Orijinalini görmek için tıklayınız : Çanak olmadan nasıl digitürk bağlatabilirim yardım lütfen
Yeni taşınacağımız sitede çanak anten takmak yasak sitenin merkezi uydu hattı varmış salonlarda ancak digitürk bağlantısı varmı bilmiyorum apartman görevlisine sorduğumda oda tam bilmiyor şimdi ben heves ettim sırf futbol izlemek için 60" tv aldım ne yapıp ne edip benim ligtv izlemem lazım :D nasıl bir yol izlerim mobil uygulamalara falan güvenemiyorum sonuçta ülkemizdeki internet kalitesi ortada
Çanak işini bilmem ama digitürk play de ben sıkıntı çekmedim eğer internet çok yavas degilse. Hatta telefonun interneti bile yeterli oluyordu şöyle 5-6 Mb internet ile hd kalitesinde takilmadan izleniyor. Eğer evde degilsem açıyordum telefondan interneti laptopa bağlıyorum maç saatinde evde olmama gerek kalmıyordu o avantajı da var.
individual
18-12-2016, 14:31
Digiturk play ile internetden izleyebilirsin.
Hem uyelik cok kolay iptal etmekde.
Goruntu kaliteside guzeldir.
Bu digitürk olay dediğimiz ip tv oluyo herhalde tivibu yada Türkcell tv gibi internet olarak superonline düşünüyorum ancak evde 3 4 tel tablet pc aynı adan interneti kullanıyor birde tv eklenince donma kasma yada kota problemi yaşarmıyım
Sitelerdeki merkezi uydu antenlerinde genel de digiturk oluyor.
onursumer
18-12-2016, 15:19
sitede merkezi uydu varsa digiturk ile iletişime geç
daha once kurmuşlardır illaki
huseyinturk
18-12-2016, 15:21
Digitürk play kullanıyorum bende tek sıkıntısı telefona gol yayından önce geliyor.
Özellikle stresli maçlarda evde refleks olark sürekli maçkoliğe bakıyorusun telden, hatta benfica maçında heyecandan cebimden teli çıkarıp çıkarıp durdum türübünde :)
O sitede kesin digiturk vardır
Olmasaydı yakmışlardı siteyi merak etme
Çanağa izin vermiyorsa onlar zamanında para harcamışlardır bu iş için :)
Teşekkürler yorumlar için site yaklaşık 10 sene önce yapıldığı için yok diye düşündüm birde apartman görevliside yok gibi bişey dedi
Peki herhangi bi digitürk standına gidip azıcık nazımızı geçirip bu adrese daha önce kurulup kurulmadığını öğrenme şansımız olabilir mi acaba sonuçta 100 küsür dairelik site illa kullanan vardır
Yiğit G.
18-12-2016, 16:48
Bu digitürk olay dediğimiz ip tv oluyo herhalde tivibu yada Türkcell tv gibi internet olarak superonline düşünüyorum ancak evde 3 4 tel tablet pc aynı adan interneti kullanıyor birde tv eklenince donma kasma yada kota problemi yaşarmıyım
1 kişi bile interneti kullansa donma sorunu yaşarsın.Unut o işi.En güzeli kendin çatıya çanak koydurman.Çanak koymak çatıya değil balkona yasaktır.Ayrıca ortak çanakta vardır büyük ihtimal.
huseyinturk
18-12-2016, 16:48
Teşekkürler yorumlar için site yaklaşık 10 sene önce yapıldığı için yok diye düşündüm birde apartman görevliside yok gibi bişey dedi
Peki herhangi bi digitürk standına gidip azıcık nazımızı geçirip bu adrese daha önce kurulup kurulmadığını öğrenme şansımız olabilir mi acaba sonuçta 100 küsür dairelik site illa kullanan vardır
türksat uydusundanda digitürkün bazı paketlerine abone olup izleyebiliyorsun, sen digitürke başvur onlar gerekeni yaparlar bağlayamazlarsa vakit kaybetmiş olursun sadece. Digitürk playıda düşün ama evde olamadığın zaman telefondan bilgisayardan vs izleyebiliyorsun. Yanına bir ortak arkadaşta bulursan aynı anda iki farklı yerden izleniyor. Ama biri tvden izlerken ötekisinin pcden yada telden izlemesi lazım
Büyük ihtimalle Digitürk vardır sitenizde ancak sitelerin yapım zamanında yapıldığı için merkezi sistem muhabbeti hepsi leş oluyor , haliyle benim bulunduğum site de hem önceden yapılmış olması hemde çok fazla rüzgar vs aldığından dolayı bir ara sürekli sinyal sorunu yaşıyordum çünkü tek dağıtıcıdan 50 tane daireye dağılıyor , herhangi bir kötü hava şartından saçmalıyordu. Sitede yasak olmasına rağmen balkona çanağı diktim , aradılar şikayet ettiler yaptırın merkezi sistemi sökeyim dedim öyle de kaldı kimse de bir şey diyemiyor , diyemezde. Aklınız da olsun eğer problem yaşıyorsanız kurun gitsin.
Digitürk'ü telefon ile arayıp sitenizde hat olup olmadığını öğrenebilirsiniz , onların sisteminde kayıtlıdır elbet daha önceden arıza kaydı vs olmuştur.
Amaç Lig TV ise,
Lig TV Türksat üzerindende yayın yapıyorlar. Digitürk e Türksat üzerinden lig TV aboneliği derseniz bir sıkıntı yaşamazsınız.
Genelde merkezi sistemlerde digitürk ve d smart aboneliğine uygun bir yapı oluyor.
Catidaki anten buyuk ihtimal turksattir. Digiturk kutusu turksat ilede yayin yapiyor
Teşekkürler yorumlar için içime biraz su serpildi yarın digitürk en bilgi alıcam konu hakkında gittik 4 liraya tv aldık maç izlicez diye o yüzden azıcık moralim bozulmuştu sayenizde öğrenmiş oldum
Merkezi sistemlere dijitürk bağlanabiliyor ben geçen ay bağlattım kurulumu eutel sat uydusundan değilde turksat üzerinden kanal taraması yapılıyor haliyle digi de olan bazı kanallar çıkmıyo ama diğerlerinde sorun yok. Digi nin kendi çanağıyla yayın daha güzel ama bilgine
digitürkun kendi anteni olması sart değil herhangibi anten üstündende olur. bizim sitede sizdeki gibi anten takmak yasak hatta klimanın dış üniteside yasak gözüken yere (gbalkonun içinde gözükmeyen yerde olacak mahkeme kararı var :D ) sorun yok catıdaki merkezi sistem evin içine odalara dagılmış bicimde zaten digiden gelen usta alıyor hattını.