Orijinalini görmek için tıklayınız : Bostancı sanayi rot ayarı
Bostancı sanayide işini düzgün yapan rotçu var mı?
Mekan ismi verirken tarif de ederseniz sevinirim.
Yukarıdan girdiğinizde Hoşgeldiniz tabelasını geçer geçmez ilk sol sokağa girin. Sokak başında kpcaman lastikçi var.
Köşe dükkanda iyi, o sokağın sonunda soldaki en son dükkanda iyidir. En son dükkan Tonguç Fren in yanı. Tonguç fren sanayinin en eski frencisi olduğundan herkes bilir. O şekilde de bulabilirsiniz
Yukarıdan girdiğinizde Hoşgeldiniz tabelasını geçer geçmez ilk sol sokağa girin. Sokak başında kpcaman lastikçi var.
Köşe dükkanda iyi, o sokağın sonunda soldaki en son dükkanda iyidir. En son dükkan Tonguç Fren in yanı. Tonguç fren sanayinin en eski frencisi olduğundan herkes bilir. O şekilde de bulabilirsiniz
Bugün gittim Tonguç fren sırasındaki yere. Bora rot balans, 1965'ten beri falan yazıyor tabelasında. Daha yolda deneyemedim ama ayarlar bozuk çıktı düşündüğüm gibi. Ayarladılar falan.
Tşk.
mikelazi
20-12-2016, 11:08
halletmişsiniz işinizi.
kuzey rot balansta iyidir.
Bugün gittim Tonguç fren sırasındaki yere. Bora rot balans, 1965'ten beri falan yazıyor tabelasında. Daha yolda deneyemedim ama ayarlar bozuk çıktı düşündüğüm gibi. Ayarladılar falan.
Tşk.
Bora diyince "Evet hatırladım" dedim.
Geçmiş olsun. Muhtemel hallolmuştur. 3 kağıtçı esnaflardan değildir.
Bora rot balans memnunum.
Kadri , Sadi , Bekri ustalar.
Sıfır alınan arabada rot ayarı bozuk çıkıyor. Süper valla.
Gerçi direksiyonu 1-2 diş kayık takılan bile varmış...... Ben ucuz yırttım......
Sıfır alınan arabada rot ayarı bozuk çıkıyor. Süper valla.
Gerçi direksiyonu 1-2 diş kayık takılan bile varmış...... Ben ucuz yırttım......
Araç marka model nedir?
Araç marka model nedir?
Skoda octavia......