız.
dıt dıt yapar yol alır gıdersın abı sıkıntı olmaz,cok onyargılısınız
Sanırsın harley davidson çetesi çıplak bedene deri yelek giyip ful zincir uzun saç kirli sakal falan :D
individual
14-12-2016, 09:26
lanet olası motorlu çeteler.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/92/da/36/92da3624888b3533ab757867561269b1.jpg
lanet olası motorlu çeteler.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/92/da/36/92da3624888b3533ab757867561269b1.jpg
O üçlü bunlara gider yapsaydı soda şişelerini totolarına saplarlardı sanırım :):)
mert_can 41
14-12-2016, 12:32
O üçlü bunlara gider yapsaydı soda şişelerini totolarına saplarlardı sanırım :):)
MK8800 kankam chopper mı almış soda şişesinin itahalatını ihracatını bizzat o yapıyordu ahuhahsgs
Mahallemizde dallaslı motorcuları istemiyoruz :D
Bu gibi çakma delikanlılar genelde büyük şehirlerde mevcut kimse üstüne alınmasın.
Biraz anadolu kesimine yaklaşınca kolay değil işler o kadar . Keşke pompacılarda pompalı tüfek olsaydı sıksaydı diye izledim aq çocukları.
Akşam haberlerini açtığım zaman bu ve bunun gibi haberlerin çok doğal olduğunu anlıyorum ve şaşırmıyorum
babamın scooter ı kullanırken benide böle iki kişi marmara forumun parkında çevirdi.aynı geliş böyleydi.sen hayırdır oğlim. sonra hayrın Allahdan şerrin şeytan dan olduğunu öğrendi.
pompacılarda bakmışlar araba bmw hepsi iki adım geri gele gele ayırmışlar resmen kavgayı. olan motorcuya olmuş. aynı araba bmw değil de yanlış anlaşılma olmasın ama şahinden üç kişi aynı şekilde inseydi benzinliğin marketinin kapısının önünde bunlar yaşanır mıydı merak ediyorum.
Atv elemanı konuşturmuş.
https://www.youtube.com/watch?v=FQ1ZvJaHL3o
ercan26esk
14-12-2016, 20:59
bu elemanın hiç mi babası amcası abisi dayısı amca çocukları yok plaka belli isim belli adres belli benim kardeşim böyle birşey yapılacak bulup aynı şekilde benzetmeyen adam değildir...
Bende aktif olarak motor kullanıyorum senelerdir ve bu kameralı genelkurmay tipler gerçek manada motor sürücüsü olduğum halde benimde canımı sıkmaya başladı. Artık vlog izlerken midem bulanıyor eskiden çok zevk almama rağmen. Ota boka korna zart zurt yok önüme kırdı yok sinyal vermedi.. Ne yapalım kardeşim ? Hangi birine öğreteceksin ? Veya sen öğretici misin ? Kimsin abicim sen bu dünyaya gökten düşen düzen tanesi misin ? Baydı gerçekten motorun raconu veya kesimide kalmadı. Bende de kamera takılı ben niye yapmıyorum böyle dat dut zart zurt. Biri beni mi sıkıştırıyor yol mu istiyor buyur kardeşim sktir git nereye gidiyorsan. İnsanlar zaten ruh hastası olmuş. Bela kapıya dayanmadıkça he deyip geçeceksin, dayandıktan sonrada mecburen çakıp geçeceksin.
Bu ülke delilerle , gerizekalılarla , ruh hastalarıyla doludur. -Nihal ATSIZ-
Beni kimse farketmesin abicim hiç kimse, herkesi ben farkediyim ki ona göre davraniyim önlemimi alayım. Önümdeki beni 1 kez görür aynadan 2. gördüğünde ben gazımı açmış çoktan 1-2 araba öne geçmiş oluyorum zaten. İnsanları düzeltmek yerine MOTOSİKLET KULLANMAYI BİLMEK lazım.
Eskiden egzozla trafikte ara gaz verirdim farkedilmek için 3 sokak öteden duyulan bir sesle, şimdi onu bile yapasım kalmadı, tadı kalmadı böyle şeyler yüzünden. Harbiden kamerayı takan 4540 merkez youtuber olma, öğretmen olma havasına giriyor ve insanlar bu durumdan ciddi manada rahatsız.
Elbette araç sürücülerinde de hatalar oluyor olmuyor değil, ama yok ben kask takıyorum yok ekipman giyiyorum ben millete sokarım çıkarmam içinde çalkalarım diye bir şey yok. İron man olunmuyor omuz dirsek koruma harici her yeri kumaş mont giyince. En azından ben olduğumu düşünmüyorum.
Videodaki arkadaşın yerinde olsaydım şahsen bu dinsiz imansızlarla aynı şey benim başıma gelseydi eğer, su tabancası vs yok sayıyorum. Bilgi birikim ve yapmış olduğum sporlardan ötürü asla hiç birine konuşma şansı tanımazdım. Neticede insan hak ediyorsa hak ettiğini vermek haktır.
Çok sevdiğim bir söz; Yenilgiden kendimizi korumak bizim elimizdedir. Ancak düşmanı yenme fırsatını bize düşman verir.
Draniela
15-12-2016, 00:59
Bende aktif olarak motor kullanıyorum senelerdir ve bu kameralı genelkurmay tipler gerçek manada motor sürücüsü olduğum halde benimde canımı sıkmaya başladı. Artık vlog izlerken midem bulanıyor eskiden çok zevk almama rağmen. Ota boka korna zart zurt yok önüme kırdı yok sinyal vermedi.. Ne yapalım kardeşim ? Hangi birine öğreteceksin ? Veya sen öğretici misin ? Kimsin abicim sen bu dünyaya gökten düşen düzen tanesi misin ? Baydı gerçekten motorun raconu veya kesimide kalmadı. Bende de kamera takılı ben niye yapmıyorum böyle dat dut zart zurt. Biri beni mi sıkıştırıyor yol mu istiyor buyur kardeşim sktir git nereye gidiyorsan. İnsanlar zaten ruh hastası olmuş. Bela kapıya dayanmadıkça he deyip geçeceksin, dayandıktan sonrada mecburen çakıp geçeceksin.
Bu ülke delilerle , gerizekalılarla , ruh hastalarıyla doludur. -Nihal ATSIZ-
Beni kimse farketmesin abicim hiç kimse, herkesi ben farkediyim ki ona göre davraniyim önlemimi alayım. Önümdeki beni 1 kez görür aynadan 2. gördüğünde ben gazımı açmış çoktan 1-2 araba öne geçmiş oluyorum zaten. İnsanları düzeltmek yerine MOTOSİKLET KULLANMAYI BİLMEK lazım.
Eskiden egzozla trafikte ara gaz verirdim farkedilmek için 3 sokak öteden duyulan bir sesle, şimdi onu bile yapasım kalmadı, tadı kalmadı böyle şeyler yüzünden. Harbiden kamerayı takan 4540 merkez youtuber olma, öğretmen olma havasına giriyor ve insanlar bu durumdan ciddi manada rahatsız.
Elbette araç sürücülerinde de hatalar oluyor olmuyor değil, ama yok ben kask takıyorum yok ekipman giyiyorum ben millete sokarım çıkarmam içinde çalkalarım diye bir şey yok. İron man olunmuyor omuz dirsek koruma harici her yeri kumaş mont giyince. En azından ben olduğumu düşünmüyorum.
Videodaki arkadaşın yerinde olsaydım şahsen bu dinsiz imansızlarla aynı şey benim başıma gelseydi eğer, su tabancası vs yok sayıyorum. Bilgi birikim ve yapmış olduğum sporlardan ötürü asla hiç birine konuşma şansı tanımazdım. Neticede insan hak ediyorsa hak ettiğini vermek haktır.
Çok sevdiğim bir söz; Yenilgiden kendimizi korumak bizim elimizdedir. Ancak düşmanı yenme fırsatını bize düşman verir.
Şehir içinde motor kullanmayı hiç sevmiyorum. Benim olayım tamamen dağlar tepeler ve şehirler arası.
Şehir içinde her ne kadar sevmesem de en güvenlisi araba. En azından salak saçma hareket yapanı sağlam taciz ediyorum :D
Motorla da çözüm var alacaksın demir takozları gömeceksin ön camına gazlayacaksın.
-----
Gel de insan ayrımı yapma. Daha konuşmayı bilmiyorlar. Vereceksin ateşi Hitler gibi. En azından sıçınca tuvalet kağıdı kullanmayız da sabun kullanırız yıkarız tertemiz olur.
Şehir içinde motor kullanmayı hiç sevmiyorum. Benim olayım tamamen dağlar tepeler ve şehirler arası.
Şehir içinde her ne kadar sevmesem de en güvenlisi araba. En azından salak saçma hareket yapanı sağlam taciz ediyorum :D
Motorla da çözüm var alacaksın demir takozları gömeceksin ön camına gazlayacaksın.
-----
Gel de insan ayrımı yapma. Daha konuşmayı bilmiyorlar. Vereceksin ateşi Hitler gibi. En azından sıçınca tuvalet kağıdı kullanmayız da sabun kullanırız yıkarız tertemiz olur.
Bunlar gözle görülebilen Amipler ve aynı zamanda birbirileri sayesinde yaşayabilen asalak tipler :) Hiç kimsenin kimseye saygısı sevgisi hoş görüsü kalmadığı iğrenç ve mide bulandırıcı bir dönemdeyiz. Kimisine hoş görü saygı gösteriyorsun seni ezmeye kalkıyor, kimisine göstermiyorsun bu sefer vay efendim bana niye saygı göstermedin oluyor. Ben anlamadım sonu nereye varacak bu yolun :) Dediğiniz gibi en güzeli dağlar tepeler, en azından nadir sayıda insan oluyor :)
Runo ile aynı fikirdeyim. Motorcu videoları izliyorum adam makas atıyor, emniyet şeridini kullanıyor, takip mesafesini korumuyor sonra taa 50-100 metre ötede bi araç şeridine sinyalsiz giriyor az biraz gaz kesse sıkıntı çıkmayacağını bildiği halde hızlanıyor korna, bağırış ve el kol ile tepki gösterip youtube atıyor.
Dayak yiyen elemanında kaç kere yol verme imkanı vardı vermedi. Videonun öncesi olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar " hayırdır oğlim " diyenlerden nefret etsemde kamerasını takan motorculara karşı önyargı oluştu bende.
buda değişik bir versiyon ne acıyon kapını yol ortasında diyip plaka bantlı gezmek ve sagdan darlamak :)
https://www.youtube.com/watch?v=155rDjzOKck
ATARLI BAYAN - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=155rDjzOKck)
Otobüs ne yaptı anlamadım?
Motorcu şımarıklığına çok arttı bu aralar..Kafasına kamerayı takan yolların sahibi zannedıyor kendını...
Adamlar 5 km öteden sana sellektör yapmaya başlamıslar geçsene sağ şeride birde utanmadan benı takıp edıyorlar dıyor adam yol istiyor ne takibi allahtan ortada video var...
Burdaki tek olumsuz olay 3 kişinin tek kişiye dalması bence :) Yoksa dayağı haketmiş...
Önceden birşey olduysa takip etti falansa artık .Öncesi muamma tabi .
mirafiori
15-12-2016, 09:08
Bayan motorcu ne diye atarlanıyor anlamadım ? Otobüs şeridinde gidiyor bir şeritte iki taşıt yanyana gidemez yol verme zorunluluğu yok, ayrıca sola yanaşsa orta şeride girmek zorunda. Gerideyken farklı bir şey olduysa ayrı mesele..
M_PROJECT
15-12-2016, 09:10
14. saniyede kapiyi kapatiyor , kapi acik .
LnchCntrl
15-12-2016, 12:33
Geçen gün trafikte darladı biri beni, bi de önüme kırdı koşarak geliyor bu. Karda var düştü. Gittim kaldırdım, lololo yapacak gibi oldu, sol sağ seri vurunca hafızası yerine geldi baba tarafından akraba çıktı. Çay falan içtik sonra.
Geçen gün trafikte darladı biri beni, bi de önüme kırdı koşarak geliyor bu. Karda var düştü. Gittim kaldırdım, lololo yapacak gibi oldu, sol sağ seri vurunca hafızası yerine geldi baba tarafından akraba çıktı. Çay falan içtik sonra.
Çok ciddi bir şekilde okurken güldürdün valla :D
streetracer_nos
15-12-2016, 16:42
Bende iyi güldüm. Kalkmasına yardımcı olan adama saldırmak da deişik...
Bunu bilmemde en sağda hız sınırı dahilinde giderken arkadan gelip selektör atmak nedir ? Hergün okula giderken 90 a sabitleyip en sağ şeritten gidiyorum ama ne hikmetse ekseriyetle gelip iki üç selektör atıyor ... Ne garip bir trafik düzeni
huseyinturk
15-12-2016, 18:17
Bunu bilmemde en sağda hız sınırı dahilinde giderken arkadan gelip selektör atmak nedir ? Hergün okula giderken 90 a sabitleyip en sağ şeritten gidiyorum ama ne hikmetse ekseriyetle gelip iki üç selektör atıyor ... Ne garip bir trafik düzeni
Yol 3 şeritse orta şerit sabit hızla gidenler için, sol sollama yapanlara, sağ şeritte sollama yapanların hızıyla tatmin olmayanlara hizmet ediyor.
MetalliHead
15-12-2016, 18:43
https://www.youtube.com/watch?v=QI3HGQt9eyk
Mağdur arkadaş ve avukatı aea ile video çekmiş . Bu konuda ise bütün motorcuların kötülenmesi ise beni üzdü.ülkemizdeki trafikte kendinden küçük boyutta olanı sıkıştırma çok yüksek zaten. Evet motorcuların bir kısmı sorumsuzca davranıyor ama bütün motorcuların aynı olduğunu düşünmek saçma . Motorsikletlerin makas atmasından şikayet eden arkadaşlara da amerikada filtering denilen bu hareketin bazı eyaletlerde legal olduğunu hatırlatmak isterim . Özellikle bizim gibi b sınıfı hatchback arabaların bile sıkıştırıldığı bir ülkede filtering şart.
https://www.youtube.com/watch?v=QI3HGQt9eyk
Mağdur arkadaş ve avukatı aea ile video çekmiş . Bu konuda ise bütün motorcuların kötülenmesi ise beni üzdü.ülkemizdeki trafikte kendinden küçük boyutta olanı sıkıştırma çok yüksek zaten. Evet motorcuların bir kısmı sorumsuzca davranıyor ama bütün motorcuların aynı olduğunu düşünmek saçma . Motorsikletlerin makas atmasından şikayet eden arkadaşlara da amerikada filtering denilen bu hareketin bazı eyaletlerde legal olduğunu hatırlatmak isterim . Özellikle bizim gibi b sınıfı hatchback arabaların bile sıkıştırıldığı bir ülkede filtering şart.
şu ifadeyi mahkeme versin ben hakim olayım
müebbet veririm o 3 kişiye ağladım laaa :D
coolvtec
15-12-2016, 23:01
buda değişik bir versiyon ne acıyon kapını yol ortasında diyip plaka bantlı gezmek ve sagdan darlamak :)
https://www.youtube.com/watch?v=155rDjzOKck
ATARLI BAYAN - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=155rDjzOKck)
İşlerine gelince döt kadar yere girebiliyorlar, serbest. Ama yol boş oldumu mu orta şeridin tam ortası benim ....
Bosuna konusuyoruz :) motorcu dusmanligi hat safhada.. bu forumda dahi
Bosuna konusuyoruz :) motorcu dusmanligi hat safhada.. bu forumda dahi
Motorcu düşmanlığına sebep ne aslında onu konuşmak lazım hacı.
Benim gördüğüm
1. Pizzacı, köfteci, lahmacuncu vs. paket servis elemanlarının yıllardır hiçbir kurala uymadan motor kullanması.
2. Yeni trend kafaya gopro sabitleyenin fahri trafik müfettişliğine soyunup kendini yolların hakimi "The Judge" ilan etmesi.
3. İnsanımızın insana ve insan hayatına değer vermemesi, saygı ve hoşgörünün toplumdan neredeyse silinmiş olması.
4. Topic'e konu olan kendini diğerlerinden yüksek gören egoya sahip dallamalar. (Kıroyum ama para bende)
5. Yıllardır çözülemeyen trafik sorunu, keşmekeşin verdiği stres sonucu en ufak şeyde insanların birilerine patlama isteği, burada da en korumasız halka olan motorculara patlanması.
Aklınıza gelen varsa siz de ekleyin lütfen.
Ben daha 20 yaşında çocuğum diyo la. Tamam mağdursun ancak bu nasıl bi savunmadır abi. 15 16 yaşında çocuklar kurtuluş savaşında en önde koşup şehit oluyorlardı. 2 gün sonra kimliğin açıklandığı zaman gülmiceklermi sana.
3 kişi darp edilmesini savunmuyorum baştan söyleyeyim . Ama bir kaç kere daha acaba gerçekten sağa mı geçemedi diye dikkatlice baktım . Motorcu arkadaş gayet çıldırtmak için şeridi kapatmış sabit hızla ilerliyor ve müsait olduğu halde sellektöre aldırmıyor sağa geçmiyor . Bütün kask takanlarda alınmasın ama ben sırf bu tarz şov amaçlı ya da millete bişeyleri ispatlamak amaçlı kamerayı takan arkadaşlar yüzünden artık gopro ile gezenlere karşı önyargılıyım . Hayır işine gelince emniyetten ya da biz eşek gibi beklerken sıkışık trafikte 2 aracın arasından geçmeyi biliyorsunuz ondan haklarımız yeniyor bilmem ne . 20 yaşında bebeyim savunması da bildiğin acındırma ha aynı arkadaş mekana girerken de dayı 20 yaşına geldik hayırdır çekmiyorsa bişey bilmiyorum çok saçma yani :D
Benim yorumum arkadaş 3 kişi değil de tek kişi dövseydi sonuna kadar haklıydı yaş muhabbeti mevzusuna ya da ırkına işine girmeye gerek yok sen trafikte karşında kim olduğunu bilmeden fevri davranıyorsan sonucuna da katlanacaksın ne çıkacağı belli olmuyor .
3 kişi darp edilmesini savunmuyorum baştan söyleyeyim . Ama bir kaç kere daha acaba gerçekten sağa mı geçemedi diye dikkatlice baktım . Motorcu arkadaş gayet çıldırtmak için şeridi kapatmış sabit hızla ilerliyor ve müsait olduğu halde sellektöre aldırmıyor sağa geçmiyor . Bütün kask takanlarda alınmasın ama ben sırf bu tarz şov amaçlı ya da millete bişeyleri ispatlamak amaçlı kamerayı takan arkadaşlar yüzünden artık gopro ile gezenlere karşı önyargılıyım . Hayır işine gelince emniyetten ya da biz eşek gibi beklerken sıkışık trafikte 2 aracın arasından geçmeyi biliyorsunuz ondan haklarımız yeniyor bilmem ne . 20 yaşında bebeyim savunması da bildiğin acındırma ha aynı arkadaş mekana girerken de dayı 20 yaşına geldik hayırdır çekmiyorsa bişey bilmiyorum çok saçma yani :D
Benim yorumum arkadaş 3 kişi değil de tek kişi dövseydi sonuna kadar haklıydı yaş muhabbeti mevzusuna ya da ırkına işine girmeye gerek yok sen trafikte karşında kim olduğunu bilmeden fevri davranıyorsan sonucuna da katlanacaksın ne çıkacağı belli olmuyor .
Mikail bu üç arkadaşı öttürürler mahkemede biliyorsun değil mi :):):)
Adamı dövmüşler bir güzel
En az bir hayabusa alır
Avukatda iyi belkide ev alırlar
Bmw nin sahibi galerici mi müthaaait mi sen onu söyle :):)
Kesinlikle katılıyorum abi,
Dikkat ederseniz çocuk benzinliğe çağırmıyor. Arabada arkada oturan eleman eliyle işaret ederken bmw de çocuğun şeridinde zaten.
Çocuk orda benzinliğe girmedi, o yolun ilersinde çalışma var kaçma şansı sıfır gelip vursa kaçsa?
Ya da çocuk o kalabalığın içine girmese o 3 kişiden biri onu tenha yerde ( ki o saatlerde orası hep tenha ) orda sıkıştırsa çekip sıksa?
Bu kadar bariz şekilde çocuğa yüklenen arkadaşlara tavsiyem, 125cc bi motor alın e5 e çıkın ve sürmeye çalışın. sadece beylikdüzü-zincirlikuyu yapın o zaman demek istediğimi anlarsınız.
Kesinlikle katılıyorum abi,
Dikkat ederseniz çocuk benzinliğe çağırmıyor. Arabada arkada oturan eleman eliyle işaret ederken bmw de çocuğun şeridinde zaten.
Çocuk orda benzinliğe girmedi, o yolun ilersinde çalışma var kaçma şansı sıfır gelip vursa kaçsa?
Ya da çocuk o kalabalığın içine girmese o 3 kişiden biri onu tenha yerde ( ki o saatlerde orası hep tenha ) orda sıkıştırsa çekip sıksa?
Bu kadar bariz şekilde çocuğa yüklenen arkadaşlara tavsiyem, 125cc bi motor alın e5 e çıkın ve sürmeye çalışın. sadece beylikdüzü-zincirlikuyu yapın o zaman demek istediğimi anlarsınız.
kucuk cc gıtmeyen motorla yasamak mucıze onu bılır onu soylerım
rahmitanir
16-12-2016, 12:11
Bu olay motorcu haklı veya arabacı haklı konusu değil.
Bir insanı, yetişkin bir bireyi dövmek o kadar hafife alınacak bir şey değil.
Allaha çok şükür son kavgamı ve son dayak yememi ilkokul yıllarında falan yaptım. Sonrasında böyle olumsuz bir duruma düşmedim ya da kendimi sokmadım.
Ben bugün genç bir aile babası olarak dayak yesem, psikolojim ne olur bilemiyorum. O adamı çeker vurur muyum, yoksa kederden kanser mi olurum allah bilir.
Sonuçta her hangi bir trafik olayında ortada kaza yok bir şey yokken, insanların canına bir şey gelmemişken, neden kavga edesin ki? En fazla anlık sinirle bağırırsın, belki küfredersin. ama sonuçta karşındaki de insan, bunun farkına varırsın.
AEA'ya helal olsun. Sadece motorcuyu dövmek değil, trafikte belindeki silaha güvenip adam dövmeye kalkan tüm köpeklere ders olur inşallah bu olay...
Drive Fast
16-12-2016, 12:26
Bu yazacaklarimi 3 kisi bi adama dalıp dövenleri savundugum icin yazmıyorum.
Burasi türkiye abiler bi ton magandanin insanliktan nasibini almamis hayvanca yetisen sahsiyetin olduğu bir memleket sen eğer o adama yol vermezsen bide el kol hareketi yapıp gel diye çağırırsan adamda gelir senk döver bence arkadaş kendi kasınmış nerede yaşadığının farkinda değil eğer hayatında kavga etmemişsen veya kavga etmeye gözün yemiyorsa böyle seylerden uzak duracaksın adamı salacaksin gitsin yolunda boşver bu yaptigin senin canina malina değmez yazıktır trafikte böyle şeylerden uzak durmak lazım yoksa hepimizin hergun kan revan icinde kavga etmemiz lazım
rebeloghy
16-12-2016, 12:36
Bu olay motorcu haklı veya arabacı haklı konusu değil.
Bir insanı, yetişkin bir bireyi dövmek o kadar hafife alınacak bir şey değil.
Allaha çok şükür son kavgamı ve son dayak yememi ilkokul yıllarında falan yaptım. Sonrasında böyle olumsuz bir duruma düşmedim ya da kendimi sokmadım.
Ben bugün genç bir aile babası olarak dayak yesem, psikolojim ne olur bilemiyorum. O adamı çeker vurur muyum, yoksa kederden kanser mi olurum allah bilir.
Sonuçta her hangi bir trafik olayında ortada kaza yok bir şey yokken, insanların canına bir şey gelmemişken, neden kavga edesin ki? En fazla anlık sinirle bağırırsın, belki küfredersin. ama sonuçta karşındaki de insan, bunun farkına varırsın.
AEA'ya helal olsun. Sadece motorcuyu dövmek değil, trafikte belindeki silaha güvenip adam dövmeye kalkan tüm köpeklere ders olur inşallah bu olay...
Çok güzel şeyler bu düşünceler ama ne yazık ki medenilik vahiyle tepeden bir anda inemiyor..
Aile içi eğitim o kadar önemli ki babanın bir hareketini 10 tane eğitimci aksini öğretmeye çalışsa değiştiremiyor. Evde davarı, adam tanıyan bilen bir çocuk yetişkin olduğunda medenilik bekliyoruz.
Aslında çok komik bir ülkeyiz içinde yaşamak zorunda olmasak sözü geliyor bu tarz konularda aklıma, gülüyorum her seferinde. Yanlış anlaşılmasın en büyük isteğim ülkemde çok daha medeni insanlar yetiştirildiği, insanlara yanlışlarını güzelce söyleyebildiğimiz sonrasında kavga etmemiz gerekmediği günleri yaşamaktır.
Gelişmiyor bu toplum, babamdan ne gördüm ki diyen modeller dolu. yada annem babam buydu bana da çok bişey öğretmediler..
Herkesin görevi, askerlikten vergi vermekten oy kullanmaktan bile öncelikli bir görevdir bu; kendini geliştirmek. Üremek istiyorsan önce kendini düzelt, sonra senden birkaç tane daha sal ortalığa.. Anca tavşanı model al, devam..
Konuşmaya kalksak günlerce konuşulacak konu bence bu. Satın alma gücü, ülkedeki yaşam şartları çok büyük etken toplumsal hayvanlık seviyemizde. Geçinmek, bir nebze olsun daha güzel şartlarda yaşamak bu kadar zorlaştıkça insanlar daha sinirli, daha tahammülsüz, daha yoz yobaz hal aldı.
Ne yazık ki böyle de ivmeli bir şekilde yozlaşma yobazlaşma yönüne koşturmaya devam edecek bu toplum.
rebeloghy
16-12-2016, 12:41
Bu yazacaklarimi 3 kisi bi adama dalıp dövenleri savundugum icin yazmıyorum.
Burasi türkiye abiler bi ton magandanin insanliktan nasibini almamis hayvanca yetisen sahsiyetin olduğu bir memleket sen eğer o adama yol vermezsen bide el kol hareketi yapıp gel diye çağırırsan adamda gelir senk döver bence arkadaş kendi kasınmış nerede yaşadığının farkinda değil eğer hayatında kavga etmemişsen veya kavga etmeye gözün yemiyorsa böyle seylerden uzak duracaksın adamı salacaksin gitsin yolunda boşver bu yaptigin senin canina malina değmez yazıktır trafikte böyle şeylerden uzak durmak lazım yoksa hepimizin hergun kan revan icinde kavga etmemiz lazım
flood oluyor ama;
Hayatta kalma, beladan uzak durma teknikleri olarak kesinlikle haklısınız.
Peki her hayvana buyur geç dersek, kırmızıda geçene - sinyal kullanamayana - dörtlü yakamayana - aynasına bakmayana - Arka Sis Farı kullanan angutlara tepki göstermezsek ne olacak ?
Örneğini yaşadığımız gibi yanlışa dur denmedikçe daha da moka batıyor toplum. Birilerinin yanlışlarından beladan uzak kalmak için görmezden geldikçe yanlışlar doğruları bitiriyor. Gökten birileri gelip düzeltemez değil mi bu toplumu ?
Trafikte bir yanlış yapan hayvanı herkes uyarsa herkes tepki gösterse emin olun böyle cesaretleri olmayacak. Sessiz kaldıkça içine batılıyor..
flood oluyor ama;
Peki her hayvana buyur geç dersek, kırmızıda geçene - sinyal kullanamayana - dörtlü yakamayana - aynasına bakmayana - Arka Sis Farı kullanan angutlara tepki göstermezsek ne olacak ?
Örneğini yaşadığımız gibi yanlışa dur denmedikçe daha da moka batıyor toplum. Birilerinin yanlışlarından beladan uzak kalmak için görmezden geldikçe yanlışlar doğruları bitiriyor. Gökten birileri gelip düzeltemez değil mi bu toplumu ?
Trafikte bir yanlış yapan hayvanı herkes uyarsa herkes tepki gösterse emin olun böyle cesaretleri olmayacak. Sessiz kaldıkça içine batılıyor..
Ben uğraşmazsam bence kesin ilerleyen zamanda yanlış bir adama bulaşırlar, derslerini alırlar diye düşünüyorum...... Herkes dinamit trafikte........
Ülkemizde kesinlikle dövüş sporu eğitimleri alınmalı, boks vs. o da yetmez makina gibi olman lazım, çakı, sopa, silah vs :)
Kavgadan sonuna kadar kaçılmalı, cahil işi ancak ülkemizde zor, kaç kere saçma salak işler başıma geldi, konuşarak anlaşmak yok, bazen kelimeler kifayetsiz kalır, hayvana karşı orada hayvan gibi anlaşmadan, dövüşerek işini görürsün. Laftan, insan olan anlar :)
Ülkemizde kesinlikle dövüş sporu eğitimleri alınmalı, boks vs. o da yetmez makina gibi olman lazım, çakı, sopa, silah vs :)
Kavgadan sonuna kadar kaçılmalı, cahil işi ancak ülkemizde zor, kaç kere saçma salak işler başıma geldi, konuşarak anlaşmak yok, bazen kelimeler kifayetsiz kalır, hayvana karşı orada hayvan gibi anlaşmadan, dövüşerek işini görürsün. Laftan, insan olan anlar :)
Bence en güzeli bulaşmamak adamı döversin gurur yapar bıçakla gelir silahla gelir plakadan sigorta şirketine adresini sorar, kinci bir adamsa hainlik yapar vs.
En güzeli trafikte arabadan inmemek.
rebeloghy
16-12-2016, 13:02
Bence en güzeli bulaşmamak adamı döversin gurur yapar bıçakla gelir silahla gelir plakadan sigorta şirketine adresini sorar, kinci bir adamsa hainlik yapar vs.
En güzeli trafikte arabadan inmemek.
Ben uğraşmazsam bence kesin ilerleyen zamanda yanlış bir adama bulaşırlar, derslerini alırlar diye düşünüyorum...... Herkes dinamit trafikte........
Haklısınız, her gün 120-150 km işe git gel yapıyorum. Dediğiniz gibi niye belaya giresin, aynı frekansta konuşamayacaksın. İtle anlaşayım diye havlamak yakışır mı insana deyip geçmek en doğrusu diyorum kendime.
Ama herkes bir başkasına sevk ederse, ortalık hayvandan geçilmiyor. Onlar hayvan diye kenara çekilince hayvanlar hakimiyeti düzen kuruyor :)
Haklısınız, her gün 120-150 km işe git gel yapıyorum. Dediğiniz gibi niye belaya giresin, aynı frekansta konuşamayacaksın. İtle anlaşayım diye havlamak yakışır mı insana deyip geçmek en doğrusu diyorum kendime.
Ama herkes bir başkasına sevk ederse, ortalık hayvandan geçilmiyor. Onlar hayvan diye kenara çekilince hayvanlar hakimiyeti düzen kuruyor :)
O yüzden kendine güveneceksin, sıradan bi adamsa zaten boks sonrası kolay olur, işin içine başka işler girerse risk almana bağlı işte bıçaktır silahtır, sende de inventory varsa savaşırsın yada erkekliğin onda dokuzu kaçarsın :D
rebeloghy
16-12-2016, 14:18
O yüzden kendine güveneceksin, sıradan bi adamsa zaten boks sonrası kolay olur, işin içine başka işler girerse risk almana bağlı işte bıçaktır silahtır, sende de inventory varsa savaşırsın yada erkekliğin onda dokuzu kaçarsın :D
Hahah Onur inventory e çok güldüm :D
Drive Fast
16-12-2016, 15:30
flood oluyor ama;
Kesinlikle haklısınız tepki vermemiz gerekiyor ama toplumda herkesin belli bir görevi var gücü yetecek birinin tepki vermesi daha sağlıklı olur bu çocuk tepki verdide ne oldu adam arabasına binip agzini burnunu kırdım diye övündü belkide o çocuğun verdi tepki havada kaldı zarar gören yine kendisi oldu ve boşver gitsin ne yapiyorsa yapsin kırmızıdani geciyor hız sinirinimi aşıyor bu adamlari tepki ile durduramazsin agir cezalar gelmesi lazim yapan yine yapar
Drive Fast
16-12-2016, 15:35
Bide şöyle bi durum karşındaki hayvan sen insansin karsindakine yol vermeme onune kirma gibi uyuzluk yaparsan konuşma şansında kalmıyor ki çoğu insanda bunu yapiyor sonuç arabalar durduğu anda fight club türkiye
12 yıldır motorsiklet kullanıyorum diye her motorucunun yanında olacak değilim
türkiye olarak şunu bir türlü aşamıyoruz
yahu sen kimsinki yol vermiyorsun???????
avrupada amerikada böyle şeyler olmaz, kimse seni gelip dövmez çünkü süreç oralara gelmez
adamın altında bugatti veyron bile olsa yol istedinmi verir (yada uzar mok gibi kalırsın geride.. o ayrı tabi)
ama KOMPLEKS YOK KOMPLEKS
ilk olana balacaksın sona değil
adam geldi senin arabana yandan daaaaan diye çarptı diyelim, kim suçlu??
ulan 5 saniye önce kırmızıda geçtin sen?
senden yol istenmiş DÜŞÜNMEEE DÜŞÜNME YOL VER
varsa altında güç gazla veya yol ver DÜŞÜNMEEE KİMSİN SEN??
edit: imla