Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni kanalım...

onurcanbas
26-12-2016, 22:40
-Merhaba arkadaşlarım abilerim. herkese keyifli forumlar öncelikle.

Kendime yeni bir youtube kanalı açtım ve elimden geldiğince video editleyip yüklemeye başladım.

Hafif vlog tarzında yapmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda ve her hafta elimden geldiğince yükleme yapmaya çalışıyorum.

Bütün yorumlara ve bilgilere açık olduğumu belirteyim çünkü hobi olarak yapıyorum ve hoşuma gitmeye başladı daha çok müzikle beraber görsel tadında videolar

yapma çalışıyorum saygılarımla iyi seyirler hepinize.

ilk denemem iyi seyirler

Vauxhall Corsa D GSI Washing - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=HtgWuN1PLe4)

Kanalımızın linki olarak :

Onurcan Baş
- YouTube (https://www.youtube.com/channel/UC2n-rExxLiqQyf6aOZ3z_-w)

Yigit-Y
26-12-2016, 22:44
Dostum yanlış anlama ama eleştriye şimdiden açık ol

Yorumum

Çok kötü malesef

GSİ sesi ise çok hoş

Bu konuda bir kanal olacaksa

Yurtdışında çekilmişleri kesinlikle izlemen gerekli

Başarılar dilerim

Yigit-Y
26-12-2016, 22:47
Örnek açısından

Godzilla Gets a Bath - YouTube (https://youtu.be/H-G6wnbmxsw)

aybrskck
26-12-2016, 22:50
hayırlı olsun morukcum +1 takip benden devamını bekliyoruz :)

onurcanbas
26-12-2016, 22:56
Dostum yanlış anlama ama eleştriye şimdiden açık ol

Yorumum

Çok kötü malesef

GSİ sesi ise çok hoş

Bu konuda bir kanal olacaksa

Yurtdışında çekilmişleri kesinlikle izlemen gerekli

Başarılar dilerim

Tabiki eleştirilere açığım ve kanalı oluşturmadan önce kafamda birton düşünce gelip gitti ve belli birşeyde noktamı belli etmemem lazım.

Yabancılar olarak zaten araştırıp bakmadığım kanal sayısı çok azdır ama şöyle bir sorun var arabamı yıkamayı 20dk boyunca size izletmek istesem ne düşünürdün acaba :) ?

Yigit-Y
26-12-2016, 23:01
Tabiki eleştirilere açığım ve kanalı oluşturmadan önce kafamda birton düşünce gelip gitti ve belli birşeyde noktamı belli etmemem lazım.

Yabancılar olarak zaten araştırıp bakmadığım kanal sayısı çok azdır ama şöyle bir sorun var arabamı yıkamayı 20dk boyunca size izletmek istesem ne düşünürdün acaba :) ?

10 dk da anlaşalım o zaman :)

2 dk lık video çok kısa bu iş için

onurcanbas
26-12-2016, 23:04
hayırlı olsun morukcum +1 takip benden devamını bekliyoruz :)

eyvallah morukcum her daim desteklerinizi bekliyorum :)

onurcanbas
26-12-2016, 23:04
Eleştirilerinizi dikkate alıyorum birdahaki yüklememde dikkate alacağım saygılar.

basoguzcan
26-12-2016, 23:11
Daha içerikli videolar bekliyoruz. :)

FaBeRgE
26-12-2016, 23:28
Elimden geldiğince karakterleri düzeltmeye çalıştım, yanlışım varsa tekrar düzeltirim :)

burak_2885
27-12-2016, 08:38
Dostum hayırlı olsun kanalın şimdiden. Umarım bıkmadan usanmadan devamını getirirsin, çünkü emek isteyen bi iş gerçekten.

Konsept konu falan hoş ama benim dikkat ettiğim kadarıyla yabancı kanallarda bu tarz videolar aksiyon kameralarıyla değil güzel HD çeken normal açılı kameralarla yapıyorlar detay çektikleri için. Aksiyon kameraları bende seviyorum ama maalesef her yerde gitmiyor onlar.

Tekrardan hayırlı olsun :)

YağızSelçuk
04-01-2017, 10:33
Kanalınızda her video ekleyişinizde işi daha ileri götürdüğünüzü gördüm, başarılarınızın devamını diliyorum. :)

jnrjames
05-01-2017, 21:53
yeni kanalınız umarım başarı getirir. corsa d ci olarak takip ettim :) ancak su vauxhall olayına bir türlü ısınamıyorum neden beğeniyorsunuz o markayı. logoları vs..?
Keyif meselesi tabi sizin takdiriniz ama o panjur, o logolar ve vauxhall corsa denmesi bile garip geliyor bana. soldan direksiyonken özellikle :)

suk3b3
05-01-2017, 22:03
Araç roll koşacak madem yük atıyosun anfiyi wooferi da sök. Koltugu söküyosun sistem kaliyor mantıksız olur. Ha koltuğun nasıl söküldüğünü anlatiyorsan insanlara o ayrı

Slipshod
06-01-2017, 14:28
inşallah kanalın iyi yerlere gelir. Abone oluyorum ama yarın bir gün "merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz" diye bir giriş yaparsan anında çıkarım :D :D