Orijinalini görmek için tıklayınız : Bazı illerimizin araç piyasası meşhurluğu..
8.000rpm
18-01-2017, 18:33
Gaziantep Şehitkamil
Samsun Atakum
Kayseri Melikgazi
Buralar bir tek benim mi dikkatimi çekiyor?
hakikaten buralardan ilan sayısı , hele ki özellikle Gaziantep Şehitkamil , hayret edilecek şekilde İstanbul Kadıköy galericileri gibi piyasası var..
Bir özelliği mi var buraların sizce?
Emre-Dylan
18-01-2017, 18:38
Antepin arabaları meşhur abi benimde yıllardır dikkatimi çekiyor şehitkamil çiçek gibi araçlar var ilanlarda nedense...
Şehit kamile bulaşmayın :D
Gaziantep Şehitkamil
Samsun Atakum
Kayseri Melikgazi
hakikaten buralardan ilan sayısı , hele ki özellikle Gaziantep Şehitkamil , hayret edilecek şekilde İstanbul Kadıköy galericileri gibi piyasası var..
+Konya Karatay var.
Bu kadar ucuz fiyata, bu kadar güzel araçların olması manidar bana kalırsa. Büyük ihtimal ile km düşürüp, süsleyip galeriye koyuyorlar.
aykutsafakyaman
18-01-2017, 19:16
MK8800 bu arkadaşın memleketinden uzak durun :D
8.000rpm
18-01-2017, 19:23
+Konya Karatay var.
Bu kadar ucuz fiyata, bu kadar güzel araçların olması manidar bana kalırsa. Büyük ihtimal ile km düşürüp, süsleyip galeriye koyuyorlar.
Hay yaşa be kesici :)
Bak onu unutmuşum..
Ha bir de Antalya var , hep aynı yerde aynı kompozisyonda fotoğraflarla..
levent_s
18-01-2017, 19:24
Gaziantep Şehitkamil
Samsun Atakum
Kayseri Melikgazi
Benimde dikkatimi çok çekti nedenini çözemedim..
Hay yaşa be kesici :)
Bak onu unutmuşum..
Ha bir de Antalya var , hep aynı yerde aynı kompozisyonda fotoğraflarla..
Antalya'da da Muratpaşa meşhurdur :D
kadioglu
18-01-2017, 19:30
Bunlar bu illerin merkez ilçeleri ve galericiler siteleri bu ilçelerde. Hepsi bu. Şanlıurfa/Haliliye ve Antalya/Muratpaşa'yı da ekleyebilirsiniz. Ha Mersin/Mezitli'ydi şimdiden sonra Toroslar olur. Galericiler taşındı çünkü. Adana/Seyhan falan filan diye gider böyle.
MK8800 bu arkadaşın memleketinden uzak durun :D
Kan alırlar gece yatak odalarına girerler :D
alperaslann
18-01-2017, 19:41
Ankara/Polatlı :)
doguayaz
18-01-2017, 19:58
Gaziantep - Şehitkamil'in motosikletleri de meşhurdur. Bayaa iddialı modeller oluyor sürekli.
Motosiklet Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Motor İlanları sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/motosiklet/gaziantep-sehitkamil/ikinci-el?a269_max=2017&a269_min=1985&viewType=Gallery)
Birkan61
18-01-2017, 20:03
Konya Karatay Bmw E39da beni muallakta birakan yer :D
Bana da Trabzon/Ortahisar ilginç geliyor.
Year One
18-01-2017, 20:10
Antep, Konya yı geçti pertten toplama konusunda. Suriye den bi şekilde parçaları bulup topluyolar.
Antep
Konya
Antalya (muratpaşa)
Adana
Sakarya
her zaman beni uzun düşüncelere sardırıyor.
Konya daki hacimli 8-12 silindir ilan sayısı hiçbir ilde yoktur heralde
Ankara/Polatlı kesinlikle uzak durulması gereken yerdir. :D
İbrahim33
18-01-2017, 20:40
Konya daki hacimli 8-12 silindir ilan sayısı hiçbir ilde yoktur heralde
onu yazmak için girmiştim :) özellikle eski bmw mercedes piyasası açık ara en canlı il bence.
İbrahim33
18-01-2017, 20:41
Konya Karatay Bmw E39da beni muallakta birakan yer :D
Adanadada çok toplama araç var ama esnafı düzgün bence. Neyse onu söylüyor çoğu. Hatta esnafa gelmez gardaş bile diyorlar :D delikanlılar.
Mersindeki şahıs ilanlarına da dikkat etmek lazım , çok üçkağıtçı var.
8.000rpm
18-01-2017, 21:00
Bağcılar oto center'ın imajı ile bu meşhurcalar da benzer mi acaba?
Antepliyim, Anteple ilgili olan kısmını elimden geldikçe yazayım.
Gaziantep'in iki adet şehir merkezinde bulunan ilçesi var,
biri Şehitkamil ( 800 bin nüfuslu)
diğeri Şahinbey (900 bin nüfuslu)
Yani 2 milyon nüfuslu Antep'in %90 a yakını bu iki ilçede yaşıyor zaten.
Lüks oto galeriler hep şehitkamil'de o yüzden dikkatinizi çekmiştir.
Gaziantep zengin bir şehir, gün içinde çoğu kadın kuaförü önünde düzgün parkedilemeyip ya yol ortasına ya da kaldırım üstünde yan şekilde range rover ve cayenne'leri sıkça görme olasılığınız yüksek.
Sanayi şehri olduğu için fabrikatör amcalar işi gereği Vw caddy'e eşleri ise en lüks araba neyse ona biner. E tabi bu amcaların çocukları büyüyünce onlarda sınırları zorluyor, porsche, maserati, ferrari allah ne verdiyse :D Aston martin'e ve maserati'de görülüyor bu aralar.
Diğer taraftan Antep'ten daha doğuda olan şehirlerin zenginleride paralarını antep'te harcamayı seviyor, genel itibariyle audi ve mercedes'in en lüks ve %90'ı beyaz olan modellerinede onlar biniyor. Son kasa cam gibi A6 S-line'dan tatlıcının önünde durup tatlı almaya inen şalvarlı adam gördü bu gözler :D
90'ların Japon grubu - özellikle Nissan - Konya'da çok fazla.Ne zaman P11 Primera baksam hep Konya.:)
-Murat Özcan-
18-01-2017, 21:23
Antalya'da da Muratpaşa meşhurdur :D
Ağzın bal yesin, muratpaşa hep dikkatimi çekmiştir
aykutsafakyaman
18-01-2017, 21:23
Bana da Trabzon/Ortahisar ilginç geliyor.
Trabzonun merkezi ortahisar diye geçiyor orda ilan açabilmek için mecburen semt olarak orayı seçmeniz gerekiyor. Ortahisar görünce heryer birbirine yakın zannetmeyin yani :)
Çağlayan
18-01-2017, 21:28
Konya genel olarak eski kasa araçların çoğunlukta olduğu yerdir.
Civic, tofaş, bmw alacaksanız %95 bir genç satacaktır size. Çünkü bu araçların %95'ini Konya'nın gençleri kullanıyor.
Tofaş konusunda gerçekten dört dörtlük kasası düzgün motoru canlı tofaş bol bol bulabilirsiniz. Ama fiyat olarak oldukca tuzludur. Konya'da yaşıyorsanız zaten ofiyatı dert etmezsiniz çünkü bir şahine 9-10-11 bin lira vermek çok normal gelir. Dışardan alıcıysanız 4 bin liralık arabaya 9 bin lira istiyorlar dersiniz.
Araç bakarken Bağcılar'dan bir galeride araç bulmuştum sahibinden üzerinden. Telefonda araç hakkında bilgi alırken "hasar kaydı var mı ?" diye sorunca Yok bizim galeri direk Bağcılar'da değil sitede öyle kalmış demişti. Aklıma geldi :D
8.000rpm
18-01-2017, 22:06
Araç bakarken Bağcılar'dan bir galeride araç bulmuştum sahibinden üzerinden. Telefonda araç hakkında bilgi alırken "hasar kaydı var mı ?" diye sorunca Yok bizim galeri direk Bağcılar'da değil sitede öyle kalmış demişti. Aklıma geldi :D
Bu hakkaten harikaymış
Bağcılar değil Hasarcılar anasını satayım :)
yigitblr
18-01-2017, 23:32
Konyada gördüğüm E39 5.40 sayısı Istanbuldakine yakındır.Ozellikle büyük hacime özel bir ilgi var burada.Duz bir sehir olması, trafik diye bir seyin daha icat edilmemiş olması en büyük avantajları.Bir de aşırı bir nissan sevgisi var.Her taraf primera ve sunny kaynıyor
kalipson
19-01-2017, 00:18
Ben de Tekirdağ kadar araba piyasası geberik bi şehir görmedim. İkinci el sayısı hem az, düzgün ikinci el sayısı ondan da beter
ErayCerit
19-01-2017, 00:35
Siz hiç KADİRLİ'den Corolla GLİ baktınız mı ? :D
MetalliHead
19-01-2017, 00:57
yakında malatyadan taksi çıkması lüks araçlar da moda olur :D
AliDogukan
19-01-2017, 00:59
Siz hiç KADİRLİ'den Corolla GLİ baktınız mı ? :D
Daha yazan nasıl olmamış diyordum ben de :D
35-40 arasında boyasız 1.6 110 luk ae101 ler hala el değiştiriyor Kadirli'de :D Şuan Kadirli'deyim.
Bluttbeton
19-01-2017, 01:18
olm tam ben yazacakken sen yazdın :D ben arabayı kadirlide satacam daha çok verirler :D :D
ErayCerit
19-01-2017, 01:19
olm tam ben yazacakken sen yazdın :D ben arabayı kadirlide satacam daha çok verirler :D :D
Helalinden 40'ı var :D :D
Bluttbeton
19-01-2017, 01:24
Helalinden 40'ı var :D :D
kadirli de bi pazara uğramak lazım :D
Manisa reno konusunda şüphesiz 1. İl düzgün boyasız sw 2000 model torosa 20.000 verildiğini gördüm
Gebzeden e36 bakmayın, bakanada engel olun :D
Bana da Arabanın heryeriyle oynayıp geri orijinale çeviren Bursa ilginç gelmiştir her Zaman
ALPER-VNS
19-01-2017, 03:54
valla istanbul bağcılara defalarca gittik hep hüsran.. Bağcıları direk kapatıyorum..
hataydan da korkuyorum sanırım.. Yoksa 10 kere gidip almıştım şu clk yı.. Suriyeden mi gelmiş change midir vs bunları anlamanın bir yolu var mı?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-155-binde-piril-piril-clk-320-388366234/detay/)
Birkaç acı tecrübe sonucu en iyi araba yakındaki arabadır moduna girdim.
Çok spesifik bir araç bakılmıyorsa en iyisi yakından araç almak. Vakit /nakit harcıyorsun sinir stres oluyorsun gerek yok.
Uzakta ise de gitmeden bir tanıdığa baktırtmak en güzeli. Son arabamı muğladan aldım forumdan sadık yardımcı oldu sağolsun.
Direkt gidip alır mıydım ? Almazdım mutlaka eksik çıkıyor.
Bağcılar / eyüp benim de direkt kapattığım ilanlarda başı çeker.
valla istanbul bağcılara defalarca gittik hep hüsran.. Bağcıları direk kapatıyorum..
hataydan da korkuyorum sanırım.. Yoksa 10 kere gidip almıştım şu clk yı.. Suriyeden mi gelmiş change midir vs bunları anlamanın bir yolu var mı?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-155-binde-piril-piril-clk-320-388366234/detay/)
CLK da sağ ön kapı yarım boyalı deyince bir ürperti gelmedi değil!arka kapıda mı vardı eskiden diye:)
SekoLive
19-01-2017, 08:37
İstanbul bağcılar
izmir Gaziemir
samsun Atakum
benim favoriler bunlar buralardan ilan olunca galeriyse istemsiz sayfayı kapatıyorum.
dragon07
19-01-2017, 08:55
antalya hep aynı fotograflar demişlerde galerinin sahibi kendi araçlarını orda çekiyor bütün antalyayı oraya baglamak manidar olmuş ,antalyada 1milyon araba var ...
bağcılar otoport bilmem ne felan yazdımı kapatıyorum :D
Hatay-Antakyayıda unutmayın
MeHMeT-INC
19-01-2017, 09:12
Hatayin sirri nedir? Piyasanin en dusukleri hep orda :)
Antalya Muratpaşanın olayı şu Muratpaşa denilen yer geniş alanı kapsıyor yani merkezide Muratpaşa Larada Muratpaşa diye geçiyo ki bu ikisi birbirinden uzak yerler bana kalsa İstanbulda olsa bu iki yer arasındaki mesafede 3-4 belediye daha olurdu :)
kalipson
19-01-2017, 10:02
İstanbul bağcılar
izmir Gaziemir
samsun Atakum
benim favoriler bunlar buralardan ilan olunca galeriyse istemsiz sayfayı kapatıyorum.
Gaziemir. Evlerden ırak.
korkulu rüyaları değilde,doya doya ilanlarına baktığımız şehirleri yazarsak daha kolay olur heralde :D , negatif ilanlar ağırlıkta sanırım:D
korkulu rüyaları değilde,doya doya ilanlarına baktığımız şehirleri yazarsak daha kolay olur heralde :D , negatif ilanlar ağırlıkta sanırım:D
Elit muhit arabalarına doya doya bakıyoruz genelde :D Suadiye-Fenerbahçe-Ataşehir-Kalamış-Kızıltoprak vs gibi :D
Abi iyi günler, CLK'nın şasesini istersen bakalım netten nereden geldiğine :D
Elit muhit arabalarına doya doya bakıyoruz genelde :D Suadiye-Fenerbahçe-Ataşehir-Kalamış-Kızıltoprak vs gibi :D
Bende ank/çankaya ikilisinin ilanlarına bakmayı severim :D nedense hep dikkatimi çekmiştir,güzel olurlar :D
ehveniser1903
19-01-2017, 12:16
gaziemir otokente sakın bulasmayın duzgun araba gormedım.
ama gaziemirin yerlisinden araba alınır :)
ALPER-VNS
19-01-2017, 12:44
Abi iyi günler, CLK'nın şasesini istersen bakalım netten nereden geldiğine :D
saolasın :) ama cesaret edemiycem sanırım :D
saolasın :) ama cesaret edemiycem sanırım :D
Abi araç sanki cesaret edilemeyecek gibi durmuyor, temiz sağlam gibi duruyor. Ama fiyattan dolayı masraf oluşuyor kafada, kenarda 5k-10k tutabilecek olsam gider bakarım.
AliGizda
19-01-2017, 13:38
Şu andaki aracımı İstanbul' un güzide ilçesi Bağcılar' dan aldım. Dediklerinin harici bişey çıkmadı. Düzgün esnaftı.
Ben şahıs arabalarından Bahçelievler/Yenibosna ve Esenyurt oldumu direk kapatıyorum. Ankara/Sincan bir daha Allah muhafaza kesinlikle gidipte almam. Artık yakınımdaki arabaya gidip bakıyorum, hatta şu andaki aracımı alırken arama daraltmamı İstanbul/Avrupa Yakası' na kadar daraltmıştım :)
AliGizda
19-01-2017, 13:38
Edit geri gelsin.
İstanbul' un güzide şehri yazmışım, ilçesi olacaktı o.
Gaziantep merkez ilçesi Şehitkamil. Merkezde bir ilçe daha var Şahinbey diye. Ama orası şehrin dış tarafında kalıyor biraz. O yüzden bütün ilanları orda görüyorsunuz :)
eldorado
19-01-2017, 13:46
gaziantep galeri diyince aklıma şinasi geldi
Muharrem C.80
19-01-2017, 15:19
Konyada gördüğüm E39 5.40 sayısı Istanbuldakine yakındır.Ozellikle büyük hacime özel bir ilgi var burada.Duz bir sehir olması, trafik diye bir seyin daha icat edilmemiş olması en büyük avantajları.Bir de aşırı bir nissan sevgisi var.Her taraf primera ve sunny kaynıyor
90lardan kalma alışkanlık o konyanın durumu. Erbakan is alive here.
Gebzeden e36 bakmayın, bakanada engel olun :D
E36 değil Gebzeden bisiklet alınmaz. Türkiyenin cezaevi derim gebzeye herzaman
Eskişehir Odunpazarı ve Gaziantep Şehitkamil favorilerim..
Memlekete bak arkadaş... 1000 satıcıdan 999'u dolandırıcı..
Cidden kul hakkı ve kul hakkı yemenin ne denli büyük bir günah olduğu öğretilmemiş bu millete..
aslında aracın bağcılar aracı olup Bahçelievler yazmalarından dolayı artık Bahçelievler lokasyonuna bakmıyorum : )
taylaner
19-01-2017, 15:52
Aydın / Efeler...
O kadar değişik araçlar çıkıyor ki , bir gün R34 çıkacak diye korkuyorum :D