Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi chiptuning sizce ?
Merhabalar öncelikle aranıza yeni katılıyorum bmw f22 218i aracım var chip tuning yaptırmak istiyorum ancak birkaç firma arasında kaldım hepsinin kötü yorumlarını okuyorum ama sonuçta biyere yaptırmam lazım buraya konu açmak istedim
1- Ecufast : Kurumsal bir firma olmalarından dolayı sakat iş yapmazlar diye düşünüyorum ancak fiyatları biraz uçuk .
2- Remaps : Bi arkadaşım yaptırmış pek şikayetini duymadım ümit beyin sıcak baktığım yerler arasında daha fiyat almadım.
3- Dr.Ecu : İyi yorumlarıda duydum kötü yorumlarıda fiyatı uygun fakat kararsızım açıkçası
4- Rsa : Çok methediyolar fakat ismi pek duyulmamış ayrıca daha çok vag grubuyla çalışıyor sanırım
dr.ecu Özgün abi işinizi çözecektir diye düşünüyorum, eğer yaptıracak olsam düşünmeden Özgün abiye bırakırım aracı. Okuduğunuz kötü yorumların çoğu ad kötülemek amacıyla yapılıyor bu arada. Forumda şu ana kadar Özgün abiden bir sıkıntı yaşayanı görmedim ben.
dr.ecu Özgün abi işinizi çözecektir diye düşünüyorum, eğer yaptıracak olsam düşünmeden Özgün abiye bırakırım aracı. Okuduğunuz kötü yorumların çoğu ad kötülemek amacıyla yapılıyor bu arada. Forumda şu ana kadar Özgün abiden bir sıkıntı yaşayanı görmedim ben.
Yazılımda hepsi başarılı firmalar fakat yazılım sonrasından çekiniyorum yaptırdıktan sonra kapı duvar olanlar varmış . Sonuçta bu yazılımların güncellenmeside gerekiyomuş ayrıyetten dp buji bobin değişimlerindede güncellediği için bi kaç kez kapısını çalıcaz yazılımcının siz yaptırdınızmı ?
Hepsiyle gidip konuşun hangisi içinize daha çok sinerse ona yaptırın.
dieselpower
09-01-2017, 21:56
bende yakında dr.ecu nun kapısını calcam gibi görünüyor sormak istediğin soru şu taksit yapıyorlar mı :D
Emre-Dylan
09-01-2017, 21:59
bende yakında dr.ecu nun kapısını calcam gibi görünüyor sormak istediğin soru şu taksit yapıyorlar mı :D
K.Kartına yaparlar herkes k. kartı kullanıyor nasılsa
Yazılımda hepsi başarılı firmalar fakat yazılım sonrasından çekiniyorum yaptırdıktan sonra kapı duvar olanlar varmış . Sonuçta bu yazılımların güncellenmeside gerekiyomuş ayrıyetten dp buji bobin değişimlerindede güncellediği için bi kaç kez kapısını çalıcaz yazılımcının siz yaptırdınızmı ?
Ben yaptırmadım şu ana kadar, dizel araç için pek düşünmüyorum. Eğer ki benzinli bir araca geçiş yaparsam noterden sonra uğrayacağım ilk esnaf abimiz Özgün abi olur. Güncellemelerden sonra yardımcı olunur diye düşünüyorum ben.
çay kutusundan yağ bilmemnesi yapan vardı hakikaten o hangisiydi, en son kayseride bi audinin beyni ile problem yaşamıştı ... polemik için değil firmanın ismini unuttuğumdan soruyorum
aybarsdnr
09-01-2017, 22:18
yazılı yaptırmadan önce mutlaka dp, buji, bobin, dv vs. işlerini hallet ve yazılı o setup a uygun şekilde yaptır derim. heves edip başta yazılımı yaptırma. mutlaka dyno üzerinde yaptır ki daha sağlıklı sonuç alasın. Dr.ecu dan da memnun kalırsın.
Bizzat kendi aracıma yazılım yaptırmadım ama yıllardır chiptuning işlemleri ile ilgili açılan olumlu / olumsuz her başlığa göz gezdiririm. Dikkatimi çeken bir nokta var: Aslında bütün firmalar çoğu markaya harita hazırlayabiliyor ama sanki hepsinin uzmanlaştığı, daha iyi olduğu bazı marka/model/motorlar var. Eğer yazılım yaptıracak olsam ilk dikkat edeceğim şey de bu olurdu büyük ihtimal. Misal;
TDI için > Megachips
TSI veya TFSI için > RSA
THP için > Etuners
Yüksek güç turbo benzinli motorlar için > Dr. Ecu
yu seçerdim. Hiçbiriyle alışverişim olmadı sadece aldığım zaman aracım yazılımlıydı, orijinal yazılımını yüklettim. Bu edindiğim bilgilerin hepsi teorik kısım, pratikte uygulamadım :) Ama büyük ihtimal aracımın motoruna göre seçeceğim firma değişirdi.
Leonardo
09-01-2017, 23:00
Secenekler sadece bunlarmi revo , evotech gibi markalarda eklemelisiniz bence
Secenekler sadece bunlarmi revo , evotech gibi markalarda eklemelisiniz bence
revo daha çok vag grubuna yapıyor ondan bmw için düşünmedim yoksa tabiki revo da sağlam bi marka evo da
Leonardo
09-01-2017, 23:27
revo daha çok vag grubuna yapıyor ondan bmw için düşünmedim yoksa tabiki revo da sağlam bi marka evo da
Aracimda evotech var gayet memnunum oneririm bi sikinti cikarmadi suana kadar dikkat edin chip tuning piyasasi cok p*c oluyor
İşin içinde bmw varsa remaps.
Ben sağlamcıyım dersen
Dr bugüne kadar hiç sıkıntı yapmadı
Tsi tfsi tdi ek olarak revo bayçu derim
Bu iki adam dışına çıkmam 5 hp eksik olsun
Adamlar yaptıklarının arkasındalar her zaman
Not bu iki adama eş dostla beraber 20 ye yakın araç yazılımı yaptırdım
eski 2 arabamda tdi idi ikisi ve babamın arabayıda megachipse yaptırmıştım hiçbir sorun yaşamadım bayinin ilgi ve alakası güzeldi. ama 218 için bişey diyemem malesef şu iyidir diye
daha öncede bir yerlerde söylemiştim otomobil markalarından biri bu işleri araştırdı ve sonuç bütün programlar satırı satırına aynı.
karar sizlerin. azıcık da araç sahibini lafla tatmin eden yer ve ucuz olursa herhalde en iyi program onundur.
ecufast ın fıyatları neye gore ucuk merak ettım? ayrıca F serısı bmw lerde yaptıkları adetler ve sorunsuzlukları ıle bayagı bı bılınır ecufast.
sahsen ecufast ya da dr ecu da yaptırırdım
Dik duran firma secin , en sevmedigim sey ornek veriyorum senin 1000 lira verdigin isi baskasina 600 e yapmalari. Fiyatlari sabit, isinin arkasinda duran, yarin bi gun peslerinde pervane olmayacaginiz, sallamasyon cevaplar vermeyen, referansi cok olmasinin yaninda sorunsuz ve guclu araclar yapmis olan bi yere yaptirmaniz. Ben Rsa kullaniyorum, diger firmalarda pek goremedim stage2 setuplu f serisi bmwleri, meshur bi firma yapti sonra kirdilar, suan daha temkinli yapiyolar heralde . 1.5 leri bilmiyorum ama 1.6 da motor kiranlarmi dersiniz, su az olcen dynoda 230 bg deyip 200 anca giden mi dersiniz, parca takip hizlanmasi gerekirken geri dusen mi dersiniz, cogu piyasada mevcut.
VAG grubu ve BMW de bayçu revo.
Arkadaşlarım ve ve bizzat tecrübe ettiğim için Bayçu abi diyorum. Hatta gelecek hafta havalar sorun olmazsa tekrar yeni araç için gideceğim
Dik duran firma secin , en sevmedigim sey ornek veriyorum senin 1000 lira verdigin isi baskasina 600 e yapmalari. Fiyatlari sabit, isinin arkasinda duran, yarin bi gun peslerinde pervane olmayacaginiz, sallamasyon cevaplar vermeyen, referansi cok olmasinin yaninda sorunsuz ve guclu araclar yapmis olan bi yere yaptirmaniz. Ben Rsa kullaniyorum, diger firmalarda pek goremedim stage2 setuplu f serisi bmwleri, meshur bi firma yapti sonra kirdilar, suan daha temkinli yapiyolar heralde . 1.5 leri bilmiyorum ama 1.6 da motor kiranlarmi dersiniz, su az olcen dynoda 230 bg deyip 200 anca giden mi dersiniz, parca takip hizlanmasi gerekirken geri dusen mi dersiniz, cogu piyasada mevcut.
Yanlış anlamayın, sadece merakımdan soruyorum.. BMW'nin F serilerinde piston kırma ile ilgili rahat 4-5 ayrı konu okudum. Bunun temel sebebi nedir? Bilinçsiz uygulamalar mı (chiptuning vb) veya kullanıcı hataları mı yoksa direkt motorun kendi mi çok nazik? Son ihtimal illâ ki çok düşüktür sonuçta bir dünya arge ile o motor üretime geçiyor ama merak ediyorum bunun sebebini.
Yanlış anlamayın, sadece merakımdan soruyorum.. BMW'nin F serilerinde piston kırma ile ilgili rahat 4-5 ayrı konu okudum. Bunun temel sebebi nedir? Bilinçsiz uygulamalar mı (chiptuning vb) veya kullanıcı hataları mı yoksa direkt motorun kendi mi çok nazik? Son ihtimal illâ ki çok düşüktür sonuçta bir dünya arge ile o motor üretime geçiyor ama merak ediyorum bunun sebebini.
Yazilim sonrasi kiranlar var, piston filan degil blokta pencere aciyor. Temel sebebini bilenler anlatsin, ben blokta 3 pencere acmis n13 gordum. Yazilim kaynakli detonasyon olabilir, ayrica aractan ignition retard logu vs alinamiyor, sekman, piston degil dedigim gibi blokta delik aciliyor kol cikariyor buyuk ihtimalle, sebebi nedir bilen yazarsa bizde bilgilenmis oluruz.
Yazilim sonrasi kiranlar var, piston filan degil blokta pencere aciyor. Temel sebebini bilenler anlatsin, ben blokta 3 pencere acmis n13 gordum. Yazilim kaynakli detonasyon olabilir, ayrica aractan ignition retard logu vs alinamiyor, sekman, piston degil dedigim gibi blokta delik aciliyor kol cikariyor buyuk ihtimalle, sebebi nedir bilen yazarsa bizde bilgilenmis oluruz.
Piston kıran da okumuştum kol çıkartan da. Tuhaf gelmişti sadece aynı motordan bu tarz arızaları görünce. Tabii ki her motorda bu tarz arızaları yaşayan vardır ama sebebini merak ettim. Misal THP'lerde de tek pistonun kırılması çok fazla gördüğüm, duyduğum bir şey ama hâlâ sebebiyle ilgili net bir bilgi veya ulaşılan bir sonuç yok. Sente, vvti sensörü, fakire düşme vs birçok şey sayılıyor.
t-jet ali
11-01-2017, 10:01
Remaps Ümit Doğan, ne zaman ararsan muhatap bulursun , ulaşamazsan döner, aynı araca 5 farklı yere yazılım yaptırıp verim alamayan , sonunda 450 km. yol gidip derdine çare bulan biri olarak yazıyorum. Her şey den önce bizzat adamdır kendisi.
çay kutusundan yağ bilmemnesi yapan vardı hakikaten o hangisiydi, en son kayseride bi audinin beyni ile problem yaşamıştı ... polemik için değil firmanın ismini unuttuğumdan soruyorum
listede yok zatende megachips bahsettiğin firma
AliGizda
11-01-2017, 13:10
listede yok zatende megachips bahsettiğin firma
Senin araçta yazılım varmı abi? Ceed SW var diye hatırlıyorum sende.
Bende Rio aldım, yaza doğru yaptırmayı düşünüyorum. DR Ecu olacak seçimim yüksek ihtimalle fakat bir de sana sorayım dedim
Senin araçta yazılım varmı abi? Ceed SW var diye hatırlıyorum sende.
Bende Rio aldım, yaza doğru yaptırmayı düşünüyorum. DR Ecu olacak seçimim yüksek ihtimalle fakat bir de sana sorayım dedim
sw Day Walker da var benimki hb yazılımda yok bir ara popoyu toparlarsam once dp sonra yazılım :D
AliGizda
11-01-2017, 13:14
sw Day Walker da var benimki hb yazılımda yok bir ara popoyu toparlarsam once dp sonra yazılım :D
Yanlış hatırlamışım ama bir yerde de doğru hatırlamışım :D
Nerede yaptıracaksın abi yazılımı? Benimde önce totoyu toparlamam gerekiyor :D
citroen c3- polo gti - megane dci- fiorina vs tüm araçlarıma DR.Ecu özgün abiden yaptırdım işin sağalam olması önemli iş bittikten sonra ulaşabilmem sorunun olduğunda çözüme gitmen önemli :)
Yanlış hatırlamışım ama bir yerde de doğru hatırlamışım :D
Nerede yaptıracaksın abi yazılımı? Benimde önce totoyu toparlamam gerekiyor :D
Hasta doktora gider Özgün Spor :D
Powershop'ta listede olmalı, ben daha önce Özgün'e yaptırdım, dp, buji vs tabi öncesinde takıldı. Işık yaktı araç normal olarak, gittim güncellediler programı. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bir daha ki aracımda powershop'u denemek istiyorum. Güzel araçlar yapıyorlar onlarda, bmw 1 serimi götürdüm en son powershop'a para kazanmak yerine bu araçta problemler yaşayan çok oluyor dediler, istersen "soft" bir yazılım yapalım kullan ama çok zorlama bence dediler. Yapmadan yazılım gönderdiler beni, açıkçası bana dürüstlükleri çok güzel geldi. O yuzden bir daha ki sefer onlara götürcem. Siz de değerlendirin derim.
Faruk_Vtec
12-01-2017, 12:40
hadı bakalım hayırlısı.. :D
konuya gelecek olursak; DR.ECU
Cooper varken dr ecu ile yaptık yazılımı hiç bir sıkıntı yaşamadık
Day Walker
12-01-2017, 21:44
Karda yan verirken o popoyu zor toplarsın sen :hehe:
Karda yan verirken o popoyu zor toplarsın sen :hehe:
Takdiri ilahi kendini 4çekerde sanabiliyorlar :hehe:
firmadan ziyade merak ettiğim bir araç, 3 silindir ve güzel güçler alınıyor motor seside güzel egsoz dp yazılım ile güzel bi duruma gelir.
aynı motor mini dede var yapan kaç bg almış limitleri nedir?
firmadan ziyade merak ettiğim bir araç, 3 silindir ve güzel güçler alınıyor motor seside güzel egsoz dp yazılım ile güzel bi duruma gelir.
Egzoz var komple warex .
dp düşünüyorum iskender ustada ama garanti muayene yakıt ve performans konusunda kafamda sorular çözemedim bir türlü ne olur iyimi olur kötümü olur .
Sadece yazılım ile 165 civarı alınabiliyor.. Hybrid vs yapılan bir 2 serisi vardı sanırım Paşaoğlu uğraşıyordu (orda ölçülmüştü) diye hatırlıyorum. 200 hp nin hemen üzerindeydi.
Aynı motor biraz mekanik farklılık ile i8 de elektrik motoru olmadan 230 küsür hp üretiyor diye hatırlıyorum
Tholl-ga
14-01-2017, 15:12
http://i.hizliresim.com/2nqMkE.jpg
An itibariyle DR ECU F30 328 :D
Sadece yazılım ile 165 civarı alınabiliyor.. Hybrid vs yapılan bir 2 serisi vardı sanırım Paşaoğlu uğraşıyordu (orda ölçülmüştü) diye hatırlıyorum. 200 hp nin hemen üzerindeydi.
Aynı motor biraz mekanik farklılık ile i8 de elektrik motoru olmadan 230 küsür hp üretiyor diye hatırlıyorum
Bugün baya bi yeri aradım yazılımcı egzozcu falan dp 3 silindirli motor için gereksiz dedi çoğu öyle aman aman bi artış olmaz dedi 4 silindirli serilerde asıl gerekliydi dediler bende vazgeçtim dp den soft yazılım atıcam sadece
2 silindir olsa yine takarım abi. kim ne derse desin :)
2 silindir olsa yine takarım abi. kim ne derse desin :)
Ses için dimi :D garanti bitsin takıcam bende zaten erteledim sadece
Ses için dimi :D garanti bitsin takıcam bende zaten erteledim sadece
aynen. yazılım sonrası nasıl olur arac bilgi verdiler mi peki? kaç hp ve tork kazanırsın gibi?
yavuz364
15-01-2017, 14:22
Bence yeni bmw lerde özellikle 3 silindirlerde yazılım yerine box flan kullanmak lazım..
Özellikle garanti açısından çünkü son zamanlarda motor arızaları duyuyorum..
aynen. yazılım sonrası nasıl olur arac bilgi verdiler mi peki? kaç hp ve tork kazanırsın gibi?
170 hp 290-300 nm tork ama bende 18 jant falan var bide lastik ebatım normale göre daha yüksek 170 çıkmayabilir tahminimce
driver_can
03-03-2019, 18:15
Selamlar,herkesin memnun kaldığı yada kalmadığı farklı firmalar vardır elbet.Önceki aracım act motor 140'lık golf 7'ydi.Şuan 125 hp euro 6 motor golf kullanıyorum dsg.Araç 16 binde.Tabi 140'lık olandan buna geçince dip gazlarda performansı hızlanma süresi öncekine göre ağır kalıyor malesef.Önerilebilecek hangi firma acaba?İstanbul'da maslak civarı olursa daha iyi olur.Derdim stage 1 soft bir yazılım yapmak.Servis sürecinde dsg iyi niyet garantisi problem olur mu ileride?Araç 2016 model servis bakımlı.
Selamlar,herkesin memnun kaldığı yada kalmadığı farklı firmalar vardır elbet.Önceki aracım act motor 140'lık golf 7'ydi.Şuan 125 hp euro 6 motor golf kullanıyorum dsg.Araç 16 binde.Tabi 140'lık olandan buna geçince dip gazlarda performansı hızlanma süresi öncekine göre ağır kalıyor malesef.Önerilebilecek hangi firma acaba?İstanbul'da maslak civarı olursa daha iyi olur.Derdim stage 1 soft bir yazılım yapmak.Servis sürecinde dsg iyi niyet garantisi problem olur mu ileride?Araç 2016 model servis bakımlı.
dr.ecu'da 4 tane aracıma yazılım yaptırdım yazılımları güncelleme dahil hiçbir problemle karşılaşmadım fiyatları diğerlerine göre bana uygun geldi. sizin aracınızın aynısından mevcut 45 bin bakım sonrası bence yazılım düşünüyorum tsi motorlarda rsa firması ünlü olmaya başladı ama biraz pahalı.
powershop la bir kere muhattap oldum e90 320d aracımın yazılımını sildirmeye gittim çok ukala davranış sergilediler. Bir daha işim olmaz kendileriyle.
Bu aralar 2cr firmasının adını çok duymaya başladım. Yük tipi dyno da güzel sonuçlar alıyorlar ama ne kadar verimli ya da ne kadar sağlam olur o konuda yorum yapamam. Kendim 45 bin km oldu Ecufast kullanıyorum illa ki daha hızlı firmalar vardır ama sorun çıkarma açısından herhangi bir problem yaşamadım şu ana kadar
enes_srb
11-03-2019, 15:33
Arkadasimin 3.18 ine yazilim yaptirdik , performansi tatmin edici bulmadi kendisi ben tam tadinda bulmustum ama o sildirmeyi tercih etti . dr ecu yazilim oncesi oldugu kadar sonrasindada ilgiliydi. Fiyat olarakta digerlerine nazaran daha uygun
Bu işler nasıl yapılıyor diye araştırıken alttaki yazı çıktı karşıma..
''Chip Tuning ve OBD Tuning uygulanan araçlarda %20’ye varan yakıt tasarrufu elde edilir. Dünyadaki en pahalı yakıtı kullandığımızı
göz önünde bulundurursak %20 iyi bir oran. Motor beygiri artan araç 4000 devir ile çıktığı hıza 3000 devir ile çıkar. Buda otomatik
olarak yakıt tasarrufu sağlar.''
Burada kimlerin otomobili yapıldı acaba ?????
mikelazi
15-04-2019, 12:22
stock 4 binde devirde 120km/h yapan araç, yazılım sonrası 3 bin devirde 120km/h mı yapıyormuş.böyleliklede yakıtmı düşüyormuş :))))))))
hangi yazılımcı bu çok merak ettim.
POWER CHİP TUNİNG İSTANBUL - CHİP TUNİNG MERKEZİ (http://www.powerchiptuning.com.tr/chip-tuning-istanbul)
sayfanın altlarına doğru yazıyı bulabilirsiniz
DR.Ecu bu işin vakkosudur.
POWER CHİP TUNİNG İSTANBUL - CHİP TUNİNG MERKEZİ (http://www.powerchiptuning.com.tr/chip-tuning-istanbul)
sayfanın altlarına doğru yazıyı bulabilirsiniz
ECU Nedir ? - Mag Test Yazılım Yakıt Tasarrufu & Performans Cozumleri (http://www.alientechturkiye.com/ecu-nedir)
ECU Nedir ? - Mag Test Yazılım Yakıt Tasarrufu & Performans Cozumleri (http://www.alientechturkiye.com/ecu-nedir)
ben doğrusunu biliyorum. Hatta hazır dosyaların Ali express ve türevi sitelerden alınarak klon cihazlarla araçlara nasıl yüklendiğini, winols de dosyayı açıp ne işi yaradığını bilmeden yüzdelik değer girerek modifiye yaptığını zannedenleri. Daha sayıyım mı???
Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek senide anladığımı söylemek isterim
ben doğrusunu biliyorum. Hatta hazır dosyaların Ali express ve türevi sitelerden alınarak klon cihazlarla araçlara nasıl yüklendiğini, winols de dosyayı açıp ne işi yaradığını bilmeden yüzdelik değer girerek modifiye yaptığını zannedenleri. Daha sayıyım mı???
Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek senide anladığımı söylemek isterim
Cihazdan bişey olmaz da.. Marka olan firmaların bile sadece drivers wish + basınç haritası değiştirerek yazılım yaptığını canlı canlı gördüm ben :)
doğrusu 250 HP + Enter. Bu forumu çok seviyorum herkesin her konuda muhakkak bir bilgisi var ve uzmanı :D
2 sene kadar 1.2 tsi aracıma hiçbir sorun yaşamadan Rsa yazılımla bindim ve çok memnun kaldım, tavsiye ederim. En yakın arkadaşım 5 ay önce 1.4 Tsi Leon Fr aldı 125lik manuel, 2 bin km'de ona da yaptırdık, şuan aşırı memnun. Evdeki öbür 3 aracının birine daha yaptırdı geçen hafta. Öbür ikisine de yaptırmayı düşünüyor şuan. :)
Tabii ki tavsiyem öncelikle iyi araştırıp, sonrasında gidip aklınızdaki firmaların hepsiyle tek tek konuşmanız ve içinize en çok sinen firma hangisiyse orada yaptırmanız olur.
-Murat Özcan-
21-04-2019, 10:49
Tek tek tüm postları okudum fakat listede Paşaoğlunu göremedim yada mesajlar arasında tavsiye edildi mi onuda göremedim.
Liste de bence olması gereken firmalar arasında ama demek ki tercih edilmemiş.
Şahsen bu işin en iyi iki firması Dr Ecu-Team Paşaoğlu olarak düşünüyorum.
Not: aracım dr.ecu tarafından yazıldı..
stock 4 binde devirde 120km/h yapan araç, yazılım sonrası 3 bin devirde 120km/h mı yapıyormuş.böyleliklede yakıtmı düşüyormuş :))))))))
hangi yazılımcı bu çok merak ettim.
Vay anasini sanzimanlada oynuyoarlmisda haberimiz yomus :hahaha:
Bende tecrübemi aktarayım yaklaşık 10 senedir araçlarımı pschiptuning te yaptırıyorum.hiç bir sorun yaşamadık çok şükür
vag (cav-cth) grubunda TMG
thp grubunda Etuners
DS3'üm Etuners, Rocco'm TMG idi ve ikisinden de çok memnundum 2'şer yıl full gazladım.
MGRemaps nasıldır fikri olan yorumlasın ? :)
MURAT_HLX
28-04-2019, 01:01
grande punto tjet stage 2 revlimit yazılımla stabil şekilde yürüyor
Yakın çevremdeki tüm dizeller Paşaoğlu' nda yaptırdılar ve aşırı memnunlar.
Ben chip işine daha girmedim :)
Yakın çevremdeki tüm dizeller Paşaoğlu' nda yaptırdılar ve aşırı memnunlar.
Ben chip işine daha girmedim :)
ben ecutech te yaptırdım tam olarak istediğim yazılımı yaptılar çok ama çok çok memnunum
yaklaşık 3 senedir de hiçbir sıkıntı yok güncel olarak kullanıyorum aracı ayda 800-900 km yol yapıyorum
ben ecutech te yaptırdım tam olarak istediğim yazılımı yaptılar çok ama çok çok memnunum
yaklaşık 3 senedir de hiçbir sıkıntı yok güncel olarak kullanıyorum aracı ayda 800-900 km yol yapıyorum
abi peki gerçekten yakıtta bir değişiklik oldu mu?
abi peki gerçekten yakıtta bir değişiklik oldu mu?
ne gibi bi değişiklik ?
ne gibi bi değişiklik ?
Yakıtta azalma /artma gibi abi
Yakıtta azalma /artma gibi abi
yazılımı hangi amaçla attıgına baglı
yeni konu açmak istemedim babamın duster ı var 110hp benim şuan aracım olmadığı için bu aracı ortak kullanıyoruz ve yakıtı eski clio dizel ciloma göre inanılmaz fazla evet yükseklik aerodinamik katsayı ağırlık 4x4 herşey okay ancak clioda gazdan ayağımı hiç çekmediğim kullanımda yakılan yakıtla bunda gaz pedalına basmadan yakılan yakıt arasında dağlar kadar var. birincil öncelik yakıt ikinci araç çok az kendine gelsin yazılımı için hangi firmayı tercih etmem daha doğru olur sizce ? iki firma arasında kaldım Dr.ECU ve Ecufast. Ecufast kapımın önünde neredeyse ancak Dr. Ecu da bir duayen fiyatlarının fark açısından dağlar olmadığını eski aramalarımdan az-çok hatırlıyorum. sizinlerin tavsiyesi nedir ?