Orijinalini görmek için tıklayınız : e46 316ti egzos düz borumu orta veya son susturucu iptalimi?
alihan11
15-12-2016, 17:17
merhaba arkadaslar e46 316ti compact aracıma egzos yaptırmak istiyorum. gazlarken biraz ses çıksın istiyorum ama öyle rahatsız edicek değil az düzeyde. araba içinde konuşamıycagımız veya polisin muanenin sorun çıkarmıycak şekilde yapmak istiyorum. tecrübelerinize dayanarak hangisi daha güzel ses ve konforlu olur? orta susturucu iptalimi son susturucu iptalimi düz borumu? düz boru çok ses yapar diye düşünüyorum. tecrübelerini bekliyorum
ortadan sonrasını daha kalın ve düz bir boru eşliğinde varex tavsiye ederim.. yani cat back + varex
Kat iptali bence zaten ağır kasaya ufak gelen motordan dolayı verimli olmaz, alt devirlerin cansızlaşır ama ortadan sonra kalın boru ve sona varex fikri güzel :)
Otto_Skorzeny
15-12-2016, 20:28
Son susturucudan sonra nasıl olsa diğerini de deniceksin o yüzden baştan çek düz boruyu keyfin yerine gelsin
izmirlicem
15-12-2016, 23:44
Çok ses istemiyorsanız sadece son susturucu oem varex tarzı yeter