Orijinalini görmek için tıklayınız : gariban 106 gti boostcolic saxso turbo
106gti f/h/e-piston-pt52-nos
boostcolic turbo saxso 1bar
camcar leon cupra
iyi seyirler....
https://www.youtube.com/watch?v=8nk9LQNQuWU
onursumer
21-12-2016, 21:34
106 ne gitti oyle ya :) maşallah , saxo sokukmu ? 106 her viteste nos basıyormu ?
resmen ışınlanmış :)
beğendim
106 ne gitti oyle ya :) maşallah , saxo sokukmu ? 106 her viteste nos basıyormu ?
eywallh hacım saxsonun içi sökük sadece ewet her viteste basıyorum...
LnchCntrl
21-12-2016, 21:48
maşallah :)
coolvtec
21-12-2016, 21:54
hay maşallah :)
-Günalp-
21-12-2016, 22:07
106 fena. Maşallah şevki. 100-200 süre aldınız mı hiç merak ettim?
gökh@n_gr
21-12-2016, 22:20
106 fena gidiyor maşallah..
alper_pug
21-12-2016, 22:26
Hobaaaa :D
alet kafa kalkık gitti hep :D
sağ'daki mi 106 diye sorsam linç edilir miyim ?
saxo cila modunda gelmiş resmen mk2 jant ne öyle :D maşallah 106ya
Tayfun.O
22-12-2016, 00:12
Cupra ile saxo denemesi var mı?
eticet06
22-12-2016, 06:19
Yanlış anlaşılma olmasında bu arabaları nıye bısıklete ceviriyolar heryer sökük delik deşik felan ? 3 boy alacam diye canınızı riske atıyonuz araçlarada maşallah .Yurt dışında o kadar kanal takip ediyom bir tanesi tamponu delmiyor veya pranda çekmiyor kapılara veya kapıları fiber yapmıyor
Maşallah 106 çok hızlı ve kondisyonda belli plotajda harika, saxo olması gerekenden yavaş geldi.
Denediğiniz yol çok güzel :)
106 ne ayırıyor öyle maşallah. :love:
Tahmini kaç hp ölçüm yaptınız mı wekoo ?
individual
22-12-2016, 11:19
106 Zaten görünüşünden belli kazanacağı.
4 tekerlek şase motor koltuk başka birşey yok :)
Grimlord
22-12-2016, 11:21
106nın garibanı buysa zengini napar bilemedim, ışınlanır heralde :) maşallah
Yanlış anlaşılma olmasında bu arabaları nıye bısıklete ceviriyolar heryer sökük delik deşik felan ? 3 boy alacam diye canınızı riske atıyonuz araçlarada maşallah .Yurt dışında o kadar kanal takip ediyom bir tanesi tamponu delmiyor veya pranda çekmiyor kapılara veya kapıları fiber yapmıyor
Katılıyorum, Bence arabalıktan cıkıyor zaten :)
ErayCerit
22-12-2016, 11:24
106 sigara yaktırdı :) ne gitti öyle maşallah beee
turbonun turbosu dolamamış :) maaşallah araçlara
PiscocuK
22-12-2016, 11:40
106 zamanda yolculuk yapmış :)
maşallah maşallah
Blur effect yaşadi saxonun sürücüsü :) ilk kalkis o nasik tirmalama, şeride sığmadı araç maşalllah.
SametYkn
22-12-2016, 14:51
Farklı bir spec olmuş bir örneği dahi yok bunun adı Işın spec olsun :)
kemer bile takılı değil yanlış görmediysem. aracın maşallahı var ama önce can sağlığı :)
106 karşı yoldan geri dönüyordu..
youtube kapalı açmıyo araba videosu izliycem adamlar sansür uyguluyo ne iştir anlamadım
106 nin sadece disi gariban.masallah kazasiz belasiz abi
Turboğuz54
23-12-2016, 14:38
siz yurt dışında cila atanları veya araba toplayanları izliyorsunuz bu işi prof yapanlar sökme işini yaptığı için herkez onlardan gördü youtube ye 1234video yazıp videolarını izlerseniz görürsünüz
çıta namazgah dağlarına çıktı :D
eticet06
24-12-2016, 07:32
siz yurt dışında cila atanları veya araba toplayanları izliyorsunuz bu işi prof yapanlar sökme işini yaptığı için herkez onlardan gördü youtube ye 1234video yazıp videolarını izlerseniz görürsünüz
soken adam roll bar yapıyor arabayı hafıfletıyor adam suspansıyon yapıyor fren yapıyor mesela kımse branda cekmıyor kapı yerıne veya tampon sokmuyor ? örnek bır vıdeo atarsan bende ögrenmış olurum cidden ? Adamlar arabadan once fren yürüyen yapıyor .Tr dekı tunıng sektoru cok bılıncsız adamın tek derdı hızlı gıtmek bu araba gıderde nasıl durur veya ıcını sokeyım ama roll bar veya cage yapayım dıyen nadır ınsanlar var bence bu benım görüşüm kendımden orenk vereyım bende zevkıne roll yapmayı sevıyorum ve benım arabamdakı on ıkı koltugun agırlıgı yakalsık 100 kg ama ben hıc sokmeyı dusunmedım
yurtdisinda boyle soken bir video eklede bizde gorek.
sedat2626
24-12-2016, 10:49
Mermiden hızlı maşallah kazasız belasız :)
soken adam roll bar yapıyor arabayı hafıfletıyor adam suspansıyon yapıyor fren yapıyor mesela kımse branda cekmıyor kapı yerıne veya tampon sokmuyor ? örnek bır vıdeo atarsan bende ögrenmış olurum cidden ? Adamlar arabadan once fren yürüyen yapıyor .Tr dekı tunıng sektoru cok bılıncsız adamın tek derdı hızlı gıtmek bu araba gıderde nasıl durur veya ıcını sokeyım ama roll bar veya cage yapayım dıyen nadır ınsanlar var bence bu benım görüşüm kendımden orenk vereyım bende zevkıne roll yapmayı sevıyorum ve benım arabamdakı on ıkı koltugun agırlıgı yakalsık 100 kg ama ben hıc sokmeyı dusunmedım
başkasını bilemem lakin kendi aracımda ön arka koni hullanıyorum frenlerimde komple brembo abs'siz zaten kesinlikle rol yapmam kemerimide takarım gerisi artık allaha emanet...
106 fena. Maşallah şevki. 100-200 süre aldınız mı hiç merak ettim?
saoll hacım yakıtsız ve takılı 10 küsür almıştık suan için yakıtlı ve sökülü almadım 0,5 farkeder sanırım oda...
Cupra ile saxo denemesi var mı?
cupra stage2 +plus zaten deneme biraz dengesiz olur..
106 ne ayırıyor öyle maşallah. :love:
Tahmini kaç hp ölçüm yaptınız mı wekoo ?
eywalhh hacım dyno hiç cıkmadık hacım çünkü burda dyno yokkk :)
Blur effect yaşadi saxonun sürücüsü :) ilk kalkis o nasik tirmalama, şeride sığmadı araç maşalllah.
eywalhh hacım
kemer bile takılı değil yanlış görmediysem. aracın maşallahı var ama önce can sağlığı :)
gündelik hayatımdada kemer takan bi insanım üzerimde kırmızı mont oldugu için kemerde kırmızı gözükmüyor pek..
Mükemmel bir ton/güç yakalamışşsınız. Biraz önce tekrar izledim kopuk uçurtma gidişine hayran kaldım. Maddi imkan varsa roll cage yapın 106 ncapı 2 yıldız bile değil vallaha allah korusun en ufak hatada olacakları düşünmek dahi istemeyiz. kazasız belasız cezasız sürüşler :)
Mükemmel bir ton/güç yakalamışşsınız. Biraz önce tekrar izledim kopuk uçurtma gidişine hayran kaldım. Maddi imkan varsa roll cage yapın 106 ncapı 2 yıldız bile değil vallaha allah korusun en ufak hatada olacakları düşünmek dahi istemeyiz. kazasız belasız cezasız sürüşler :)
roll cage yapılırsa araç ağırlaşır ne gerek varki ;)
Maşallah roket gibi fırlıyor adeta 106 nice sağlıklı denemelere inşallah
Aracın zaten devamlı böyle sökük gezdiğini zannetmiyorum. Tabii ki olası kazada sonuç kaçınılmaz olur, ama düz yolda 20 saniyelik yarış olduğunu unutmamak lazım. 106 gerçekten çok güzel gidiyor maşallah. Allah kaza bela vermesin
Yani motorsiklet daha mantikli hem daha hizli
Maşallah roket gibi fırlıyor adeta 106 nice sağlıklı denemelere inşallah
eywallh hacımm
Aracın zaten devamlı böyle sökük gezdiğini zannetmiyorum. Tabii ki olası kazada sonuç kaçınılmaz olur, ama düz yolda 20 saniyelik yarış olduğunu unutmamak lazım. 106 gerçekten çok güzel gidiyor maşallah. Allah kaza bela vermesin
aracı sadece roll için kullanıyorum genelde garajda branda altında yatıyor...iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
Turboğuz54
26-12-2016, 18:37
K24 Ek Hatch vs K24 EG Hatch Police Chase $8000.00 Pot #10 - YouTube (https://youtu.be/i7gKB7psi-4) Buyrun