Orijinalini görmek için tıklayınız : W212 Facelift vs. F10 Facelift
Arkadaşlar selam,
Sizlerin de fikrini almak için konuyu açıyorum.Detayları ile seçme nedeninizi yazarsanız sevinirim.
Koyu bir Mercedes taraftarı olduğum için ağırlık ondan yana ama Bmw'de olmaz değil tabi.
2 seçeneğimiz var.
1. 2013-2015 W212 E serisi. E220cdi/E250cdi-cgi/E300 Bluetec.
Motor seçeneklerimiz bunlar.
2. 2013-2015 F10. Bunda çok fazla seçeneğimiz yok. Ya benzinli 520 ya da dizel 520d.
Asıl önemli olan donanım :) İkisinin de motor verileri birbirine yakın. Zaten alacak kişinin gazlamayla fln işi olmaz. Aile aracı olarak kullanılacak.
Buraya gelen araçlar klasik Alman paketli enteresan olanlardan. Full diyorsun sunroof yok. Sunroof varsa büyük ekran yok. Zaten biliyorsunuz bunlardaki ops. hayal gücünüz kadar geniş :D
Fiyatlarına gelecek olursak;
Bmw 28-33bin pound
Mercedes 31-37bin pound.
E220 yada E250 CDI alır keyfime bakarım
Ben F10 Benzinli 2013 var
Ama şu var Kaputta Yıldız var
Donanım geliştirme konusunda F10 sınırsız imkan tanıyor
Valla ben yine F10 seçerdim :)
Vakum hayalet nbt m direksiyon f1 ker elektrikli bagaj filan sonradanda takılıyor rahatlıkla
Merso bu kadar eğlenceli değil 40 üstü olsam e serisi derdim belki
Ama f10 aşırı iyiyim onunla :)
Mantık bmw der
Gönül Mercedes
Arabalar ikiye ayrılır. Mercedes ve diğerleri. Donanım olarak iki modelin de birbirlerine göre artı eksileri olacaktır. Özellikle Mercedesfanatiği iseniz ileride çok pişman olursunuz BMW alırsanız : )
He bir de şu var; Üç harflilerden uzak durmak lazım :D
F10 daha iyi bir araç
Daha sessiz daha konforlu
Öyle yıldızı koydu bittiyle olsaydı...
Nightfish
19-12-2016, 10:55
BMW gerçekten çok güzel ancak işin içine aile girince Mercedes derim. Saçma gelecek belki ama BMW'nin içinde eşya gözü bulmak çok sıkıntı. Aracı kullanırken telefonu koymak için bile yarım saat yer arıyorsunuz.
e250 sedan ve e250 cabrio sahibi olduğum halde 520d daha iyi bir araç diyebilirim.
Bana göre 5 serisinin tek eksisi her bmw nin mercedese karşı eksisiyle aynı , çabuk yıpranması , arıza yapması vs. Mercedes o konuda kim ne derse desin çok çok daha önde. 5 senelik bir 5 serisi ile e ye bakın ne dediğimi çok net anlarsınız.
Yeni bikaç araç daha baktık bugün. 5 serilerinin tam full olanını bi türlü bulamadık. Yeni nesil M direksiyon-Sunroof var ekran ufak.
Ya da sunroof yok ek olarak 10,2" ekran var. Hafıza paketi hiçbirinde denk gelmedik.
E serisi Command olanı var sunroof yok.
Plase olarak c250d'de girdi araya. Full Amg+ paket. 2015 model 27k km 34k pound.
Bu arada C plakasız.
Siz olsanız seneden dolayı C'ye geçiş yaparmıydınız ?
http://i65.tinypic.com/4kzr6w.jpg
http://i67.tinypic.com/29oii6v.jpg
Gerçek ve Suni deri farkı nasıl anlaşılır ?
C'nin donanımı linkteki gibi.
Checking VIN for Mercedes-Benz WDD2050082R127392 | CARInfo (http://carinfo.kiev.ua/cars/vin/mercedes/vin_check?su=62uyj6df)
siyah alcantara kısmi deri var linkte , imitasyon olduğu yazıyor zaten açıkça.
suni deri yani.
AliDogukan
19-12-2016, 14:24
E leri taksi olarak görmekten gına geldi abi hastası olduğum W211 den bile soğudum 5 alın derim :)
Yorumlar için teşekkürler.
2015 C250 alındı.
Donanımı inceledim güzel bir arac hayırlı olsun. Deri suni deri ama çok kaliteli....