Orijinalini görmek için tıklayınız : düşük bütçeli tv önerisi
dün itibari ile uzun yıllardır kullandığımız tüplü tv miz vefat etti. malesef 40 çıkmasını beklemeden bir tv almamız lazım.hem mesafe kısa,hemde tv yi koyacağımız alan dar olduğu için küçük boyutlu bir tv lazım.(32'' civarı)lcd,led felan hiçbir bilgim yok,bütçeyi düşük tutarak nasıl bir tv alınabilir? marka olarak philips hakkında ne düşünüyorsunuz?
devil_berk22
13-01-2017, 19:04
biz vestel kullanıyoruz katiyen tavsiye etmem eğer imkanınız var ise u led modellerden tercih edebilirsin tabi bütçeyi biraz arttırmanız lazım. onun haricinde samsung veya lg tavsiye ederim philips eskiden baya bi modaydı hatta bizim eski tüplüde philipsti ancak şuan led tv leri nasıldır bilemiyorum.
philips kullanıyorum smart tv. Smart tv özelliği hariç her şeyinden memnunum. Bütçe olarak tahmini bir fiyat verebilirseniz ona göre öneriler daha kolay olabilir.
fınlux marka aldım gecen bende 32 inc uydu alıcılı on numara.vestelın garantısınde 3 yıl hemde gg 'den puanlı falan 550 ye geldı.tavsıye ederım
rain man
13-01-2017, 20:48
O bütçede alacağınız dahili uydu ve smart tv özellikli tv'ler tahminen istediğiniz performansta çalışmaz.
Benim tavsiyem çözünürlüğü mümkünse full hd ve kontrast oranı yüksek olanı seçmeye çalışın. Ve görerek alabiliyorsanız o şekilde alın.
Smart tv özelliğini basit bir tv box, dahili uydu alıcısını da harici ufak olanlarla tamamlayabilirsiniz. Örnek veriyorum totalde sırf o özelllikler olsun diye fazladan vereceğiniz 500 600 tl yerine 200 tl'ye bu ikisini de halledersiniz. Fikir verme açısından fiyatları salladım.
bütçe700-1000tl arası,yorum yapan herkese teşekkürler,smart vb özellikleri aramıyoruz
Şok Marketlerde LG var.
http://www.sokmarket.com.tr/wp-content/uploads/2017/01/11-ocak-insert.pdf
Gayette işinizi görür, ben mutfakta kullanmak için Seg Marka almıştım kendinden hd uydulu anneme de yine aynısını aldım sinema performansı ve at deve istemiyorsanız iş görür.
Samsung dan şaşma derim ben.
streetracer_nos
14-01-2017, 09:58
usb üzerinden film vs. izlenecekse samsung veya lg, multimedia kullanmayacaksan philipste olabilir.Giriş serisinde bu 3 markanın birbirinden farkı kalmadı artık
up olsun
smart tv lazım bir tane ip tv falan izlemek için uygun fiyatlı iş görecek bir şey lazım fazlası değil
hepsiburaradadan yorumlara bakıyorum pek içime sinmedi
şöyle 80 ekran 1500 bandında bir şey iyi olur
Düşünürseniz Ankarada 43 inç, Sunny marka LED TV'miz var. 950 TL istiyoruz.
Arkadaşım ; Benim mesleğim elektronik Vestel Kalite Kontrol de yıllarca çalıştım. LCD , LED, QLED , NANOCELL LED, OLED diye fiyata göre gider. Ucuzdan pahalıya.. Kalite ve güvenilirlik olarak LCD , LED , QLED , OLED, NANOCELL LED Görünü kaliesi ve güvenilirlik olarak sıralayabiliriz. Bütçe kısıtlı ve ekran 32'' olunca Led almalısın. Vestelden korkma, LG ve SAMSUNG tuzlu gelebilir. PHLIPS de biraz daha Vestel e göre tuzludur. AVOX , SUNNY gibi piyasada çok ucuz satılann markalara pek güvenme.
4K 49 inc 55 inc ve üstü tv alacaklara tavsiyeerim olabilir...
LG 55SM9010 55" 140 CM NANOCELL 4K UHD webOS SMART TV,DAHİLİ UYDU ALICI - Vatan Bilgisayar (https://www.vatanbilgisayar.com/lg-55sm9010-55-140-cm-nanocell-4k-uhd-webos-smart-tv-dahili-uydu-alici.html#urun-ozellikleri)
Bu tv yi gece yarısı indiriminden 7649 TL ye aldım. MUHTEŞEM
Arkadaşım ; Benim mesleğim elektronik Vestel Kalite Kontrol de yıllarca çalıştım. LCD , LED, QLED , NANOCELL LED, OLED diye fiyata göre gider. Ucuzdan pahalıya.. Kalite ve güvenilirlik olarak LCD , LED , QLED , OLED, NANOCELL LED Görünü kaliesi ve güvenilirlik olarak sıralayabiliriz. Bütçe kısıtlı ve ekran 32'' olunca Led almalısın. Vestelden korkma, LG ve SAMSUNG tuzlu gelebilir. PHLIPS de biraz daha Vestel e göre tuzludur. AVOX , SUNNY gibi piyasada çok ucuz satılann markalara pek güvenme.
4K 49 inc 55 inc ve üstü tv alacaklara tavsiyeerim olabilir...
LG 55SM9010 55" 140 CM NANOCELL 4K UHD webOS SMART TV,DAHİLİ UYDU ALICI - Vatan Bilgisayar (https://www.vatanbilgisayar.com/lg-55sm9010-55-140-cm-nanocell-4k-uhd-webos-smart-tv-dahili-uydu-alici.html#urun-ozellikleri)
Bu tv yi gece yarısı indiriminden 7649 TL ye aldım. MUHTEŞEM
55 4K tv 2019 un en iyi en gelişmiş ürünü
LİNKTE DETAYLI TEKNİK ÖZELLİKLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ
LG 55SM9010PLA NanoCell TV | LG Electronics Turkiye (https://www.lg.com/tr/tv/lg-55SM9010PLA)