PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Soft99 Glaco Mirror Coat Zero Incelemesi

imprezaWRC
05-01-2017, 11:06
Türkçesi su tutmayan ayna, bırak ya öyle iş mi olur demeyin, herifler harbiden yapmışlar. Yağmur kaydırıcıyı aynalara da uygularım ama yüzeyin dik olması ve sürüş esnasında rüzgara karşı korunaklı olması nedeniyle ayna yüzeyinde su tanecikleri her zaman kalıyordu, gerçi ayna ısıtıcısı ile yüzeydeki su taneciklerinin sayısı oldukça azalıyordu ama istediğim etkiyi hiçbir zaman sürüş esnasında yakalayamıyordum.

Neredeyse 1 senedir uygulama yapacağım diyerek ertelediğim Soft99 Glaco Mirror Coat Zero 0km/h ürününü geçen gün uyguladım ve nihayet istediğim etkiyi yakaladım. Videodan da göreceğiniz üzere, ürün şişesi çok küçük ve içerik 40ml, birde sprey şeklinde sıkıyorsunuz haliyle benim gibi ilk defa uygulayacak olanlar için önerim, elinizin ayarı yoksa şişedeki ürünü 2.uygulamada tüketebilirsiniz. Ben ürünü 2 otomobile uygulayabildim. İkisinde de aynalardan birinde uygulama esnasında hata yaptığım için 3.otomobile kalacak ürünü 2 otomobilde tükettim. Bol uygulayınca hiçbir faydası olmuyor, fazladan ürün tüketmiş oluyorsunuz, eşit ve az sıkın daha doğrusu yeterli sıkın. Tek yapmanız gereken şey aynanın her tarafına ürünü eşit şekilde uygulamak. Mümkünse aynayı geriye doğru katlayın, ben Bmw'de bunu yapamadım çünkü geriye doğru itince ayna aşağıya doğru eğiliyor. (katlanınca yukarı doğru katlanıyor ya, ne işe yarıyorsa öyle katlanması...). Elektrikli katlanır aynam var ben nasıl geriye katlarım diye düşünmeyin, oluyor oluyor çok güzel geriye katlanıyorlar :D. Bunu yapmanızdaki sebep ise şu, ürünün fazlası yere doğru damlayacak, boyaya damlamasın istiyorsanız, mecburen geriye katlayacaksınız veya damlamaya başlayınca bez/mendil..vs ile bol bol damlayan yeri sileceksiniz. (ne deniyordu, tampon yapın işte :) )

Neyse, gelsin videolar. Yağmurda aynanın tertemiz olması çok enteresanmış, yol boyu büyülenmiş gibi sürekli aynaya bakmıştım. İlk videonun sonunda su testi var. İkinci videonun sonuna doğru dikkatli bakarsanız, yağmur damlalalarının aynadan zıpladığını görebilirsiniz. (Neeey, yağmur damlaları zıplıyor mu, büyü mü yaptı lan bu herif :D :D )

Soft99 Glaco Mirror Coat - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=VVfRVAMHUWM)

https://www.youtube.com/watch?v=VVfRVAMHUWM

Soft99 Glaco Mirror Coat Zero - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=L0Od8iyV-y0)

https://www.youtube.com/watch?v=L0Od8iyV-y0

@grkm Olm sıradaki incelemeleri sana ayırdım. Auto Finesse, Valet Pro, Dr Beasley's konularını açacağım. Ya o ürünleri de sana geri veremedim, bende kuzu kuzu duruyorlar nasıl yapsak? (bu kısım özelden devam şeklinde ilerlesin :) )
B16, anam buyur ürün incelemesi, al bu ürünü al al al al al :)

ilbeyyagci
05-01-2017, 11:45
Ay ortası hazır para varken gidelim gömelim mademse :)

Eline sağlık abi, sayende yine aydınlandık.

volume81
05-01-2017, 11:51
ön cam'a uygulasak bi zararı olur mu bunun ?

imprezaWRC
05-01-2017, 12:07
ön cam'a uygulasak bi zararı olur mu bunun ?

Zararı olacağını sanmam ancak 40ml ön cama yetmeyeceği gibi silecek darbesi ile ürün silinip gidebilir. Ön cam için Glaco'nun diğer ürünlerine yönelmek lazım ki onlardan da alıp incelemelerini yapacağım.

P.S: Ya adsense aktif edeyim ya da biri bana sponsor olması lazım, ya da kalacak yer bulun bu gidişle hanım beni ürünlerle beraber evden atacak :)

c.sar
05-01-2017, 12:34
imprezaWRC@Elinize sağlık abi , bu havalarda çok ihtiyacımız vardı böyle bir ürüne nereden aldınız ve fiyat konusunda yardımcı olabilir misiniz.

BARR
05-01-2017, 12:46
Amca beğendiysen alayım tam benlik performası da iyiymiş.

imprezaWRC
05-01-2017, 13:33
Amca beğendiysen alayım tam benlik performası da iyiymiş.

Evladım ben ürünü çok beğendim, gönül rahatlığı ile alabilirsin. (ne demekse :D )

imprezaWRC
05-01-2017, 13:34
imprezaWRC@Elinize sağlık abi , bu havalarda çok ihtiyacımız vardı böyle bir ürüne nereden aldınız ve fiyat konusunda yardımcı olabilir misiniz.

Satın alma linki
Glaco Mirror Coat Zero (Glaco Aynams (http://www.kimyasaladamlar.com/glaco-mirror-coat-zero-glaco-aynamsi-katman-zero40ml-pmu481)

Fiyat konusunda ben malesef yardımcı olamam :(

imprezaWRC
05-01-2017, 13:34

Satın alma linki
Glaco Mirror Coat Zero (Glaco Aynams (http://www.kimyasaladamlar.com/glaco-mirror-coat-zero-glaco-aynamsi-katman-zero40ml-pmu481)

Fiyat konusunda ben malesef yardımcı olamam :(

B16
05-01-2017, 19:54
3,4 aydır bu ürünün incelemesini bekliyordum. Sonunda geldi :)

İnceleme için teşekkürler detailman :)

Sepete ekliyorum hemen ayrıca soğuk hava da 2 saat gibi bi bekleme süresi varmış sen ne kadar bekledin abi
Ben birde yan camın ufak bi yerine daha uygulıcam hadi onun konusunu da ben açarım :)

imprezaWRC
05-01-2017, 21:40
3,4 aydır bu ürünün incelemesini bekliyordum. Sonunda geldi :)

İnceleme için teşekkürler detailman :)

Sepete ekliyorum hemen ayrıca soğuk hava da 2 saat gibi bi bekleme süresi varmış sen ne kadar bekledin abi
Ben birde yan camın ufak bi yerine daha uygulıcam hadi onun konusunu da ben açarım :)

Kürleşmesi için 2 saat bekledim, sıcaklık 10 derece civarındaydı.
Talimatlarında cama uygulamayın yazıyor. Ayrıca, ayna dışında bir yere temas ettiğinde beklemeden ıslak bezle silin denilmiş.

Yeni konuya gerek yok, buradan da devam edebilirsin :) (Ama benden tavsiye, cama uygulamayın diyorsa cama uygulama derim :) )

beetle
05-01-2017, 22:28
çok başarılı bi uygulama olmuş. Ayna rezistansı olmayan araçlarda cok etkili olacaktır.

Ranthor
06-01-2017, 11:51
kaç paraya satılıyormuş

Hakan fiyat konusunda neden yardımcı olmuyorsun, utanmıyor musun?

imprezaWRC
06-01-2017, 12:19
kaç paraya satılıyormuş

Hakan fiyat konusunda neden yardımcı olmuyorsun, utanmıyor musun?

Olm linki verdik ya, gir bakıver bir zahmet :D

BARR
06-01-2017, 12:45
Belki link bizi hafriyatçıların sitesine yönlendircek neden tıklayalım Hakan bey?

B16
06-01-2017, 17:41
imprezaWRC yan camlar için ürün var mı abi gözüne kestirdiğin?

Slipshod
06-01-2017, 22:48
Oha o nasıl bir ürün lan.. :D Elinoğlu yapıyor arkadaş. :D Kalıcılığı ne kadardır abi bunun?

imprezaWRC
06-01-2017, 22:48
imprezaWRC yan camlar için ürün var mı abi gözüne kestirdiğin?

Ben şu an gyeon view kullanıyorum ama soft99 serisinden glaco blave kullanabilirsin :)

imprezaWRC
06-01-2017, 22:51
Oha o nasıl bir ürün lan.. :D Elinoğlu yapıyor arkadaş. :D Kalıcılığı ne kadardır abi bunun?

Kalıcılığını gözlemliyorum, hava şartları ve yıkama sıklığına ...vs'ye göre değişecektir ama bugün kar yağışında bile banamısın demedi. Hatta üzerinde kar ve su tutmadığı için haliyle dışarıda duran otomobilde aynalarda buz tutmadı :)
Kar fırtınası altında malesef fotoğraf çekemedim :(

Slipshod
06-01-2017, 23:02
Kalıcılığını gözlemliyorum, hava şartları ve yıkama sıklığına ...vs'ye göre değişecektir ama bugün kar yağışında bile banamısın demedi. Hatta üzerinde kar ve su tutmadığı için haliyle dışarıda duran otomobilde aynalarda buz tutmadı :)
Kar fırtınası altında malesef fotoğraf çekemedim :(

Bir şişe ürün bir kış çıkarırsa sağlam yer edinir. Konuya girerken yağmur kaydırıcı gibi bir etki bekliyordum, yani aynaya tutunur ama kayar diye düşünürken ters köşe yaptı :D

B16
07-01-2017, 08:27
Ben şu an gyeon view kullanıyorum ama soft99 serisinden glaco blave kullanabilirsin :)

Dün sipariş verirken blave de sepete atmıştım :D
İncelemesi var mı yoksa iş başa mı düşüyor başkanım

imprezaWRC
07-01-2017, 11:29
Dün sipariş verirken blave de sepete atmıştım :D
İncelemesi var mı yoksa iş başa mı düşüyor başkanım

Valla henüz siparişini vermedim :( Beklemek istemez isen iş başa düşecek gibi gözüküyor :)

imprezaWRC
25-01-2017, 12:13
Bir güncelleme yazısı ekleyeyim. Glaco mirror coat malesef şampuanları sevmiyor; şampuan bu ürünü siliyor. Kendi aracımda da uygulama yaptım ve 2 haftadır şampuan değmedi; 1 hafta kar, buz gördü, 1 hafta yağmurun tadına baktı ve aynen işlevine devam ediyor.
Şampuan değdirmeden yıkamayı deneyeceğim ama muhtemelen basınçlı yıkama ile de ürün akıp gidecek. Yağışlı ve karlı hava ve yol koşullarında bu ürün gerçekten sürücü için çok yardımcı oluyor ama şampuan ile akıp gitmesi moral bozucu, fiyatı da herkese uygun gelmeyebilir.

imprezaWRC
07-02-2017, 10:48
Bir video daha hazırladım. Glaco mirror coat, otomobili daha doğrusu aynayı şampuan ile yıkayana, basınçlı su tutana veya bez ile silene kadar gayet güzel çalışıyor.
1 ay boyunca otomobili yıkayamamıştım, videoda bu ürünün tam 1 ay sonraki performansını (aynı ilk günkü gibiydi) göreceksiniz.
Soft99 Glaco Mirror Coat Zero / ガラコミラーコートZERO - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=hmFrWMySPQ0)

https://www.youtube.com/watch?v=hmFrWMySPQ0