Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fast and Furious 8 | Plymouth GTX Road Runner Çizimim

OrhanOzvatan
27-12-2016, 19:01
Merhaba herkese.

Nisan 2017'de gösterime girecek olan Hızlı ve Öfkeli 8 filminde yer alacak olan ve Vin Diesel(Dominic Toretto)'nun kullanacağı 71 Plymouth GTX Namı Diğer Road Runner en son çalışmam oldu. Çizimi yaparken sadece kuruboya kullandım ve siz her ne kadar 3 dk da izleyecek olsanız da toplamda 15 saatlik bir çalışmanın ürünü :)

Youtube Kanalıma abone olmayı ve Instagram'da beni takip etmeyi unutmayın :heyoo:

Youtube: youtube.com/orhanozvatan (https://www.youtube.com/channel/UCG8YJPa60tBRrxg6LrVQrww)
Instagram: @orhanozvatan (https://www.instagram.com/orhanozvatan/)
Snapchat: orhanozvatan

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=ADfyCSYGfwE

K0213
27-12-2016, 19:24
çok iyi :)

safaks
27-12-2016, 19:30
Ozellikle yansimalar cok iyi olmus. Duba ayrintisi felan hasta oldum. Ellerine saglik.

Yigit-Y
27-12-2016, 19:33
Elinize sağlık aşırı iyi olmuş

Emre-Dylan
27-12-2016, 19:40
Bravo harbi harbi...

OrhanOzvatan
27-12-2016, 22:55
çok iyi :)

Ozellikle yansimalar cok iyi olmus. Duba ayrintisi felan hasta oldum. Ellerine saglik.

Çok teşekkür ederim :) :)

sedat2626
28-12-2016, 09:37
Üstad çalışma gerçekten fazlasıyla iyi olmuş birşeyi merak ediyorum bu 15 saatlik süre içerisinde yaptığında bu çalışmada kaç kere dinlendin hani birşeye başlarsın bi solukta yapmak ister ya insan yarım kalmasın diye öyle mi oluyor çoğunluğu yoksa sakin dinlene dinlene mi yapıyorsun bunu merak ettim :)

JosephuS
28-12-2016, 10:00
Çok iyi yaa.. Doğuştan yetenekli olmak böyle bişey sanırm.

irfanakbas
28-12-2016, 10:41
Maşallah gerçekten çok iyi bir yetenek. Bende amatör olarak kendi capimda bir kaç karalama yapardım eskiden ama sadece karakalem bakarak çizim şeklinde çizdiğim yerdeki kalemin siyah liginin kagida bulaşmaması için elimin altına sefaf dosya koyardim . Sanirim siz elinizi kağıda değmeden ciziyorsunuz.

AliGizda
28-12-2016, 11:04
Bu nedir ya :) Çok güzel çizmişsiniz yine elinize, emeğinize sağlık.

Tayfun.O
28-12-2016, 12:41
Efsane olmuş gerçeğinden daha gerçekçi kağıttan 5 dk sonra fırlayacakmış gibi duruyor. :)

ckrc
28-12-2016, 13:12
Çok yeteneklisin, ellerine emeklerine sağlık. Gerçek gibi olmuş. :)

Yalnız, İngilizce konusunda ufak bir geri bildirimim olacak;Lütfen Youtube açıklamaları kısmında, Türkçe düşünüp, İngilizce yazma. Çok fazla anlam hatası ve gramer hatası var. İngilizce ayrı bir dil, ayrı kalıpları ve cümle şekilleri var.

OrhanOzvatan
28-12-2016, 19:16
Elinize sağlık aşırı iyi olmuş

Bravo harbi harbi...

Teşekkür ederim :)

Üstad çalışma gerçekten fazlasıyla iyi olmuş birşeyi merak ediyorum bu 15 saatlik süre içerisinde yaptığında bu çalışmada kaç kere dinlendin hani birşeye başlarsın bi solukta yapmak ister ya insan yarım kalmasın diye öyle mi oluyor çoğunluğu yoksa sakin dinlene dinlene mi yapıyorsun bunu merak ettim :)

Teşekkür ederim. Günlük 3-4 saatlik çizimler yapıyorum ve toplamda 5 gün civarında zaman alıyor. Tek oturuşta 15 saat çizmek imkansız gibi bir şey :D 4 saat sonra bile çok yorucu bir hal alıyor kendi adıma konuşursam. :)

Çok iyi yaa.. Doğuştan yetenekli olmak böyle bişey sanırm.

Teşekkürler :D :D

OrhanOzvatan
29-12-2016, 20:18
Maşallah gerçekten çok iyi bir yetenek. Bende amatör olarak kendi capimda bir kaç karalama yapardım eskiden ama sadece karakalem bakarak çizim şeklinde çizdiğim yerdeki kalemin siyah liginin kagida bulaşmaması için elimin altına sefaf dosya koyardim . Sanirim siz elinizi kağıda değmeden ciziyorsunuz.

Sağlak olduğum için sol kısımdan başlayıp sağa doğru ilerliyorum. Böylece elim tonladığım yerlerin üzerine gelmiyor. Tabiki elim kağıdın üstünde duruyor, yoksa destek almadan çizemem :) Ayrıca kuruboyalar karakalem kadar dağılmıyor.

Bu nedir ya :) Çok güzel çizmişsiniz yine elinize, emeğinize sağlık.

Efsane olmuş gerçeğinden daha gerçekçi kağıttan 5 dk sonra fırlayacakmış gibi duruyor. :)

Çok teşekkürler :) :)

Çok yeteneklisin, ellerine emeklerine sağlık. Gerçek gibi olmuş. :)

Yalnız, İngilizce konusunda ufak bir geri bildirimim olacak;Lütfen Youtube açıklamaları kısmında, Türkçe düşünüp, İngilizce yazma. Çok fazla anlam hatası ve gramer hatası var. İngilizce ayrı bir dil, ayrı kalıpları ve cümle şekilleri var.

Teşekkür ederim. :) Söylediklerini dikkate alacağım. Zamanla hatalarımı düzelte düzelte daha iyi cümleler kurabileceğimi düşünüyorum :)

vtec41
30-12-2016, 10:22
başkan sen ne yaptin yahu eline koluna sağlık vallahi çok beğendim çok beceriklisin inşalah becerine göre güzel bir işin vardır

OrhanOzvatan
30-12-2016, 19:54
başkan sen ne yaptin yahu eline koluna sağlık vallahi çok beğendim çok beceriklisin inşalah becerine göre güzel bir işin vardır

Teşekkür ederim :) Ülkemizde becerime göre bulabileceğim işle maesef torpile bakıyor. Ama amacım kendi mesleğimi kendim oluşturmak :D

OrhanOzvatan
30-12-2016, 21:05
Bu nasıl bi yetenektir, maşAllah.
Doğru düzgün yazı yazamıyorum kendimden utandım ellerimi kesecem :)
Tebrik ederim.

Haha :D Çok teşekkür ederim. Yapmayın etmeyin kendinize bunu :)