Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Havaalanında kaybolan eşyalar

Absinthé
02-12-2008, 22:26
Arkadaşlar aramızda bu işten anlayanlar vardır. Size de sorayım çok sinir olmaya başladım...

Bi çalışanımız, "anlattığına göre" şirkete ait laptopu havaalanında x-ray cihazında başkasının laptopuyla karıştırmış...

Bu olayı indiği havaalanında (adana) farketmiş. Yanlış aldığı laptopu orda teslim etmiş(?!)

Bugun geldi adam adanadan, yolladık git bizim laptopumuzu bul getir diye...(ist. Atatürk) Faturasını falan istemişler onları da yolladık. tabi bu karışıklıgın ortaya çıkması ve ihbarı yaklaşık 1 hafta sonra oldu.

Bizim elemanda ordan birinin kartı elinde geldi şimdi bize bi hafta boyunca kimse gelip almadığı için depoya gitmiş , haftada 1 kere depoya gidiliyomuş bilmemne yan yatmış çamura batmış muhabbeti yaptı...

Bu işin prosedürü nedir? Bu adam laptop sattı da bana ayak mı yapıyor? ( biraz yalanı seven bi tip)

Bilip bilmeden direk üstüne de çökmek istemiyorum... bilenler prosedürü anlatabilir mi?

Hamster
03-12-2008, 00:14
Laptop'un karıştığı yolcu sizinle irtibata geçmedi mi?Çünkü normalde önce yolcular çantaların üzerinde yazan numaralardan ulaşırlar.Ama havayolu şirketine ulaştıysa,doğru olma ihtimali yüksek,depoda olabilir.Biraz havayolu şirketini arayın,sıkıştırın.Bir iki gün içinde ortaya çıkar.

Tuner
03-12-2008, 01:25
karıştırma işi yalan gibi çünkü polisler senin önünde açıp çalıştırmanı istiyorlar çalışınca tamam beyfendi diyip yanından ayrılıyor sende lap-top çantana geri koyuyorsun öyle gözünün önünden alma götürme diye birşey yok.

emr_233
03-12-2008, 10:36
Teslim ederken veya makinenin kaybolduguna (karistigina) dair tutanak tutturmus mu ?
Benim basima boyle bir olay gelse isi direk dilekceye dokerdim...

mgnPower
03-12-2008, 10:56
bizim laptoplari hic acmadilar kontrol etmediler en son 4 tane laptopla bindim THY'ye xraydan gectikten sonra yaninda oluyorsun zaten ama acip incelemediler benim hic bir zaman.

Hamster
05-12-2008, 01:13
O açıp Laptop'ı çalıştırma sdc girişte oluo.Uçağa giderkenki X-ray de öle bi uygulama yok.