Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : avrupa yakası atiker tavsiye

meganes
02-01-2017, 08:28
merhabalar böyle bir konu açacağım hiç aklıma gelmezdi hiç düşünmezdim ama artık inanın benzine dayanamıyorum aracıma lpg taktırmaya karar verdim hazır muayene bitti hepsini toptan hallediyim avrupa yakası kçekmecedeyim atiker safrfast sistemde karar kıldım,bizim buralarda işini düzgün yapan ayardan montajdan anlayan karadüzen iş yapmayan bir bayi arıyorum enjektör çeşiti nozlle çapı bilmem regülatör basıncı herşeyi düşünerek sıkıntısız ayar yapan birisi olsun mümkünse :) aracım 1.6 ies daha önce hiç lpg vs takılmadı ilk aygazı olacak :)

PiscocuK
02-01-2017, 08:36
maslağa giderim derseniz çevre otogazı öneririm
ilk aracımı tavsiye üzerine orada yaptırdım.
sonrasında lpg taktığım tüm araçları orada yaptırdım
sorun yaşamadım memnunum

meganes
02-01-2017, 09:52
abi ilk önce bizim buraları bir araştırıyim nazı tuzu bitmiyo lpg nin :) yakınlarda olursa daha iyi olur

_muhaRRem
02-01-2017, 09:54
Ümraniye oto sanayi CANDAN mühendislik çok iyidir

meganes
02-01-2017, 10:47
candan mühendisliğe çok denk geliyorum araştırmalarımda bir arayıp konuşıym :)

ES353
02-01-2017, 11:10
Arkadasimin abisi kocasinan sanayide atikerde calisiyor gorusup fiyat alirim senin ies e dimi ?

Ramcho®
02-01-2017, 13:04
ikitelli basaran otogaz.

XSi
02-01-2017, 13:27
Beykent ay Otogaz var.

Atiker yok ama aynı firmanın birebir aynı ürünü olan akl powerfast var, takabilirsin rahatlıkla.

Mühendis Okan bey ve bahri usta var montajcinin, gayet efendi müşteriyi dinleyen insanlardır.

Ben elimden geldiğince yönlendiriyorum eş dost arkadaş.

Han
02-01-2017, 14:00
Topkapi emkar otogaz var. Bilidigim kadariyla atiker yok. Brc ve lovato takiyorlar ama uzun sure kullanicaksan atiker tavsiye etmem. Sonucta yerli marka. Ama brc veya lovato kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsın.

yıldırımbyzt
02-01-2017, 14:04
Biz kafaya bundan 5-6 yıl önce taktırmıştık güldallar sanayideki atikere Hüseyin usta vardı ilgilide bir abi ne zaman gitsek yardımı dokunur birde Aydın üniversitesinin orda bi Atiker bayisinden bahsediliyor onuda çok kişi övdü bu bakın isterseniz adliyenin yanındaki sanayide

PiscocuK
02-01-2017, 14:17
candan mühendisliğe çok denk geliyorum araştırmalarımda bir arayıp konuşıym :)

maslağı beğenmedin ümraniyeyi araştırıyorsun.ilginç

STP
02-01-2017, 19:29
Xsi kankami dinlemeni oneririm,lpg konusunda cok bilgili ve arastirmacidir,bos is yapmaz yaptirmaz.ayar da yapar sana mis gibi binersin

süleymann
02-01-2017, 19:37
atiker dedinmi aklıma cevre otogaz maslak gelir.

v8 jeep e taktırdık ben bile bu işin içinde olmama ragmen işçiliklerine hayran kaldım.

meganes
02-01-2017, 20:33
öneriler için teşekkür ederim,candanı aradım müsait değilim numarayı veriyim arayın görüşün dedi bende dedimki benimde yanımda kağıt kalem yok yazamam numarayı aklımda hiç tutamam tamam dedi eleman ben noyu alıyım sizi aratıyım dedi dediğiyle kaldı arayan soran yok ;) yarın öneriler üzerine çevreotogazı arayıp konuşuyim belkide ona nasip olur amma karışık iş bu ya,kime gitsem nasıl yapsam düzgün olurmu olmazmı adama abone olurmuyum nasıl yaparım çok dertli iş gerçekten ;)

STP
02-01-2017, 21:23
Xsi i dinle bence,hemde yakin

meganes
02-01-2017, 21:28
Xsi i dinle bence,hemde yakin
abi onu dinlemeden olurmu :) lpg işinde master yapmış çok iyi yerlere gelmiş önerdiği yer yakın ama ordada atiker marka yok maalesef,bütün markalara baktım en uygunu atiker 500'den tutunda 5-6 bine kit fiyatları var,yedek parçası bol ucuz ayar vs imkanlarından dolayı atiker olsun istiyorum,olmadı kiti taktırıyim kendisini ayar konusunda rahatsız ederim

meganes
03-01-2017, 14:12
son durum itibari ile çevre otogaz maslak ile görüştüm cumartesi erkenden gidip sistem takılacak takılacak sistemde atiker safe fast super olacak bakalım ilk lpg'li araç deneyimim nasıl olacam inşallah pişmaz etmez :)

Emrecan-R
03-01-2017, 16:04
biz iese atiker taktırdık mükemmel 60 k dır sorunsuz biniyoruz