PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul sınırları içinde yazlık alınacak en iyi yer neresidir?

Berkant_R32
03-01-2017, 12:22
Arkadaşlar amcamlar istanbulda yaşıyor ve bir yazlık almak istediklerini söyledi. Saros, şarköy diye direk konuya girmişken, yazlığın istanbul içinde olmasını istediğini, yeri geldiğinde toplu taşıma ile de ulaşabilmek istediğini, otogarlarda, şehir dışı otobüsler ile uğraşmak istemediğini söyledi. Kendisi fulya taraflarında oturuyor. Dedim metrobüs-minibüs yapsan zaten bir istanbul-tekirdağ ya da kocaeliye gitmen gibi sürecek, süre olarak aynıya gelecek ama dinlemiyor. Ben de üstelemedim. Yazlık yerleri biliyorum az buçuk ama denizleri nasıldır bilmiyorum. Nasıl bir şey yapsak dersiniz? 3 gündür de arıyor noldu diye bakıyorum dedim ama bakamadım da:)

seref1
03-01-2017, 12:25
maddi durumu nasıldır bilemem ama aklıma ilk gelen Şile yada Ağva

clioGT
03-01-2017, 12:28
silivri o zaman herhalde. ulaşımın toplu taşımayla çok rahat olduğu yerde emin olun ki biraz sıkıntı olur, özellikle yazın haftasonları.

_muhaRRem
03-01-2017, 12:29
Babalı sahilleri o bölgeler çok değerlenecek

Berkant_R32
03-01-2017, 12:32
maddi durumu nasıldır bilemem ama aklıma ilk gelen Şile yada Ağva

Maddi durumu yerinde, toplu taşımayı, araba kullanmayı çok sevmediğinden önemsiyor. 2011 model mercedes e serisi var pek binmiyor.

STP
03-01-2017, 12:36
tekırdaga 7 km kala denıze sıfır tamamen yenılenmıs ıkız vılla yazlık var satılık bızde. ıster tek ıster ıkısı satılabılır. sıte ıcerısınde havuz mevcut. evın onu ve sıte yesıllık. evın onu bos ve kendıne ozel alanı cok. denıze sıfır,ılgılenırsenız ozelden yazarsınız

Berkant_R32
03-01-2017, 12:37
silivri o zaman herhalde. ulaşımın toplu taşımayla çok rahat olduğu yerde emin olun ki biraz sıkıntı olur, özellikle yazın haftasonları.

Silivri benim de aklımda, geçen gün gümüşyakaya girdim güzele benziyor gayet. Ama orası sa hakikaten uzak. Silivriye bile 15-20 km vardır. Tekirdağ sınırında.

Yalnız yanlış hatırlamıyorsam silivri maxi nin karşısında renkli renkli güzel bir site vardı evleri de şekilliydi. Orası hakkında bilgi sahibi olan arkadaş var mı?

Berkant_R32
03-01-2017, 12:38
tekırdaga 7 km kala denıze sıfır tamamen yenılenmıs ıkız vılla yazlık var satılık bızde. ıster tek ıster ıkısı satılabılır. sıte ıcerısınde havuz mevcut. evın onu ve sıte yesıllık. evın onu bos ve kendıne ozel alanı cok. denıze sıfır,ılgılenırsenız ozelden yazarsınız

Abi sana döneceğim. Gümüşyakada mı oluyor yazlık?

Cliosportve
03-01-2017, 12:42
Mimaroba taraflarıda toplu taşıma için uygun sayılır.
Örnek olarak LEVTUR tatil köyü konumu güzeldir.

STP
03-01-2017, 12:52
Abi sana döneceğim. Gümüşyakada mı oluyor yazlık?

gumusyaka degıl kardesım marmara ereglısınden tekırdaga dogru,ozelden konumunu atıyorum

S.Özeren
03-01-2017, 12:55
Gumusyaka da bizim de yazlık var , İstanbula bağlıdır kendisi ayrıca Tuyap tan cami önüne belediye otobüsü kalkar. Ancak çok sakindir ve denizi son yıllarda çok vasat

2 yıl önce kumburgaz dan 1+1 aldım orası da komşuluk falan açısından çok iyidir , geçen sene denizi çok iyiydi

HaKo
03-01-2017, 12:56
anadolu yakasında şile ağva , avrupa yakasında silivri derim silivrinin denizi berbat halde ben 2 senedir ayağımı dahi sokmuyorum. Marmara ereğlisi gümüşyaka falan deniz için sınır bence maksinin oralarda fena değil sanırım.

DKB34
03-01-2017, 13:00
bende fulyada oturuyorum, marmara ereğlisinde de yazlığımız var. metrobüs,otobüs ve minibüs kullanarak 3 saat civarı sürüyor yol. fiyat açısından ise marmara ereğlisi -yeniçiftlik arası site içinde dublex havuzlu ve denize yakın yazlıklar geçen yaz 180 milyardan başlıyordu. biraz daha yakın olması açısından kınalı daki sitelerede bakabilirsiniz

burak_2885
03-01-2017, 13:12
İstanbul-Karaburun

3. Havalimanı bölgeleri yani, arkadaşımın yazlığı var müthiş bi huzurlu bölge ama biraz pahalılaştı havalimanı olayından sonra

_cAgdAsH_
03-01-2017, 13:15
tekırda-yenıcıftlık te bakabılırsın bahcelıevler 105 km.fıyatlarda ucuk deıl gecen sene mustakıl 3 katlı bahcelı bıyer aldım 200bn cıvarı fıyatları arastırırsanız cok daha cazıp yerler bulabılırsınız...

GokhanRS
03-01-2017, 13:37
güzelceden havuzlu villa alsın. ulaşım iyi, şehir içi sayılır. her şey var.

clioGT
03-01-2017, 13:42
Silivri benim de aklımda, geçen gün gümüşyakaya girdim güzele benziyor gayet. Ama orası sa hakikaten uzak. Silivriye bile 15-20 km vardır. Tekirdağ sınırında.

Yalnız yanlış hatırlamıyorsam silivri maxi nin karşısında renkli renkli güzel bir site vardı evleri de şekilliydi. Orası hakkında bilgi sahibi olan arkadaş var mı?

sunflower mı bahsettiğin acaba?

canimrecepcim
03-01-2017, 14:02
İstanbul-Karaburun

3. Havalimanı bölgeleri yani, arkadaşımın yazlığı var müthiş bi huzurlu bölge ama biraz pahalılaştı havalimanı olayından sonra

Neresi huzurlu abi bizim de orda yazlığımız vs. var.Hatta denizle arasında sadece yol var diyim sana.Haftasonu kamyon kasasında gelenler,denizin saçma hali,pisliği bitmez.
Hatta biz satma kararı aldık.Ama eşe dosta kesinlikle tavsiye edemem.

burak_2885
03-01-2017, 14:11
Neresi huzurlu abi bizim de orda yazlığımız vs. var.Hatta denizle arasında sadece yol var diyim sana.Haftasonu kamyon kasasında gelenler,denizin saçma hali,pisliği bitmez.
Hatta biz satma kararı aldık.Ama eşe dosta kesinlikle tavsiye edemem.

Dostum o tarafı hiç aklıma gelmedi haklısın valla benim dediğim kışın geçerli yazın değil :D

AliGizda
03-01-2017, 14:47
Hukukçular sitesi Güzelce derim. Denizi yok ama 2 tane olimpik yüzme havuzu var. Eşimin teyzesi orada oturuyor, gidip gördüğüm kadarıyla kimsenin kimseyle işi yok ve ayrı bir dünya zaten. Şu anda oturduğu yeri bırakıp oraya bile taşınabilir :)

onursumer
03-01-2017, 16:04
yıllarca güzelcede , peşinden silivri, sonrasında kınalıda basın konut sitesi vs orasında bulunduk ,eski tadı yok , mustakil mümkünse havuzlu buyuk bahçeli bir ev memnun edebilir denizde artık eskisi gibi değil gibi geliyor bana

murat-m
03-01-2017, 16:10
şile ağlayankaya bölgesini tavsiye ederim.

darkmoon
03-01-2017, 16:34
bizim yıllarca 80 lilerden 90 lıların ortasına kadar büyükçekmecede yazlık vardı sattık ondan sonra kumbargazdan ev kiraladık daha sonra silivriden en son anladık ki istanbul sınırları içinde yazlık olmuyor sadece kendini kandırıyorsun yazlık diye bizde egeye geçdik..

deniz desen girilicek gibi değil akşam bir saatten sonra deniz anası kaynıyordu pislik geliyordu .. havuz desen denizin keyfini vermiyor heleki site havuzu gibi ortak bir havuzsa dalıp dibine bakma miden bulanır mantar bile kaparsın..

şimdi zaten 3.havalimanı 3.şehir falan oralara yapılmaya başlandımı oralarda toz toprak kamyonlar devasal bir şantiye alanı olucak o inşaatlar bittimi artık oralarda normal şehrin bir parçası olucak yazlık lık yanı kalmıycak.

dasemert
03-01-2017, 17:31

Ek olarak Rose marine sitesi var yanında seçenek olabilir.Ama o civardan alınacaksa site içerisinde olmasını tercih edin.Bizimde o civarda müstakil yazlığımız var sitede değil.Denize inmek istesen inemiyorsun yıkık dökük iskelesi yıkılmış belediyenin umrunda değil.Senede 1-2 mangala gidiyoruz ancak.Siteler bakımlı oluyor,sahili düzgün oluyor genelde hemde yatırımlık olur aynı zamanda.

KOSEREN
03-01-2017, 17:48
Bütçe nedir?Uyarsa kendi villamız,lüks araç takas üstü nakit olabilir.
Şile Çavuşlar Mahallesi Çeaş Group'tan Ultra Lüks Satılık Villa
İlan No: 367668745
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-sile-cavuslar-mahallesi-ceas-group-tan-ultra-luks-satilik-villa-367668745/detay)

darkmoon
03-01-2017, 18:06
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-sile-cavuslar-mahallesi-ceas-group-tan-ultra-luks-satilik-villa-367668745/detay)

önümü ilikledim resmen :)) o eve rolly royce phantom falan yakışırmış mercedes olmamış. :)

KOSEREN
03-01-2017, 18:45
önümü ilikledim resmen :)) o eve rolly royce phantom falan yakışırmış mercedes olmamış. :)

Haha estağfirullah abi, kuzenin Mercedesi tüplüdür kendileri :D

chnbrrk
03-01-2017, 21:43
Hem istanbula yakın hemde güzel AĞVA

FeaTuRiNG
03-01-2017, 23:46

Levtur'u bende öneririm. Konumu, sahili güzeldir..

Eriador
04-01-2017, 00:45
Celaliye . Kumburgaz piyasasinin dibi ama sakin bolumu .

clioGT
04-01-2017, 12:26
25 senedir kumburgazdaydım son 5 senedir de silivri... kumburgaz & kamilobanın eskisiyle en ufak alakası kalmadı... denizi, insanları çevresi huzuru...

bence sıfırıdan biri girecekse o taraflara, ben şahsen tavsiye etmem

_Burak_
04-01-2017, 12:56

memleketim silivri ama böyle bir mahallenin varlığından haberdar değildim , bayıldım.

c.sar
04-01-2017, 13:01

ilan ile alakam yok sunflower evlerinden bahsediyosunuz sanırım ;

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-silivri-sun-flower-sitesinde-satilik-villa-356557575/detay)

clioGT
04-01-2017, 13:52
memleketim silivri ama böyle bir mahallenin varlığından haberdar değildim , bayıldım.

orda yaz kış kalanlar var valla:)

Miata91
04-01-2017, 18:43
Sile bence. sahil koylerinden birinde veya kumbaba da alabilirsiniz.

Mr.K
04-01-2017, 19:23
Istanbul yakin cevresinde almaktansa ege veya akdeniz bolgesini tavsiye ederim. Istanbulda ne Deniz , ne insan gibi insan kaldı.(genellemedir alınmayınız)

Berkant_R32
04-01-2017, 19:40

ilan ile alakam yok sunflower evlerinden bahsediyosunuz sanırım ;

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-silivri-sun-flower-sitesinde-satilik-villa-356557575/detay)

orda yaz kış kalanlar var valla:)

aynen bahsettiğim yer burası. ismini bilmiyordum ama yolculuk esnasında gözüm hep kayıyordu şu siteye. hakikaten çok harikaymış ama 3 küsür milyonluk evler ile bütçeyi aşıyordur diye tahmin ediyorum. amcamın adına birşey diyemiyorum kesin olarak da.

bayağı iyimiş bee..

Berkant_R32
04-01-2017, 19:41
Istanbul yakin cevresinde almaktansa ege veya akdeniz bolgesini tavsiye ederim. Istanbulda ne Deniz , ne insan gibi insan kaldı.(genellemedir alınmayınız)

ben olsam direk saros'a giderim denizi çok temiz ve başarılıdır ama istemiyor. yani sarosa bile gitmeyi istemeyen adam buralara asla gitmez.

Berkant_R32
04-01-2017, 19:43

arkadaşım bu evin deniz ile olan mesafesi nedir? ev yazlık değil de, bağ-çiftlik evi gibi duruyor ondan ordum.

bu arada maşallah, eviniz çok güzelmiş.

Yigit-Y
04-01-2017, 19:44
Bu konuya girdim kendimi sahibinde buldum

Ve memleketime geldim ev buldum nasıl bir konuymuş

Akrabalar bakacaklar bu haftasonu

Allah işte konuyu açan arkadaşa teşekkür

Valla ben alakasız bir noktaya geldim :)

Berkant_R32
04-01-2017, 19:47
Celaliye . Kumburgaz piyasasinin dibi ama sakin bolumu .

25 senedir kumburgazdaydım son 5 senedir de silivri... kumburgaz & kamilobanın eskisiyle en ufak alakası kalmadı... denizi, insanları çevresi huzuru...

bence sıfırıdan biri girecekse o taraflara, ben şahsen tavsiye etmem

celaliye-kumburgaz-kamiloba gezdim geçen gün. yapılaşma çok kötü değil mi sizce de? pek düzenli değil gibi geldi. mesela gümüşyaka'da tam bir yazlık yer havası var. ulaşım olarak çok rahat ama düzenli siteler varmı bu yerlerde? deniz dibinde? hep apartman deniz dibinde ondan soruyorum.

Berkant_R32
04-01-2017, 19:48
Bu konuya girdim kendimi sahibinde buldum

Ve memleketime geldim ev buldum nasıl bir konuymuş

Akrabalar bakacaklar bu haftasonu

Allah işte konuyu açan arkadaşa teşekkür

Valla ben alakasız bir noktaya geldim :)

rica ederim :)

Berkant_R32
04-01-2017, 19:50

Hukukçular sitesi Güzelce derim. Denizi yok ama 2 tane olimpik yüzme havuzu var. Eşimin teyzesi orada oturuyor, gidip gördüğüm kadarıyla kimsenin kimseyle işi yok ve ayrı bir dünya zaten. Şu anda oturduğu yeri bırakıp oraya bile taşınabilir :)

yıllarca güzelcede , peşinden silivri, sonrasında kınalıda basın konut sitesi vs orasında bulunduk ,eski tadı yok , mustakil mümkünse havuzlu buyuk bahçeli bir ev memnun edebilir denizde artık eskisi gibi değil gibi geliyor bana

güzelce de radarımızda. güzel bir yer. geçen marinasına gittim hatta. sağolun :)

Berkant_R32
04-01-2017, 19:55

Ek olarak Rose marine sitesi var yanında seçenek olabilir.Ama o civardan alınacaksa site içerisinde olmasını tercih edin.Bizimde o civarda müstakil yazlığımız var sitede değil.Denize inmek istesen inemiyorsun yıkık dökük iskelesi yıkılmış belediyenin umrunda değil.Senede 1-2 mangala gidiyoruz ancak.Siteler bakımlı oluyor,sahili düzgün oluyor genelde hemde yatırımlık olur aynı zamanda.

rose marine bildiğimiz normal site ama düzenliymiş. önceliğimiz normal yazlık apartman dairesi olarak düşünmüyoruz. yine de teşekkürler.

Berkant_R32
04-01-2017, 19:55
ikinci alıntıda diğer arkadaşları yanlışlık ile almışım kusura bakmayın :)

Berkant_R32
04-01-2017, 19:56

bakacağım ona da aynen konumu iyi. teşekkürler.

KOSEREN
04-01-2017, 20:07
arkadaşım bu evin deniz ile olan mesafesi nedir? ev yazlık değil de, bağ-çiftlik evi gibi duruyor ondan ordum.

bu arada maşallah, eviniz çok güzelmiş.

Mesafe olarak hiç ölçmedim ama arabayla 5 dk da plaja gidilebiliyor.

KOSEREN
04-01-2017, 20:11
Mesafe olarak hiç ölçmedim ama arabayla 5 dk da plaja gidilebiliyor.

İlanda konum ve sokak görünümü kısmından bakarsanız caddenin başındaki büfenin yanı plaj girişidir..
Bu arada villa yaz-kış oturmaya müsait.