Orijinalini görmek için tıklayınız : "Babamiz yok kapiyi acamayiz"
Kahraman polis Sekin'in evine şehit ateşi duştu... 'Babamız evde yok, kapıyı acamayız' - Cumhuriyet Turkiye Haberleri (http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber/turkiye/656055/Kahraman_polis_Sekin_in_evine_sehit_atesi_dustu... __Babamiz_evde_yok__kapiyi_acamayiz_.html)
Arkadaslar haberi benim okuyunca icim param parca oldu. Ve bu abimiz sayesinde bugun en az iki duzine insan evinde ailesiyle geri kalan zamanini gecirebilecek. Son zamanlarda bizim bu teror saldirilarina 20den az sehit veridigimizi hatirlamiyor ve bu yuzden ben bu abimize kendimi cok borclu hissediyorum. Aramizda benden buyuk bu konularda cok tecrubeli abilerimiz var, daha once de buradan cok yardim yaptik her kesimden ihtiyaci olan insanlara. Ben bunu burada dile getirmek istedim ki onculuk eden cikarsa bir nebze katkim olsun. Ogrenci olmam ve final donemim sebebi ile benim elimden gelen en kisa yardim yolu buydu, cunku TT ailesinin potansiyelini biliyordum. Bu konuyu bile ders calisma arasinda actim ve telefondan yazdim yazim hatam ve ya eksik yazdigim bir sey varsa affola.
levent_s
05-01-2017, 22:30
Kahraman polis Sekin'in evine şehit ateşi duştu... 'Babamız evde yok, kapıyı acamayız' - Cumhuriyet Turkiye Haberleri (http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber/turkiye/656055/Kahraman_polis_Sekin_in_evine_sehit_atesi_dustu... __Babamiz_evde_yok__kapiyi_acamayiz_.html)
Arkadaslar haberi benim okuyunca icim param parca oldu. Ve bu abimiz sayesinde bugun en az iki duzine insan evinde ailesiyle geri kalan zamanini gecirebilecek. Son zamanlarda bizim bu teror saldirilarina 20den az sehit veridigimizi hatirlamiyor ve bu yuzden ben bu abimize kendimi cok borclu hissediyorum. Aramizda benden buyuk bu konularda cok tecrubeli abilerimiz var, daha once de buradan cok yardim yaptik her kesimden ihtiyaci olan insanlara. Ben bunu burada dile getirmek istedim ki onculuk eden cikarsa bir nebze katkim olsun. Ogrenci olmam ve final donemim sebebi ile benim elimden gelen en kisa yardim yolu buydu, cunku TT ailesinin potansiyelini biliyordum. Bu konuyu bile ders calisma arasinda actim ve telefondan yazdim yazim hatam ve ya eksik yazdigim bir sey varsa affola.
Duyarlılığın için tebrik ederim seni kardeşim. Gerçekten şehit olan polis memurunun yaptığı gerçek bir kahramanlık Allah mekanını cennet etsin. Yardım konusunda elimden geleni yapmaya hazırım.
http://i.hizliresim.com/JqVm7B.jpg
http://i.hizliresim.com/OVrm35.jpg
Seyfettin777
05-01-2017, 22:38
Emniyet ve silahlı kuvvetlerin her türlü vakıf ve derneğine düzenli yardım yapıyorum.
Bugün şehit olan abimizin de ailesine her türlü yardımı yaparım, benim açımdan bir problem yok fakat aileye ulaşabilecek birilerinin organize etmesi gerekir.
Kimseyi yapmıyorsun diye itham etmediğimi belirterek, bu yardımların sürekli yapılması gerektiğini düşünüyorum.Artık nerenin ihtiyacı olduğuna inanıyorsanız, oraya...
Bu ülke için canını vermiş, gazi olmuş hatta gazi olmayıp da her türlü cefa ve belayla uğraşan her insan, ailemden farksızdır benim nezdimde.
Anaları analarımız, babaları babalarımız, evlatları evlatlarımız, 70 milyonluk bir aileyiz...
İnsan haberi okurken bile zorlanıyor. Şehidimizin emanetine evlatlarına sahip çıkalım. Elimden gelen desteği vermeye hazırım.
Acaba ailenın durumunu bılen var mı? Cevrede oturan,tanıyan?
Allah rahmet eylesin. Hakikaten okurken insanin bogazi dugumleniyor.
Bu adam gerçek bir kahraman
Devlet ve millet olarak bu adamın ailesine her türlü destek verilmesi gerek
100 lerce ölümü konuşuyor olabilirdik
Bu adam kendi canını vermese idi
Helal olsun allah mekanını cennet eylesin
vectra-tuner
05-01-2017, 23:21
Organize edilirse seve seve elimizden geleni yaparız , Allah Rahmet eğlesin mekanı Cennet olsun yavruları Allah'a emanet olsun
Allah rahmet eylesin İzmiri kurtardı şehit polisimiz.Keleşli teröriste beylik tabancası ile üstüne koşarak korkmadan korudu kolladı şehrini.Polisi askerin rabbin yar ve yardımcısı olsun.Ben bulucam adresini hatta yarın cenazesine katılmayı düşünüyorum nerede olacağını öÄ£renirsem.
Gerçek bir kahraman .
Her türlü desteğin ve yardımın verilmesi gerekir böyle yiğit bir adama . Çok zor bir durum ama Rahmetli ÖmerhalisDemir gibi yiğitlerimizi ancak böyle olaylar olduğu zaman tekrar hatırlıyoruz şimdi çoğu yerde ikisinin fotoğrafı paylaşılıyor çok güzel . Onlara layık olup ,yaptıklarını unutmadan daha iyi hizmet vermeliyiz . Uyuyanlar uyansın daha da unutmayalım şehitlerimizi .
VolkanA.
05-01-2017, 23:34
Acaba ailenın durumunu bılen var mı? Cevrede oturan,tanıyan?
Kardeşimin arkadaşı şehidimizin kızını tanıyormuş murat bey. Yarın bilgi gelir size ulaşırım. Allah rahmet eylesin.
turbo&quattro
05-01-2017, 23:56
Petition * Cumhurbaşkanı: Fethi Sekin'''in yakınlarına destek ol! * Change.org (https://www.change.org/p/cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1-fethi-sekin-in-yak%C4%B1nlar%C4%B1na-destek-ol?recruiter=660043910&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_page&utm_term=mob-xs-share_petition-no_msg)
Olay bize çok yakın yerde yaşandı adliyenin tam önünde bizimde dükkan 500 metre uzaklıkta dükkandan çıktım nişanlımla bornovaya doğru gidiyordum patlama oldu arabadaydık resmen sarsıldık bornovayada 4 km uzaklıkta sonra bizimkiler aradı Rabbim kimseye böyle korku yaşatmasın Ölen şehit abimizide çok görürdüm adliye tarafına gittiğimde ailesine sabır versin mekanı cennet olsun
Kardeşimin arkadaşı şehidimizin kızını tanıyormuş murat bey. Yarın bilgi gelir size ulaşırım. Allah rahmet eylesin.
Adamsın,yap bana bır ıyılık... Bır kac yere yazdım,ınsallah kucuk de bır damla olsa yaralarına merhem olmak ıstıyorum.
Petition * Cumhurbaşkanı: Fethi Sekin'''in yakınlarına destek ol! * Change.org (https://www.change.org/p/cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1-fethi-sekin-in-yak%C4%B1nlar%C4%B1na-destek-ol?recruiter=660043910&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_page&utm_term=mob-xs-share_petition-no_msg)
Imzaladım...
Allah razı olsun Kahraman şehitimiz Fethi Sekin ve yurtiçinde,sınır ötesinde vatan bayrak aşkını canının önüne koyan diğer Kahraman şehitlerimizden.
rain man
06-01-2017, 06:57
Aileye yardımcı olmamız mümkünse, bu işi organize edecek birisinin bunu üstlenmesini isterim. Ailenin hesap numarasını öğrensek de olur.
burakgunay
06-01-2017, 07:19
Ben de elimden geleni yaparım inşallah, Allah rahmet eylesin. Büyük adammış vesselam..
mikelazi
06-01-2017, 07:50
ruhu şad
mekanı cennet olsun
fethi sekin kahramandır
zaten bu parketme olayı gıbı durularda bu tur adamlıkları yapabılenler kahraman olur, o durumda bır cok polısın oralı olmayıp tersleyebılecegını kendı yasadıklarımdan dahı bılıyorum.
ruhu şad mekanı cennet olsun ADAMın...
Allah rahmet eylesin abimizin yaptığını terroistin üstünden çıkları görünce nasıl bir faciadan döndürdüğü net anlaşılıyor.
Ölü ele geçirilen teröristlerin yanında 2 kalaşnikof tüfek ile RPG 7, birbirine bantlanmış sarjörler, Rpg'ye ait 8 fişek ve 8 el bombası ele geçirildi
wiesmann
06-01-2017, 08:04
Emniyetin resmi yardimlasma vakiflari var "temsad" sanirim. Orayay yardim yapilabilir. Ve sizi temin edebilirim en iyi sekilde de ailesine sahip cikarlar.
Not: ucra okullardaki ogretmen arkadaslar haric artik bu ulkede resmi olmayan vakiflara para gondermem.
Yaptığı kahramanlıkla herkese trafik polislerini sevdirdi şehidimiz, hatta utandırdı da. Allah gani gani rahmet eylesin.
Aliburakb
06-01-2017, 08:13
bende imzaladım. en azından ülke olarak bunu yapmak lazım. şehidimizin yaptığını yapamayacak bir çok vatandaş bir çok polis mevcut. bir elazığlı olarak gururlansamda yiğitliği ile acımızda bi o kadar büyük. ruhu şad mekanı cennet olsun... ALLAH geride kalanlara sabır ihsan eylesin...
Huzur içinde yatsın,video yu izleyince hüzünle karışık bir yiğitlik izledim resmen.
Allah bin kere razı olsun kendisinden,
Allah rahmet eylesin.. :(
allah rahmet eylesinn milletimizin başı sagolsun...
Allah rahmet eylesin böyle bir organizasyon olursa bende canı gönülden katılmak isterim.
Hatta bana kalırsa maddi yardımların yanında şehidimizin çocuklarına eğitim bursu ayarlayabilecek olanlar var ise içimizde çok daha hayırlı olacağını düşünüyorum.
Gakkoş abimiz,
Allah seni en güzel mevkilerle ödüllendirsin, buna şüphemiz yok...
Ülkemizin başı sağolsun.
Bır komsusunu buldum,bakalım ulasabılıcekmıyım. Acılarıda taze,bır sekılde ıhtıyaclarını ogrenebılırsem mutlu olucagım.
Huzur içinde yatsın,video yu izleyince hüzünle karışık bir yiğitlik izledim resmen.
Allah bin kere razı olsun kendisinden,
Allah rahmet eylesin.. (:
sondaki ifade ":(" olacaktı, moderatörlerden ricam düzeltebilirler mi..
Çok acı ve kahramanca... Diyebileceğimiz bir söz yok.
Ailesine emniyetin bir yardım birimi var oradan ulaşılabiliyor sanırım. Geçenlerde bir şehidimizin ailesine o şekilde ulaşmıştı abim. Detayını öğrenirsem yazarım.
Sızlasa da gönüller düşenlerin yasından
Koşar adım gitmeli onların arkasından.
Kahramanlık; içerek acı ölüm tasından
İleriye atılmak ve sonra dönmemektir..
Ruhun şad olsun şehidim. Seni öyle yere düştüğünü görünce kalbim parçalandı.
Allah rahmet eylesin. Hala böyle cesaretli insanların olduğunu bizi hatırlattı. Gereken desteği vermeye tüm imkanlarımla hazırım. Böyle bir insana yapılacak her şey az bile gelir.. Unutmayacağız..
YavuzNaz
06-01-2017, 09:39
Polislik mesleğini aldığı ücretten ibaret olarak gören yapamaz bunu, insanda aşk olması lazım, izah edilebilecek şeyler değil, böyle vatan sevdalılarına çok şey borçluyuz, Allah şahadetini kabul etsin, nurlar içinde yatsın.
oabayram
06-01-2017, 09:43
yazıp yazıp siliyorum.. yazacak bir şey bulamıyorum.. içim parçalanıyor. Allah mekanını cennet eylesin Fethi abi :(
i-vtec07
06-01-2017, 09:56
Abimize allah rahmet eylesin . Ruhu şad olsun . Delikanlı adammış . Videoyu izlerken ağlamaklı oluyo insan
Giden başını alıp gidiyoda ya kalanları ? Cocukları ?
Ne denirki ülkeyi terör yuvası haline getirenler rahat uyuyabiliyomu acaba ?
osmanaydo
06-01-2017, 10:04
Koşarak kendini ateşin üstüne attı. Hepimiz gördük.
Gözümde çok büyüksün Fethi abi.
Mekanın cennet olsun.
İzmir'de, adliyede gerçekleştirilen bombalı hain terör saldırısında Fethi Sekin ve adliye görevlisi Musa Can şehit olmuş, 9 kişi ise yaralanmıştı. Çatışmaya giren trafik polisi Fethi Sekin, teröristlerin büyük bir katliamını önleyerek büyük bir facianın önüne geçti. Nevvar Salih İşgoren Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erol Urgun ise şehit polis Fethi Sekin'in çocuklarına özel eğitim yardımı yapılacağını duyurdu. Urgun, "İzmir Adliye binası önünde gerçekleşen hain saldırıyı şiddetle, nefretle kınıyoruz. Bu saldırıların ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef aldığı ortadadır. Hain olay sırasında polisimiz Fethi Sekin'in kahramanlık göstererek gerçekleştirdiği müdahale büyük bir faciayı önledi. Biz Nevvar Salih İşgören Vakfı olarak şehit ve gazilerimizin çocuklarına burs veriyoruz. Şimdi de İzmir'i büyük faciadan kurtaran kahraman şehit polisimizin çocuklarına eğitim hayatları boyunca özel eğitim yardımı yaparak minnet borcumuzu ödemek istiyoruz. Bu vesile ile şehit polisimize ve şehit olan adliye çalışanımıza Allah’tan rahmet, başta yakınları olmak üzere İzmirlilere başsağlığı, hain saldırıda yaralananlara acil şifalar diliyoruz" dedi.
Ayrıca Galatasaray kulübüde altınorduda futbol oynayan Polis abimizin oğlu için altyapı kapılarını açtı.Acılarını dindirmez ama hiç olmazsa sahipsiz olmadıklarını göstermiş oldular.
yigitblr
06-01-2017, 11:09
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.İsminin bir polis okuluna verilmesi lazım.Polis nasıl olunur bundan daha güzel anlatılamaz.
Seyfettin777
06-01-2017, 11:17
Bır komsusunu buldum,bakalım ulasabılıcekmıyım. Acılarıda taze,bır sekılde ıhtıyaclarını ogrenebılırsem mutlu olucagım.
Abi ulaşabilirsen bizi de haberdar et, senin üzerinden ben de yardımcı olmak isterim mahsuru yok ise.
On dakikaya yakındır yazıp yazıp siliyorum, bu konuya siyaset bulaştırmayayım diyorum ama her kapı aynı yere çıkmıyor mu Allah aşkına bende mi sorun var?
Ohal mohal bir halta yaramıyor, sıkıyönetim lazım.
Dev gibi yüreği varmış abimizin, hiç tereddüt etmeden üzerlerine yürüdü ama bir tabanca ile iki tane kaleşnikof kullanan adama karşı nasıl mücadele edebilir?
Sürekli teçhizatını kuşanmış asker denetimi olmadığı sürece bizim canımız daha çok yanar.Adamların pardon şerefsi zlerin getirdiği mühimmat bile (rpg-7 atgm el bombası) askerin ilgi alanında.
Abimizin yeleğinin bile olduğunu sanmıyorum.Vurulduktan sonra o düşerken nefesim kesildi, sanki ben vuruldum.Yeter artık bu kaçıncı can ne yapmak gerekir bu duruma biz nasıl farkındalık yaratacağız...
Rabbim Mekanını Ali Eylesin geride kalanlara sabır ihsan eylesin
Cenazeden sonra ilk temasi sagliyacagim. Suan yardim etmek isteyen cok oluyor ama 2-3 ay sonra sular duruldugunda kimse kalmiyor. Onemli olan kalici olmak. Yurdumuz fakir,elbet herkese yetemeyiz ama gucumuz yettigince destek olmaliyiz.
RafetAraç
06-01-2017, 12:30
Yaptığı kahramanlıkla herkese trafik polislerini sevdirdi şehidimiz, hatta utandırdı da. Allah gani gani rahmet eylesin.
aynen öyle oldu
Galatasaray kendi sitesinde açıklama yapmış. Umarım gerçekleşir.
http://www.galatasaray.org/haber/kulup/tum-turkiye-ye-sozumuzdur/34430
Galatasaray Spor Kulübü olarak dün İzmir’de meydana gelen alçak terör saldırısına tek başına meydan okuyan ve canı pahasına onlarca insanımızın hayatını kurtaran kahraman polisimiz Fethi Sekin’e bir kez daha Allah’tan rahmet; eşine, üç evladına, yakınlarına, silah arkadaşlarına ve milletimize sabır diliyoruz.
Bu elim olaydan sonra, rahmetli Fethi Sekin’in çok iyi bir Galatasaray taraftarı olduğunu, oğlu Burak Tolunay’ın da Altınordu altyapısında futbol oynadığını öğrenmiş bulunmaktayız.
Galatasaray, bugüne kadar kamuoyunun bildiği ya da bilmediği pek çok toplumsal olayda, bu ülkenin temel taşlarından biri olmanın sorumluluğu ile hareket ederek üzerine düşen her görevi yerine getirmiştir. Bu sefer de yapacağından hiç kimsenin endişesi olmamalıdır.
Biliyoruz ki Sekin Ailesi’nin acısı henüz çok taze. Bu tür kararları almak için vakit çok erken. Ancak tüm kamuoyunun şunu bilmesini isteriz: Galatasaray altyapısının kapıları, şehidimizin emanetine ardına kadar açıktır. Bu konuda eğitim bursu verilmesi dâhil her türlü imkan Galatasaray camiasının Sekin Ailesi’ne ve Türkiye’ye sözüdür.
Saygılarımızla.
Galatasaray Spor Kulübü
İzmir Ticaret Odası 3 çocuğununda Tüm eğitim masrafını üstleneceğini açıkladı..
Aynı şekilde İzmirin en büyük yardımseveri olarak nitelendirilebilecek Nevvar-Salih İşgören çiftinin vakfıda Tüm eğitim masraflarını özel bursla üstleneceğini açıkladı..
Bu KAhramanın ailesini ömür boyu rahat ettirmek hepimizin boynunun borcudur..
lethaldoze
06-01-2017, 22:13
Boynumuzun borcu. Tüm şehitlerimize borcumuz.
Kampanya imzalandı. Allahım rahmet eylesin. Adamım diye sokakta dolaşanlara adamlık dersi vermiş.
Seyfettin777
11-01-2017, 23:49
Konu arkalara düşmüş.
Var mı organize edebilecek, İzmir'de ikamet eden biri? 997TT
Abi var mı gelişme?
Malesef yok,aradım ama acmadılar. Bana bıldırıceklerdı ama sanırım bıze sıra gelmedı....
Malesef yok,aradım ama acmadılar. Bana bıldırıceklerdı ama sanırım bıze sıra gelmedı....
İzmir Barosu tarafından kampanya başlatıldı.
İzmir Barosu | HaberDetay yardim kampanyasi (http://www.izmirbarosu.org.tr/HaberDetay/939/yardim-kampanyasi.aspx)
Bunun gıbı bır cok oda yada dernek baslattı zaten. Ben dırekt aıleye ulastım. Sanırım her yerden bır cok arayan yada yardım eden oldugundan,kafaları cok dolu.