Orijinalini görmek için tıklayınız : Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
3 haftadır yeni bölüm oynamıyor sanırım, ben genelde internetten takip ediyorum.
Siteye mi yüklenmiyor, yoksa gerçekten yayınlanmadı mı bölüm ?
R21TURBO 41
18-01-2017, 21:13
Haftaya yayınlanacak , kanal la ilgili bi sıkıntı olduğu söylentisi var.
mehmet6r
18-01-2017, 21:14
Yayınlanmadı abi.
Çağlayan
18-01-2017, 21:20
Diziye yeni katılan bir kız vardı adını hatırlamıyorum onunla ilgili bir sıkıntı olduğu ve onunla çekilen sahneler kaldırılamadığı için bazı problemler yaşandığını biliyorum. Haftaya yayına girecekler tekrardan.
Almanci Tane-R
18-01-2017, 21:24
Hürrem mi karıştırdı yoksa ortalığı
Ulan meryem yine yaptin yapicagini. Bu bi ara bunalima girmisti Hurremden sonra. Bende internetten izliyorum sabah baktim yoktu.
Drive Fast
18-01-2017, 21:38
en yakın arkadaşımla 3 haftadır bekar gecesi yapmamamızın sebebi yeter artık yayınlasınlar yeni bölümü tespih çay sigara 3'lüsü ile dizi izlemeyi özledim başka dizide keyif vermiyor tribe giremiyorum :) neredesin hızır reis gece senden gazı alıp sabah borçlu müşterilere gider yapmak istiyorum :D
AhmetKaratay
18-01-2017, 21:49
sürekli erteleniyor haftalardır bekliyorum bende bi sonraki haftaya ertelendi yine
Baya izleyen var ama dizi konusu acilmamis
free-hifi
18-01-2017, 21:57
Baya izleyen var ama dizi konusu acilmamis
Haklısın valla
Forumun 4/3ü elit olduğu için öyle racon kesme mafyacılık oynama dizilerini izlemezler :)
_driver_
19-01-2017, 01:02
Yeni bölün önümüzdeki hafta yayına giricek yazıyodu geçen hafta baktığımda
2017 Reklam fiyatları hakkında anlaşma sağlanamadıgından yayınlanmadı. 23.01 de yayınlanacak
2017 Reklam fiyatları hakkında anlaşma sağlanamadıgından yayınlanmadı. 23.01 de yayınlanacak
23,01 pazartesiye geliyor :) tarihi mi değişti dizinin
AliGizda
19-01-2017, 08:36
Bizim hatunda hastası, Salı günleri soluksuz izliyor yanında kelime bile ettirmiyor bana :D 3 haftadır yayınlanmıyor, sponsorluk anlaşmaları falan demişlerdi bizede bekliyoruz yeni bölümü :)
streetracer_nos
19-01-2017, 09:30
SÖZCÜ'DEN ALINTI
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmemiş, ara açıldıkça da dizinin izleyicileri meraklanmaya başlamıştı. Bunların üzerine bir de dizinin daha da gecikeceği ve hatta kanal değiştirebileceği yönünde haberler çıkınca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyircisi iyiden iyiye kendisini kötü hissetmişti. Ancak dizinin seyircisine mutlu haberi başrol oyuncusu Oktay Kaynarca verdi. Setten çekilmiş bir kareyi, “24 Ocak’ta kaldığımız yerden” notuyla paylaşan Kaynarca, böylelikle dizinin hayranlarına mutlu son için birkaç günleri kaldığını duyurmuş doldu.
Hızır reis sahalara dönüyor...
Çağlayan
19-01-2017, 10:06
Merhaba bu bilgiyi nerden aldınız ki? Benim aldığım bilgiler set içerisinden gelen brinci ağızla söylenen bir bilgiydi.
Ayrıca 23.01 değil 24.01 Salı akşamı yayındalar.
Forumun 4/3ü elit olduğu için öyle racon kesme mafyacılık oynama dizilerini izlemezler :)
Ne diyon gardaş ben de izlemiyorum. Ezel'den sonra televizyon seyretmeyi bıraktım yeğen.
Ne diyon gardaş ben de izlemiyorum. Ezel'den sonra televizyon seyretmeyi bıraktım yeğen.
Ezel dedin yine or*spu eyşanı aklıma getirdin dayıcım.
ben abonesiyim diziye, dizinin kadrosu çok saglam :D
Merhaba bu bilgiyi nerden aldınız ki? Benim aldığım bilgiler set içerisinden gelen brinci ağızla söylenen bir bilgiydi.
Ayrıca 23.01 değil 24.01 Salı akşamı yayındalar. 23 salı sanmıştım herneyse anlayan anlıyor gördüğün gibi, ayrıca set ekibi anca çeker verir kanala yayınlanıp yayınlanmaması onların insiyatifi yada bilgisinde değildir. Birini dizeye sokup çıkarmak görüntü yönetmenini 2 parmağı arasına bakar.
Benim adlığım bu bilgi, çokl yakın bi arkadaşımın annesi ATV avrupada üst düzey müdür. Direk net bir bilgi, yazmakla iyi mi yaptım kötümü onuda bilmiyorum :)
Aliburakb
19-01-2017, 11:12
Ezel dedin yine or*spu eyşanı aklıma getirdin dayıcım.
ahahaha benimde aklıma direk o geliyo :D
dizinin ençok sevdiğim tarafı replikler bayılıyom yaa öle ekzantrik espriler var ki off hele bide mafya karılarının dedikodu replikleri çok iyii ,ayrıca hatunlar hepsi taşş ister çıtır ister mature olsun :D
ahmet3425
19-01-2017, 13:02
bekliyoruzzz
streetracer_nos
19-01-2017, 13:05
dizinin ençok sevdiğim tarafı replikler bayılıyom yaa öle ekzantrik espriler var ki off hele bide mafya karılarının dedikodu replikleri çok iyii ,ayrıca hatunlar hepsi taşş ister çıtır ister mature olsun :D
Müziklerinin de hakkını yememek lazım.
AliGizda
19-01-2017, 13:26
Bu yorumu ne zaman yapıcaksın diye bekliyodum abi :) Favorin hangisi peki :D
hahaha alemsin Gürsel Ağa, Seda Hanım kadroda var mı? Tholl-ga 16EC813
Tholl-ga
19-01-2017, 14:06
hahaha alemsin Gürsel Ağa, Seda Hanım kadroda var mı? Tholl-ga 16EC813
uauehauehuaeh
free-hifi
19-01-2017, 15:58
Hızır in annesi de mi dahil
Hızır in annesi de mi dahil
O granny oluyor :)
free-hifi
19-01-2017, 16:17
:)))) fenasin
:)))) fenasin
step mom cıları görelim :D ahhahaha granny nedir ya kahkaha attım.
fthdrn verdim şukunu.
Drive Fast
19-01-2017, 16:32
reis siteye üye olduğumdan beri sürekli yazdıklarına gülüyorum ama bu iptal etti kahkaha attım gözümden yaş geldi granny ahahahahaha :)
reis siteye üye olduğumdan beri sürekli yazdıklarına gülüyorum ama bu iptal etti kahkaha attım gözümden yaş geldi granny ahahahahaha :)
eyvallah :)
suzan suzii fena ekşın yaratcak :D ama varya hatunn taşş
free-hifi
24-01-2017, 22:26
suzan suzii fena ekşın yaratcak :D ama varya hatunn taşş
Abi senin yüzünden koca karıdan da sogudum film den de
volume81
24-01-2017, 22:33
https://www.youtube.com/watch?v=DdyimPUYIEg
Serkan Kaya - Zor Bela - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=DdyimPUYIEg)
free-hifi
24-01-2017, 22:35
Hızır paket hoydaa :)
Uzun zamandır Türk dizilerinde paraya Kıyıldıgini gördüm land a arkadan girdiler tırlar da zarar gördü sahne bir kerede mi çekildi acaba.
Serkan kaya viral reklam yaptı ama oyuncular tarafından takılmadı yani mafya serkan kayayı tanımıyor mu?
Hep eski konular hortlayacak değil ya:)eşkıya sayesinde sarkı yıllar sonra gündeme geldi
Dizinin konusunun şimdiye kadar açılmadığı hata.Bomba dizi kadro,ekip sağlam.Raci Şaşmaz klasiği.
Thracian
24-01-2017, 23:27
İlk defa bir türk dizisinde bir sahne amerikan kalitesini geçmiş. En sonda tırların yol kesme kısmı ve range e çarpmarıkonysunda alkışladım.
Gececilere...
Oy Beni Vurun Vurun (feat. Huseyin Ay ) Eşkıya Dunyaya Hukumdar Olmaz (Official Music Video) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=RMbThBxNwTE)
Ahmet Aslan - Nem Kaldı [ Dizi Muziği (C) 2016 Kalan Muzik ] - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=na1kcFLe1Yo)
Yeni fragman yok. Hizir olmez ama oglu belli olmaz. Kim kurtaracak acaba
son sahne baya iyiydi gerçekten
ilyas suziyi sevindirdi suzide ilyası sevindirdi :D
bu suzan suzi neymiş laa
volume81
31-01-2017, 21:57
hızır güzel hatun kokusunu 1km öteden alıyor :D
ahandaa hızır herşeye hazır :D suziye yazmaya başladı ama ilyasın suziye çaktıgından haberi yok galiba
Thracian
31-01-2017, 22:49
ahandaa hızır herşeye hazır :D suziye yazmaya başladı ama ilyasın suziye çaktıgından haberi yok galiba
ilyas golu attı mı?
Drive Fast
16-02-2017, 19:32
diziye ye 1 ay önce başladım sizden geriden geliyorum ama hep beraber selim ağa yı analım çok sevmiştim kardeş kurbanı oldu içime nasıl oturdu anlatamam.
Bu sigarada kardeşi tarafından tuzağa getirilip vurulmasına rağmen 40 senelik kardeşine oğlunu kavuşturan selim ağaya gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=SpJDyj532A0
free-hifi
28-02-2017, 20:11
Zor bir infaz yapacak cikcik
Drive Fast
28-02-2017, 22:31
Haydaaaa nevzat bozdun kendini sende
Haydaaaa nevzat bozdun kendini sende
nevzat yeni patronuyla birlikte geldi davutu görevden aldıklarını söledi suzi
nevzat yeni patronuyla birlikte geldi davutu görevden aldıklarını söledi suzi
Bence davutun yerine nevzat geçti sanırım
Dünkü bölümü daha yeni izleme fırsatı buldum. Konuya pek yazamıyorum ama en sevdiğim dizilerden biri.
Bu arada Kurtlar Vadisinin Davut'u, Rüstem olarak diziye katıldı. Önümüzdeki bölümler daha güzel olabilir :)
Drive Fast
26-12-2017, 22:22
Haaaaaydaaaaaa neler oldu bu bölüm davut baba ölmemiş ünal biliyormuş falan ama davut hain mi onu anlamadım hayırlısı :)
davut nevzatın hain oldugunu ortaya çıkarmak için yapmış bu planı anladıgım kadarıyla ünal la
haa bide uyuşturucu ayagıyla masada sanırım ünümüzdeki bölümlerde ekrem beyide çizcekler :D
free-hifi
26-12-2017, 22:55
Çakal Davut
türkiye kupası maçı var diye koymamışlar heralde diziyi. 2 haftada 1 izlemeye başladık iyice.
free-hifi
16-01-2018, 20:01
bu akiam dizi yok mu ?
Fenerin maçını kaç fenerli izler merak edoyorum
Güzel bi bölüm geliyo gibi :)
https://youtu.be/COQOa2Zn6Mw
YouTube (https://youtu.be/COQOa2Zn6Mw)
Güzel bi bölüm geliyo gibi :)
https://youtu.be/COQOa2Zn6Mw
YouTube (https://youtu.be/COQOa2Zn6Mw)
gümbür gümbür bi bölüm sanki tek şu dizi yüzünden atv'yi seyrediyorum :hihih::hihih:
gümbür gümbür bi bölüm sanki tek şu dizi yüzünden atv'yi seyrediyorum :hihih::hihih:
Ben gece netten izliyorum :D
davut sahalara küçük davutla dönüş yaptı .alpaslan bu işi çok bozulcak :D
canatakann
06-02-2018, 18:54
bu hafta dizi yok mu ?
Maç dolayısıyla yayın yokmuş bugün.
free-hifi
06-02-2018, 19:03
Maç dolayısıyla yayın yokmuş bugün.
Haydaaa spora gitmedim bahane ettim
Bu maçlar da hep bu dizinin saatinde anasını satayım. 2 gram dizi keyfimiz var içine ediyolar ya. Yine sinirlendim.
lethaldoze
06-02-2018, 21:08
Yav oldu olacak açıklasınlar 2 haftada 1 yayaınlanacaktır diye. Bizde ona göre bilsek. İyice suyu cıktı bu sezon. Yiyicem maçlarını..