Orijinalini görmek için tıklayınız : Corolla Vs Volvo Kapısması :) Corolla İçinden Gecti
İzzet Göçmen
09-01-2017, 19:45
https://www.youtube.com/watch?v=6MFh7iWBdkw&feature=youtu.be
Yorum yapmıyorum :)
phoenixs
09-01-2017, 19:47
Ahahahahaha olaya bak arkadaş ;-) Volvo niye gitmiyor anlamadım ben
Emre-Dylan
09-01-2017, 19:51
Tercih yap deseler, yine volvo derim :)
Volvonun sahibi keko arka sisi açmayı biliyo ama cam rezistansının açmayı bilmeyip kış lastiği olmadan yola çıkıyo
Keşke böylelerine doğal seleksiyon daha çabuk işlese...
İbrahim33
09-01-2017, 20:19
Nefret ediyorum bu toyotacı memur ve hondacı serseri zihniyetli kafadan. O dalga geçtiğin volvo senin arabandan 10 kat daha üstün embesil.
İzzet Göçmen
09-01-2017, 20:23
Nefret ediyorum bu toyotacı memur ve hondacı serseri zihniyetli kafadan. O dalga geçtiğin volvo senin arabandan 10 kat daha üstün embesil.
Lafınızı adabınızı takınında konusun,Kimseyi aracıyla yargılayamassınız istedigi kadar üstün olsun benim maddi varlıgımı bilmiyorsunuz nasıl böyle konusma lüksüne sahipsiniz ? Bu kadar geri akıllı konusmak seviyeinizi ortaya koymus demekki azıcık düsünme yeteneginiz olsaydı, Kıs lastiginin önemini anlamanız gerekirdi.
Demek ki neymiş tonla para verip arac alanlar kıs lastigine para veremiyor,Acında alttaki konuları okuyun Evrenoz
biri modetörleri etiketleyebilirse sevinirim
İzzet Göçmen
09-01-2017, 20:27
FaBeRgE imprezaWRC M_PROJECT
Sikayet et butonu göremedim kusura bakmayın
İbrahim33
09-01-2017, 20:33
Lafınızı adabınızı takınında konusun,Kimseyi aracıyla yargılayamassınız istedigi kadar üstün olsun benim maddi varlıgımı bilmiyorsunuz nasıl böyle konusma lüksüne sahipsiniz ? Bu kadar geri akıllı konusmak seviyeinizi ortaya koymus demekki azıcık düsünme yeteneginiz olsaydı, Kıs lastiginin önemini anlamanız gerekirdi.
Demek ki neymiş tonla para verip arac alanlar kıs lastigine para veremiyor,Acında alttaki konuları okuyun Evrenoz
biri modetörleri etiketleyebilirse sevinirim
Hayırdır kardeş senin bir sıkıntın mı var ?
M_PROJECT
09-01-2017, 20:38
sikayet edilecek bir durum goremedim ben , bizleri etiketlemissiniz ama ...
Herkes fikrini beyan etmekte ozgur , sahisa ya da bir bireye hakaret soz konusu degil , genelleme yapilmis okadar .
Videoda ki siz misiniz anlamadim ama videodaki kisinin sacma ozguveni de rahatsiz edici sonucta .
Redfish16V
09-01-2017, 20:38
biraz talihsiz yorum gibi gördüm ama sende haklısın memur ve serseri hondacı kitlesi sayesinde 97 model 101 kasa 30bin olmuş.. ki adam 1.3 101le ettiği laflar tam yürek misali :)
İzzet Göçmen
09-01-2017, 20:41
sikayet edilecek bir durum goremedim ben , bizleri etiketlemissiniz ama ...
Herkes fikrini beyan etmekte ozgur , sahisa ya da bir bireye hakaret soz konusu degil , genelleme yapilmis okadar .
Videoda ki siz misiniz anlamadim ama videodaki kisinin sacma ozguveni de rahatsiz edici sonucta .
Videoki ben degilim sadece gördüm ve paylasmak istedim,Sebebi sosyalde acılan kar ile olan konuydu insanlar arac alıyor ama kıs lastigi alamıyor sonucuydu,Ve arkadasın dalga gectigi kücük gördügü aracta kıs lastıgı oldugu için gidebiliyordu,Sondaki embesil sözcügü hakaret e girmiyorsa evet herkez fikir beyan etmekte özgür tessekürler
M_PROJECT
09-01-2017, 20:43
Videoki ben degilim sadece gördüm ve paylasmak istedim,Sebebi sosyalde acılan kar ile olan konuydu insanlar arac alıyor ama kıs lastigi alamıyor sonucuydu,Ve arkadasın dalga gectigi kücük gördügü aracta kıs lastıgı oldugu için gidebiliyordu,Sondaki embesil sözcügü hakaret e girmiyorsa evet herkez fikir beyan etmekte özgür tessekürler
iyide orada sizin sahsiniza bir sey demiyor ki , videodaki siz olsaniz haklisiniz .
Sadık Özyer
09-01-2017, 21:35
Hayda memurların ne suçu var hacı :D
emrekuzdere
09-01-2017, 21:43
Videoyu izleyince corolla sahibinin de durumun bilincinde olduğu sadece gırgıra aldığı gayet fark ediliyor. Bana kalırsa memleketimin halleri şeklinde eğlenceli de video olmuş. Aracına kış lastiği takıp emniyetli yolan çıkan insan o paraya volvo alıp kış lastiği almayan şahısdan daha bilgili ve eğitimlidir. İnsanları sahip oldukları araç markalarına göre memur, serseri vs. diye sınıflandırmak etik değildir.
Volvo babanızın firması mı?
Bizim evde 20 yıldır Toyota var ben bu denli sahiplenmedim bugüne kadar.
İbrahim33
09-01-2017, 22:07
Volvo babamın firması değil elbette. Bugüne kadar hiç volvo sahibide olmadım. Fanboyuda değilim. Toyotacılardaki en sağlam araba bu , efsane kasa , benim babam toyota gibi adam (o ne demekse) gibi yaratılan olgulardan ve genel olarak binici memur kitlesinden hoşlanmıyorum sadece. Hondanın hali ***** zaten ona değinmeye bile gerek yok. levent
Benim annem babam da 657 ye tabi memur (öğretmen) , söyleyiş şeklin hoş değil kısacası ibrahim33
İbrahim33 olacak :) bazen üyeler karışıyor şu tag kısmında .
Küçümser gibi yazmışsın memur kesmini genelleyerek
İbrahim33
09-01-2017, 22:24
küçümseme yok levent. niye küçümseyeyim memurları. genelde memur kesimi toyotaya bindiği için öyle yazdım.
tuner faruk
10-01-2017, 00:28
İsterse 100 kat üstün olsun 70 beygirlik 1.3 karbüratörlü araba sahibi arkadan iterek ta.ak geçiyosa demekki parayla adam olunmuyomuş
İsterse 100 kat üstün olsun 70 beygirlik 1.3 karbüratörlü araba sahibi arkadan iterek ta.ak geçiyosa demekki parayla adam olunmuyomuş
E peki öndeki adam araba sürmeyi bilmiyorsa yada kış lastiği almamışsa yada unutmuşsa bu onu adam değil mi yapıyor ? Bu tarz genellemeleri ne zaman bırakıcaz bilmiyorum ?
Kar lastiğinin önemi diyip geçsek.
emrekuzdere
10-01-2017, 01:22
Önceki sayfada genellemenin kralını yaptılar. Sen gelmiş genellemeyi bırak diyorsun adama.
E peki öndeki adam araba sürmeyi bilmiyorsa yada kış lastiği almamışsa yada unutmuşsa bu onu adam değil mi yapıyor ? Bu tarz genellemeleri ne zaman bırakıcaz bilmiyorum ?
Hayır Volvo ise gitmeliydi :D Bu markaları Allah yarattı zannediyorlar ya töveb haaşa :D kul yapısı olduğunu illaki bir şekilde aksayabileceğini unutuyorlar :D Japon bozulmaz Alman yorulmaz , bakımsız gerekleri yapılmamış her araç sıkıntı çıkarabilir
Emre-Dylan
10-01-2017, 01:34
Pimi hanginiz çekip bırakıp kaçtı?? :hihih:
Korollacı
10-01-2017, 08:32
bu sahip oldugum 2. toyota bundan once alfaya da bindim wv marka aracada bindim. digerlerine nazaran donanim olarak biraz fakir ama yakiti ve sorunsuzlugu nedeniyle aldim. memur zihniyetlide degilim onuda belirteyim bazi arkadaslarim var hasta toyotaci onlari gorseydin bu genellemeyi yapmazdin.
turbo&quattro
10-01-2017, 09:13
Su an bende 06 corollaya biniyorum ustume alinsammi ki .
alfaya binince elit mi oluyosun ?
KGüneyli
10-01-2017, 09:28
hahsaha :d
Grimlord
10-01-2017, 09:35
Nefret ediyorum alfistiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye gezenlerden :P Şaka bir yana genelleme pek hoş olmamış.
Kullanıcının zihniyeti cehaleti karaktersizliği değil midir otomobili göklere de çıkaran yerin dibine de batıran.
S2000 kötü araba mı. Ama şu anda geneldeki kullanıcı profili iyi değil. Aynı şekilde şahin doğan kullananlar.
Arabayı bas, camlara zindan film, 10larca sticker, arka tamponda soba borusu, kamber verilmiş jant lastik.
Arabanın suçu mu kullanan kişi profili mi burada lekelenmesi gereken.
Meslekle vs alakası yok bu işlerin. Elma ile armutu karıştırmayın.
Volvo yu kullanan adam belli ki beyni nohut kadar olan doğal seleksiyon ile tanışmamış bir canlı. Kış lastiği takmamış. Rezistans nedir bilmiyor. Fazla benzin harcamasın diye klima açmamış kalorifer açmış muhtemelen.
Türkü söyleyen vatandaş da Volvo ile değil Volvo yu yerin dibine batıran adamla dalga geçiyor belli ki.
O da biliyordur herhalde Volvo nun kendi arabasından iyi bir marka olduğunu. Ama işte böyle şapşirikler sayesinde şah iken şahbaz oluyor Volvo gibi bir marka bile
PiscocuK
10-01-2017, 10:01
başlığa bak videoya bak:icon13::icon13::icon13:
Hahsh :) Umarım bu videoyu izleyip de yolda rezil olmamak için kış lastiği alan ya da aracını çıkarmayan üstün otomobillere sahip kullanıcı kitlesi bir nebze bilinçlenir.
tuner faruk
10-01-2017, 10:40
100.000 liralık arabaya binip kış lastiği almayı fazla görüyorsa yaz lastiğiyle debelenip başkasının rahatça gidebileceği yolu saatlerce kapatıyorsa o kadar tecrübesi yokken cahil cesaretiyle çıkıp orada o yolu rahatlıkla gidebilecek insanların hakkına giriyorsa benim gözümde adam değil.
Biraz alakasiz ama ben araya koyduklari poset ne olmus onu merak ettim, elbet bir yerde aralari bir sekile acilacak ve o poset corollanin altindan gececek, umarim onemli bir seyi yoktur.
Kis lastigi takmazsaniz boyle bagajinizdaki posetin ustunden gecerler :D
Ya gülün geçin ne çok kasıyorsunuz bu kadar. adam video çekmiş eğlenmiş. Hemen işin mühendisliğine iniyorsunuz. 500 liralık mersedes yazlık lastikle de kalır o rampada. 5 liralık şahinin zinciri varsa ite ite çıkartır orayı.
Memlekette hiç bir sıkıntı yok sanki de takıldığınız şeylere bak.
Önceki sayfada genellemenin kralını yaptılar. Sen gelmiş genellemeyi bırak diyorsun adama.
Önceki sayfada bununla alakalı konuşulmuş zaten. Ben kişiye özel değil herkese yazdım genelle yapmayı ne zaman bırakıcaz diye. Misal bak şimdi kişiye özel yazıcam. Sende de üslup problemi var.
100.000 liralık arabaya binip kış lastiği almayı fazla görüyorsa yaz lastiğiyle debelenip başkasının rahatça gidebileceği yolu saatlerce kapatıyorsa o kadar tecrübesi yokken cahil cesaretiyle çıkıp orada o yolu rahatlıkla gidebilecek insanların hakkına giriyorsa benim gözümde adam değil.
Volvo sürücüsünün haklı elle tutulur bir yanı yok. Da belki adam hiç kar boyunca arabasını çıkartmayacaktı. Acil birşey oldu taksi bulamadı çıktı. Evet bir sürü kişinin hakkına girmiş, sorumsuz ve cahil olabilir ama adam değil demek gereksiz.
Sanatçı bu çalışmasında "kış lastiğinin önemi"ne ironik bir dille dikkat çekerek sosyal mesaj vermek istemiş.
Mehmet Opc
10-01-2017, 12:54
Ben şahsen bazı yorumları gereksiz buldum kar lastiği alınmamış almadıysan neden çıktı 100 bin liralık arabaya biniyor lastik takmıyor gibi yorumları boş yorum olarak görüyorum.Şahsen ben aracıma kar lastiği almadım çünkü aracımı hafta içi çıkartmıyorum hafta sonu çkartıyorum o zaman bende gerizekalıyım lastik takmamakla.Adamıda yargılayamayız belki önemli işi vardı çıkmak zorunda kaldı yada bir anda tipi bastırdı yolda kaldı.Ben çıkartmıyorum hafta içi dedim ama bu cuma aracımı çıkartmak zorunda kaldım üstüne mesaiye kaldım ve zar zor gittim o zaman ben bazı arkadaşlara göre en gerizekalıyım.volvoda en az 17 inc jant var çekiş kontrol sistemleri var belki adamın şöförlüğü iyi değildir.Mesela cumartesi günü çok sevdiğim abinin eşinin doğum sancıları oldu 10 gün erken dogum yaptı ambulans aradı gelmedi.Bu adamda kar lastiksiz yola çıktı kaya kaya gitti o zaman oda gerizekalı.Lütfen bazen yorum yaparken biraz daha geniş düşünelim.100 bin lira bir arabaya verirken 500 tl lastiği düşünecek değildir yada arabasına arkadan vurularak gidilmesine izin vermiyebilir sonuçta o aracın arka park sensörü bile kar lastiğinden pahalıdır
bu tür acil durumlar olabileceğini düşünüp;kış lastiği almakta fayda var.doğuma giderken kaza yapıp(ALLAH KORUSUN)kötü şeyler olmasındansa kış lastiği almakta fayda var.
Ben şahsen bazı yorumları gereksiz buldum kar lastiği alınmamış almadıysan neden çıktı 100 bin liralık arabaya biniyor lastik takmıyor gibi yorumları boş yorum olarak görüyorum.Şahsen ben aracıma kar lastiği almadım çünkü aracımı hafta içi çıkartmıyorum hafta sonu çkartıyorum o zaman bende gerizekalıyım lastik takmamakla.Adamıda yargılayamayız belki önemli işi vardı çıkmak zorunda kaldı yada bir anda tipi bastırdı yolda kaldı.Ben çıkartmıyorum hafta içi dedim ama bu cuma aracımı çıkartmak zorunda kaldım üstüne mesaiye kaldım ve zar zor gittim o zaman ben bazı arkadaşlara göre en gerizekalıyım.volvoda en az 17 inc jant var çekiş kontrol sistemleri var belki adamın şöförlüğü iyi değildir.Mesela cumartesi günü çok sevdiğim abinin eşinin doğum sancıları oldu 10 gün erken dogum yaptı ambulans aradı gelmedi.Bu adamda kar lastiksiz yola çıktı kaya kaya gitti o zaman oda gerizekalı.Lütfen bazen yorum yaparken biraz daha geniş düşünelim.100 bin lira bir arabaya verirken 500 tl lastiği düşünecek değildir yada arabasına arkadan vurularak gidilmesine izin vermiyebilir sonuçta o aracın arka park sensörü bile kar lastiğinden pahalıdır
Kar lastiği değil o yüzden kış lastiği adı.
Hava 7 derecenin üstüne mi çıkıyor her haftasonu? Çekiş kontrol sistemleri fizik kurallarını aşabilir diye bir kaide yok.
Lastiğin yoksa çıkmayacaksın karda kışta. Aksi takdirde gerizekalılık yapmış olur.
Ayrıca doğum vs gibi bir durum söz konusu olup da lastik almayı düşünmemek daha vahim bence.
Lastiğin yoksa çıkmayacaksın karda kışta. Aksi takdirde gerizekalılık yapmış olur.
Ayrıca doğum vs gibi bir durum söz konusu olup da lastik almayı düşünmemek daha vahim bence.
Hangi il bilmiyorum ama akdeniz sahil şeridi haricinde ocak 15-20 si civarı kar olmayan il olmuyor o da ayrı bir kafa yapısı tabi..
Arkadaşımın hanımı da hamile levent Mart Nisan gibi bekliyorlar nasipse.
Onunla bile konuştuk bu konuyu ne olur ne olmaz bu aylarda gece vakti hastaneye gitmek gerekir diye lastik aldık.
Bu konudan daha önemli ne olabilir. Hiç bir şey yapmıyorsan taksi tutarsın.. Anlaşırsın 24 saat açık duraklarla vs.
Adam yaz akşamı sahil gezintisinde sanki sis lambasına laf edip adamı beyinsiz ilan etmişler :D Görüş mesafesi düşük adam yakmış işte,illa sis mi olması lazım yakmak için komik yav.
Ayrıca Toyota sevdiğim bi markadır,bahsedilen ae101 kasanın xli modelini 95 te sıfır alıp kullanmıştık bi süre.Aracın motor hariç geri kalanı at gitsin.ae101 sahiplerinin yok efsane yok bilmem ne tripleri s2000 muhabetti kadar itici bence...
onursumer
10-01-2017, 18:55
iyide konu burda araba değilki ?
İbrahim33
10-01-2017, 19:00
Kim varsa delikanlı bana posta koyacak özelden mesaj yazsın. Numaramı vereceğim. Karı gibi şikayetle mesaj beğenmemekle olmuyor bu işler. Hodrimeydan
İbrahim33
10-01-2017, 19:05
Ayrıcada kim burada bana kin güdüp bana garezi olup özel mesajdan yazmaZsa (anaya bacıya küfür olmaz bizde ) onun Şeref'ini ben *******. Çok net ! Ettiğim küfürden dolayı Forum'dan gelecek cezaya razıyım onu da belirtmek isterim
canimrecepcim
10-01-2017, 20:41
https://www.youtube.com/watch?v=k0oJRyrtXQs
İbrahim33
11-01-2017, 09:08
İstanbula geldiğimde seni bilhare ziyaret edeceğim diyeceğim de o zamana sinirim geçer muhtemelen... ILongBoardDude
Mehmet Opc
11-01-2017, 09:17
Kar lastiği değil o yüzden kış lastiği adı.
Hava 7 derecenin üstüne mi çıkıyor her haftasonu? Çekiş kontrol sistemleri fizik kurallarını aşabilir diye bir kaide yok.
Benim için kar lastiği o ve ben yolda kalmıyorum aracımda kar modu var rahat rahat gidiyorum 7 derecenin altında yolda kaldığımı hatırlamıyorum.
Çok mu biliyorsun çekiş kontrol sisteminin fizik kurallarını aşamıcağını koskoca araba üreticileri onu süs diye mi koymuş burda boş yapıyorsun
turbo&quattro
11-01-2017, 09:57
Kim varsa delikanlı bana posta koyacak özelden mesaj yazsın. Numaramı vereceğim. Karı gibi şikayetle mesaj beğenmemekle olmuyor bu işler. Hodrimeydan
Kardesim hayirdir bu atar gider fln? Mesajini begenmeyenlerden biride benim sorun nedir ? Yazmissin birseyler ki hepimiz bazen sacma sapan seyler yazabiliyoruz yada anlatmak istedigimizi tam ifade edemiyoruz. Demek istedigni tam olarak anlat yada kusura bakmayin haddimi astim de basmizin ustune koyalim. Ozur dilemek erdemliktir kavga gurultu posta koymak degil.
burakgunay
11-01-2017, 10:17
Evinde 20 yıldır Toyota olup anne babası memur olanlardan biri de benim. Okudum makine mühendisi olduk, ülkenin en büyük havacılık firmalarından birinde mühendis olarak çalışıyorum, hala da Toyota seviyorum. Şu anki arabam 0 km opel astra k. Hala Toyota özlüyorum, bunu anlamak ya da kabul etmekteki problem ne? Serseri kesimden kimse hoşlanmaz fakat memur zihniyetin kime ne zararı olmuş? Bu de millete özelden yazın vs vs diyorsun, anlamadım ki bu ne tansiyon? Özelden yazip atar gider uğraşacak vaktim ve isteğim yok. Yanlış yorum yazılmış bence özür dile milletten kapansın.
Not : videoyu izlemedim.
İbrahim33
11-01-2017, 10:25
Kardesim hayirdir bu atar gider fln? Mesajini begenmeyenlerden biride benim sorun nedir ? Yazmissin birseyler ki hepimiz bazen sacma sapan seyler yazabiliyoruz yada anlatmak istedigimizi tam ifade edemiyoruz. Demek istedigni tam olarak anlat yada kusura bakmayin haddimi astim de basmizin ustune koyalim. Ozur dilemek erdemliktir kavga gurultu posta koymak degil.
Doğru Yusuf abi uzatmaya gerek yok bence. Kalbini kırdığım insan varsa affola...
Farklı bir boyut getireyim o zaman :D Volvocu ve Mazdacı olarak :D İğneyi kendimize batıralım...
Toyotacılar, memur zihniyetli arabadan pek anlamaz, aşırı abartır gibi bir algı var ya...
Aynısı Volvocular içinde geçerli... Yeni model volvo kullananların bir çoğu arabadan anlamaz bu forumdakiler kadar... Hatta bazı yerlerde "aptal diplomat arabası" gibi laflar edilirdi... Volvonun ölümlü kazası yok geyiği ise Kızılderililer Türktür iddiasıyla ölümüne yarışır!
Benzeride "mazda dünyanın en sorunsuz arabasıdır" geyiği yapan sözde mazdacılardır... Zihniyetleri, arazıa yapmaz diyerek tamponu sakızla tutturmaya gidiyor bu tiplerin! Sonra alıyorsun elinde patlıyor araba, çünkü bakım görmemiş!
İlk otomobil kulübü buluşmamız Alfacılarla olmuştu... Eşimle gitmiştim ve eşime yıllarca otomobil muhabbetlerinin anlamsız olmadığını aslında o gün acayip bir ortam olduğunu anlatmaya çalıştım... Alfa alacağım zaman ettiği lafı söylesem farklı bir konu açılır!
Geçen bir honda fanatiği neredeyse saldıracaktı bana :) Honda vidasına kadar kendi üretiyormuş! Laf edemez mişim, Honda ayrı diğer arabalar ayrıymış!!! ESP ABS fbir tek o başkasınınmış! Hemen oradan girmeyecek mişim muhabbete! Sustuk mecbur genç arkadaş karşısında! Yanında babasıda vardı, bir ona bir babasına baktım... Babası anladı durumu!
Velhasıl bu liste uzar...
Ben videoyu seyrederken kış lastiği kullanma yönünden baktım ve kameraya alan kişinin alaycılığı da bu yönde gibi geldi. Biraz irrite edici tabiki! Ama herkesten aynı zeka pırıltısında bir ironi yada espri yeteneği bekleyemeyiz ki?
Uygun sınıflandırmaya varım... Evet Toyota memur, linea şirket, mini genç arabasıdır vs vs... Ama seçilen kelimeler bazen maksadını aşıp hakaret gibi algılanabiliyor maalesef. bence burada bırakalım bu muhabbeti ibrahim33 ve diğer arkadaşlar...
keyifli forumlar...
Doğru Yusuf abi uzatmaya gerek yok bence. Kalbini kırdığım insan varsa affola...
Az önce Saniye farkıyla arkandan yazmış gibi oldum... Sende kapatmışsın meseleyi :) Tüm suç edit hakkı tanımayan zalım yönetimin :D Keyifli forumlar İbrahim....
canimrecepcim
11-01-2017, 12:00
İstanbula geldiğimde seni bilhare ziyaret edeceğim diyeceğim de o zamana sinirim geçer muhtemelen... ILongBoardDude
O hiç problem değil misafir eder yemeğini çayını ikram ederiz,mesele illa kavga dövüşse ben yine kızdırırım seni :)
Benim için kar lastiği o ve ben yolda kalmıyorum aracımda kar modu var rahat rahat gidiyorum 7 derecenin altında yolda kaldığımı hatırlamıyorum.
Çok mu biliyorsun çekiş kontrol sisteminin fizik kurallarını aşamıcağını koskoca araba üreticileri onu süs diye mi koymuş burda boş yapıyorsun
Senden çok biliyorum canım kardeşim.
Müsait bir zamanında hava durumuna göre lastik seçimi, elektronik stabilite kontrollerinin nasıl bir sistemle nasıl bir ahenkle çalıştığını, fizik kuralları nedir ve neden aşılamaz hepsini tek tek anlatırım.
Ama bir daha "boş yapıyorsun" gibi adını sanını ne iş yaptığını bilmediğin hatta görmediğin bir adama gider yapma.
Ben yaptım ucuz kurtuldum.
Mehmet Opc
11-01-2017, 13:18
Senden çok biliyorum canım kardeşim.
Müsait bir zamanında hava durumuna göre lastik seçimi, elektronik stabilite kontrollerinin nasıl bir sistemle nasıl bir ahenkle çalıştığını, fizik kuralları nedir ve neden aşılamaz hepsini tek tek anlatırım.
Ama bir daha "boş yapıyorsun" gibi adını sanını ne iş yaptığını bilmediğin hatta görmediğin bir adama gider yapma.
Ben yaptım ucuz kurtuldum.
Valla aydınlatırsan çok sevinirim hiç yoktansa herkes kendini geliştirir sayende.Çok merak ettim ne işle meşgulsunuz ?
Lafımın arkasında duruyorum söylediğim her bir kelimenin
1.3 toyotayla Volvo'yu itiyorum tripleri ;
otobanda gidiyorum hacı 5'nci vitesteyim araba hala kafa dikiyor,
ibreye bir baktım 180-190,
kamilin biri sol şeritte koydum selektörü hacı,
yanından geçince bir baktım 500 binlik merso.
hacı x şehre kadar merso'yu bir daha göremedim, bizde ki makina böyle bir makina anadın mı ?
kafasında bir arkadaş.
10 bin liralık şahini var 2 takım jant 2 takım lastiği var.
adamın 500 binlik arabası var lastiğe yama yaptırıyor, kafa yapısıyla alakalı.