Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra 2.0 Bertone Turbo vs Ãbiza Cupra Stage 2

cannn22
05-01-2017, 23:59
İbiza cupra vs Bertone - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=a50DEvBSvJY)

Video'da ki cupra için Stage 2 yazılmış ama ben bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim hiç. Bertone sahibi arkadaş yanlış anlamasın aracına tek lafım yok maşallah tüm yapılanları gördüm emek verilmiş ama stage 2 cupra'ya karşı, Bertone: Filtre- egzos- intercooler - Boosterperformance yazılım ile bu kadar kolay geçmesi normal mi?

Aynı şekilde; Cooler - egzoz - yazılım Bmw 428'e 2-3 boy yapıyor.

Bmw 428 vs bertone 2.0 turbo - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=tX41VDZrico)

Ben şaşırdım Bertone'nin böyle gitmesine. Maşallah. Aracın Dyno verisi nedir acaba WHP?

M3CSL
06-01-2017, 08:09
Bertone çok iyi gidiyor sanki daha önce paylaşılmıştı videoları

Amazing
06-01-2017, 08:52
İbiza cupra vs Bertone - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=a50DEvBSvJY)

Video'da ki cupra için Stage 2 yazılmış ama ben bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim hiç. Bertone sahibi arkadaş yanlış anlamasın aracına tek lafım yok maşallah tüm yapılanları gördüm emek verilmiş ama stage 2 cupra'ya karşı, Bertone: Filtre- egzos- intercooler - Boosterperformance yazılım ile bu kadar kolay geçmesi normal mi?

Aynı şekilde; Cooler - egzoz - yazılım Bmw 428'e 2-3 boy yapıyor.

Bmw 428 vs bertone 2.0 turbo - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=tX41VDZrico)

Ben şaşırdım Bertone'nin böyle gitmesine. Maşallah. Aracın Dyno verisi nedir acaba WHP?

Kardeş Bertone araç benim, konusu forumda var zaten.

Şaşırıcak birşey yok, araban iyi gidince yorumlar, kötü gidince kötülemeler yapılıyor hep nedense. Tebrik etmeyi maşallah demeyi öğrenmek gerek ;)

Arac ankarada istediginiz zaman gelin bakalm. Son durumunu ile dynoya girmedim, dilerseniz beraber gidelim ;)

BARR
06-01-2017, 09:23
Bertoneler'de kıymeti bilinmeyenlerden. Çok yakar evet ama iyi de gider yapılınca bilinçli ellerde.

RedCan
06-01-2017, 09:29
Yapılan iş, verilen emek, harcanan saatler, uykusuz geceler...

Bertone'nun gitmesine neden bu kadar şaşırıyorlar ki. Değeri bilinmemiş, sanayi köşelerinde heba olmuş bertoneları bildiğiniz için "SAFKAN" bertonenun yürürünü anlayamamışlar şaşırabilirler. Belki sizde yürüyen bertone görmemişsinizdir.

Maşallah diyelim. Bu kadar göz dolduran araca nazar değmesin.

Amazing
06-01-2017, 09:31
Derlerrr derlerr ; )

https://www.youtube.com/watch?v=EtDub4weC0o

iynn-RS
06-01-2017, 10:20
Adama dert olmus arabanin gidişi

Amazing
06-01-2017, 10:25
Adama dert olmus arabanin gidişi

Olmuş olmuş kimlere ne dertler olmuş ;) ama yürek yok

cannn22
06-01-2017, 10:31
Kardeş Bertone araç benim, konusu forumda var zaten.

Şaşırıcak birşey yok, araban iyi gidince yorumlar, kötü gidince kötülemeler yapılıyor hep nedense. Tebrik etmeyi maşallah demeyi öğrenmek gerek ;)

Arac ankarada istediginiz zaman gelin bakalm. Son durumunu ile dynoya girmedim, dilerseniz beraber gidelim ;)

Dostum okuduğunu yanlış mı anlıyorsun anlamadım ben seni? Hani demişsin ya, "Tebrik etmeyi maşallah demeyi öğrenmek gerek" Kaç kere maşallah demişim aracına, verilen emeği gördüm yazmışım. Farkındasın dimi yazılanların? Aracına tek kötü bir laf etmiş miyim? Ben göremedim de sana soruyorum.. Senin aracının yapılışını gördüğüm için tek laf etmedim, emek var dedim maşallah dedim yazdıklarımı iyi oku. Diğer yandan ülkemizde gizli spec olayları çok olduğu için ibiza cupra'dan şüphe ettim ben. Dedim bir eksiği mi var aracın da sıkıntı problemi mi var acaba da yürümüyor. Stage 2 ibiza cupra 230-240 hp civarı oluyor zaten kaldı ki senin aracından 200 kg daha hafif, bu durumda en kötü kafa kafaya giderdi dediğim araca gaza oturduğun gibi aça aça gitmeye başlıyorsun, bende haliyle acaba İbiza Cupra'da sıkıntı mı var diyorum.

Yok ya maşallah diyoruz araca, iyi, güzel hoş diyoruz gene azar işitiyoruz. Anlamıyorum ben bu işleri.

cannn22
06-01-2017, 10:34
Olmuş olmuş kimlere ne dertler olmuş ;) ama yürek yok

Dostum lafın ucunu dokundurup durmuşsun iş boka sarıyor bilgin olsun. Bende araba değil motosiklet var, gel basalım dersen beni sadece yanında görürsün bir daha göremezsin de işi farklı boyutlara taşıma istersen. Arabana maşallah dedik, kötü laf etmedik. Yok yürek yok yok bilmem ne uslubuna dikkat et. Arabanı da güle güle kullan kimsenin malında gözümüz olmadı Elhamdülillah. Kendini dev aynasında görmeyin

iynn-RS
06-01-2017, 10:37
Uzatma hadi koçum. Sanami kaldi milletin arabasinin videosuna konu acmak. Kim verdiyse sana bu cesareti soyle o gelsin.

cannn22
06-01-2017, 10:41
Uzatma hadi koçum. Sanami kaldi milletin arabasinin videosuna konu acmak. Kim verdiyse sana bu cesareti soyle o gelsin.

Hayırdır dostum arabandan fazla senin yürürün var oktanın fazla galiba. Ortada absürt bir durum yok. Kötü bir laf söz yok, bana kalmayan arabanın video'sunu koyup merak edilen bir şeyi sormak, sana mı kaldı senin olmayan arabayı savunmak. Kötü laf söz söylesek amenna. Görmemişin arabası olmuş misali.

Neyse dostum Allah kaza bela göstermesin. Güle güle kullanın araçlarınızı da. Benden uzak Allah'a yakın olun. Maşallah demek bazen yanlış oluyor galiba. Başkaları gibi yapıp aracı kötülemek lazım anlaşılan da, oda bizim lugatımızda yok. Hadi baş baş.

iynn-RS
06-01-2017, 10:44
Bos laf yapma. Sen giderken biz donuyoduk o yollari. Bu videolar paylasildi. oraya yazsaydin maasallahini. Tutmus yeni konu acmissin sonrada biseymi dedik arabaniza ayagi yapma bana.

cannn22
06-01-2017, 10:46
Bos laf yapma. Sen giderken biz donuyoduk o yollari. Bu videolar paylasildi. oraya yazsaydin maasallahini. Tutmus yeni konu acmissin sonrada biseymi dedik arabaniza ayagi yapma bana.

Allah akıl fikir versin. İnsan da ego olunca ne yapacağını şaşırıyor. Tebrik ediyorsun, küfür ettin zannediyorlar. :)

Amazing
06-01-2017, 10:49
Dostum lafın ucunu dokundurup durmuşsun iş boka sarıyor bilgin olsun. Bende araba değil motosiklet var, gel basalım dersen beni sadece yanında görürsün bir daha göremezsin de işi farklı boyutlara taşıma istersen. Arabana maşallah dedik, kötü laf etmedik. Yok yürek yok yok bilmem ne uslubuna dikkat et. Arabanı da güle güle kullan kimsenin malında gözümüz olmadı Elhamdülillah. Kendini dev aynasında görmeyin

Dostum okuduğunu yanlış mı anlıyorsun anlamadım ben seni? Hani demişsin ya, "Tebrik etmeyi maşallah demeyi öğrenmek gerek" Kaç kere maşallah demişim aracına, verilen emeği gördüm yazmışım. Farkındasın dimi yazılanların? Aracına tek kötü bir laf etmiş miyim? Ben göremedim de sana soruyorum.. Senin aracının yapılışını gördüğüm için tek laf etmedim, emek var dedim maşallah dedim yazdıklarımı iyi oku. Diğer yandan ülkemizde gizli spec olayları çok olduğu için ibiza cupra'dan şüphe ettim ben. Dedim bir eksiği mi var aracın da sıkıntı problemi mi var acaba da yürümüyor. Stage 2 ibiza cupra 230-240 hp civarı oluyor zaten kaldı ki senin aracından 200 kg daha hafif, bu durumda en kötü kafa kafaya giderdi dediğim araca gaza oturduğun gibi aça aça gitmeye başlıyorsun, bende haliyle acaba İbiza Cupra'da sıkıntı mı var diyorum.

Yok ya maşallah diyoruz araca, iyi, güzel hoş diyoruz gene azar işitiyoruz. Anlamıyorum ben bu işleri.

Madem öyle niye buraya konu açıyorsun , gel bana sor kardeşş, aracımın yapılışını nerde gördün adı ne soyadın ne . İbiza cupranmı var bertonenmi var bilip bilmeden buraya yorum yapıosun? ben bilmem kardeş kaç hp felan , azcık piyasıyı takip ette o aracın kimlerle denedigini izle. Kafadan beygirleri konduruosun direk,

İşi istedigin şekilde boka sardırabiliriz bilader hayırdır ? Motorsikletin varsa git o tayfayla yarış bildegin konulara yorum yapma

Amazing
06-01-2017, 10:50
Allah akıl fikir versin. İnsan da ego olunca ne yapacağını şaşırıyor. Tebrik ediyorsun, küfür ettin zannediyorlar. :)

Kaybol sen git abilerin gelsin koçum hadi

cannn22
06-01-2017, 10:58
Kaybol sen git abilerin gelsin koçum hadi

Size tek başıma ben yetiyorum, abilerim fazla gelir. :D Hadi Allah'a emanetsiniz.

Aha buda aracının yapılışı egoist insan.
http://www.techturkey.com/forum/project-cars/219295-astra-coupe-2-0-turbo-z20let-35ga8231.html

Aynı sayfa içerisinde kendi youtube linkini veren de sensin merak etme.

Amazing
06-01-2017, 10:59
Size tek başıma ben yetiyorum, abilerim fazla gelir. :D Hadi Allah'a emanetsiniz.

Aha buda aracının yapılışı egoist insan.
http://www.techturkey.com/forum/project-cars/219295-astra-coupe-2-0-turbo-z20let-35ga8231.html

Aynı sayfa içerisinde kendi youtube linkini veren de sensin merak etme.

Hee öle bi konusuonki sanki canlı görmüş gibi ; ) hadi hadi bb

kıvancr
07-01-2017, 09:10
2005 yılında 2 sene 50 bın km Bertone 2.0 turbo kullandım. O zamanlar böyle yuruyen arac cok az vardı,tasarımıda kullanmasıda cok keyıflıydı.

erh
07-01-2017, 09:59
Owwww ne dert olmus anlamadim ki :) masallah de gec.. ozhanim takma kafana..

Amazing
07-01-2017, 13:05
Owwww ne dert olmus anlamadim ki :) masallah de gec.. ozhanim takma kafana..

HAhha yok abi ne takıcam kofikleri, Sadece yürek yok cesaret yok ona üzülüyorum, böle dolaylı yollardan bişiler yapmaya calısılıyor :)

atituti
07-01-2017, 13:21
adam ilk mesajında birşey dememiş ki anlaması güç konuşmalar yaşanmış

ouzs
07-01-2017, 13:50
Verilen cevaplar ve konuşma itemleri bence çok gereksiz. Bize ayak yapma ya da koçum gibi kelimeler kullanmak hoş olmamış.. Konu gereksiz gelmiş olabilir. Aracın iyi gittiğini gösteren bir video paylaşılmış ve sağlıklı bertone yi tanımayan bir kişi bilgi istiyor. Abes olan nedir?

ÖmerF.Bayar
07-01-2017, 14:18
Ilk yorumu okudum sonra diger yorumlari okuyup ilk mesaji tekrar okudum anlayamadimmi diye, konuyu acan kotu bisey soylememis gereksiz yere atar gider ne gerek varsa.

Amazing
07-01-2017, 14:55
Arkadaşlar konu tamamen arkadaşın vukaat çıkarması başka birşey degil, bilmiyorsunuz boşverin

RedCan
07-01-2017, 15:02
Araç hakkında sürekli ithamda bulunuyorlar. Aracın bu kadar iyi gitmesini kendine yediremeyen bir grup insan var. Bu yüzden konunun gelişim aşaması bu şekilde oldu. Konu burada göründüğü gibi değil arkadaşlar.

cannn22
07-01-2017, 16:06
adam ilk mesajında birşey dememiş ki anlaması güç konuşmalar yaşanmış

Verilen cevaplar ve konuşma itemleri bence çok gereksiz. Bize ayak yapma ya da koçum gibi kelimeler kullanmak hoş olmamış.. Konu gereksiz gelmiş olabilir. Aracın iyi gittiğini gösteren bir video paylaşılmış ve sağlıklı bertone yi tanımayan bir kişi bilgi istiyor. Abes olan nedir?

Ilk yorumu okudum sonra diger yorumlari okuyup ilk mesaji tekrar okudum anlayamadimmi diye, konuyu acan kotu bisey soylememis gereksiz yere atar gider ne gerek varsa.

kimseyi tanımam etmem boşuna fake mesaj cart curt kasma
burda insanlara abuk subuk giderli cümleler kuruyorsunuz
gidin başka yerlerde gider yapın millete
forumun kalitesini apaçi staylaya çekmeyin...

Arkadaşlar boş verin kendinizi yorduğunuza değmez. Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek demişler, ne söylerseniz söyleyin boşa kendinizi yormuş olursunuz. Arkadaşlar daha genç, kanları kaynıyor. Atar gider hoşlarına gidiyor semt çocuğu modundalar. Maşallah diyorsun küfür etmişsin gibi algılıyorlar, kötü bir şey demedim diyorsun tekrar olan konuşmalara rağmen güzelce izah ediyorsun gene olmuyor. Ne yapacaksın ki başka?

Bunların aracında kesin kesin var bir şeyler. Yarası olan gocunur misali. Birden bir telaşa kapılmalar, bir kasılmalar, gerilmeler.

Konuşulacak insan olsa yazılmış olan onca güzel şeye karşı bir hata yapmış olsanız bile insanca yazılır ve yaptığınız hatayı söyler karşı taraf, ama yok eşek hoşaftan ne anlar ki, laftan anlasın. O yüzden hiç kendinizi laf yetiştirmekle yormayın. Boş yere siniriniz bozulur. En güzeli kal sağlıcakla deyip, yorum yapmamak. Onlarda kendi içinde astım kestim diye geçinsinler. Laf söyler söyler giderler yani kafana takmana değmez :)

Amazing
07-01-2017, 16:48
kimseyi tanımam etmem boşuna fake mesaj cart curt kasma
burda insanlara abuk subuk giderli cümleler kuruyorsunuz
gidin başka yerlerde gider yapın millete
forumun kalitesini apaçi staylaya çekmeyin...

Yazık sana :)

Arkadaşlar boş verin kendinizi yorduğunuza değmez. Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek demişler, ne söylerseniz söyleyin boşa kendinizi yormuş olursunuz. Arkadaşlar daha genç, kanları kaynıyor. Atar gider hoşlarına gidiyor semt çocuğu modundalar. Maşallah diyorsun küfür etmişsin gibi algılıyorlar, kötü bir şey demedim diyorsun tekrar olan konuşmalara rağmen güzelce izah ediyorsun gene olmuyor. Ne yapacaksın ki başka?

Bunların aracında kesin kesin var bir şeyler. Yarası olan gocunur misali. Birden bir telaşa kapılmalar, bir kasılmalar, gerilmeler.

Konuşulacak insan olsa yazılmış olan onca güzel şeye karşı bir hata yapmış olsanız bile insanca yazılır ve yaptığınız hatayı söyler karşı taraf, ama yok eşek hoşaftan ne anlar ki, laftan anlasın. O yüzden hiç kendinizi laf yetiştirmekle yormayın. Boş yere siniriniz bozulur. En güzeli kal sağlıcakla deyip, yorum yapmamak. Onlarda kendi içinde astım kestim diye geçinsinler. Laf söyler söyler giderler yani kafana takmana değmez :)

Senin ne yapmaya calistigini anladık biz merak etme :) ama böyle baska seylerin arkasina sığınıyorsunuz anca, bu kadar dert etme ya çalış seninde olur :) ama sen calisiosun gene olmuyor orasida ayrı, oyuzden çekemiyorsun işte :)

RedCan
07-01-2017, 17:02
Öyle insanlar vardır ki, kendi başarısızlıklarının sonucunda hep başkalarını suçlarlar. O kadar sene araba yapıp yürütemeyince, hemen karşı tarafı kötülemeye devam ederler.

Sözüm ona, kabus olmuş, dert olmuş birilerine. Hala maskelerin altına saklanıyorlar. Gerçek burada.

cannn22
07-01-2017, 17:08
Yazık sana :)

Senin ne yapmaya calistigini anladık biz merak etme :) ama böyle baska seylerin arkasina sığınıyorsunuz anca, bu kadar dert etme ya çalış seninde olur :) ama sen calisiosun gene olmuyor orasida ayrı, oyuzden çekemiyorsun işte :)

Hauahauaha haykırdım gülerken ya. Kardeşim sen beni muhtemel olarak başkasıyla karıştırıyorsun. Nelere sahip olduğumu bilemezsin. Sadece şunu söylüyorum, seni delerim :D :D

http://i.hizliresim.com/5LqXqA.jpg (http://hizliresim.com/5LqXqA)

Amazing
07-01-2017, 20:44
Hauahauaha haykırdım gülerken ya. Kardeşim sen beni muhtemel olarak başkasıyla karıştırıyorsun. Nelere sahip olduğumu bilemezsin. Sadece şunu söylüyorum, seni delerim :D :D

http://i.hizliresim.com/5LqXqA.jpg (http://hizliresim.com/5LqXqA)

Lafla olmasın ama, klavyede degil yolda görelim hadi :)

cannn22
07-01-2017, 23:09
Lafla olmasın ama, klavyede degil yolda görelim hadi :)

Geçtim sanarsın, noss basarsın. Tekerde geçerim hevesin kaçar ;) :D arabacığınla gazla sen, ben fazla gelirim sana. Hadi yoluna bak Allah'a yakın bana uzak ol. ;)

FaBeRgE
08-01-2017, 02:09
Napıyoruz acaba :)