Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir karlı yanlamada benden gelsin -E36-
FuatAyral
06-01-2017, 04:13
İyi kötü eleştirilere açığım söylediklerinizi dikkate alıcam :)
https://www.youtube.com/watch?v=r630ELwom7o
Seviyorsun bu hayatı, yakın zamanda Uludağ videolarınıda görmek istiyoruz.
FuatAyral
07-01-2017, 04:41
Kanka çıkamıyorum lastikler durunca kalkmıyor :(
Güzel olmuş, bir dahakine daha çok motor sesi duymak isteriz...
ufuksaracci
07-01-2017, 13:42
Otomobilden çok sen koltukta drift yapmış gibi duruyorsun . Şaka bir yana keşke burası da karlı olsa bizde böyle eğlenebilsek. Eğlenceniz baki olsun
Bir de sosyal mesaj, kemeri unutmayalım .
golgeoyunu03
07-01-2017, 14:26
şarkı seçimi güzel olmuş
turboman
07-01-2017, 14:55
Önden çekişliyle elfireni çekermiş edasıyla hafif yanlamalı olmuş ama yinede iyi yani demem oki ver açıyı ver ver ver öldürme :)
m52 ciğer sesi istiyoruz :)
mhuratboz
07-01-2017, 15:42
Ben Burdan Sosyal Mesaj Vermeye Falan Çalışmıyorum.Kimse Yanlış Anlamasın.
İyi Çok Güzel Bende Seviyorum Böyle Videoları Eğlenceleri Ama,Biraz Sokak Arası Ne Bilim Allah Korusun Kardeşim Kar Bu Ne Tepki Vereceği Belli Olmaz.Ufakda Olsa Bi Çukura Girsen Dengeyi Kaybetsen Gittin,Belki O Riski Aldın,Kendini Geçtin.Ya Başka Arabalara Vs Çarpsan Ne Yaparsın O Durumda.Çok Merak Ediyorum.
Korollacı
08-01-2017, 08:57
hersey tadinda guzel olmus ama bence ara sokaklarda yapmamalisin en ufak bi kontrol kaybinda park halindeki arabalara carpabilirsin.
rahmitanir
08-01-2017, 10:24
Kış lastiği var mı yoksa yaz lastikleriyle mi?
FuatAyral
11-01-2017, 03:46
Çok yakında kanka :)
FuatAyral
11-01-2017, 03:50
Güzel olmuş, bir dahakine daha çok motor sesi duymak isteriz...
Dikkate alıcağım kamera dışarda oldugu için çok rüzgar sesi geldi
Otomobilden çok sen koltukta drift yapmış gibi duruyorsun . Şaka bir yana keşke burası da karlı olsa bizde böyle eğlenebilsek. Eğlenceniz baki olsun
Bir de sosyal mesaj, kemeri unutmayalım .
Teşekkür ederim hocam, unutmuşuz :)
şarkı seçimi güzel olmuş
Eskilerden :)
Önden çekişliyle elfireni çekermiş edasıyla hafif yanlamalı olmuş ama yinede iyi yani demem oki ver açıyı ver ver ver öldürme :)
Aslında açılar güzeldide kamera konumu biraz öldürmüş :)
m52 ciğer sesi istiyoruz :)
Bir sonraki videoda :)
Ben Burdan Sosyal Mesaj Vermeye Falan Çalışmıyorum.Kimse Yanlış Anlamasın.
İyi Çok Güzel Bende Seviyorum Böyle Videoları Eğlenceleri Ama,Biraz Sokak Arası Ne Bilim Allah Korusun Kardeşim Kar Bu Ne Tepki Vereceği Belli Olmaz.Ufakda Olsa Bi Çukura Girsen Dengeyi Kaybetsen Gittin,Belki O Riski Aldın,Kendini Geçtin.Ya Başka Arabalara Vs Çarpsan Ne Yaparsın O Durumda.Çok Merak Ediyorum.
Çukara falan girince öyle düşünüldüğü gibi denge kaybı olmuyor umarım kimseye zarar vermem ama çarparsamda emin ol hasarı karşılarım hayatta bir çok şeyin riski olduğu gibi evet bundada o risk var.
hersey tadinda guzel olmus ama bence ara sokaklarda yapmamalisin en ufak bi kontrol kaybinda park halindeki arabalara carpabilirsin.
Haklısınız umarım böyle tadsız bir olay yaşanmaz
Kış lastiği var mı yoksa yaz lastikleriyle mi?
Kış lastiği var hocam yaz lastikleriyle çok zor hızlanmaz araba :)
Gayet keyifli olmuş 2:36 da biraz panik olmuşsun gibi. Başkasının malına canına kast edilmediği sürece sıkıntı yok. Dün akşam motorcular pakete çıkamadığı için paket servisi ben yaptım 12 saat boyunca müsait olan her yerde yan verince finalde acayip başım döndü bıraktım paket dağıtmayı:)
tayreep_john
11-01-2017, 10:16
fuat çektiğin kamerada microphone girişi varsa kaput altına hemen bi kablo çekelim emiş sesi için bazı yerlerde müziği kısıp onu verelim bidahakine çok güzel olmuş :)
okanackgz
11-01-2017, 17:07
Herşey yerinde arkandan arabayla takip ettiğim için açıları bizzat gördüm öldürme falan yok her şey olabildiğince iyi kazasız belasız kardeşim
GokhanRS
11-01-2017, 17:17
Eğlenceli ama bendw keşke otopark tarzı boş biyerler bulup dibine vursaydın driftin keşke dedim.
FuatAyral
12-01-2017, 03:01
Gayet keyifli olmuş 2:36 da biraz panik olmuşsun gibi. Başkasının malına canına kast edilmediği sürece sıkıntı yok. Dün akşam motorcular pakete çıkamadığı için paket servisi ben yaptım 12 saat boyunca müsait olan her yerde yan verince finalde acayip başım döndü bıraktım paket dağıtmayı:)
Keyif konusunda dicek yok hocam , panik olmak iyidir :)
FuatAyral
12-01-2017, 03:02
fuat çektiğin kamerada microphone girişi varsa kaput altına hemen bi kablo çekelim emiş sesi için bazı yerlerde müziği kısıp onu verelim bidahakine çok güzel olmuş :)
Bi aliexpress e bakayım bem abi :)
FuatAyral
12-01-2017, 03:03
Eyvallah kardeşim senin videoyada el atayıö yakın zamanda :)
FuatAyral
12-01-2017, 03:04
Abi boş alanlar viraja alıştıktan sonra hiç keyif vermiyor :)