PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabada balık kokusu

Vintage
20-12-2016, 15:22
Haftasonu eve pişmiş balık alayım dedim arabanın içinde toplam yarım saat kadar pişmiş balık kaldı.
Paketinde ve poşetindeydi nasıl bu kadar sindi bilmiyorum 3 gündür koku gitmedi gitmemiş yani kayınpeder aradı kokuyo dedi
Poşetten buhar uçup tavanda mı tutundu koku noldu bilmiyorum.İnternette araştırdım birkaç yöntem söylemişler fakat uygulamaya dair tam bir açıklama yok mum diyenler olmuş,karbonat,sirke gibi seçenekler var.
Burada bizzat bu durumu deneyimleyenler olmuştur.Nasıl bir yol izlemeliyim ?

Berkan
20-12-2016, 15:36
bir ihtimal bu işe yarayabilir

ATAS Airclim Limon Kokulu Klima Dezenfektanı - 150ml (http://www.detailingdukkani.com/urun/atas-airclim-limon-kokulu-klima-dezenfektani---150ml_2538.aspx)

arac calısır durumda klima en sogukta+en güçlüde+sirkülasyon tuşu basılı halde, airclime bastır takılı kalıyor zaten tuşu kendinden, aracın kapısı bacısı kapalı sekilde 10-15 dakika calıssın muhtemelen halleder içeri limon kokusu(çam ve naneside var) sarar :)

aslan
20-12-2016, 15:38
aracın içinde kokulu mum yakıp camları az aralık bırakırsan tüm kokuyu alır

LnchCntrl
20-12-2016, 15:40
aracın içinde kokulu mum yakıp camları az aralık bırakırsan tüm kokuyu alır

Denediniz mi acaba ilk defa duydum. Sigara kokusunu felan da alırsa deniyim hemen

aslan
20-12-2016, 15:45
Denediniz mi acaba ilk defa duydum. Sigara kokusunu felan da alırsa deniyim hemen

Kurbanda arabada et taşımıştım,hep kan kokuyordu denedim ve koku felan kalmadı

Balıktada işe yarar bence,sende sigara için dene bakalım ona göre işe yararsa yazarsın buraya

RottingChrist
20-12-2016, 20:02
ben balıktan gelince ellerimi gül suyu ile duruluyorum bir çok temizliyiciye göre daha etkili. sprey şeklinde satılanları vardı alınıp araç için uygulanabilir.

Gko
20-12-2016, 20:41
aynısı bizimde başımıza geldi, ellinizle balığa dokunduysanız; direksiyonu, vitesi, kapı kolunu falan temizleyin

golgeoyunu03
20-12-2016, 21:08
kibrit yakıp söndürmenizi tavsiye ederim, kokuyu alır, ama sindi ise kapalı otoparkta camları acık bırakabilirsiniz..
Araca yuvarlak ev kokusuda koyabilirsiniz ama ağır gelebilir, binince kapağını kapatabilirsiniz
ev kokusu dediğim:
http://cdn.avansas.com/assets/56164/air-wick-decosphere-oda-kokusu-mango-turunc-0-detail.jpg

Vintage
21-12-2016, 10:15
Arkadaşlar çok teşekkürler önce kibrit yada mum olayını geçmezsede Airclim olayını deneyeceğim

fuatozkan
21-12-2016, 10:27
Bira ile döşemeleri silme duymuştum ama kokuyu alır mı bilmiyorum. Temizlik için suya bir kaç damla bira damlatıp bezle silenler vardı.

Yarbay
21-12-2016, 10:27
abi amerikayı yeniden neden keşfediyorsunuz, anneleriniz eşleriniz bu işi sizden çok önce çözdü.

çözüm Karbonat, sulandırılmamış kuru karbonatı koltuklara (oturmayacağınız koltuklara) ve tabana serpiştirin aracın camları az aralık kalsın bırakın o şekilde belli bir süre ve ardına petrollerdeki elektrikli süpürge ile temizleyin.

aynı şey ayakabı kokusu içinde geçerli içine atın biraz bekletin koku gidecektir.

en kral oto parfümden, fabulosodan vs çok daha etkili denemesi bedava.

İbrahim33
21-12-2016, 11:11
Arkadaşlar çok teşekkürler önce kibrit yada mum olayını geçmezsede Airclim olayını deneyeceğim

vanilya tabana veya paspasların üstüne vanilya dökmeyide deneyebilirsin. ama en etkili çözüm balığı bagaja koyup , eve vardıktan sonra bagajı arabayı havalandırmak.