Orijinalini görmek için tıklayınız : Digiturku kablosuz yan odaya aktarmak
Yiğit G.
12-01-2017, 16:33
Beyler salonda digiturkum var , odama tv koydum ama para verip 2. kutu almak istemiyorum... Kablo kirliliği oldugu için içeri odaya kablo çekmekte istemiyorum.. Elimde akıllı kumanda var , odamdan digiturk kumandasına bastıgımda sorun yok kanal değişiyor ordan alıyor yani... Amacım görüntüyü wireless olarak odama aktarmak... Bana lazım olan şu.. Vericiyi digiturke takıcam scart dan... Alıcıyı odam da tv ye takıcam scart dan... Ve görüntü ses gelecek... Şöyle bir alet buldum kumanda sinlayini bile gönderiyormuş.. Ama işe yarar mı kullanan varmı ? Boşuna 200 tl bayılmayayım
Next Av Sender - Kablosuz Goruntu-ses Aktarıcı - Kargo ucretsiz GittiGidiyor'da 253272008 (http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/next-av-sender-kablosuz-goruntu-ses-aktarici-kargo-ucretsiz-253272008)
Bunu kullanınca herşey yolunda giderse, odanda hangi kanalı açarsan salonda da aynı kanal mı seyredilmek zorunda? Veya tam tersi, salonda ne açıksa odada da o mu çıkıyor?
Yiğit G.
12-01-2017, 16:37
veya aliexpress den mi alsam 25-30 dolar arasına baya çeşit var , ama işe yarıcak mı ....
2.4GH150M Wireless AV Transmitter & Receiver TV Broadcasting Audio Video sender TV Signal receiver 3 RCA PAT330-in Radio & TV Broadcast Equipments from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group (https://www.aliexpress.com/item/2-4GH150M-Wireless-AV-Transmitter-Receiver-TV-Broadcasting-Audio-Video-sender-TV-Signal-receiver-3-RCA/32670664992.html)
Yiğit G.
12-01-2017, 16:39
Bunu kullanınca herşey yolunda giderse, odanda hangi kanalı açarsan salonda da aynı kanal mı seyredilmek zorunda? Veya tam tersi, salonda ne açıksa odada da o mu çıkıyor?
hocam tek yaşadıgım için salonda ben odadayken izleyecek kimse yok tv kapalı zaten :) Ama mantıken evet , salonda izleyenler varken sende hangi kanala basarsan o açılır 2 yerde de ama zaten digiturk kutusu bildiğim kadarı ile tek çıkışa izin veriyor biri açıkken diğer video çıkışlarından sinyal gelmiyor..
streetracer_nos
12-01-2017, 16:43
Bu cihaz işininizi görür .Burda uzaklık ve aradaki duvar sayısı önemli
Benim peder yapmış onların evde. Ben pek randımanlı bulmadım. Arada çok mesafede yok ama görüntü çok sık bozuluyor. Koridordan biri geçerken bile ekileniyo belki onunki dandiktir bilmiyorum. En son iptv mi aldı oraya ayrı
ahmet3425
12-01-2017, 16:46
odanıza koydugunuz tv smart ve internet baglantısı kullanabiliyorsa basit bir wifi adaptor ile odanızdaki tv den digiturk dilediğin yerde ugulamasını kullanarak internet uzerinden diginin mevcu aboneliginiz bulundugu butun kanalları rahatlıkla izleyebilirsiniz kanal degistir derdiniz de olmaz...
ha onun icinde ayrıca abonelik parası vermem gerekiyor diyeceksiniz. ben 3. yıl taahhütümde digiturk dilediğin yerde uygulamasını ücretsiz olarak tanımlattım.
d-smartta 20 tl fark ile yan oda kampanyası bulunmakta.
digiturktede bu tip sistem olabilir, sadece kablo çekerek yapılabilinir.
bi görüşün isterseniz :icon_tup:
Rıdvan..
Yiğit G.
12-01-2017, 17:03
tv eski arkadaşlar 60 inç ama projeksiyon tv öküz gibi birşey :D Sadece scart ve rca var.Akıllı tv veya android tv box falan koyamam internetim sürekli gece dahil download yapıyor , digiturk yan oda kampanyasıda 20 tl ama full yapmıyorlar yani aynısı olmuyor salondakinin benim salon herşey açık sinema - lig tv ama yan oda alınca en basit paket oluyor saçmalıgın daniskası yani.. Ben digiturke 100 küsür tl veriyorum ayda aynısı yan oda istersem 50 küsür tl oluyor %50 yani.. o yüzden mantıklı değil... Ya kablo uzatıcam yada böyle wireless.. Şunu aldım şimdi bakalım gelir 1-2 haftaya yorum yazarım buradan nasıl olduguna dair.
For 2.4GHz Wireless AV Sender TV Audio Video Transmitter Receiver PAT 330 New-in Radio & TV Broadcast Equipments from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group (https://www.aliexpress.com/item/Consumer-Electronics-Shop-Free-shipping-for-2-4GHz-Wireless-AV-Sender-TV-Audio-Video-Transmitter-Receiver/32601326612.html?spm=2114.13010608.0.0.Apraxz)
Rıdvan..
Digitürk'te de var amaç ortalıkta gezen kablo istenilmemesi sanırım.
eyuparsln
12-01-2017, 22:43
benim evde anten kablosu ve felefon kabloları her oda var ve
hepsi girşte toplanıyor eğer sizde de öyle bir sistem varsa görüntü kablosunu
duvarın içinden geçirebilirsiniz
Rıdvan..
Digiturk'te yan oda olarak geçiyor.
paket fiyatlarının yarısını veriyosun.