PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Abiler toplaşın hele, tavsiyelerinize ihtiyacım var

kesici
18-01-2017, 21:04
Herkese selamın aleyküm öncelikle.

Abilerim, kardeşlerim beni tanıyanlarınız bilir zaten, ilk üyelik zamanlarımda makara, muhabbet, trollük yapardım fakat buradaki insanların ve bu forumun sanal olmadığını, gerçek hayatta kahvede, cafede gibi muhabbet ettiğini, reelde ulaşmanın oldukça kolay insanlar olduğunu ve birçoğunuzun gerçek hayatta birbirleriyle görüştüğünü, herkesin yerinin yurdunun belli olduğunu görünce trollük yapmayı bıraktım.

Şimdi benim bir sıkıntım var, sizlerin delikanlılığına güvenerek yazıcam bu satırları. Biliyorum çoğunuz normal yaşantınızda stres içindesiniz ve gülmeye ihtiyacınız var ama benimle burada dalga geçmezseniz sevinirim.

Şimdi benim bir sevdiğim kız var, her gece ona aşık olduğum için Yaradan'a istan ettiren. Her gece yattığımda aklıma geldiği için tam uyuyacak iken kalkıp sigara içirten, evde ailemin yanında değil de otelde yattığımda alkol içirten, saatlerce fotoğraflarına baktığım, fotoğrafını televizyona slayf koyup karşılıklı alkol içtiğim, böyle yeni doğmuş bebek kadar saf ve temiz yüzlü birisi. O'nu ilk günkü gördüğümde hissettiğim ne ise şimdi de aynı hisleri besliyorum. Yazım belki uzun olacak ama içimi dökmem gerek çünkü normal hayatta abilerime konuşunca çoğu makaraya alıyor, makara alışlarının sebebi de geçmişlerinde eminim böyle bir acı çekip, sonunda hiç birşey olmaması ve kalplerine gömmek zorunda kalmaları.

Bundan 4 sene evve üniversitede okuyor idim. Gündüzleri halamın eczanesinde çalışıp, akşam 18:00 gibi okuluma gidiyordum. Okulumuda çoğunuz bilir İst. Aydın. Bir gün Zeytinburnu'na arkadaşları bırakırken 58. Bulvar'a ineyim dedim. O zamanlar da gencim, kendi arabamı kılı kırk yararak yeni almışım, 3K Stilo ve simsiyah böyle, tesisatım da var, Sky'ını açıp geziyorum tüm gün. Ergenlik zamanları tabi hepimiz illaki yapmışızdır arabalar da gezmeleri. O gün ben O'nu gördüm. Gördüğüm gibi de çarpıldım zaten, ama o zamanlar içine kapanık biriyim ve yaşım 22 olmasına rağmek hiç bir karşı cins ile ilişkim olmamış aşk manasında. Çocukluğumdan beri obez bir insandım çünkü, Peder Bey kırmızı etsiz akşam geçirtmezdi bizlere, hele yazları her akşam mangal yakardık ben tavuk yersem Babam bana kızar antrikot, biftek yedirirdi. Neyse konuya dönelim, ben bu kıza tutuldum, dakikam O'nu düşünmeden geçmez oldu. Evine kadar takip ettim sipastik hareketler yapmadan, yani son ses müzik açıpta, egzoz bağırtmadım anlayacağınız. Çünkü hiç öyle bir duygu yaşamamıştım o güne kadar. Birkaç göremedim sevdiceği ama evini biliyordum, bir gece evinin karşısına çektim arabayı yatıp bekledim içinde, sabah okula giderken yakaladım, yakaladım derken tutup konuşmadım hemen heyecan yapmayın, gittiği okulu felan öğrendim. O gün Foursquare'den chek-in yaptım okulda ve pat bulmuştum O'nu. Aradan bir kaç gün geçti ve bir arkadaşıma 'bir kıza aşık' olduğumu söyledim. O da Zeytinburnu'nda oturuyordu. O arkadaşım bir kız ve 10 sene önce tanıştık. Öyle yakın olduğum birisi ki boynuna sarılıp ağlamışımdır ve kaç gece beraber yatmışızdır sayısını bilmiyorum. Hemen düşünmeyin sen ibnemisin Kesici diye hayır değilim tabiki ama hayatta karşınıza da böyle kızlar çıkabiliyor ve kendi bacınızmış gibi erkeklik duygularınız kabarmıyor gerçekten de. Neyse O da çok merak etti tabi fotoğrafını yolladım ve O da Ben de şok. Bu benim yeğenim dedi bana bende bi salaklaşmıştım. Kızı gördüğüm andan itibaren zaten yemek yiyemiyordum 1-2 ay da geçmişti aradan ve ben o sürede 25-30 kg arası zayıfladım istem dışı. Sonra günler geçti tabi, kız arkadaşım bana Seni buluşturayım vs. yalvarıp duruyor ama bende özgüven sıfır olduğu için kabul etmedim tüm teklifleri. Bir gün Olüvium'a gitmiştim, Tcell'de arkadaşım çalışıyor telefon alacaktım, teyze kuzen bu ikisi denk geldi. Ya abicim hayatta dona kaldığınız, salağa bağladınığınız 'naber Kesici' sözüne mal gibi baktığınız oldumu. Karşımda duruyordu sevdiceğim ve ben O'na bakıyordum salak gibi. Neyse konuyu uzatmıyayım aradan 1 ay daha geçtikten sonra ben baya bir zayıfladım ve sevgili olduk.O henüz 17 yaşında idi ve inanılmaz mutlu idim. Çünkü bir erkek için saf ve temiz kız bulmak çok zor ve O benim karşıma çıkmıştı. Tam 6 ay beraber olduk, o ağzına sıçtığımın semti var ya Zeytinburnu, sırf oradaki apaçiler yüzünden kaç kere Şehit Bülent Üstün Polis Merkezi Amirliği'n de sabahladım. Seven insan çok korumacı olurmuş hakikaten öyle, kaç tane kavga ettim sayısını unuttum.

Çok uzattım kusuruma bakmayın daha da uzatırım da uzun yazıları okumayacaksınız biliyorum. Neyse biz kaç kere ayrıldık, barıştık sayısını bilmiyorum. O'nun için neler neler yaptım anlatsam ağzınız açık kalır da çok uzun hikayeler, sizleri sıkmak istemiyorum.

Bu kızın bir annesi var, biz beraber iken kocası ile ayrılardı ama aynı evde kalıyorlardı. Boşandılar felan kadın evini taşıdı başka bir sürü para babalarıyla ilişkisi oldu vs. neyse. Biz de ayrıldık o dönem ve ben bir daha arayıp sormadım ama hep takip ediyordum gerek sosyal medyadan, gerek ise tanıdıklardan. Zaten Zeytinburnu'n da namım yayıldı bi sürü tanıdık oldu. Ben eskiden club vs. çok takılırdım. En çok da Masquerade, Bedroom, Frame. 2 sene kadar bıraktım gece alemini son 6 aydır tekrar takılmaya başladım. Bu geçen zamanda kız her hafta 3-4 kere gece clublerine çıkmaya başlamış, babasının yanından ayrılıp annesinin yanında yaşamaya başlamış, alkole iyice alışmış ve en son gördüğümde Masq'ta ...... içiyordu. O gece ben o locaya dalıp hır gür çıkardım, ortamın tanıdıktı ve locada kimsenin laf edemeyeceği bir kişinin locası idi, B.evler'in abilerinden ama ismini zikredemem. Sonuç gene karakolluk oldum ve darptan davalığım. Ben bu kızı unutamıyorum abiler, bembeyaz bir sayfa kadar saf bıraktığım kız, koynuma almadığım kız, öpmekten ileri gidemediğim kız bu ortamlara alışmış durumda ve ben çaresizim. Ne yapacağımı bilemiyorum, ayık uyuduğum gece yok çünkü ayık uyuyamıyorum gün ağarana dek. Çok zor durumdayım, ne kimse ile bir ilişki başlatabiliyorum ki çok kez denedim olmuyor, ne de aklımdan çıkartabiliyorum, lütfen bana yardım edin, ne yapacağım hakkında en ufak bir şey bilemiyorum. Keşke herkesin sevdiği de, sevenini sevebilse. Keşke herkes sevdiğine kavuşabilse. Maddi, manevi her olanağım var ama hep birşeyler eksik. Ne yapıcam bilemiyorum...

kesici
18-01-2017, 21:09
https://www.youtube.com/watch?v=6guC4dbqjY4

free-hifi
18-01-2017, 21:27
Özet geçer misin?

kurtbil
18-01-2017, 21:27
Yanlış anlama sakına ama olaya doğrudan psikolojiden girmek durumundayım öneride bulunmak adına. Her insanın hayattını olumlu ya da olumsuz etkileyecen şemaları vardır. Bilişsel terapi uygulanırken doktor bu şemalarımızın değerlerini görmek adına senin cevap verirken sıkılmayacağın bir test yapar. Burada vereceğin sayılsal değerli cevaplara görede şemanın yoğunluğu ortaya çıkar. Bu evreden sonra da bu şemaların ile yaşadığın yoğun duyguların ya da davranışların nerelere dayandığı doktorla senin arandaki diyalogla ortaya çıkar. Bundan sonrasında doktor tedavi esnasından sana şunu yap bunu yap gibi diktalarda bulunmadan çözümü kendi kendine bulacağın bir düşünme sistemi geliştirir.

Yukarıda söylediğim gibi sahip olduğumuz şemaların baskınlığını azaltmaya başladığımızda şuanki bağımlılık durumu da yavaş yavaş ortadan kalkacaktır. Psikolojik yardım alma konusunda hiç itiraz edecek yapın olmayacağını samimiyetinden anlayarak düşüncelerimi yazdım. Bu arada ilaç alamam gibi bir ön yargın da olmasın, zaten bilişsel terapide illaki ilaç kullanacaksın gibi durumlar söz konusu değil.

kurtbil
18-01-2017, 21:29
Arada yazım hataları olmuş affola.

Eray35
18-01-2017, 21:29
Özet geçer misin?

Aşık olmuş sonra ayrılmışlar

abi bende üzülüyorumda yapcak bişi yok...

arsenikli
18-01-2017, 21:35
Şuan kafan güzelmi _?

Sert@ç
18-01-2017, 21:37
Çivi çiviyi söker
Olacağı varsada öyle yada böyle olur

SpeedlinE™
18-01-2017, 21:40
İlginç, umarım derdiniz çözülür

220T
18-01-2017, 21:41
https://www.youtube.com/watch?v=O3uontvlTb8

Emre-Dylan
18-01-2017, 21:42
Tek tek okudum üzücü çok can sıkıcı bi durum az çok tahmin ediyorum. Herkes bu yollardan geçmiştir, bende bekledim 3 4 yıl. Gitti başkasıyla evlendi ben askerdeyken, şimdi ayrılmış o. çocuğu dövmüş aldatmış maalesef onun adına çok üzüldüm tek yapabileceğim bu çünkü. Seninde yapacağın tek şey bu üzülmek ve zamana bırakmak ha eskisi gibi körü körüne bağlanamazsın bu saatten sonra kimseye. O tercihini yapmış bu saatten sonra sana onurunu gururunu korumak düşer. Boş ver(demesi zor ama yapman lazım) iç, sıç, sarhoş ol, kavga et ama takip etmeyi bırak. Yoksa yarana tuz basmaktan başka bir şey yapmamış olursun geçmiş her geçen gün daha çok canını yakar reis.

Emre-Dylan
18-01-2017, 21:45
https://www.youtube.com/watch?v=WzzRD-KsrH8

Zorbey
18-01-2017, 21:48
Bir kardeş tavsiyesi ;

önce yaptığı hataları düşün nefret ondan.( gidipte ağzını yüzünü kırma)

Sonra o nefret nötrleşsin. Bir bakmışsın gözlerinin içine baksa bile bir şey hissedemiyorsun.

Çağlayan
18-01-2017, 21:49
Ne kadar konuşursak konuşalım, 29 harfi birleştirip çeşit çeşit süslü sözler dahi söylesek hiçbir etkisi olmayacak size. Sürekli aklınızdan çıkarmak için uğraşsanız dahi beceremezsiniz. Karşısınızdaki kişinin parmağına iğne batar önemsersiniz deliye dönersiniz; sizin parmağınız kesilir farkında olmazsınız. Bu tamamen borderline ve bağımlı kişilik bozukluğudur. Lütfen beni yanlış anlamayın. Ben sadece yazdıklarına göre ufak bir analiz ile söyledim. İnanın bu sadece sizin çözümleyebileceğiniz bir konu değil. Bir yere kadar üstesinden gelirsiniz (geldiğinizi sanırsınız) sonra bir bakarsınız her şey daha kötüye gidiyor.

Elbette insanlar aşk acısı yaşar, üzülür, ağlar ama sizinki aşktan ileri bir bağımlılığa dönüşmüş. Hayatınızın temellerini o kız oluşturmuş gibi şuan. Benliğinizi gizlersiniz çoğu zaman, kimseye göstermek istemezsiniz en acılı tarafınızı sonra insanlara gösterdiğiniz o mutlu kişiliğiniz ile gerçekte yatan acılı benliğiniz çelişmeye başlar ve burdan patlak verir. Bir doktordan yardım almak her zaman çok daha iyidir.

Belli başlı hobileriniz varsa onlara biraz daha özen gösterin. Biliyorum aklınızda başka şeyler varken bunu becermek biraz problem olsa da her zaman daha fazla çaba harcayın. Kesinlikle yalnız kalmamaya özen gösterin ve "kesinlikle" müzik dinlemekten uzak durun.

Eğer bilmeden sizi kırdıysam, incilttiysem affola.

MK8800
18-01-2017, 21:53
Yazdığımı bireysel algılama durumun üzücü zaten de bence ilk olarak aklındaki kızı unutmak için başkasını aramaktan vazgeç o çünkü aşk,sevgi vs değil teselli ilişkisi olur ancak uzun süreli de sağlıklı devam ettiremesin bir yerlerden kopar . Ikinci olarak da derdin aklındaki kızı unutmak değil de gerçekten başkasına gitmek olduğu zaman doğru kızı o bahsettiğin cluplerde falan arama yani denk gelir elbet .

Kgn020
18-01-2017, 21:53
başkan tüm samimiyetimle okudum mesajını herkesin aynı yerden bir yarası illaki var.Büyük bir ihtimal sende ben gibisin ilk defa bir duygusal uzun süren bir ilişkin olmus ve bu sırada aslında sen onu kalbinde yaşattıgın biriymis gibi kabul etmişsin,ama gercegin öyle olmadıgını zaman sana göstermis cok acı bir durum farkındayım, sen basına birşey gelmesin diye takip edersin,korur kollarsın, evinin önünde sabahlarsın ,onun için yaparsın bunu, onu cok sevdigin,o beyazlık kirlenmesin diye ama o senin deli gibi sevdigini görmez, o aradaki sevgiyi görmez, sadece sana DELİ,PSİKOPAT muamelesi yapar ve bu da adama cok koyar. özet olarak ifade edeyim sana, bunlar ilk önce kıyarlar, sonra koyarlar başkan sen adam gibi sevdigin sürece bu iş böyledir.

kesici
18-01-2017, 21:58
Toplu mesaj vereyim, evet kafam güzel ama sarhoş değilim, özel hasta. Bi doktora gittim cipralex 10 mg verdi sadece erken bosalmiyorum artık, unut bitsin demesi basit bende istiyorum unutmayi ama keşke sabah kalkınca bitse herşey ne güzel olurdu. Canım yansın onemli değil ama tek isteğim kollarimda olması ama bembeyaz bıraktığım kiz da bu durumda gelse ben de kabul etmem bu nasıl is çözemedim lanet olsun

kesici
18-01-2017, 22:01
Ne kadar konuşursak konuşalım, 29 harfi birleştirip çeşit çeşit süslü sözler dahi söylesek hiçbir etkisi olmayacak size. Sürekli aklınızdan çıkarmak için uğraşsanız dahi beceremezsiniz. Karşısınızdaki kişinin parmağına iğne batar önemsersiniz deliye dönersiniz; sizin parmağınız kesilir farkında olmazsınız. Bu tamamen borderline ve bağımlı kişilik bozukluğudur. Lütfen beni yanlış anlamayın. Ben sadece yazdıklarına göre ufak bir analiz ile söyledim. İnanın bu sadece sizin çözümleyebileceğiniz bir konu değil. Bir yere kadar üstesinden gelirsiniz (geldiğinizi sanırsınız) sonra bir bakarsınız her şey daha kötüye gidiyor.

Elbette insanlar aşk acısı yaşar, üzülür, ağlar ama sizinki aşktan ileri bir bağımlılığa dönüşmüş. Hayatınızın temellerini o kız oluşturmuş gibi şuan. Benliğinizi gizlersiniz çoğu zaman, kimseye göstermek istemezsiniz en acılı tarafınızı sonra insanlara gösterdiğiniz o mutlu kişiliğiniz ile gerçekte yatan acılı benliğiniz çelişmeye başlar ve burdan patlak verir. Bir doktordan yardım almak her zaman çok daha iyidir.

Belli başlı hobileriniz varsa onlara biraz daha özen gösterin. Biliyorum aklınızda başka şeyler varken bunu becermek biraz problem olsa da her zaman daha fazla çaba harcayın. Kesinlikle yalnız kalmamaya özen gösterin ve "kesinlikle" müzik dinlemekten uzak durun.

Eğer bilmeden sizi kırdıysam, incilttiysem affola.

Kardeş hobilerim O'nun fotolarini slayt yapıp Cengiz Imren dinlemek, yanında da bir ufak Chivas :)

8.000rpm
18-01-2017, 22:02
Sıkılmadan okudum , trollemiyor dedim ..
Önce allah kolaylık versin , tam film senaryosu gibi gelişmiş olaylar..
Ama şöyle bir gerçek var , kız evet senin gözünde çiçekmiş halen de öyledir muhakkak
Ama işte o demirin dövüldüğü tavda problemler var , yani kızcağızın psikolojisinin normal kalması pek mümkün görünmüyor , hatta engelleyebileceğin bir durum da değil maalesef..
Öte yandan , sen kendine önce şunu sormalısın , sen o ilk gördüğün ve çarpıldığın kıza tutuldun , ona ulaşamayıp sinek gibi etrafında gizli gizli gezdiğin zamanlarda (yanlış anlama bunu) kafanda yarattığın karaktere mi aşık oldun yoksa sonradan yaşayıp tanıyıp bir küs bir barışık ve en sonunda da ayrılık yaşadığın kıza mı?
Belki bu şekilde düşünerek kendini tedavi edebilirsin
Ya da daha iyi hissebilirsin
Yani demek istediğim şu , sen onu hayallerindeki halinle hatırla ve muhteşem günlerdi diye düşünerek kendin için mutlu olmaya çalış..
son durumunu anasını babasını vs unut , maalesef yapabilecek birşeyin yok..
Haa tabi tam tersi de mümkün , kızın karşısına çıkarsın dersin ki "yürü gidiyoruz"..
Ama işte o hareketi yapsan ve devamını da getirsen artık eski yaşadığın mutlulukları yaşayamayabilirsin..
En güzeli , kendi içindeki saf zamanları hatırla , onlarla eski anılar olarak mutlu olmaya çalış..
Unutamayacaksın asla
Ama onunla beraber yaşamamayı öğrenmelisin
Unutmaya çalışma , daha kötü olur
Sadece kendi içindeki yerini değiştir
Naçizane tavsiyem..

kesici
18-01-2017, 22:03
başkan tüm samimiyetimle okudum mesajını herkesin aynı yerden bir yarası illaki var.Büyük bir ihtimal sende ben gibisin ilk defa bir duygusal uzun süren bir ilişkin olmus ve bu sırada aslında sen onu kalbinde yaşattıgın biriymis gibi kabul etmişsin,ama gercegin öyle olmadıgını zaman sana göstermis cok acı bir durum farkındayım, sen basına birşey gelmesin diye takip edersin,korur kollarsın, evinin önünde sabahlarsın ,onun için yaparsın bunu, onu cok sevdigin,o beyazlık kirlenmesin diye ama o senin deli gibi sevdigini görmez, o aradaki sevgiyi görmez, sadece sana DELİ,PSİKOPAT muamelesi yapar ve bu da adama cok koyar. özet olarak ifade edeyim sana, bunlar ilk önce kıyarlar, sonra koyarlar başkan sen adam gibi sevdigin sürece bu iş böyledir.

Aynen böyle kardeşim ışte ağzımdan almissin

Leonardo
18-01-2017, 22:13
Hayati normal yasayin bende yasadim tekrar baristim allaha sukur kaybetmeden tavsiyem sectiginiz muziklere dikkat edin alkolu uzun sure birakin malesef giden gelsede biraktigimiz gibi bulamiyoruz.

SekoLive
18-01-2017, 22:15
Kardeşim allah yardim etsin dicem ama hersey senin elinde

Gozunde kizi nasil büyüttüysen o kizi gonlunde ve gozunde de bitirmek senin elinde...

Kolay olmayacakdir ama sabir ve zaman lazim

Sana gelsin

Murat Kursun & Ceylan - Zor kirve zor - YouTube (https://youtu.be/VXQwKX0Y81g)

Evrenoz
18-01-2017, 22:15
Tut kolundan götür bir yere
Koy masaya emaneti
Ya beni vur ya kendini de

Kavuşamazsınız ama olsun, namın yürür

Drive Fast
18-01-2017, 22:24
hepsini okudum daha önce konularda yazdığınız kilo alıp-verme uykusuzluk alkol bağımlılığı hakkında yazdıklarınızı okuduğumda özel hayatınızda bir sorun olduğunu tahmin etmiş üzülmüştüm şimdi dahada üzüldüm reis, senin kadar acı şeyler yaşamasam da seni anlıyabiliyorum resimlerine bakıp içmek gibi şeyleri yaşadım bende, karşılıksız olduğunu bile bile onun egosunu benimle tatmin ettiğini bile bile peşinden koştum sürüklendim sonu tek kelimeyle bitti giren bana girdi hayatımı başarımı aile hayatımı herşeyi ağzından çıkan tek kelime ile mahvetti uzun süre etkisi altında kaldım ama hayat öyle bir ders verdi ki bana acı öyle değil böyle olur dedi öyle sorumluluklar yükledi ki omzuma onu düşünemez hale geldim, kesici dostum bence bu saatten sonra olanları olayları hayatı sorgulayacağına kendini ve geleceği sorgula anladığım kadarıyla ailenize ait bir oteli işletiyorsunuz üstünüzde bir sorumlulukta var bu böyle ne kadar devam edecek bu durum hayatım boyunca devam edecek mi diye sorun kendinize tartın ölçün bu durumda kalmanın size ve yakınlarınıza olan zararını düşünün en önemlisi sorumluluklarınız farkına varın kaçarak saklanarak bir yere varamazsınız yine kendinize yaparsınız, psikolojinizin iyi olduğunu düşünmüyorum bu süreçte, psikolojik olarak çöküntü yaşadığınızda tekrar eski halinize dönmek için en önemli ve en zor şey ilk harekettir dişli bir kere döndüğü zaman yavaş yavaş oturacaktır yukarda yazıldığı gibi kesinlikle psikolojik yardım alın ailenizden de yardım alabilirsiniz herzaman en iyi yardımı onlar yapacaktır.
Bu içtiğin gece olmasını ve bu kötü durumdan en kısa zamanda kurtulmanı diliyorum üzdün beni bu akşam :(
Cengiz Kurtoğlu Farketmez Artık - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=0mOl1NaFdCE)

Kartal3urak
18-01-2017, 22:25
Saçlarından Tut Önce Onu Yerlerde Sürükle,Canı Acısın Boşver Bu Senin İçin Bir Zevk !İç Dünyan Kapkaranlık Bu Daha Hiç bir şey..Korkma Bebeğim Dediğin Anda Vur Ona !

Gencecik Bir Delikanlıyı ne Hale Getirmiş..

meganes
18-01-2017, 22:28
okumaya üşendim tekele gittim 2 bira aldım şimdi daha iyi okuyorum

arsenikli
18-01-2017, 22:31
Boş koy gitsin bence,
ben de senin gibiydim 16 yaşında tanıştığım 6 yılımı verdiğim kız askerde terketti beni o yüzden bana ne anlatırsan anlat hava gazı benimde kafam güzel gece gece canımı sıktın aklıma düşürdün gene

levent
18-01-2017, 22:43
8.000rpm (ismini unuttum, kusura bakma) abi yazmış zaten en mantıklısını..

ilişkinden önce kafada oturan portreye mi tutuldun, yoksa tanıştıktan sonra ilişki yaşadığın portreye mi öncelikle? bunu bilmek lazım, farkına varmak lazım..

sen kavuşmak mı istiyorsun, unutmak mı? bunu da netleştirmek lazım..

kız şuan anlattığın kadarıyla senden önce ve senle olduğu süreçteki kişiliğin dışında bir karakter sergiliyor / yaşantısı buna dönmüş durumda.. anne babanın ayrılması, annenin değişik özel hayatı vb çok büyük etken bana göre bunda ama yanlış anlamazsan armut dibine düşer diye bir söz vardır ya hani, yada anasına bak kızını al diye.. eğer annesi bahsettiğin gibi para babaları ile vs takılmaya meyilli ise kızı da çoktan o yola (zengin koca avına) sokmuştur..

düzgün bir psikolojik danışmandan yardım al derim eğer amaç unutmaksa..

DKB34
18-01-2017, 22:58
demesi kolay ama unutmaya çalış abi ama unutamıyorum diyorsan bu şarkı benden sana gelsin

https://www.youtube.com/watch?v=rVv41YxEqh4

AşkınS.
18-01-2017, 23:19
Bu kiz mevzuları sıkıntı,mevzu inceden troll gibide gelmiyor degil tabi.stilo demissin,maxima olsaydı hala devam ediyor olabilirdi
Bence olay maxima da bitiyor

ScarpRex
18-01-2017, 23:25
Tuna Kiremitci & Yıldız Tilbe - Yine Sevebilirim (Tuna Kiremitci ve Arkadaşları) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=j8OjXywkU18)

Sana güvenemiyorum kesici. Fakat parça güzel.

RafetAraç
18-01-2017, 23:35
Kardeş hobilerim O'nun fotolarini slayt yapıp Cengiz Imren dinlemek, yanında da bir ufak Chivas :)

haydaaa :D:D:D:D:D:D:D:D

kesici
18-01-2017, 23:46
Bu kiz mevzuları sıkıntı,mevzu inceden troll gibide gelmiyor degil tabi.stilo demissin,maxima olsaydı hala devam ediyor olabilirdi
Bence olay maxima da bitiyor

yok be başkan kalp yarasinin trolumu olur, kafam guzelken bir iki anlatmak istedim sadece, çünkü her gece içim yanıyor sadece o kadar, hani derin nefes alirsinda yarım kalır alamazsın ya, ışte aynen öyle

tremx
18-01-2017, 23:55
önce yorumların ciddiyetine bakıp sonra konuyu okuyanlara selam olsun..

şaka bir yana kendini yıprattığına deymez dostum, eminim ilerki zamanlarda bugünkü haline kendin güleceksin.

AşkınS.
18-01-2017, 23:55
yok be başkan kalp yarasinin trolumu olur, kafam guzelken bir iki anlatmak istedim sadece, çünkü her gece içim yanıyor sadece o kadar, hani derin nefes alirsinda yarım kalır alamazsın ya, ışte aynen öyle

Müdür yarin birgun karsina daha iyileri çıkacak,bunu düşünerek yaşa. Neler bitiyor neler geçiyor:)
Surada emin ol evli olanlar dahi bi zamanlar bu tarz problemler yaşamıştır. Aşk güzel şey ama dogru insan problem.. Bir laz atasözü der ya "sevduğunu alamaysan,alduğunu sevecesin " diye.. Kural bu :)

Emre-Dylan
19-01-2017, 00:09
Allah aşk acısını unutturacak dert vermesin azizim...

Oznsrl
19-01-2017, 00:09
Şuan yaptığın en büyük hata onsuz yapamicağını düşünmen bence ve boşyere kendini yıpratıyosun.Herkesin başına gelmiştir bu tip durumlar bende kendimi yıpratmamam gerektiğini yıprana yıprana öğrendim. unutma bu işler kader kısmet işleri herşey olucağına varır kendine çeki düzen vermen lazım buda senin elinde biraz gayret edersen devamı çok kolay gelicektir emin ol

YAS
19-01-2017, 00:22
Şuan yaptığın en büyük hata onsuz yapamicağını düşünmen bence ve boşyere kendini yıpratıyosun.Herkesin başına gelmiştir bu tip durumlar bende kendimi yıpratmamam gerektiğini yıprana yıprana öğrendim. unutma bu işler kader kısmet işleri herşey olucağına varır kendine çeki düzen vermen lazım buda senin elinde biraz gayret edersen devamı çok kolay gelicektir emin ol

kesinlikle katılıyorum,insallah hayırlısı ile sonuclanır

aroglu
19-01-2017, 00:22
kişiler farklı acılar aynı..sabır ve zaman lazım.
bir şarkıda ben bırakayım.
Muslum Gurses - Don Sevgilim - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=8sJKM33lxg8)

AliDogukan
19-01-2017, 00:26
Geçmiş olsun kesici,sabır temenni ediyorum.

Efendiliğini kaybetmiş her erkeğin arkasında başarılı bir kadın kesinlikle vardır.

Bu konunun bir üst leveli "Nasıl piç oldum anlatıyorum" olur.

aroglu
19-01-2017, 00:31
Bu konunun bir üst leveli "Nasıl piç oldum anlatıyorum" olur.

buna benzer internette yayınlanan kısa dizi vardı onu hatırladım.Canım sıkılıyordu az ona takılayım bari :D teşekürler

Leader01
19-01-2017, 00:34
senin yaşadığına benzeri bende yaşadım yazın adananın sıcağını duymuşsundur 70'lik jack içtiğimi bilirim sıcakta durumum mala bağlamanın nirvanasına gidiyordu, sonra titredim ve kendime geldim kızla ilişkim bitti özelden yazmıştım sana önceki açtığın konuyla ilgili, 4 ay oldu 32 kg verdim, allah var kızlayken kilo sorun değildi hatta verme diyordu bana, ayrıldık, kız geri döndü görüşüyoruz ama ben eskisi gibi olamıyorum, sana tavsiyem seni mala bağlatan birazda içki, kafa güzel olunca sıkıntısı olmayan adam bile efkarlanıyor slov-arabesk + alkol bir araya gelince birşey yapamazsın batmaya devam edersin önce bunları bırak unutma işinin ilacı zaten zaman.

AliDogukan
19-01-2017, 00:51
Ya paragraf falan kasmadan aklıma ne gelirse karalayacağım.

Benim şu yaşıma kadar öğrendiğim yegane şey 4S kuralı.Kim ne derse desin bu böyle.

Ben çok sevdiydim,çok değer verdiydim,iti olduydum gitmesi için hiçbir neden yoktu falan yapılan en büyük yanlış.Vuracaksın kırbacı abi,ağlatacaksın.Kaçan kovalanır,sen onun canını yaktıkça o sana daha çok bağlanacak.Aşk çocuğu devri yok artık seviyom kıyamıyom dersin elin oğlu deep throat yapar.

Canın gibi seveceksin düşmanın gibi ....ceksin.

3.5 yıllık ilişkim bitti ben 2 yıl götü toparlayamadım haftalık 50 bira içtiğim zamanlar oldu alkolden göbeklendim.Deveye diken,insana s.ken.Aklımız başımıza geldi de çok geç oldu işte.

Haa,bana bunları diyen olmadı mı ? Oldu.Lakin seviyor idik,erkek idik,inanıyor idik aşka :D

KA®ANLIK
19-01-2017, 05:56
Bajjgann ?

(:

KÖROĞLU
19-01-2017, 07:23
Aşk acısı insan zihninin ürettiği bir şeydir bunu artırmak da azaltmak da senin elinde.

Biraz daha teknik açıklarsak beynindeki serotonin salgısı azaldığı için daha mutsuz hissediyorsun.

Yaşadığın bir "süreç" bu süreci kısaltmak da uzatmak da senin elinde.

Seninki kadar ağır ve karmaşık olmasa da değer verdiği birini kaybeden ve ardından üzülen birisi olarak yazıyorum.

Önünde 2 senaryo var.

1-) Kızı alırsın karşına devam edelim dersin , oldu kabul etti bir süre iyi gider, sonra yaşantısı,
girdiği ortamdaki durumu seni içten içe yer bitirir ona da bir şey diyemezsin. Yine mutsuz olursun.

2-) Geçmişte kaldı dersin, güzel günler yaşadık ve o böyle bir hayatı tercih etti dersin. İkimizin yolu ayrı ben önüme bakarım dersin bir süre acı çeker ama akabinde düzlüğe çıkarsın. 2. yöntem zor görüneni ama uzun vade de doğru olanıdır. (şahsi düşüncem)

Son olarak kendini manipüle ettiğin için acını da derinleştiriyorsun. Cengiz severim çok şarkısı ezberimdir hala ama gel gelelim dinlemek keyiften çok hüzün veriyor. Sonra düşünüyorsun ne gerek var ? Bireysel olarak kendini değerli görmen lazım. Alkol / sigara ıvır zıvır hem bedensel sağlığın hem de zihinsel sağlığın üzerinde olumsuz etki ediyor. Bağımlılık boyutuna getirmeden kurtulman en iyisi, bi eşik aşıldıktan sonra geri toplamak zor.

Alakasız bir durumda ve bir ortam da (alkollü mekan) kardeşim bir arkadaşı yüzünden (kız mevzusu) bıçaklandı.
8cm ince bir kesik içe doğru. 12 saat ameliyatta kaldı. Batın dan kasık bölgesine kadar yaklaşık 30 cm lik bir ameliyat izi var. Ölebilirdi de çok şükür yaşıyor.

32 yaşındayım hayatta öğrendiğim tek şey. Önemli olan aile. Ana baba kardeş / evlat. Diğerleri 3. kişi olsalar da olur olmasalar da olur.
Dar gününde yanında olacak olanlara sarıl sahip çık.
Başına bir şey gelse sen görmezsin ama ailen kahrolur. Bir çok şey tecrübe ettim çevremde şahit oluyorum.

İçmenin / kavganın / sonu yok. Silkelen kendine gel. Psikolojik profesyonel destek al. Alkolü azalt, arabesk dinleme, fotoğraflarına bakma bir süre sonra her şey daha güzel olacak.

David Burns'ün İyi hissetmek kitabını edin ve oku gerçekten faydası oluyor.

evrendogu
19-01-2017, 07:48
seni isteseydi seninle olurdu...

fthdrn
19-01-2017, 08:16
https://www.youtube.com/watch?v=iokP56w22-U

Üzdün be sabah sabah güne kötü başlattın bizi.
Gel bro yarın akşam sana bi masa kurayım semtte bi kaç saatliğine de olsa resetlersin kafayı.

free-hifi
19-01-2017, 08:32
fthdrn kardeşim eksik olmuş siirli versiyonu atacaksın

AYRILDIK DİYELİM SEVGİLİM SENLE
HERŞEYİ UNUTMAK KOLAYMI SENCE
AŞKI SİZ OYUNMU SANDINIZ DİYE
HATIRALAR CEZA VERMEZMİ BİZE

SEN BİR ZALİME BEN BİR ZALİME
DÜŞERİZ ÇARESİZ BİNBİR DERTLERE
SENİNLE YOK YERE AYRILDIK DİYE
BUNDAN SONRA KADER GÜLERMİ BİZE
SEVMEMİZE RAĞMEN AYRILDIK DİYE
PİŞMANLIK YOL KESİP SORMAZMI BİZE

SİZ BU AŞKI NASIL YIKTINIZ DİYE
GÖNLÜMÜZ HESAP SORMAZMI BİZE..

Dönme sevgilim dönme
bulamazsın beni bende..
her geçen gün ah ettim intizarım var sende.
her geçen gün ah ettim intizarım var sende

eğer bana döneceksen getir eski günlerimi
çok pişmanım diyeceksen ver şimdi gençliğimi

umutlarım senle bitti
hasretin bile ümitti
bu gönül kaç yıl bekledi
dönme sevgilim dönme

benim çiçeğim soldu
saçlarıma ak doldu
duygularım yok oldud
önme dönme sevgilim dönme

ALACA KARANLIKTA OLSUN ÖLÜMÜM
KISIN LAMBALARI KISIN
ALIN GÖTÜRÜN UMUTLARIMI
KEDERLERİM DÜNYADA KALSIN
ÖLÜM FERMANIMI OKUSUN SAVCI
TOPLANSIN İKİ ÜÇ DOST
BEŞ ON YABANCI
GÜN DOĞMADAN KURULSUN DARAĞACI
BENİ HAYALLERİMİN BİTTİĞİ YERE ASIN…

sakın bana yalvarma
ben seni çoktan unuttum
sensiz kalan gönlümü gözyaşımla avuttum
sensiz kalan gönlümü gözyaşımla avuttum

eğer bana döneceksen
getir eski günlerimi
çok pişmanım diyeceksen ver şimdi gençliğimi..

umutlarım senle bitti
hasretin bile ümitti
bu gönül kaç yıl bekledi
dönme sevgilim dönme

benim çiçeğim soldu
saçlarıma ak doldu
duygularım yok oldu
dönme dönme dönme sevgilim dönme
dönme sevgilim dönme

zx6r
19-01-2017, 08:37
Sen aşıksın arkadaş dinle

https://www.youtube.com/watch?v=kY8t6Lj5Law

AşkınS.
19-01-2017, 08:37
Yalniz adama son darbeyi şarkılarla yaptınız, daha ölmedi atın atın :D

Cimmeria
19-01-2017, 08:39
ya hepsini geçelim de, sen o ortamlarda takılırken iyi, içerken başka kızlarla takılırken iyi, sonra bu kız o ortamlara başlayınca niye kötü oldu? kötü ortamsa sen de takılma ya da takılıyorsan başkalarına laf etme...

el değmemiş saf kız bulmak zormuş, sene olmuş 2017 hala kendi her şeyi yaparken evleneceği kızı saf eline erkek eli değmemiş arayanlar var, sonra ben neden mutsuz oldum diye konu falan açılıyor...

bırak bence sen bu işleri, 80 milyon insan var bu ülkede, sana uygun biri denk gelir bir gün.

fthdrn
19-01-2017, 08:40
free-hifi yangına oksijen tüpüyle gidiyorsun resmenn yapma :)

Mpower
19-01-2017, 08:41
https://www.youtube.com/watch?v=w7gwpEYjToo
Zeus Kabadayı - Diyemedim (Official klip) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=w7gwpEYjToo)

https://www.youtube.com/watch?v=1u148NMNzak
Zeus Kabadayı - Yaralarına Dikiş At ( instagram : zeuskabadayi ) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=1u148NMNzak)

https://www.youtube.com/watch?v=u5ILmjzV2yw
Zeus Kabadayı & Kaptan - Unuttum seni 2 ( 2016 ) official klip - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=u5ILmjzV2yw)
Bu işin bir çözümü yok bence kadınlar sandığımızın aksıne bızden daha duygusuzlar ve net kararlar verebiliyorlar 3 yıllık bir birlikteliğim oldu 7 aydır sesini dahi duymuyorum ben yaptığım her işte gittiğim her yerde onu anımsarken o ona yazdığım mesajlara cevap vermeye bile tenezzül etmiyor elinden geleni yap geri dönmeyecek, dönse bile eskisi gibi olmayacak ama ilerde keşke deneseydim şansımı dememek için yap bir şeyler konuşmaya çalış

sercanışık
19-01-2017, 08:50
herkezın hayatında unutamadıgı elbet ınsan vardır cok uzun olmasada 1.5 senelık bı ılıskım oldu ve cogu seyden feragat ettım sırf yurdunda kımse yok dıye amcamın oglunun dugununu bıraktım kosa kosa yanına gıttım sırf yalnız kalmasın dıye yazın aılemle tatıle cıkmadım sırf gorebılmek ıcın 10 km yol yurudum 5 dkka gordum onda da herkeze onun ıcın rest cektıgımde oldu resımlerıne bakıp ıctımde aılesı baskı yapıp nezaman ıstmeye gelıcekler vs dıyodu hıc bıseye hazır degılken olmadı gecenlerde ogrendım benden ayrıldıktan 3 ay sonra evlenmıs allah mutlu etsın cocuguda olucakmıs onuda ogrendım uzulsende degısen bıse olmuyo ne oluyo hayata bakıs açın degısıyo kıme nasıl davrancagını bılıyosun hayatında elbet yenı bırısı gelıp onu unutturur cokta sey etmemen lazım ne kadar desekte zor bılınır bunlar allah yardımcın olsun (yazım yanlısım varsa kusura bakmayın)

AliGizda
19-01-2017, 09:14
Paylaşılan şarkıları dinleyince aklıma 6 sene önce aşık olduğum kız geldi, saçma bir tribe girdim. Bir an kavuşamıycaz zannettim ama sonra durup düşündüğümde ben onunla evliyim lan noluyo dedim.

kelalper
19-01-2017, 09:25
birader söyliim evlenmeden çözemezsin o olayı. Birebir olmasada 20 yaşımda benzerini yaşadım sevgi anlamında. Bursada okuduğum için ayrıldığım bi kız arkadaşım vardı. Şu an başkası ile evliyim ve eşimi gerçekten çok seviyorum tanıyanlar bilir. O kız yeniden karşıma çıksa evlen benimle dese inan kararsız kalırım ki biliyorum boyu kadar kızı var şu anda.

Mpower
19-01-2017, 09:27
Paylaşılan şarkıları dinleyince aklıma 6 sene önce aşık olduğum kız geldi, saçma bir tribe girdim. Bir an kavuşamıycaz zannettim ama sonra durup düşündüğümde ben onunla evliyim lan noluyo dedim.

Arkadaşı alalım buradan :D

AliGizda
19-01-2017, 09:29
Arkadaşı alalım buradan :D

Ne tarafa geçiyoruz hocam :D

sinanbaysal
19-01-2017, 09:45
söylemesi nekadar kolay olsada uygulaması bi okadar zor. benımde 3 yıllık ilişkim anlamsız ve nedensizce bitti neredeyse 1 yıl oluyor. İlk zamanlar inanması zordu alıştıramadım kendime her gece uykusuzluk saçma sapan rüyalar davranış bozuklukları sinir stres alkol sigara bu şekilde 5-6 ay geçirdim ama ne çektiğimi Allah biliyor, baktım ki bu böyle olmayacak hoşuma giden seylerle ugrasmaya basladım önce bir uzay kasa vectra aldım kendime DD :D arızaları stresi kafamı meşgul ediyordu akabinde sosyal etkinlikler gezme tozma arkadaşlar sevgililer derken artık acım dindi. Ha hergün aklıma geliyor mu ? geliyor evet. Her duygusal müzikte anılarımı yaşıyormuyum malesef yaşıyorum ama yapacak bişey yok hayat devam ediyor en azından artık aklıma geldiğinde 1 gram acı cekmıyorum hatta caddede sevgilisi ile bile gördüm. Acı cektim mi ? Valla öyle böyle değil hemde ama oda geldi geçti :D biri gelmeden biri gitmez demişler kafanı topla bir an önce yoksa kafayı sıyırırsın.. Bana da 1 yıl boyunca hergün beraber olduğum arkadaşlarım bunları söylerlerdi ama nafile faydası olmazdı içimdekini dindirmeye. Ama şimdi hak veriyorum ki zamanla geçiyormuş. 1 yıl oldu ilişkim biteli umarım zamanla tamamen silerim kafamdan.

gazi
19-01-2017, 09:58
Allah yardımcın olsun. kim ne dese boş biliyorum.ama kendine şunu sor.Şimdi geri gelse , eskisi gibi olur mu? hadi o eskisi gibi oldu, sen eskisi gibi hissedebilecekmisin? ilk zamanlar sevinirsin , herşeyi unuturum dersin. ama sonrasında yavaş yavaş kurcalamaya başlarsın. beyninin içindekiler seni yer bitirir.

Zamanında hepimiz yaşadık, kadın milleti maalesef biraz gamsız bu konuda. Ama inan iyiki de onunla olmamış diyeceğin günlerin olacak.bu lafımı yaz bir yere.

şimdi acını dibine kadar yaşa. beni dost olarak görürmüsün bilmemde, acı söylerim. o iş yalan artık...

srdralc
19-01-2017, 10:22
şimdilerde herkesin geçmişte böyle başından benzeri olaylar geçti diyeceğim ; bu edebi ders gibi olmasın.
öncelik Allah yardım etsin, psikolojik destek almak doğrudur ama her türlü şikayete aynı ilacı verip gönderiyorlar.
gündemin moda ilaçları var ; ilaç firmalarının doktora verdiği destek, kongre ve geri dönüşe bağlı değişen bunlarla tedavi ediyorlar.
psikolog-psikiyatri toplamında destek almalısın.
psikolog derdini dinlemeli, yol haritası çizmeli ve psikiyatri ile iletişim içinde gerekli doz ve ilacı vermeli bence.
bir de bu ilaçlara başladığın vakit 6 ay kullanım ve 6 ay bırakma süresi var.
ilacın yapacağını sen yapabilirsin, uykuya dalıp bir şey düşünmemek yerine ;

öncelikle yalnız kalmamaktan başlamalısın,
aile, arkadaş, eş, dost bunlarla haşir naşir mutlu bir ortam sağlamalısın.
bunun yanında kendini gerçek anlamda verebileceğin bir işin varsa, buna odaklanacaksın.
yoksa bir meşgale bulacaksın kendine, hobi edineceksin.
balık, av, araba, tatil,gezi,halı saha,poligon maddi durumuna göre bir şeyler edinip vaktini o işle harcadığında aklına bile gelmeyecek.

eskisinden daha sosyal olacaksın ama onunla gittiğin mekanlar, semtler, parklar ve bahçelerden günden güne uzaklaşmalısın.
öncelik onunla iletişimi keseceksin; sosyal medya, fotoğraf bilumum ruhani iletişimi aza indirgeyeceksin bu da alkolü aza indirgemekten geçer.
melankoli yaşam tarzından uzaklaşacaksın, aaa bunlar sevgili benim elini tutacak kimse yok modundan çıkacaksın.
gençsin, elinden tutacak çocukların olacak başka birinden böyle düşün biraz.

içince bilinç altın otomatik onu getirecek karşına, derdin yoksa da onunla dertleneceksin.
içinde bu kızı obsesif takıntıya götürmeyeceksin, olmamışsa vardır bir hikmet diyeceksin.

KADERE teslimiyet ve İNANCINI diri tutacaksın.
bu şekilde düşünerek, külhanbeyliği yaparak bir yere varamayacaksın.

hep geçmişte yaşanılmamışlıkların acısı bunlar, bende senin gibi obezdim sonra zayıfladım sonra bir şeyler yaşandı ve bitti.
bugün evliyim ve bir kız çocuğum var.

hayat ona altın tepsiyle sunmamış falan bunların hepsi laf-ı güzah.
seninle bir geçmişi olabilir, ama kimsenin geleceğini değiştiremezsin.

srdralc
19-01-2017, 10:24
geri gelse kapına beni affet dese ;

ben beyazım dese hayır SİYAHSIN diyeceksin,
ben tatlıyım dese hayır ZEHİRSİN diyeceksin,
ben iyiyim dese hayır KÖTÜSÜN diyeceksin.
bu da erkeğin yapısında ve yaratılışında var.

sen sadece o alkol içiyor ve kötü durumda bunu kafana takmışsın ama bunun kurtuluşu emin ol geçmişte ki SEN DEĞİLSİN.

kesici
19-01-2017, 10:58
ya hepsini geçelim de, sen o ortamlarda takılırken iyi, içerken başka kızlarla takılırken iyi, sonra bu kız o ortamlara başlayınca niye kötü oldu? kötü ortamsa sen de takılma ya da takılıyorsan başkalarına laf etme...

el değmemiş saf kız bulmak zormuş, sene olmuş 2017 hala kendi her şeyi yaparken evleneceği kızı saf eline erkek eli değmemiş arayanlar var, sonra ben neden mutsuz oldum diye konu falan açılıyor...

bırak bence sen bu işleri, 80 milyon insan var bu ülkede, sana uygun biri denk gelir bir gün.

Hacı abi günaydın, 1. ben eline erkek eli değmemiş kız arıyorum demedim, öyle bir kıza sevdalandığım için şanslıyım dedim ve hemen bitsin istemedim abi. Her erkek ister saf temiz kızı benim karşıma çıkmıştı sadece, ne kadar ararsan ara kızın geçmişini bilemezsin zaten yaşı ileri olursa eğer. Ha birde şu var tokmağın davulda vurmadığı yer kalmamış ama davul patlamamış mesela :)

220T
19-01-2017, 11:16

http://cf.kizlarsoruyor.com/q5165494/6085e932-7957-493f-87bb-5ebd1915e1af.jpg

16EC813
19-01-2017, 11:23
ahhh gençlik ah keşke bende o senin acılarını çekiyo olsam imkansız aşklar yaşasam:D

///berke
19-01-2017, 11:39
Allah sabır versin :)
Yıldız Tilbe - Sevemedim Ayrılığı (Official Video) - YouTube (https://m.youtube.com/watch?v=G7VgtKp0sOM)

ScarpRex
19-01-2017, 12:16

Aynısının nişanlı versiyonu var hocam elimizde bizim ki 10 senelik. Sen yaşlarda evli-çocuklu-kredi borçlu olmayı planlıyoruz :).

fthdrn
19-01-2017, 12:31
Aynısının nişanlı versiyonu var hocam elimizde bizim ki 10 senelik. Sen yaşlarda evli-çocuklu-kredi borçlu olmayı planlıyoruz :).
Mutlu çiftlerin mutlu hikayelerini yazalım da kesiciyi kesiciye sokup blok çatlatalım :)
12 yaşında mı başladı nasıl yani :) Şaka bir yana bende 5. sınıfta ilk " seni seviyorum " dediğim kız ile 2014 den beri birlikteyim. Araya daha önce farklı insanlar girse de ilk aşkı ile birlikte yuva kurma hayali çok güzel :)

PiscocuK
19-01-2017, 12:32
Belki oda teyzesine benziyordur
Belki kardeş kardeş yatıp uyumuşlardır
keşke bende 2 ayda 30 kilo verebilsem,sadece aşık oluncamı oluyor yoksa extra bişeyler yapmak gereklimi

PiscocuK
19-01-2017, 12:33
keşke bende 2 ayda 30 kilo verebilsem,sadece aşık oluncamı oluyor yoksa extra bişeyler yapmak gereklimi

edit : bende bir şarkı paylaşayım
kasım şeren aşk benimle - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=EfSJnVJyZvo)

https://www.youtube.com/watch?v=EfSJnVJyZvo

kesici
19-01-2017, 12:34

Aşık olunca oluyor abi :D Mesela şimdi geri aldım veremiyorum tüpmide olucaz bakalım

8.000rpm
19-01-2017, 16:35
Allah aşk acısını unutturacak dert vermesin azizim...

Ha tabii işin bir de bu tarafı var..
Kilit nokta burası..

Faruk_Vtec
19-01-2017, 16:36
reçete bellı; bı adet K20 + bu şarkı + bol kesıcı = huzur...

Cengiz Kurtoğlu - Gelir mi Bilmem - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=D9yWnJC9qxg)

ScarpRex
19-01-2017, 16:50
Mutlu çiftlerin mutlu hikayelerini yazalım da kesiciyi kesiciye sokup blok çatlatalım :)
12 yaşında mı başladı nasıl yani :) Şaka bir yana bende 5. sınıfta ilk " seni seviyorum " dediğim kız ile 2014 den beri birlikteyim. Araya daha önce farklı insanlar girse de ilk aşkı ile birlikte yuva kurma hayali çok güzel :)

Aynen abi çocukluk aşkı :)

oss
19-01-2017, 17:43
anlamadığım noktalar var niye kıza "ayrılsakta bir sorunun olduğunda bana gel " diyemedin
kızı takip ediyorum diyorsun ama bi duyuyorsun ki gece kulübünde
kızın başında ailevi sorunlar varken sen bunu biliyorken niye ayrılmayı seçtiniz en azından yalvar yakar yapıp barışıp onun iyiliğini düşünebilirdin.
sevmemişsin demiyorum ama gösterememişsin bildiğin ve gördüğün kadarıyla korumaya çalışmışsın.
peki niye tekrar iletişime geçmedin. eğer çelişkin varsa karar vermişsin zaten yıllar önce ayrılmışsın o kararını devam ettir.

kesici
19-01-2017, 17:54
anlamadığım noktalar var niye kıza "ayrılsakta bir sorunun olduğunda bana gel " diyemedin
kızı takip ediyorum diyorsun ama bi duyuyorsun ki gece kulübünde
kızın başında ailevi sorunlar varken sen bunu biliyorken niye ayrılmayı seçtiniz en azından yalvar yakar yapıp barışıp onun iyiliğini düşünebilirdin.
sevmemişsin demiyorum ama gösterememişsin bildiğin ve gördüğün kadarıyla korumaya çalışmışsın.
peki niye tekrar iletişime geçmedin. eğer çelişkin varsa karar vermişsin zaten yıllar önce ayrılmışsın o kararını devam ettir.

Abi hepsine açıklamam var ama biz boşuna koştuk peşinden. Olmadı yani sevgi iki taraflı oluyor, sabaha kadar sen sorsan ben anlatsam değişen birşey yok, boşverdim artık bir süre uzak durucaz bu işlerden :)

Bu arada herkese teşekkürler beyler derdime ortak oldunuz sağolun varolun...

yilmazcatalbas
19-01-2017, 18:16
Üşenmedim tek tek okudum :) 1 - 2 kelam da ben edeyim belki işine yarar ve inşallah kısa zamanda aşarsın bu durumu.

Çok uzun bir hikayem var ama kısa geçeceğim. Her şeyimi paylaştığım, gerçekten sevdiğim, birlikte olduğum kızla ayrıldıktan 2 ay sonra o gün düğününün olduğunu öğrendim :) 2 ay yani at deve değil nasıl olabilir ki değil mi? Olabiliyormuş onu öğrendim, neyse oralara girmeyelim.

İşte o gün tabi kendini kötü hissediyorsun yıkıksın ne yapacaksın? Yalnız kalmayacaksın abi ilk kural bu. O yüzden aradım bir arkadaşımı tabi normal arkadaşımız yok ki p*ç beni ruh ve sinir hastalıkları merkezine götürdü :D Girdik bahçeye girdik kah konuştuk ağladık, kah güldük bütün gün ayrılmadık oradan. Sonra da yalnız bırakmadı arkadaşlarım sağolsunlar hep bunun gibi değişik maceralarımız oldu ve atlattım 1 ay gibi bir sürede.

Naçizane tavsiyem yalnız kalma ama melankolik arkadaşlarınla da takılma, arabesk müziklerden uzak dur, alkole vurma kendini çünkü ayılınca daha kötü oluyor, eğlenmeye çalış olmuyorsa sürekli bir şeylerle meşgul ol, yoksa hobi edin, son olarakta yeni insanlar tanımaya gayret et böyle daha kolay olacaktır bence. En azından edindiğim tecrübe bu yönde umarım sende de işe yarar.

powERS
19-01-2017, 18:57
Takip ;) +10

kesici
19-01-2017, 19:17
https://www.youtube.com/watch?v=rwfVvFo3aiY

http://i.hizliresim.com/8PrOvd.jpg (http://hizliresim.com/8PrOvd)

Bu aşk dokuz canlı ölmüyor dayı.

Tesadüfen aşık oluruz, kendi isteğimizle aşık kalırız.. Öyle bir duygu işte..

Drive Fast
19-01-2017, 19:26
hacım sen bu durumu seviyorsun çıkmak istemiyorsun ki :)
bunu sen istedin...
giriş
Konuşsana Bir Tanem (Muslum Gurses) Official Audio #konuşsanabirtanem #muslumgurses - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=koket7-gqUE)
gelişme
Senden Vazgecmem (Muslum Gurses) Official Audio #sendenvazgecmem #muslumgurses - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=59Pru5BRCwQ)
sonuç
Muslum Gurses - Zalim - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=c5n1bYDC9Ac)

kesici
19-01-2017, 19:42
hacım sen bu durumu seviyorsun çıkmak istemiyorsun ki :)
bunu sen istedin...
giriş
Konuşsana Bir Tanem (Muslum Gurses) Official Audio #konuşsanabirtanem #muslumgurses - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=koket7-gqUE)
gelişme
Senden Vazgecmem (Muslum Gurses) Official Audio #sendenvazgecmem #muslumgurses - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=59Pru5BRCwQ)
sonuç
Muslum Gurses - Zalim - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=c5n1bYDC9Ac)

Ahahah sonuç her zaman aynı mı oluyor yav, farkı son mutlu son olmuyor mu mesela ? :P

SpeedlinE™
19-01-2017, 19:52
Mutlu sondan kastınız nedir ki? Kızı unutabilmek mi? Tekrar bir araya gelmek mi? Eğer bir araya gelmek ise kızı çok tanıyıp anlamasamda başka başka erkeklerle takılmaya alıştıysa tek kişide bağlı kalmaz tekrar üzülürsünüz. He unutmak ise bi gece yatağa yatmadan yüzlerce şarkı dinleyin ve bütün hesaplarınızı kapatıp takip etmeyi bırakın. Sabah kalktığımda herşeye yeniden başlıyorum diyip yatın ve sabah kalkın ve unutmak adına ne varsa yapın.O aklınıza gelirse aman ne yaparsa yapın diyin. Bende pek anlamam ya bu durumlardan belki çare olunur diye yazıyorum. :D

kesici
19-01-2017, 19:54
Mutlu sondan kastınız nedir ki? Kızı unutabilmek mi? Tekrar bir araya gelmek mi? Eğer bir araya gelmek ise kızı çok tanıyıp anlamasamda başka başka erkeklerle takılmaya alıştıysa tek kişide bağlı kalmaz tekrar üzülürsünüz. He unutmak ise bi gece yatağa yatmadan yüzlerce şarkı dinleyin ve bütün hesaplarınızı kapatıp takip etmeyi bırakın. Sabah kalktığımda herşeye yeniden başlıyorum diyip yatın ve sabah kalkın ve unutmak adına ne varsa yapın.O aklınıza gelirse aman ne yaparsa yapın diyin. Bende pek anlamam ya bu durumlardan belki çare olunur diye yazıyorum. :D

Neden anlamıyormuşsun sen hiç sevdalanmadınmı başkan ?

SpeedlinE™
19-01-2017, 19:57
Yok hem yaşımın ufak olması(17-18)hemde kilomdan dolayı denemedim bile :/

kesici
19-01-2017, 20:22
Yok hem yaşımın ufak olması(17-18)hemde kilomdan dolayı denemedim bile :/

Aaaaaaa kilomdan dolayı dedin beni vurdun bak kardeşim ya gençliğim önüme geldi hemen.

AşkınS.
19-01-2017, 20:31
Ahahah sonuç her zaman aynı mı oluyor yav, farkı son mutlu son olmuyor mu mesela ? :P

Mutlu son icin yanlış yerdesin maxima MK8800 , terapisttir kendisi, soda sisesiyle mutlu son

SpeedlinE™
19-01-2017, 20:37
Aaaaaaa kilomdan dolayı dedin beni vurdun bak kardeşim ya gençliğim önüme geldi hemen.

valla insanların kilodan o saçma önyargılarından nefret ediyorum. En azından şu yaşlarda azda olsa ağızlarını tutabiliyorlar(sanki) Umursamıyorum tek başıma veya aile ile vakit geçirmek en iyisi :)

Drive Fast
19-01-2017, 20:43

hem aşk acısı diyorsun hem mutlu son diyosun valla ben öyle bi acı görmedim gördüğüm en iyi son bu şekilde oldu:
YAŞAR İPEK - ALIŞAMADIM OFFICIAL - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=XpKWZT3enDI)
hem dans ediyorsun hemde onu dalgalara martılara sandallara sorarak kahroluyorsun :)

Drive Fast
19-01-2017, 20:45
yav şu videoları ve fotoğrafları link halinde değilde normal burada görüncek şekilde nasıl atılıyor bi beceremedim :D

kesici
19-01-2017, 20:48
yav şu videoları ve fotoğrafları link halinde değilde normal burada görüncek şekilde nasıl atılıyor bi beceremedim :D

Onu sadece sevdalananlar yapıyor

SpeedlinE™
19-01-2017, 20:48
hem aşk acısı diyorsun hem mutlu son diyosun valla ben öyle bi acı görmedim gördüğüm en iyi son bu şekilde oldu:
YAŞAR İPEK - ALIŞAMADIM OFFICIAL - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=XpKWZT3enDI)
hem dans ediyorsun hemde onu dalgalara martılara sandallara sorarak kahroluyorsun :)

benim anladığım cümleden mutlu son şu;

Unutabilmeyi becerebilmek. Geri dönmek değil de

GokhanRS
19-01-2017, 20:55
Seviyorsan git konuş bence :)

SpeedlinE™
19-01-2017, 21:00
Yangınla körükle gitmiş gibi olacağım ama güzel şarkılar

https://www.youtube.com/watch?v=SaZXuSzPDCk

https://www.youtube.com/watch?v=ccrRsyQBGmw

SpeedlinE™
19-01-2017, 21:01
https://www.youtube.com/watch?v=ccrRsyQBGmw

https://www.youtube.com/watch?v=SaZXuSzPDCk

yukardaki yorumum silinirse sevinirim

CRX
19-01-2017, 21:10
şu yazdıklarına göre şu an kapını çalıp gözünün içine baksa ondan nefret edersin, sen de şu yazdıklarından da pişmanlık duyarsın.
bunu yaşamadığın için hala bir oluru var sanki hayalini kafanda yaşatıyosun.
kendini ait hissettiği, mutlu olduğu ortamı yakalamış insana sen farklı olarak şu an ne verebilirsin ki ? o hızlı hayatı sen yaşayıp, yaşatabilicek miydin ? yada isteyecek miydin ?
giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir. seçimlere saygı duymak lazım.

Killah
20-01-2017, 06:39
Vallahi hocam okurken bizzat hissettim yazdiklarini. Ben de senin aksine zaten o ortamlarda olan bir hatuna asik oldum yaklasik 5 bucuk senemi verdim ve neticede ne mi oldu?

Doktorumun bana koydugu teshis bipolar bozukluk, diger adiyla manik depresif. Degdi mi kendi beynimden yedigime? Bana sorarsan degmedi, fakat icimde ikinci bir ben var iyi ki sevmisim diyor hala. Diyecegim o ki sevmek, sevilmek elbette guzel seyler fakat dogru insan ile oldugu vakit guzel. Aksi halde kendinden yemeye basliyorsun ve inan icinden cikilamayacak bir dengesizlik, suphecilik, huzursuzluk yerlesip kaliyor insanin icine. Inan birinci dereceden akrabalar disinda hic kimse kendinden degerli degil.

Benim nacizane fikrim, git spora basla, yeni mesgaleler edin. Ne bileyim git resim ciz, elinin yatkin oldugu bir seylerle ugras, arkadaslarinla bulus, sohbet muhabbet et, dertlesin, gerekiyorsa birlikte gorun sisenin dibini fakat her gece sabahlara kadar icerek, kafani bulandirarak, kendi ic sesini dinleyerek bir sure sonra kendini icinden cikilamaz bir durumda bulacagina emin olabilirsin. Ha diyebilirsin su anda da farkli degil diye, sayet oyle olduguna kendini inandirdiysan gidip psikiyatrik destek al. Bir psikiyatr'in sana durumunu izah ettikten sonra ilac vermesi ve bir psikolog ile aydan aya yapacagin terapi seanslarinin olumlu etkisini iki uc ay icinde gorebileceginden emin olabilirsin.

Ers
20-01-2017, 06:50
https://www.youtube.com/watch?v=rwfVvFo3aiY

http://i.hizliresim.com/8PrOvd.jpg (http://hizliresim.com/8PrOvd)

Bu aşk dokuz canlı ölmüyor dayı.

Tesadüfen aşık oluruz, kendi isteğimizle aşık kalırız.. Öyle bir duygu işte..

viskiyi piç etme. at dolaba soğuk soğuk sek iç. level atla :D

MCN21
20-01-2017, 07:17
Bir insana nasil bu kadar baglanabiliyorsunuz cidden anlamiyorum :) Bence bir psikologa gorunun
kesici yakin zamanda toparlanman dilegiyle

i-vtec07
20-01-2017, 09:23
Kesici abicim @ öncelikle allah yardımcın olsun . 21 yaşındayım ve emin ol insan ömründe gerçekte bi kere sever ondada gider olmicak birini sever .
Bide bu aşk sevmek bunları o kadar basitleştirdiler ki hoşlanmayı sevmek sanan insanlar var . Değil işte bambaşka bişey

Dicem o ki ben unut falan demicem unutulmuyo çünkü gerçekten seven arkadaşlar anlar beni . Allah yardımcın olsun uğraş biraz daha kendine ve ailene zarar vermeden. Unutma bi gün hisler değişir her şey değişir . Kendine verdigin zararla kalırsın .

KGüneyli
20-01-2017, 09:35
Senin durum vahim kardesim. ALLAH yardımcın olsun.

muratabdoglu
20-01-2017, 10:03
Günaydın.

Samimiyetle okudum. Allah Kolaylıklar versin.

Paylaştığınız müziklerle okudum konuyu. Haftasonu sevincim g.tme kaçtı. Öldüreceksiniz adamı :)

Kutluhan
20-01-2017, 11:17
AİLENİ düşün onları kaybetme ihtimalini düşün, elin kızını kaybetsen ne olacak namusun değil,anan değil,baban değil.. bırak ne hali varsa görsün sende tribe girme boş işler bunlar. Ailesi doğru olmayandan doğru bir aile kurmayıda bekleme. Haydi Allah sabır versin.

yaşar
20-01-2017, 11:30
Gerçekten ne yapmak istediğini sormuşsun, halbuki bunun ilacı sende ve bizlere sorman mantıksız.
Duygularını karşındakine anlatamadığın sürece, senin onun için hissettiklerini bilmeyecek, seviyorsan ve kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan, kalbinin sesini dinle.

muratabdoglu
20-01-2017, 11:49
Ayrıca belirtmek istedim,

Aşık olduğun zamanlarda 30 kilo vermişsin.

Bence sana en büyük hediye bu olmalı. Ona bunun için teşekkür et ve bu konuyu kapat. Neden mi ? Sırf onun yüzünden sürekli içiyorsun muhtemelen yanında yiyorsun da. Alkol bu, yedirir. Bu kadar şey yiyip içmeye devam ettiğinde tekrar o eski kilolu ve kendine güvensiz olduğun günlere dönmekten hiç mi korkmuyorsun ? Clublere gidiyorsun istediğini giyiniyorsun belki de çatur çutur manita trafiğindesin. Eskiden bunlar oluyor muydu ? O kadar kendine güvenmiyordun ki manitanla ilk tanıştığın gün konuşamadın tıkandın. selam bile diyemedin.

30 kilo vereceğini bilse senin yaşadığın bu aşk acısının iki katını çekmeye hazır çaresiz insanlar tanıyorum. Şükret.

Bence her insan yaşadıklarından bir hediye çıkarabilir kendine. Herkesten birşeyler öğrenebilirsiniz. Herkes birşeyler verebilir bizlere.

207rcbd
20-01-2017, 12:14
Geçen aylarda bende bi konu açmıştım '' insan sevdiğiyle mi olmalı seni sevenle mi'' diye. Ben sevdiğimi seçtim şuan birlikteyiz 5 senedir ayrılıklarımız oldu ikilemlerde kaldığımda çok oldu unutmakta istedim senin yaşadığın durumların çoğunuda yaşadım belki. Ama seviyordum kopmak istemiyordum ve belkide onu bırakıp unutmaya çalışıp ilerde gerçekten pişman olacağımdan korktum. Şuan mutluyuz allah bozmasın Bu yaz adınıda koyucaz inşallah.
Demek istediğim Seviyorsan git konuş Bence ilerde belki çok pişman olursun keşke konuşsaydım yanında olsaydım diye.