Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bozuk yol lastik yarılması

Backstage
15-01-2017, 16:15
Babam 1 saat önce Nilüferde Durak Muhallebicisinin arka caddesinden geçerken yolda oluşan yaklaşık 20 cm bi çukara sağ 2 tekeri düşürmüş ve lastikler yarılmış.Araç yerinde duruyor şuan. İnternette birkaç örneğini okumuştum böyle durumlarda belediyelerden maddi tazminat almak için.Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyiz bilen veya daha önce başına gelen var mıdır? Bir sonuç alabilirmiyiz?
Aracın fotoğraflarını çektik olay yerinde herhangi bir tespit tutanağına ihtiyaç var mıdır varsa polis mi çağırmalıyız?

fthdrn
15-01-2017, 16:19
Geçmiş olsun evet şikayet edip ödeme alabiliyorsunuz.
Bu arada İstanbul için Dudullu - brandium yolunda ciddi şekilde büyük çukurlar var. Arabayı zor kurtardım. Belediyenin tuzlamasından dolayı olmuş. Lastiği düşürseydim benimde lastikler yarılırdı.

ulasoztas1
15-01-2017, 16:53
Çok geçmiş olsun, detayını ve prosedürü bilmiyorum ancak bu tür durumlarda sorumlu mercilerin hasarı karşıladığını duymuştum. En iyisi avukat birisine danışmak
kar yağışından sonra yollarda aşırı bozulma oldu hem kar suyu hem tuz yüzünden. Geçen hafta rahat geçtiğim yollardan şimdi mayın tarlasında gibi geçiyorum :mad:

fsunnetci
15-01-2017, 21:41
1 hafta önce bende yardım sağ ön lastiği ama yapcak bişey yok yollar tarla gibi zaten gittim çıkma aldım lastikciden..
geçmiş olsun inşallah hakkınızı fazlasıyla alırsınız biz alamadık siz alın duvlet babadan.