Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : park sensörü boyama hakkında

kse
08-01-2017, 12:55
arkadaşlar merhaba, tampon altı etek bölgesini yakın zamanda boyama veya plastidip kaplama düşüncem var, ancak park sensörleri de bu bölgede bulunmakta ve aynı şekilde boyanması gerekmekte. Mantıken sorun çıkartabilir diye düşünüyorum doğru mudur? Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?

darkmoon
08-01-2017, 13:20
boyanabilen özellikli sensörler var zaten sonradan takılma ise kutusunun üstünde yazar boyanabiliceği..

erhanarici18
08-01-2017, 13:23
ben 4-5 sene önce leonun tamponun orta kısmını siyaha boyamıştım hiç sıkıntı çıkarmamıştı
fakat sprey boya ve orjinal sensördü sonradan takma değil

kse
08-01-2017, 13:34
cevaplarınız için teşekkürler, sensörlerin şuanki renkleri kırmızı, boyanırsa siyah olacak. Peki boyama haricinde tampon söküm işlemi gerçekleşmeden yapılabilecek başka bir alternatif varmıdır? Mesela kırmızı sensörleri tampon sökmeden siyahları ile değiştirebilir miyiz?

B16
08-01-2017, 13:36
tek tak atarsanız sorun olmaz. boya biraz kalın olunca sensörler sürekli ötmeye başlıyor.
kırmızı sensörleri siyah ile değiştirebilirsiniz ama uçları ayrı satılmıyor diye biliyorum

darkmoon
08-01-2017, 13:55
çin malı ürünler universal oluyor hepsi birbirine uyuyuor bir ara hepsiburadada sade sensör satılıyordu boyasız siyah..

mhuratboz
08-01-2017, 14:19
Aracım Kırmızı Keza Sensörlerde Aynı Şekilde 2 Defa Tamponu Boyattım.2'sindede Sensörlerde Boyansın Dedim.Çalışmaz Dediler Ama Israrla Boyanmasını İstedim.Çünkü Renk Farkı Oluyordu.Bi Sorun Çıkarmadı.Ama Orjinal Sensörleriydi.Bence Çok İnce Bi Kat Attığınız Sürece Sorun Olmayabilir.Ama Genede İşinizin Garanti Olması Açısından Sök Tak Yapmamak İçin Mat Siyah Satılan Sensörlerden Koymak Daha Mantıklı.Delik Çapı Uyuyorsa Arka Kısmından Sıcak Silikon İle Sabitlenebilir.

bluestain
08-01-2017, 17:24
Tek kat boyanmasında sorun yok.
Sonradan takılan sensörlerdense aynı çapta başka sensör takabilirsin