Orijinalini görmek için tıklayınız : Laptop Tavsiye
Eski laptop artik cop oldu. 7 yildir kahrimi cekti ama artik aciliyor hemen kapaniyor
Yeni bir bilgisayara ihtiyacim var. Tek bir oyun oynuyorum o da cs go almisken biraz iyi bisey alayim diyorum ama kafam karisti. Piyasa da fiyatlar 2 haneye kadar cikiyor.
ASUS N552VW CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB+256 SSD-15.6-GTX960M 4GB-W10 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar (http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n552vw-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-256-ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10-notebook.html)
ASUS N752VX CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-24GB RAM-256SSD+1TB HDD-17.3"-4GB GTX950M-W10 - Vatan Bilgisayar (http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n750jk-core-i7-6700hq-2-6ghz-24gb-ram-256ssd-1tb-hdd-17-3-4gb-gtx950m-w10.html)
Yukari da ki 2 bilgisayar arasinda kaldim ama rakamlar oraya cikinca msi ve monster da isin icine giriyir. Birde casper excalibur var ama caspera o kadar para verilir mi bilemedim. Illa laptop olmak zorunda yeni laptop alan arkadas varsa fikrini almak isterim
onursumer
Selamlar laptop u taşıyacaksanız sürekli 17inc zor olabilir ayrıca küçük olanın ekran kartı da daha iyi
Ama ben olsam bir masaüstü yanına küçük bir laptop alırdım fiyatlar bu aletlere bence çok fazla
Düşünürseniz bende bir teklif yapayım lenovo y50-70 laptop var elimde hiç kullanmıyorum uygun fiyata verebilirim
yıldırımbyzt
02-01-2017, 21:09
Hazır konu varken bende bir soru sorayım 3-3.5k arası masaüstü düşünüyorum toplama şeklinde mi daha iyi yoksa marka olarak almak mı?
Donanım konusunda bilginiz varsa ihtiyaçlarınıza daha uygun siz toplayabilirsiniz markalar genelde ortalama parçalar koyar
ertantamer
02-01-2017, 21:11
Bunlardan birini alana kadar masaüstü toplayıp yanına idareten bir dizüstü bilgisayar alın 17 inç yerine 23 inç de yaşarsınız oyun keyfini. Hemde daha ucuz fiyata daha çok verim alırsınız. Yıllardır yerinde saymayıp sistemin üstüne de eklersiniz zamanla bir şeyler.
Oyun dedin mi desktop olmalı bencede. Sadece Cs:go oynuyorsun zaten çok pahalı bir desktop olmasınada gerek yok. Desktop+laptop bencede mantıklı... :)
17.3" olanı ele direkt olarak bence. Lenovo'nun (ideapad 700);
i7 6700hq
16gb ram
1tb hdd
gtx950 ekran kartlı
modelini 3.800e falan bulabilirsin. Üzerine m2sata ssd al 250liraya. 4000-4100'e istediğin özelliklerde bir bilgisayar sahibi olursun. 2010'dan beri lenovo kullanıcısı olarak söylüyorum mutlu eder, üzmez. Linkini attığın kasa asus kullandım kısa bir süre, lenovo daha iyi bence. İş/oyun performansı dışında, Ofis/internet kullanımı sırasında klavye ve mause eklentileri yetiyor zaten :)
fn tuşları tamamen iptal edilmiş ve touchpad apple hissizliği dışında gibi çalışıyor
bende işyerinde arıza cihazı için laptop alacagım uygun performanslı önerebileceginiz var mı ?
melihyilmaz
02-01-2017, 21:48
Selamlar laptop u taşıyacaksanız sürekli 17inc zor olabilir ayrıca küçük olanın ekran kartı da daha iyi
Ama ben olsam bir masaüstü yanına küçük bir laptop alırdım fiyatlar bu aletlere bence çok fazla
Düşünürseniz bende bir teklif yapayım lenovo y50-70 laptop var elimde hiç kullanmıyorum uygun fiyata verebilirim
hocam bana tam özellekleri ile beraber(varsa seri numarası) garanti durumu vs. ve fiyatını atarmısınız.
onursumer
02-01-2017, 21:54
çok fazla taşıyormusun ? asus kullanıyorum bende ozellikle bu serinin kasası çok hoş ve kullanırken güzel bir his veriyor , büyüklük benim için sorun olduğunu duşunduğumden 15 inc gtx960 lı senin kullanımına fazla bile gelebilir :)
aslında msi vs birsuru seçenek var aşağı yukarı aynı ozelliklerde ama hiçbirinin kasası hoşuma gitmiyor benim zaten fiyat bandı nerdeyse aynı
ASUS Rog GL552VW (http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gl552vl-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ram-1tb-128gb-ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10.html) Bu ürünü kullanıyorum. Temmuzda amazondan 1100$'a (Dolar 2.75'di) almıştm. Şu an vatan 5000+ fiyata satıyor.
Bir ara satıp aynı özelliklerde güzel bi desktop toparlim dedim ama fiyatı daha ucuza gelmiyor. Şu an mobil olarak kullanıyorum. Yanına klavye+mouse+monitör+ laptop soğutucusu alıp evdeyken kasa niyetine, dışardayken dizüstü olarak kullanmayı düşünüyorum.
Laptop yorumuma gelince ürün gerçekten tatminkar. Performansı vs gayet başarılı. Ama ofisteki masaüstüm (http://www.techturkey.com/forum/sohbet/214362-pc-sistem-tavsiye-2.html#post8134342) den aldığım tat apayrı. Bu yüzden evde yukarda dediğim işe kalkıştım=)
Kesinlikle kendin topla hem daha uyguna toplarsın. Cunku hazır sistemler ortalama oluyor genelde fiyata göre. Toplama hakkındada illa birileri çıkar yardım olucak eğer istersen
Az onceki cevap alıntılayamamışım. yıldırımbyzt 'a o cevap
yıldırımbyzt
02-01-2017, 22:42
Az onceki cevap alıntılayamamışım. yıldırımbyzt 'a o cevap
Daha önce toplama PC kullandım o fiyata alınan başka bir PC ye göre daha iyiydi ama şimdi o fiyatlara toplamak mı yoksa Amerika'dan getirmek mı daha mantıklı onu belirliyemedim zaten çokta üst segment lazım değil ETS CS assetto Corsa kaldirsa yeter en önemli kriter uzun süre kullanmalık birşey lazım toplama olarakta onerebilceginiz bir site falan varsa bakarim
Emre-Dylan
02-01-2017, 22:44
Eski laptop artik cop oldu. 7 yildir kahrimi cekti ama artik aciliyor hemen kapaniyor
Yeni bir bilgisayara ihtiyacim var. Tek bir oyun oynuyorum o da cs go almisken biraz iyi bisey alayim diyorum ama kafam karisti. Piyasa da fiyatlar 2 haneye kadar cikiyor.
ASUS N552VW CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB+256 SSD-15.6-GTX960M 4GB-W10 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar (http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n552vw-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-256-ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10-notebook.html)
ASUS N752VX CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-24GB RAM-256SSD+1TB HDD-17.3"-4GB GTX950M-W10 - Vatan Bilgisayar (http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n750jk-core-i7-6700hq-2-6ghz-24gb-ram-256ssd-1tb-hdd-17-3-4gb-gtx950m-w10.html)
Yukari da ki 2 bilgisayar arasinda kaldim ama rakamlar oraya cikinca msi ve monster da isin icine giriyir. Birde casper excalibur var ama caspera o kadar para verilir mi bilemedim. Illa laptop olmak zorunda yeni laptop alan arkadas varsa fikrini almak isterim
onursumer
Laptopta bu rakamlara çıkılıyorsa asus msi arasında tercih ederim, monsterdan şikayetçi bir kaç arkadaşım var adamlar parayı vermiş ürün 1 1.5 ayda anca gelmiş. Yanılmıyorsam normalde temin süreleri 10 15gün kadar olması lazım.
Hazır konu varken bende bir soru sorayım 3-3.5k arası masaüstü düşünüyorum toplama şeklinde mi daha iyi yoksa marka olarak almak mı?
Kardeşim bütçeni belirt özelden pm at yardımcı olayım geçen arkadaşıma topladık mermi hızında 2.5k ya kasa.
Millet araya bir soru sorim bende.
Mevcut bulunan dizüstü bilgisayarıma artık oyun oynaması zevksiz olduğu için birkaç donanım almak istiyorum. Yapmak istediğim sistem dizüstü bilgisayara harici monitör, klavye ve fare alarak yeri geldiğinde odada kasa olarak kullanmak. Bunun için kafama takılan birkaç soru var. Cevaplar ve yardımcı olursanız sevinirim.
dizüstü bilgisayarım Asus Rog GL552VW.
Bilgisayarı HDMI ile televizyona bağladığımda 0.5sn'ye yakın gecikme alıyorum. Monitör aldığımda da bu problemi yaşar mıyım?
Bilgisayar için:
Soğutucu olarak Zalman NS2000
Fare ve fare altlığı olarak Logitech G402 mouse + Logitech G440 mouse pad
Ses sistemi olarak Creative T3300 aldım.
Monitör ve klavye şu an kalan eksiklerim. Monitör için aklımda Asus marka, 23.6'' büyüklükte birkaç model var. Sizlerin önerileri ne olur?
Klavye için ise maalesef hiçbir fikrim yok. Kullanımı rahat, konforlu ve yumuşak olması esasım(ofisimde kullandığım MK345'in klavyesi süper mesela). Makro yapabilmek, arkadan ışıklar saçılma, çok profesyonel olsun diye bir niyetim yok. Sizler klavye olarak ne önerirsiniz?
Cerberus klavye ve mouse 199tl olduğunu gördükten sonra logitech 402yi iade edip Asus seti alma fikri kafamda yer edinmeye başladı. Yorumlarınıza ihtiyaç vardır. Klavye nasıldır. Mouse karşılaştırması yapacak olsanız hangisini tercih edersiniz?
İyi akşamlar.
Daha önce toplama PC kullandım o fiyata alınan başka bir PC ye göre daha iyiydi ama şimdi o fiyatlara toplamak mı yoksa Amerika'dan getirmek mı daha mantıklı onu belirliyemedim zaten çokta üst segment lazım değil ETS CS assetto Corsa kaldirsa yeter en önemli kriter uzun süre kullanmalık birşey lazım toplama olarakta onerebilceginiz bir site falan varsa bakarim
Ets ile Cs zaten pek bir sistem gereksinimi istemiyor. Asetto corsa içinde 3-3.5 bin liraya cok rahat bir pc toplarsın bence. Vatan da bilgisayar bileşenlerinde indirim vardı geçende istersen bakın. 1050ti ekran kartı, 6500-6600 seri i5'li felan bi sistem kurabilirsin 3.5 milyara herhalde. Bu işlerle uğraşan bi abimiz daha yardımcı olur :) kolay gelsin
Emre-Dylan
02-01-2017, 23:22
Ets ile Cs zaten pek bir sistem gereksinimi istemiyor. Asetto corsa içinde 3-3.5 bin liraya cok rahat bir pc toplarsın bence. Vatan da bilgisayar bileşenlerinde indirim vardı geçende istersen bakın. 1050ti ekran kartı, 6500-6600 seri i5'li felan bi sistem kurabilirsin 3.5 milyara herhalde. Bu işlerle uğraşan bi abimiz daha yardımcı olur :) kolay gelsin
1050 ti şiddetle tavsiye etmem parasını haketmiyor şuan gpularda f/p oranı en başarılı rx 470 ve gtx 1060. Cs go için pek bir sistem istemeyebilir ama yağ gibi akması için iyi bir monitör şart 144hz 3d monitör almak lazım çünkü standart monitör 60fps gösterir ve üstüne çıkınca kırılmalar yaşanır.
3 hafta önce cs go manyağı bir arkadaşıma sistem topladık bütçesi yetmediği için iyi bir monitör alamadık maalesef. Sistem şu şekildeydi
msi rx 470 4gb
gskill ddr4 8gb 2133mhz ram tek modül
intel i5 6400
asus b150m pro gaming ethernet killer mevcut
zalman z1 600w kasa umduğumdan da kaliteli çıktı kablo gizleme yeri ve kalite olarak parasına göre iyi
ocz trian 150 240gb ssd