Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel Astra G Test Sürüşü / irmscher Bodykit
Herkese Merhaba,
Arkadaşım Asutay ile Astra G yi test ettik.
Araçta türkiyede pek bulunmayan Irmscher Bodykit mevcut.
Siz nasıl buldunuz aracı ? :)
https://youtu.be/lWK3vc_U_jY
Bu arkadaş ilk sahibi değil sanırım?
2007 ya da 2008'di ben de Laguna varken bu araçla kalkmıştık Çeşme otobanın yanındaki Shell yan yolda, o zaman stoktu sanırım 4'e atana kadar 1,5 boy öndeydim, 4'e attım karşımda jandarma trafik tersten basmıştı ışıklarıyla herkese kaymışlardı :)
Ne çabuk geçiyor yıllar.
tolgaaydın
14-12-2016, 12:59
Düşük km'li uygun rakamlara bulsam alıcağım bir araç. Motor'a yapılan modifikasyonlar çok ilgimi çekti. Düşük maliyet ile güzel sonuçlar almış atmosferik araçta :) Sizinde elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık. :)
En sevdigim astra kasası
guzel anlatım ve bılınclı yapılan atmosferık modıfıyesı
yıne guzel bır cekım
emeklerıne saglık
Gayet güzel olmuş Maşallah, hem araç hem çekim. Sizin avatardaki araç değil mi bu?
Bu arada aracın üzerindeki bu body kite göre jantlar çok sönük kalmış. Büyük ihtimal onlar da Irmscher ama daha dolu duran bir jant istiyor.
Opel Corsa B Gsi Test Suruşu / Atmosferik Ufaklık - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=KHBwKTrOm3Y) eski aracınız sanırım ?
Benim de en beğendiğim Astra kasasıdır. Çekimler çok güzel olmuş ama biraz daha uzun olsa daha iyi olabilirdi.
metin_1989
16-12-2016, 23:32
arac guzel ama ndnse farlar ve kapı tutacakları cok gozume battı allah kaza bela vermesın yuzu eskimiycek bir arac kendısı bir F astra GSi kullanıcısı olarak söylüyorum :)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.