PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İPhone 6 plus dokunmatik sorunsalı

Almanci Tane-R
02-01-2017, 13:39
Merhabalar kullanmakta olduğum garantili iphone 6 plus telefonun dokunmatiğinde sürekli olarak sorun yaşamaktayım ekranın sürekli donuyor tuşlar çalışmıyor aşağı neden kaynaklı bilmiyorum telefonu vatan bilgisayardan satın almış olup bayiye gittiğimde bana telefonu servise göndereceklerini söylediler sizce değişim isteğim mi? Denizlideyim istanbulda zorlu centerde Apple Store falan varmış burada yok malesef, neler yapmam gerektiği konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim ilgiliniz için şimdiden teşekkürler

mrtngn
02-01-2017, 15:14
Garantisi varsa şikayetiniz varsa tabikide gönderin fakat cihaz değişimi senin elinde değil malesef.. Batarya ve ekran sorunu varsa onları değiştirerek çözmeye çalışıyorlar cihaz değişimi olmadan.. Ki biçok insan haklı olarak neden tamir görmüş cihaz kullanayım diyor ama apple tr ilginç şekilde bu yönteme başvuruyor.

Hatta ios konusunda biri yazmıştı yurtdısında appstore şifresi unutulduğu için anında cihaz değişimi yaptılar diye keşke ülkemizde de bu şekilde yormasalar insanları :)

atakan67
02-01-2017, 15:19
Benimde aynı sikayetim vardı ayrıca şarjı %10 %15 de kapanıyor touch id kafasına göre okuyordu telefoncu garantiye yolladı ekran değişip yeni yazılım yükleyip yollamışlar dokunmatik sorunu kalmadı ama batarya sorunu devam ediyor bugün tekrar geri yolladim garantiye şarj problemi için.tavsiyem sizde garantiye yollayın sonuca ulaşırsınız bildiğim kadarıyla istanbuldaki apple storalar il dışından kargoyla telefon kabul etmiyor denizlide pupa bayiisi varsa oraya götürebilirsiniz.

Orçun Dikayak
03-01-2017, 08:47
Merhaba,
Cihazda dokunmatik entegresi arızalı eğer darbe vs pek bişey yoksa direk değişme girer tamirini yapmıyor servis bilginize ;)

Ahmet Saraçoğlu
03-01-2017, 09:08
dokunmatikte klavye tuşuna bastığınızda tuşa etkileşim oluyor(tuş rengi değişiyor) ama harf ekrana düşmüyor mu??yoka hiç mi tepki vermiyor ekran?

Almanci Tane-R
03-01-2017, 09:15
Yorumlar için tesekkurler ekran hiç tepki vermiyor telefonu resetleyince ya da kapatıp açınca 3 - 4 dakika bekliyorum bazen öyle kendine geliyor

EmreS13
03-01-2017, 11:49
BENimde aynı telefon ve aynı sorunum vardı ücretsiz değişim yaptılar. Ekstra olarak benim telefonun hafızası kilitlenmişti. Yetkili servis bulursanız direk verin.