Orijinalini görmek için tıklayınız : Adana golf 6 özellik açtırma
Arkadaşlar adanada golf 6 aracın özelliklerini açtırabileceğimiz güvenilir bir yer varmı gelmişken halledeyim
Bildiğim kadarıyla Dr.Ecu Adana yapıyor MKT
dr ecu yapıyor ise adresi burda;
Mustafa Kemal TEKİN
Mustafa Kemal Paşa Bulv. No:18/A Yüreğir/ADANA
Mail: adana@drecu.com
Telefon: 0 (322) 321 77 65
Teşekkür ederim birazdan uğruyacam oraya
mersine yolu düşen olursa tech ten bedelsiz yaparım :)
Bence donanım varsa vagcom yaptırın yoksa trendline ise çokta etkileyecek özellikler yok
Mehmetmert yardımcı olabilir diye düşünüyorum
Mehmetmert
20-12-2016, 15:59
Mehmetmert yardımcı olabilir diye düşünüyorum
Ben su an Nevsehirdeyim :)
Ben su an Nevsehirdeyim :)
nevşehirden gel artık golf 7 ye ots yapacaz :)
mahmut0382
20-12-2016, 22:05
Aceleniz yoksa bende bedelsiz yardımcı olabilirim .
Sağol mahmut bugün bi araç almaya gitmiştim adanaya gitmişken dönüşte yaptırıyım diyordum işimiz çok geç bitti haliyle aracla ilgilenemedim başka zamana kaldı artık ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim
Mehmetmert
Vcds'in bokunu çıkarmış kitabinı yazmış bestsellere sokmuş, kodlamadığı saçma sapan donanım, kodlamadığı özellik olmayan bi kardeşimizdir yardımcı olur
mahmut0382
22-12-2016, 00:48
Sağol mahmut bugün bi araç almaya gitmiştim adanaya gitmişken dönüşte yaptırıyım diyordum işimiz çok geç bitti haliyle aracla ilgilenemedim başka zamana kaldı artık ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim
Yeni aracınız hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın . Emre bey erken haber verebilirseniz bir daha ki geldiğinizde elimden geleni yaparım .
Merhabalar, hazır konusu açılmışken bende birşey sormak istiyorum. 1.2 TSİ Style Sıfır Leon 5F araç aldık manuel vites, araç baz donanım, sadece arka park sensörü aldık, buna neler açtırabiliriz? Garanti dışı kalma gibi birşey söz konusu olur mu ?
Bu tarz konuları sohbete açmasak :)
Merhabalar, hazır konusu açılmışken bende birşey sormak istiyorum. 1.2 TSİ Style Sıfır Leon 5F araç aldık manuel vites, araç baz donanım, sadece arka park sensörü aldık, buna neler açtırabiliriz? Garanti dışı kalma gibi birşey söz konusu olur mu ?
Hayırlı olsun. Leon 5f için baya özellik var araştırabilirsiniz
golf 6 da ne gibi özellikler açılıyor acaba cahilliğimden soruyorum aracım 2012 comfortline 1.4 tsi rdc ekran falan var ama park sensörü bile yok arabada :D