Orijinalini görmek için tıklayınız : i phone kayıt programı
Patisever
31-12-2016, 10:44
Arkadaşlar! adroid sistemde acr diye bir sitem war her konusulanı kayıt ediyor i phonede bunu bulamadım warmı bildiğiniz bir program teşekkürler
Takipteyim, androidde ACR yi bende kullanıyordum çok memnundum. App Store da aradım taradım bulamadım
Tapeacall diye
Bir uygulama var
Deneyin istersiniz
Bu bildiğin konferans yapıyor Yiğit, çok manuel. ACR dediğimiz otomatik her görüşmeyi kendisi kaydediyordu. Giden aramaları da gelen aramaları da normal şekilde yapıyordun yani
TeleStar LTD: Call Recorder - IntCall
Call Recorder - IntCall on the App Store (https://appsto.re/tr/HtdgF.i)
Buna baktınız mı
Seyfettin777
31-12-2016, 11:31
Ne amaçla kayıt edeceksiniz bilmiyorum ama, izinsiz ses kaydı, video ve fotoğraf çekmek kanunen kişilik hakkı ihlali demek.
Ayrıca mahkeme veya bir başka kurum da gerçek bile olsa izinsiz elde edilen bu kayıtları geçerli saymaz.İşinize yaramayacağı giibi bir de başınız ağrır.
Art niyetle yazmadım, sadece bilgilendirmek için...
Delil olarak bir kayıt amacım yok benim zaten sadece konuşmalarda bazen alevlenme olduğunda sonra dönüp dinliyorum, ben ne demişim karşıdaki ne demiş diye...
Bir de müşterilere verdiğim fiyatı unutuyorum bazen, oradan yakalıyorum :)
Patisever
31-12-2016, 11:49
Ne amaçla kayıt edeceksiniz bilmiyorum ama, izinsiz ses kaydı, video ve fotoğraf çekmek kanunen kişilik hakkı ihlali demek.
Ayrıca mahkeme veya bir başka kurum da gerçek bile olsa izinsiz elde edilen bu kayıtları geçerli saymaz.İşinize yaramayacağı giibi bir de başınız ağrır.
merhaba seyfettin bey amac x kişiyi yada x firmayı kayıt altına almak değil otomobil üzeirne ticaret yapıyorum devamlı konusulan sözler inkar ediliyor buna istinaden kayıt yapmak için bir sistem arıyorum ı phone için
Bende ACR var. Karşı taraf "görüşmelerimiz kayıt ediliyor" deyince "benim telefon da kayıt ediyor" diyorum hemen. Habersiz olmuyor yani......
ACR gibi bir uygulama iPhone için nasıl olmaz ya... Bir sürü program indirdim hepsi saçma sapan...
Sırf acr için android e geçmeyi düşünüyorum..
özellikle galeri, emlak, toptan faturalı-faturasız hatıra bianen yapılan indirimler hatırlanmadığında can oluyor.
yakın bir tanıdığım plastik işinde bir adama fiyat vermiş ; aradan 2-3 gün geçince yok abi o fiyata olmaz bla bla adam ACR'den ses kaydını gönderince vay ben demişim kabul dedi :)
o günden sonra kendisi de sırf bu sebeple androide geçti, geçen i7 aldık ücretli bir program varmış 90-100 lira adını hatırlamıyorum onu alacağım buna dedi.
iPhone'da donanımsal olarak telefon kayıtları kaydedilemiyor.
MrtYILDIZ
31-12-2016, 23:31
Konuyu takipteyim aynı sıkıntıları zaman zaman bende yaşıyorum
Bende indirmek istedim ACR ama bir türlü yapamadım
iPhone maalesef buna izin vermiyor :)
melihyilmaz
01-01-2017, 13:19
Bende arastırdım iphone buna izin vermiyormus. Bosuna programlara para vermeyin. Bir kaç yerde duydum sadece jailbreak yapıp oluyormus diye.
Böyle bir uygulamayı AppStore da bulamazsınız. Sebebi, geliştiriciler tarafından gönderilen uygulamaların tümünün incelenmesi. Operatörler aracılığıyla konuştuğunuz kişiden izin almadan/bilgi vermeden ses kaydetmek de yasadışı olduğu için apple böyle bir duruma izin vermiyor ve bu konuda çok katı.
Androidde böyle bir durum olabilir çünkü oradaki programların hiç birisinin Google Play'e konuşması sırasında inceleme yapılmıyor. O yüzden çöplük durumunda. O yüzden virüslü uygulamaların çiftliği durumunda.
AppStore daki konuşma kayıt ettiklerini vaadettikleri uygulamaların tümü, konuşmayı VOIP üzerinden yaptırıyor. Kredi ile satıyorlar bu görüşme dakikalarını size.
Whatsapp Facebook FaceTime üzerinden yaptığınız telefon görüşmeleri VOIP görüşmelerdir.
AppStore daki konuşmayı kaydettiklerini vaadeden uygulamaları şu şekilde kullanabilirsiniz.
Hepsinde uygulama içi satın alım menüsü vardır. Buradan önce kendinize kontür satın alırsınız ve arayıp sesini kaybedeceğiniz kişiyi bu uygulama üzerinden ararsınız. Turkcell Vodafone gibi operatörler hizmetlerini kullanmamış olursunuz bu sırada. Karşı tarafın ekranında muhtemelen farklı bir numara görünür. (Server hangi ülkede ise o ülkenin uluslararası kodu vs) Aynı şekilde aynı yolla siz aranamazsınız sadece ararsınız. Karşı tarafı aradığınız zamanlarda görüşmeyi kayıt edebilirsiniz ancak siz arandığınızda operatör üzerinden aranacağınız için bu uygulama devreye girmez.
Diyeceğim odur ki böyle bir ihtiyacınız varsa bunun çözümünü AppStore da bulamazsınız. Apple buna izin vermiyor.
Arkadaşlar! adroid sistemde acr diye bir sitem war her konusulanı kayıt ediyor i phonede bunu bulamadım warmı bildiğiniz bir program teşekkürler
iphone un yanına çek bi gm5 acr ve cıa kur bomba kayıt cihazı gibi oluyor :):)
War derken savaşımı kastediyorsunuz?
Patisever
12-02-2018, 10:31
güncell hangısi daha iyi şu an kullanıcılara sormak istedim
Patisever
12-02-2018, 10:33
artı video kayit için öneriniz warmı arkadaşlar
güncell hangısi daha iyi şu an kullanıcılara sormak istedim
Lenovo a700 çift hatlı telefon. Telefonun kendi özelliği kayıt etme olayı.
çok önemliyse bu telefnondan kullanılan iş için kullanıyorum memnunum