PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Misafiri kovmak ?

mert5
25-12-2016, 19:48
Geçtigimiz çarşambadan beri aynı sorunla uğraşıyorum inşallah burada bir çözüm bulabilirim ... sorun tam olarak şu ; yakın akarabalarım geçtiğimiz hafta eve misafir olarak geleceklerini söylediler ( ev dediğime bakmayın bir ay önce boya badana tamir tadilat mobilya ne varsa yaptırdık- yenisini aldık, tam keyifle eve yerleştik düzen kurduk ... hop misafir geldi ...

- eee gelsin sanane diyebilirsiniz sonuçta ev ailemin ...

Ama sorun gelmelerinde evde kalmalarında değil, hiçbişey beğenmiyorlar ki ... yatak odasında çift kişilik yatakta yatın dedim yok beğenmediler, salonda yatttılar... (birde utunmadan 5 yıldızlı otel gibi vay efendim kaz tüyü yorgan olacakmış vs ... )

- hadi biraz dişimi sıkıyım dedim ama bugün bardak taştı dişler kırıldı ....

yahu bulaşık makinesine çamaşır suyu atmak nedir ? Bu da yetmez gibi evdeki herşeyin yeri değişti ... çıldırdım

2 günlüğüne bursaya gittiler biraz nefes aldım ... 2 gün sonra geri dönecekler... bu işi usulune uygun nasıl çözülür ? Ben otel dahil bütün masrafları karşılımayı kabul ettim ama yok otel olmazmış ... kibarca memleketim kayseriye kendilerini nasıl gönderebilirim, ben arabayla sırf onlar için 1600 km yol yapıp geri dönmeye razıyım ... ama o da olmuyor ...

Bilmiyorum 2016 nın en saçma konusu olmaya aday ama yaşadığım gerçekten çok saçma ... Apartmanda olmasam bu son olanlardan sonra evi yakıp rahat edecektim ...

Sert@ç
25-12-2016, 19:51
Onlar gelmeden arayin sehir disina cikiyorum diyip esyalarini kapiciya birakin gelincede kapiyi acmayin

optimus_prime
25-12-2016, 19:52
:D bu ne abi bu nasıl yüzsüzlük adamlara otel onerdin parasını vercem dedin gitmedilerse polis çağır bence :D

dieselpower
25-12-2016, 19:54
kibarca durumu iza etmek en mantıklısı sanki?

volume81
25-12-2016, 19:55
çantanı toplamaya başla bence

veya bekle bir kaç gün sonra kendileri seni kovarlar :D

SpeedlinE™
25-12-2016, 19:56
kendinizde veya aile bireylerinden birinde bit,pire çıktı deyin kaçarlar veya evi su bastı bizde oteldeyiz artık deyin kapıları açmayın ışıkları kapayın

CRX
25-12-2016, 19:57
bulaşıcı hastalığa yakalandığınızı söyleyin

mert5
25-12-2016, 20:01
:D bu ne abi bu nasıl yüzsüzlük adamlara otel onerdin parasını vercem dedin gitmedilerse polis çağır bence :D

İstanbulun göbeğinde yıldızlardan görünmeyen bir otel ayarlasaydım, maddi-manevi daha az yıpranırdım ...

Ahmet Saraçoğlu
25-12-2016, 20:02
fetöden arandığınızı söyleyin , konu kilit pls

Leader01
25-12-2016, 20:06
merak ettim akrabalık dereceleri nedir ?

exca-
25-12-2016, 20:07
-evde böcek çıktı ilaçlatmak durumunda kaldık

-banyo-mutfak su borusu patladı evi su bastı

-elektrik tesisatından buzdolabı-tv den yangın çıktı şuan evde kalamıyoruz itfaye gelip inceleyecek

-eve hırsız girdi her yeri kattı karıştırdı, bir de üstüne yetmez gibi polis geldi parmak izi almak için heryeri toz yaptılar ayakkabıyla evde gezdiler. temizlik evin toparlanması vs

bişeyler uydurulacaksa bu tarz şeyler olabilir. Ben büyükten küçüğe sıraladım.

Yalan söylemeden çözmek istiyorsanız, bunun pek kibar bir yolu olacağını sanmam şuan içinde olduğunuz durumu da düşününce. Şimdiden kolay gelsin

Grimlord
25-12-2016, 20:10
Bence direk yüzlerine söyleyin ama ondan da anlamazlar gibi geliyor. Bir miktar kavga edip evden kovun.

34btr1907
25-12-2016, 20:11
kız tarafı kaynana kayınpeder sanırım ? bence evden sen gıt kal bir otelde onlar gıdene kadar sınır yapmaya değmez,yemısım akrabasını babam olsa huzurumu bozuyorsa bır arada durmam,durma,kımseyı cekmek zorunda değilsin,tamam aileden gelen bır terbıye vardır ama bı yere kadar oda.

B.Koçer
25-12-2016, 20:11
Akraba yakınlık ve misafirin yaş durumuna göre güzel şeyler üretilebilir simdi ne yazsak bilemedim

slm
25-12-2016, 20:12
Geçtigimiz çarşambadan beri aynı sorunla uğraşıyorum inşallah burada bir çözüm bulabilirim ... sorun tam olarak şu ; yakın akarabalarım geçtiğimiz hafta eve misafir olarak geleceklerini söylediler ( ev dediğime bakmayın bir ay önce boya badana tamir tadilat mobilya ne varsa yaptırdık- yenisini aldık, tam keyifle eve yerleştik düzen kurduk ... hop misafir geldi ...

- eee gelsin sanane diyebilirsiniz sonuçta ev ailemin ...

Ama sorun gelmelerinde evde kalmalarında değil, hiçbişey beğenmiyorlar ki ... yatak odasında çift kişilik yatakta yatın dedim yok beğenmediler, salonda yatttılar... (birde utunmadan 5 yıldızlı otel gibi vay efendim kaz tüyü yorgan olacakmış vs ... )

- hadi biraz dişimi sıkıyım dedim ama bugün bardak taştı dişler kırıldı ....

yahu bulaşık makinesine çamaşır suyu atmak nedir ? Bu da yetmez gibi evdeki herşeyin yeri değişti ... çıldırdım

2 günlüğüne bursaya gittiler biraz nefes aldım ... 2 gün sonra geri dönecekler... bu işi usulune uygun nasıl çözülür ? Ben otel dahil bütün masrafları karşılımayı kabul ettim ama yok otel olmazmış ... kibarca memleketim kayseriye kendilerini nasıl gönderebilirim, ben arabayla sırf onlar için 1600 km yol yapıp geri dönmeye razıyım ... ama o da olmuyor ...

Bilmiyorum 2016 nın en saçma konusu olmaya aday ama yaşadığım gerçekten çok saçma ... Apartmanda olmasam bu son olanlardan sonra evi yakıp rahat edecektim ...

şinasi abi senmisin 😋

mert5
25-12-2016, 20:14
merak ettim akrabalık dereceleri nedir ?

Derecesini bilmem ama halam ve eşi ... Yakın oluyor sanırım, kavga küfür kıyamet ihtimalleri elendi en başta

Yani benim durum hem ayranım dökülmesin hem ............... durumu bundan sorun yaşıyorum

semavi
25-12-2016, 20:16

öyle konuya böyle cevap :D

Bu denenirse kesin çözüm...

B.Koçer
25-12-2016, 20:20
Borç para isteyin %100 etkili olucak 2 güne memlekete kendi rızaları ile dönecekler .

mert5
25-12-2016, 20:21
çantanı toplamaya başla bence

veya bekle bir kaç gün sonra kendileri seni kovarlar :D

ciddi ciddi ya bir arakadaşa gidicem ya yer bulamam sanırım ama okulun yurdunda kalıcam .... Son çare otel

Drive Fast
25-12-2016, 20:21
ben olayı anlamadım akrabalarım dediğiniz anneniz babanızmı yoksa kuzen hala amca vs mi? istanbula gelme amaçları ne sizi görmek mi yoksa gezip tozmak mı

MK8800
25-12-2016, 20:24
Çok yakın değilse eğer ; ben ibneyim xxx amca de , evde donla falan gez 7 - 8 erkek arkadaşını çağır onları da mevzuya uyandır bence köklü sonuç alırsın :D

mert5
25-12-2016, 20:25
ben olayı anlamadım akrabalarım dediğiniz anneniz babanızmı yoksa kuzen hala amca vs mi? istanbula gelme amaçları ne sizi görmek mi yoksa gezip tozmak mı

halam ve eşi açıkladım zaten, istanbula gelmeleri hem evi derleyip toplamak hem bana yardım etmek ama esasında artık zarar vermeye başladılar ...

salih_560
25-12-2016, 20:25
Kantar ailesi geldi aklıma :D

SULTANOGLU
25-12-2016, 20:30
Evden cikarlarken ceplerine ufak suprizler birakin sonra 155 i arayin sonra siz onlari ziyaret etmeye baslayin.

MertSerhanÖ.
25-12-2016, 20:30
abi boyle senaryolara gerek yok allah askina.Yeter be de patla gitsin.Kendiliginden gidicekler zaten.Daha once yapmis biri olarak soyluyorum.benim evimde kendi evimde benim huzurumu kimse sksen bozamaz.Zaten kafamiz bi ton dolu evde dinlenip kafa dinleyelim diyoruz adamda kafa mafa birakmiyolar

Sinan58
25-12-2016, 20:35
Millet nelerle uğraşıyor, şimdiden geçmiş olsun diyelim.

İbrahim33
25-12-2016, 20:39
Kaygısızlar geldi aklıma nedense :D İlginç bir konu olmuş. Bence evi kilitleyip bir arkadaşınızda falan kalın , çaresiz gideceklerdir.

Drive Fast
25-12-2016, 20:48
halam ve eşi açıkladım zaten, istanbula gelmeleri hem evi derleyip toplamak hem bana yardım etmek ama esasında artık zarar vermeye başladılar ...

o zaman ben yalnız kalmak istiyorum size ihtiyacım yok sağolun ben hallediyorum burada işleri gibi güzelce açıkla tatlı tatlı mesaj ver yada anneni babanı ara onlar muhattap olsun sen kötü olma ;)

meLaNchoLic
25-12-2016, 20:50
eşyaları paketle kapıcıya bırak sende toparla eşyalarını bi arkadaşına git kalmaya.. gitmeden önce kapının kilidini göbeğini falanda değiştir. kapıcıyı komşuları falanda tembihle çilingirle açtırmaya çalışmasınlar sonra.. telefonunuda kapat yada aradıklarında açma numaraları engelle falan.. baktın olmuyo bi gidin artık yeter eve karı kız getiremiyom sizin yüzünüzden de :D

Drive Fast
25-12-2016, 20:50
Çok yakın değilse eğer ; ben ibneyim xxx amca de , evde donla falan gez 7 - 8 erkek arkadaşını çağır onları da mevzuya uyandır bence köklü sonuç alırsın :D

ahahahahhahaha çözüm gibi çözüm ya hep ya hiç :D

mert5
25-12-2016, 20:54
Evet beyler, ufkumu genişlettiğiniz için teşekkürler . ;;;; geçenlere bişey demiycem ...düşmanımın başına gelmesin... Önce onlar evde olduklarında kimseyi çağıramıyordum bir iki gün rahatım bu sürede buzdolabında vs.stokları eritip geldiklerinde eve bir lokma bişey almıycam ayrıca günümüzün yaşam destek ünitesi olan interneti tv gibi imkanları kapatmayı düşünüyorum, ben evde montla durmaya razıyım eğer yetmezse kombi vs de kapatabilirim ....

Ssamet
25-12-2016, 21:00

:D valla yarıldım buna. Koşarak kaçarlar

DOHC
25-12-2016, 21:01
Niye geldiler, işleri neden bitmiyormuş?

ckrc
25-12-2016, 21:11
Anne, Baba ile konuşun.
Benim aldığım aile terbiyesi, Hala'ya böyle bir şey demeyi, ima etmeyi doğru bulmaz. Baba en doğru şekilde durumu anlatır. Birisi kardeşi, birisi oğlu sonuçta.

Evrenoz
25-12-2016, 21:15
Evet beyler, ufkumu genişlettiğiniz için teşekkürler . ;;;; geçenlere bişey demiycem ...düşmanımın başına gelmesin... Önce onlar evde olduklarında kimseyi çağıramıyordum bir iki gün rahatım bu sürede buzdolabında vs.stokları eritip geldiklerinde eve bir lokma bişey almıycam ayrıca günümüzün yaşam destek ünitesi olan interneti tv gibi imkanları kapatmayı düşünüyorum, ben evde montla durmaya razıyım eğer yetmezse kombi vs de kapatabilirim ....

Pek işe yaramaz gibi geliyor
Istanbula gelecekleri gun "hanimla beraber sehir disina cikicam" de bence

coolvtec
25-12-2016, 21:27
Öncelikle Allah kurtarsın, zor durum. Bana mantıklı gelenler;
1- Ciddi ciddi borç para istemek. Yeni ev kurmuşşunuz, çok para gitti diyebilirsiniz.
2- Krediye çekip bunları kefil yapmak.
3- Eve her gece arkadaşları çağırmak.
4- Kız tarafından yardım istemek, onlardan birini çağırmak, bunlar gelirse de pek muhatap olmamak.
5- Hala olmuyorsa, siz gitmiyorsanız biz gidiyoruz deyip otele çıkmak, gidince haber verirsiniz demek.
6- En son çare, kusura bakmayın bu kadar yeter sizi istemiyoruz lütfen gidin deyip kibarca kovmak.

_driver_
25-12-2016, 21:34
Borç para isteyin %100 etkili olucak 2 güne memlekete kendi rızaları ile dönecekler .

Tek ve en etkili çözüm :) :)

Ferhat_V
25-12-2016, 21:47
bunu yazdığına göre yaşın küçük herhalde.
onlar geldiğinde çık sokağa hava al..onları düşünme giderler 2 3 güne zaten...eğer olmuyorsa sigara puro vs. koku ve duman yapan ne varsa al yak evini çinde zırt pırt.. 1 2 söylenir sonra kalkar giderler...hiç olmadı deliye vur saçma sapan şeylere sinir yap..:D

Thracian
25-12-2016, 21:52
İlk önce tapudan bi kontrol ettir ev üstlerine olabilir mi?

Misagir umduğunu değil, bildiğini demişler

MDeniz
25-12-2016, 22:01
Eve Arjantin pitbull getirin oturma odasına bağlayın işlem tamam

mert5
25-12-2016, 22:05
Hanım falan denilmişte ben evli değilim ama dediklerimi uygulamayı düşünüyorum eğer sonuç gelmezse zaten yılbaşıda yaklaşıyor, oydu buydu derken iyice bunaldım. buyrun evin anahtarları ben gidiyorum işiniz bitince haber verirsiniz diyip biraz uzaklaşıcam

RafetAraç
25-12-2016, 22:07
salondaki büyük yemek masasının üzerinde kokain çekerken yakalan

AşkınS.
25-12-2016, 22:31
Dostum ilkonce borc para iste,yuklu bi miktar olsun. Ise yaramazsa yılbaşı gecesi eve kiz arkadaslar gelecek de,o da olmazsa onlar evdeyken odaya karı at,ses yapsin biraz giderler zaten :D

BAT9
25-12-2016, 22:42
Yazdıklarından anladığıma göre öğrencisin finaller yaklaşıyor arkadaşlarla sabaha kadar ders çalışıcaz iyi bir bahane olabilir büyükler eğitim konusunda duyarlı oluyor ve bu yüzden rahatsızlık vermek istemeyebilirler sonuçta çalışamazsan sebepleri onlar olur işe yarayabilir belki kolay gelsin :)

SpeedlinE™
25-12-2016, 22:46
Evi aşırı pis kullanın,rezervuari çekmeyin, tişört girmeyin misafirlerin yanında, affedersiniz yüzlerine geğirin,yemeklerde çatal yerine çoğu zaman el kullanın çatal ile yenilen şeyleri ,yemek sonunda erkek akrabadan makas alın :D eve içkili gelmiş numarası yapın sağa sola bulasin kısacası bu misafirin rahatsız olabileceği ne varsa deneyin :D abuk sabuk müziklerin dinleyin,yemek yedikleri tabakları iyi yikamayin bu nasıl yıkama derlerse buyur gel sen yıka şeyin(bulaşık makinesi kullanmayın) uyur gezermis gibi davranım filan . Bu gece bu arkadaşınızla anlasın hırsız gibi eve gelsin gibi şeyler

SpeedlinE™
25-12-2016, 22:47
Bi gece yazacaktım ama klavye değişik çevirmiş . Bu arada yüzlerine söylediniz mı rahatsız olduğunuzu

i-vtec07
25-12-2016, 23:10
Bazı yorumları okudum ve inanamadım adamın akrabası yahu çok ayıp. Kardeşim sonuçta akrabanmış bak . Kibarca kırmadan bi s*ktirin gidin lan de .

:D

Yigit-Y
25-12-2016, 23:18
Yemeklerine uyku hapı at

Böbrek mafyası bul böbreklerini sat

Evi taşı kalanı garı gıza göçürt

Konu kilit :)

gkhn55
25-12-2016, 23:19

Efsane cevaplardan biri daha,sesli güldüm:D :D

300E
25-12-2016, 23:45
Oldu olacak salondaki halının ortasına sıçsın, birini evden kovmak için hayvanlık yapmaya gerek yok. Şehir dışında eğitimim seminerim bişey var denir, giderkende ev ilaçlanacak 1 hafta kimse olmaması gerekir denir, dahada inat yaparlarsa 1 hafta arkadaşına falan kalmaya bir yere git, giderkende eve ilaç niyetine geçici kötü kokan bişey sıkıp gidebilirsin.

Leonardo
25-12-2016, 23:51
Konu efsane, fikirler efsane sizi anlayabiliyorum işiniz zor :D

rekord2000
25-12-2016, 23:53

En başarılı yöntem bu olmuş valla. 3 5 bin lira borç isteyin, "Aaaaa bey ben ütünün fişini çekmedim" diyerek o an gitmeleri büyük ihtimal :D

Burak K.
25-12-2016, 23:56
ölü taklidi yap.

MK8800
25-12-2016, 23:57
ölü taklidi yap.

Haftaya sende aynı dertle konu açarsın dayı :D

eldorado
26-12-2016, 00:04
Kapıyı açma yapacak başka bişey yok :D

levent
26-12-2016, 00:15
Seçenek 1 ,

Akrabalar Bursadayken eve arkadaş gelmiş dışardan bit pire getirmiş, evi ilaçlattın arkadaşa geçtin 3-5 gün kapalı kalması gerekiyor denebilir.

Seçenek 2,

Enişte kenara çekilip, "hatun gelicek enişte ayıp olur diye çekiniyorum ama genciz sonuçta müsade etseniz halamı kandırsan" tarzda yalan söylenebilir.

Seçenek 3,

Baba aranır, durum anlatılır. Orta yolu aile büyükleri elbet bulur

Eyüp
26-12-2016, 00:16
Ben sizi mutlu edemiyorum ve bu beni rahatsız etmeye başladı , isterseniz siz evinize dönün demek bu kadar zormu :)

mehmet6r
26-12-2016, 00:23
Annemle babam 45 günlük hacca gittiklerinde aynı şey ile karşılaştım. 1 hafta -10 gün; Baktım olacak gibi değil çektim kapıyı gittim tüm sülaleyi dolaştım 1 hafta. Ben evde olmayınca mecbur herkes evine. :) Ne olursa olsun akrabanız konuşmak en iyisi, konuşmaktan anlarlar diye düşünüyorum ama aklıma ne insanlar geliyor :) Allah yardımcın olsun.

Octane
26-12-2016, 00:23
Fetö +1
Borç para +1

Chn53
26-12-2016, 00:49
Ben sizi mutlu edemiyorum ve bu beni rahatsız etmeye başladı , isterseniz siz evinize dönün demek bu kadar zormu :)

ÜNAL TURAN --- SEYFULLAH YILMAZ EVİNE GİT EVİNE :) - YouTube (https://youtu.be/zWAmmC5fXJc)

Seven7
26-12-2016, 01:26
Beyler pardon ama konudaki yorumların %90'ı akrabayı uzaklaştırmak değil anne babayı da eve getirmekle sonuçlanır anca.

Bence sabredin, düzgün ve standart bir hayat geçirin. Çamaşır işinizi kendiniz yapın, bulaşıkları kendiniz yıkayın düzenleyin. Onlar yokmuş gibi düzenli yaşayın. En azından biz olmasak da halleder izlenimi verip akılları kalmadan uğurlamış olursun. Çünkü siz enişteye karı kız muhabbeti açarsanız ve aileye yayılırsa, bütün sülale her gün pompa derler. Alkol vs işin içine girerse aynı şekilde okumuyor her gün alem yapıyor derler. Eve arkadaş getirirseniz her gün evde parti yapıyorlar derler. O yüzden, yapmasanız da derler. :)

Kaleyi içten fethetmeye bakın derim. Kolay gelsin.

TigeR
26-12-2016, 01:48
Gece uyan onların odasına git bi yere kenetlen sesli şekilde dua oku uyanıp noluyor filan derlerse hiç gözünü o noktadan ayırma duaya devam et sonra geldiler burdalar filan de geceleri sesler çıkar en son korkup giderler. Ama sen tek kalınca aklına gelip sen de korkma kendinden :D Bu durumdan da annene babana bahset yoksa seni kurtaralım diye eve hoca filan getirirler :D

Burak K.
26-12-2016, 02:20
Haftaya sende aynı dertle konu açarsın dayı :D

Mallar hazır :D

darkmoon
26-12-2016, 02:59
misafirdir başının üstünde tutucaksın ya sabır diyiceksin gitmelerini bekliyceksin.. bu işin rövanşı var .. sende hanım varsa alıcaksın yengeyi çoluk çocuk varsa onları .. onların evine gidip aynısını yapıcaksın.. kıssasa kıssas..

Zero
26-12-2016, 03:25
Eve Arjantin pitbull getirin oturma odasına bağlayın işlem tamam

Bu nasıl bir cins :D

oKsEAt
26-12-2016, 07:08
Borç para istemek bana da mantıklı geldi. :goz:

Berkan
26-12-2016, 07:51
Gece uyan onların odasına git bi yere kenetlen sesli şekilde dua oku uyanıp noluyor filan derlerse hiç gözünü o noktadan ayırma duaya devam et sonra geldiler burdalar filan de geceleri sesler çıkar en son korkup giderler. Ama sen tek kalınca aklına gelip sen de korkma kendinden :D Bu durumdan da annene babana bahset yoksa seni kurtaralım diye eve hoca filan getirirler :D

borç paradan sonra bu çok iyimiş. manzarayı söyle bir gözümün önüne getirdimde gülme tuttu :hehe:

MDeniz
26-12-2016, 08:03
Bu nasıl bir cins :D

Bir tanesi halaya bir tanesi kocasına

http://i1205.photobucket.com/albums/bb440/MUSTAFA0149/Mobile%20Uploads/F4F6A71E-FD0E-43B5-BA33-37A803B43E1B_zpsy2allcpn.jpg (http://s1205.photobucket.com/user/MUSTAFA0149/media/Mobile%20Uploads/F4F6A71E-FD0E-43B5-BA33-37A803B43E1B_zpsy2allcpn.jpg.html)

onurc
26-12-2016, 08:13
eşyalar yeniymiş bence köpek olmaz evde :D , ben olsam evi terkederim onlar gidene kadar.

immortalboss
26-12-2016, 08:25
Önce güzelce bir konuşun.Gerisi sonra.Ancak şöyle bir durum var.Kimi insanlar o kadar rahat,kimisi o kadar çakal ki.Anlamazlıktan gelebilir.Eğer tutucularsa eve bir kız arkadaşını getir.Aynı odada oturun kız bağırsın.:D Eğer çok rahatlarsa sizin onları ezmek için daha da rahat olmanız lazım.Allah kolaylık versin.Keşke herkes herşeyi tadında bırakmayı bilse...

yaşar
26-12-2016, 08:27
Ayakkabıları ters giyip odanın kapısında bekle.

Diyadin
26-12-2016, 08:38
Yalnız yaşıyorum aynı durumu amcam ile yaşadım.

15. günün sonunda güzelce konuşarak durumu izah ettim anlayışla karşıladı.

Ezilip büzülmeye gerek yok en güzeli direk konuya girin.

ulasoztas1
26-12-2016, 09:02
benim anlamadığım nokta halan ve eşi neden sende kalıyorlar?
Sebebi ne olursa olsun sabırlıymışsın benim evimin düzenini değil bozmayı, değiştirmeye kalkan annem babam olsun patlarım. Herkes kendi çöplüğünde ötsün

207rcbd
26-12-2016, 09:07
Bence sabredin gitmelerini bekleyin ne de olsa halanız ve enişteniz.Yada anne ve babanıza durumu izah edin onlar bi şekilde hallederler kalp kırmaya gerek yok bence.

tayreep_john
26-12-2016, 10:38
ölü taklidi yapmayı deneyin belki giderler... kanepenin birinde oturur pozisyonda kafanızı aşşağa bırakın haraket etmeyin 1-2 saat giderler :D

eğer ki gitmezlerse bidahaki bursaya geldiklerinde p.m atın bana ben hallederim burda :D :D :D

irfanakbas
26-12-2016, 13:25
Evi tapulamadilar ya , hiç mi işleri güçleri yok ? Elbette bir kaç gün sonra gideceklerdir .bazı şeylere karşıda biraz alttan alıp sabretmelisiniz , evin içinde uygun görmediğiniz şeyleri de nazik bir dille anlatirsaniz elbetteki anlayacaklardir . Akrabandir sonuçta, yabancı değil evden kovmak hoş olmaz. bir sıkıntın olsa, bir yardıma ihtiyacın olsa ilk bu kişiler seni savunacak yardım edecek vede yüz yüze olucan. Ha tanimadigin biri olur orası ayrı.

Vtec_2
26-12-2016, 13:28
Dostum çok afedersin. Evde dal taşak dolaş kalacağı varsada kalmaz.

Rea
26-12-2016, 13:34
Borç para almak en mantıklısı abi :D

GokhanRS
26-12-2016, 13:38
1, Break wind, OSUR yani :)

2, bylocuk kullanmıştım beni de alırlar mı fetöden diye sor. Korkuyorum reiz modu...

3, 50bin Kredi çekicem halacığım kefil olursunuz dimi de.

MDeniz
26-12-2016, 14:13
Çare Melih gökçek. Seçim gününde ağladığı gibi ağlarsan bence Buda çözüm olur

Yarbay
26-12-2016, 15:32
yaşadığınız şehirde daha yakın olan akrabalarınız var ise atıyorum anne baba gibi. onların evinde su bastı vs gibi bir bahane bulup onların sizde kalacağını bahane edebilirsiniz.

gerek yer olmadığı için gerek büyükler olacağı için çekinirler artık herhalde, ondada yüzsüzlük yaparlarsa bahsi geçen akrabaları akrabalıktan red edip bir güzel yüzlerine yüzsüzlüklerini vurmakta bence hakkınız ciddi ciddi, çekingen olmayın derim

HaKo
26-12-2016, 15:42

ahahahah ciddi kahkaha attım

-ER-
26-12-2016, 15:42
Bir arkadaş grubunu eve çağır ve onlar gidene kadar sizde kalsın ve bu arkadaş grubun sözde il dışından gelsin :)

individual
26-12-2016, 15:44
Bir arkadaş grubunu eve çağır ve onlar gidene kadar sizde kalsın ve bu arkadaş grubun sözde il dışından gelsin :)

Katılıyorum

misafir misafiri istemez ev sahibi hiçbirini istemez

-ER-
26-12-2016, 15:45
Anladığım kadarı ile temizlik takıntılı bulaşık makinesini dezenfekte etmek için çamaşır suyu falan koymuş. Gelen arkadaşlarda biraz pislik olsun :)

Ama işin kötüsü ev yeni derlenmiş :D

Dean's
26-12-2016, 16:38
Arkadaşlarınıza söyleyin bir gece aniden kapınızı çalsınlar. Kanka ya kusura bakma kirayı ödeyemedik ev sahibi bizi evden attı sende kalmamız lazım bir , iki hafta desinler. Evin belli alanlarını kahveye çevirin.

mert5
26-12-2016, 19:50
Beyler pardon ama konudaki yorumların %90'ı akrabayı uzaklaştırmak değil anne babayı da eve getirmekle sonuçlanır anca.

Bence sabredin, düzgün ve standart bir hayat geçirin. Çamaşır işinizi kendiniz yapın, bulaşıkları kendiniz yıkayın düzenleyin. Onlar yokmuş gibi düzenli yaşayın. En azından biz olmasak da halleder izlenimi verip akılları kalmadan uğurlamış olursun. Çünkü siz enişteye karı kız muhabbeti açarsanız ve aileye yayılırsa, bütün sülale her gün pompa derler. Alkol vs işin içine girerse aynı şekilde okumuyor her gün alem yapıyor derler. Eve arkadaş getirirseniz her gün evde parti yapıyorlar derler. O yüzden, yapmasanız da derler. :)

Kaleyi içten fethetmeye bakın derim. Kolay gelsin.

Bu aklıma geldi

Suleyman Cakır ve Polat 'Derler Fıkra' - Kurtlar Vadisi 14.Bölüm - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=EtDub4weC0o)